×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Completed
novel seks melayu
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
36260 Reads
42 Likes
67 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
novel seks melayu
67 Bookmarks
A - A - A
2 3 4 5 6 7 9 10 11 12 13 14
#8
Nasib Imah
mengangkang27
Jan 13, 2018
2
9
913
91 Mins Read
Comments ( 9 )

mengangkang27 - try baca by part version dekat showace
8 months agoreply

Siti Eliza - Ohh dh kene block ke? Tak tahu plak siti... 
9 months agoreply

mengangkang27 - Tu la.. nak cari 1 hal.. yg save link dh takde.. yg post kat Wattpad tak buat back up 😣😣
9 months agoreply

Siti Eliza - Siti ade baca 2 lagi episod yg fizz x masukkan... Tapi siti baca tu kt blog..... Satu episod masa jimi pegi kt bukit dn imah tinggal. Pastu Imah gi cari btg nk menyundal..... X sure yg tulis tu author yg ori ke tidak. Yg satu lagi jimi ngendap mak dia main dgn tok penghulu... Fizz dh penah baca dedua episod tu tak? 
9 months agoreply

mengangkang27 - "jimi pegi kt bukit dn imah tinggal. Pastu Imah gi cari btg nk menyundal" ada baca tp blog dia dh kena block.. fizz cari jugak tp tak jumpa.. siti tau mana nak cari
9 months agoreply

mengangkang27 - Takpe layan dulu.. nak pecah kan ini bg tau ye..
9 months agoreply

Siti Eliza - Tulh duk skrol td pnjg betul.... Tgh layan baca ni.... Hihi
9 months agoreply

Show more...
Loading...
X