×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Completed
bohsiakah aku
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
2388 Reads
5 Likes
25 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
bohsiakah aku
25 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9
#5
bohsiakah aku 5
mengangkang27
Jan 14, 2018
0
0
158
5 Mins Read
No Plagiarism!daUkHmIIhw1m7v1WBdPgposted on PENANA

Aku pergi ke toilet awam. 20 sen je. Aku kumur-kumur sampai aku yakin bersih. Baunya dah kurang walau pun masih ada. Aku ambik keputusan ke kedai beli gula-gula lepas keluar dari toilet. Biar baunya hilang lepas aku makan gula-gula.162Please respect copyright.PENANAoe26uGoMP0
copyright protection158PENANAnDN8r9ibfa

Tengah aku beli gula-gula tu, aku nampak ada seorang budak sekolah kelihatan macam tengah pilih buku-buku majalah kat luar kedai. Aku perhatikan dia masih berpakaian sekolah. Budak melayu dan aku rasa dalam tingkatan 4. Apa dia buat kat shopping komplek kpakai uniform sekolah nih. Budak tu aku tengok bukannya tengah pilih buku, tapi matanya syok tengok bontot aku. Aku apa lagi, dengan gaya sundal aku sengaja melentik-lentikkan badan masa tengah bayar gula-gula. Budak tu aku tengok stim semacam je. Menelan air liur tengok body aku yang berpakaian ketat tu.162Please respect copyright.PENANAOm6Za5KE4B
copyright protection158PENANAgtkaN1xvJO

Aku pun blah dari kedai tu. Gula-gula aku makan, biar cepat hilang bau busuk kontol lelaki cina yang aku kolom tadi. Aku kemudian ke kedai handphone. Saja tengok handphone. Aku tengok budak lelaki tadi follow aku. Dia juga buat-buat survey handphone. Aku tahu apa hendaknya. Aku saja nak test. Aku blah dari situ dan terus ke tempat lain. Tengah aku berjalan sorang-sorang, tetiba budak lelaki tu panggil aku. Dia tanya aku nak kemana. Ehh, budak hingusan ni, berani betul, kata hati aku.copyright protection158PENANA2Lb9hd6SrV

Aku bagi tahulah aku nak jalan-jalan je. Dia tanya nama aku, aku tak bagi. Dia tanya nombor handphone aku aku tak bagi. Dia nampak macam dah bengang. Aku tahu dia nak ayat aku. Eleh, budak-budak, aku dah tahu pe’el kamu. Lepas tu aku tanya dia kenapa. Dia kata nak berkenalan. Aku kata kat dia kalau nak ikut jomlah. Dia pun suka je.162Please respect copyright.PENANAauDxfqK7It
copyright protection158PENANA8PyVX05gcl

Aku masuk kedai buku MPH. Kat rak-rak buku tu aku pilih buku novel. Aku belek-belek satu-satu. Budak lelaki tu pulak ikut je. Aku jeling, mata dia asyik tengok bontot aku je. Mesti dia geram tengok bontot aku yang bulat ni. Dah lah tonggek, pakai kain ketat pulak tu. Mesti membakar je kontol dia dalam seluar sekolah tu. Aku tahu, bukan dia je, ramai lagi lelaki yang tertarik kat aku. Aku buat dono je. Macam biasa, aku sengaja lentik-lentikkan bontot aku, biar nafsu dia makin terbakar. Aku pilih pulak buku-buku kat rak bawah, maka, terbongkok-bongkok menonggenglah aku kat situ.162Please respect copyright.PENANA07H3dcKCYA
copyright protection158PENANAqsOKDCMb8w

Budak lelaki tu pulak aku tengook makintak boleh duduk diam. Aku jeling, tangan dia asyik pegang kontol je. Mesti dah keras tu. Ahh.. budak sekolah ni bukan berani nak ayat sangat, eksyen je lebih. Nak kena aku sendiri yang offer baru dia berani. Aku kemudian nak keluar dari kedai buku tu. Aku lalu sebelah dia yang tengah buat-buat baca buku. Dari rak yang terselindung dari orang ramai tu, aku pegang kontol dia dari luar seluar sekolah dia. Hmm.. dah keras. Budak sekolah tu pulak macam nak mengelak tapi macam mahu. Eleh, malu-malu pulak. Aku ramas kontol dia kuat-kuat. Lepas tu aku suruh dia ikut aku. Dia pun terus letak balik buku yang dia pegang tu kat rak dan ikut aku keluar dari kedai buku tu.162Please respect copyright.PENANADNWJN7OxLS
copyright protection158PENANA0ahckyprrR

Aku pergi ke tangga belakang yang menuju ke tempat parking di tingkat atas. Aku tahu, memang tak kan ada orang yang lalu situ. Sebab orang lebih suka guna lif. Tak payah penat-penat turun naik tangga yang agak suram tu. Jadi aku tahulah kawasan tu line clear.162Please respect copyright.PENANA9WnMuCdfKW
copyright protection158PENANAmzGVvDVBU8

Sampai je kat sana, aku terus buka zip seluar budak sekolah tu. Aku keluarkan kontol dia yang keras tu dari celah seluar dalamnya danaku terus lancapkan kontolnya.162Please respect copyright.PENANAIL3qOhCzTB
copyright protection158PENANAWkBL5enRqv

“Ahh… kak… sedapnya….” dia suka aku lancapkan kontol dia.162Please respect copyright.PENANA9xp5gcc4KY
copyright protection158PENANAnqGFC1e2sF

Mata dia tak henti menjamah seluruh tubuh aku yang berbalut baju t lengan panjang merah dan skirt khakis krim yang ketat tu.162Please respect copyright.PENANAWTVkGpWUFH
copyright protection158PENANATPfzLKdHm7

“Engkau tak nak ke pagang aku?” aku saja tanya cam tu biar dia berani sikit.Terus dia gopoh mereaba seluruh tubuh aku.copyright protection158PENANAPisq4xErp5

Tetek aku dia ramas geram, walau pun saiznya tak sebesar mana, tapi bila dah berbaju ketat camtu, memang meleleh siapa yang nampak. Dia raba perut aku sampai ke tundun. Bontot aku dia raba dan ramas geram. Kuat juga dia meramas bontot aku. Dah geram gila lah tu.copyright protection158PENANAXMvEs8GGb9

“Sedap…?” tanya aku.162Please respect copyright.PENANAQnsTNgbqP4
“Ohhh.. sedap kak…. ohhh…” dia merintih kesedapan.162Please respect copyright.PENANA2YCr4SEhXo
“Bahagian mana kat tubuh akak yang kau suka?” aku tanya dia soalan yang berbaur lucah biar dia cepat klimaks.162Please respect copyright.PENANAfUibeZAbTf
“Ohhh.. bontot akakkk….” katanya dalam nada kerasukan nafsu.162Please respect copyright.PENANASJDkDrAOSq
copyright protection158PENANAm5YBFJmSqI

Aku lepaskan kontolnya dari genggaman aku dan aku berpusing memalingkan tubuh ku membelakanginya. Aku mendagu di railing tangga membiarkan bontot aku di tatapnya sepuas-puasnya.copyright protection158PENANA0g1tG50lxp

“Kak… saya nak cium bontot akak boleh?” tanya budak tu.162Please respect copyright.PENANATUpvlto0Ll
“Hmmm… ” jawab ku ringkas.162Please respect copyright.PENANAo1fHctGNEA
copyright protection158PENANAqvcWaF4Qlg

Budak sekolah tu terus je berlutut belakang aku dan terus je dia sembamkan muka dia kat bontot aku. Dia hidu dalam-dalam bontot aku. Aku lentikkan bontot aku yang tonggek dabn bulat tu, biar dia makin high. Aku masih ingat, aku juga terasa nak terkentut time tu.copyright protection158PENANA0IlZj0IGT9

“Dik.. akak nak kentut..” aku memberi amaran kepadanya.162Please respect copyright.PENANA2wjGQX7rMZ
“Kentutlah.. ” jawabnya ringkas, mukanya masih di belahan bontot aku.copyright protection158PENANApUqqn6wnr4

Aku pun apa lagi, aku kentutkan muka dia yang rapat tersembam kat bontot aku tu. Biar dia dapat extra servis, cium bontot dapat kentut. Ha ha ha! Padan dengan muka kau kena kentut. tu lah siapa suruh kau nak sangat cium bontot aku, kan dah kena kentut.162Please respect copyright.PENANASFThbfLzfw
copyright protection158PENANANSzZOKFSB0

“Hiisshhh.. bau lah kak..” kata dia sambil berdiri menjauhkan diri dari aku.162Please respect copyright.PENANAVExamKD3xi
“Hi hi hi.. sape suruh kau cium. Dah sini…” aku memanggilnya supaya rapat kepada ku.copyright protection158PENANA9BJuA3ujJn

Aku suruh dia berdiri di belakang ku, aku lentikkan bontot aku dan menopang dagu menonggeng di railing tangga. Aku suruh dia tembabkan kontolnya di bontot aku. Dia ikut sahaja kata-kata ku. Kontolnya yang makin stim tu terasa keras bergesel dengan bontot aku.162Please respect copyright.PENANADzOXgFUn7G
copyright protection158PENANAt8hTzF062r

Aku nak dia stim gila. Aku nak lancapkan dia lepas tu. Biar air mani dia terbazir kat lantai tangga tu. Tapi nampaknya hajat aku tak kesampaian. Budak sekolah tu akhirnya terpancut kat bontot aku time tengah syok geselkan kontolnya dengan bontot aku. Habis skirt aku berpalit dengan kesan tompokan air maninya.162Please respect copyright.PENANAnZmhhyx28N
copyright protection158PENANAaQjKQ7vv06

“Apasal kau lepas kat skirt akak! Kan dah kotor nih! Apalah kau.” kata ku memarahinya sambil membersihkan kesan air maninya yang kental dan semakin menyerap menembusi kain skirt ku.162Please respect copyright.PENANAz3r7dORRRo
“Kak sori kak.. tak tahan la kak.. sori kak..” katanya gugup sambil menyimpan kembali kontolnya ke dalam seluar.162Please respect copyright.PENANA9uYYreDmCL
“Dah pergi dari sini. Menyampah aku tengok kau lah. ” marah ku. 162Please respect copyright.PENANA2ZKph1XO46
copyright protection158PENANAw9HfEii8B2

Budak sekolah tu pun dengan rasa bersalah terus pergi dari situ. Maka hari tu aku pulang ke rumah dengan kesan basah kat bontot. Nasib baik bas tak sesak. Jadi dapatlah aku tempat duduk, kalau dibuatnya bas sesak danaku kena berdiri, mesti aku malu gila pasal pasti semua orang dalam bas tu boleh nampak kesan basah kat bontot aku. celaka betul punya budak sekolah. Ssampai hari ni aku bengang dengan dia.162Please respect copyright.PENANABE93LnRCfJ
copyright protection158PENANAw5aOYKtZRw

Aku pun pulang ke rumah petang tu dengan rasa bengang yang menyeksakan. Dan pada petang itu jugalah, satu kejadian yang benar-benar memberikan aku kejutan. Ianya berkenaan dengan mak aku. Adik-adik aku bersekolah agama, kakak aku macam biasalah, kerja. Dah nak maghrib nanti baru dia sampai rumah. Apa yang mengejutkan? Akan aku ceritakan nanti…162Please respect copyright.PENANA1odZnFe11Q
copyright protection158PENANAq2mKMdSiIT

54.80.247.119

ns54.80.247.119da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X