×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Completed
bohsiakah aku
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
3919 Reads
8 Likes
34 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
bohsiakah aku
34 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9
#5
bohsiakah aku 5
mengangkang27
Jan 14, 2018
0
0
257
5 Mins Read
No Plagiarism!33EnsZs5E4V3AZhAnsJCposted on PENANA

Aku pergi ke toilet awam. 20 sen je. Aku kumur-kumur sampai aku yakin bersih. Baunya dah kurang walau pun masih ada. Aku ambik keputusan ke kedai beli gula-gula lepas keluar dari toilet. Biar baunya hilang lepas aku makan gula-gula.261Please respect copyright.PENANANyRCKjO7x7
copyright protection257PENANAFXAPNrfBaL

Tengah aku beli gula-gula tu, aku nampak ada seorang budak sekolah kelihatan macam tengah pilih buku-buku majalah kat luar kedai. Aku perhatikan dia masih berpakaian sekolah. Budak melayu dan aku rasa dalam tingkatan 4. Apa dia buat kat shopping komplek kpakai uniform sekolah nih. Budak tu aku tengok bukannya tengah pilih buku, tapi matanya syok tengok bontot aku. Aku apa lagi, dengan gaya sundal aku sengaja melentik-lentikkan badan masa tengah bayar gula-gula. Budak tu aku tengok stim semacam je. Menelan air liur tengok body aku yang berpakaian ketat tu.261Please respect copyright.PENANA7U8i1Xmoih
copyright protection257PENANASeOwCgw4la

Aku pun blah dari kedai tu. Gula-gula aku makan, biar cepat hilang bau busuk kontol lelaki cina yang aku kolom tadi. Aku kemudian ke kedai handphone. Saja tengok handphone. Aku tengok budak lelaki tadi follow aku. Dia juga buat-buat survey handphone. Aku tahu apa hendaknya. Aku saja nak test. Aku blah dari situ dan terus ke tempat lain. Tengah aku berjalan sorang-sorang, tetiba budak lelaki tu panggil aku. Dia tanya aku nak kemana. Ehh, budak hingusan ni, berani betul, kata hati aku.copyright protection257PENANA9hdJhvjEX3

Aku bagi tahulah aku nak jalan-jalan je. Dia tanya nama aku, aku tak bagi. Dia tanya nombor handphone aku aku tak bagi. Dia nampak macam dah bengang. Aku tahu dia nak ayat aku. Eleh, budak-budak, aku dah tahu pe’el kamu. Lepas tu aku tanya dia kenapa. Dia kata nak berkenalan. Aku kata kat dia kalau nak ikut jomlah. Dia pun suka je.261Please respect copyright.PENANAUj9A6NlQki
copyright protection257PENANAhC0RsOiHpt

Aku masuk kedai buku MPH. Kat rak-rak buku tu aku pilih buku novel. Aku belek-belek satu-satu. Budak lelaki tu pulak ikut je. Aku jeling, mata dia asyik tengok bontot aku je. Mesti dia geram tengok bontot aku yang bulat ni. Dah lah tonggek, pakai kain ketat pulak tu. Mesti membakar je kontol dia dalam seluar sekolah tu. Aku tahu, bukan dia je, ramai lagi lelaki yang tertarik kat aku. Aku buat dono je. Macam biasa, aku sengaja lentik-lentikkan bontot aku, biar nafsu dia makin terbakar. Aku pilih pulak buku-buku kat rak bawah, maka, terbongkok-bongkok menonggenglah aku kat situ.261Please respect copyright.PENANAH7RzKBSyJp
copyright protection257PENANAshIgOkxlpT

Budak lelaki tu pulak aku tengook makintak boleh duduk diam. Aku jeling, tangan dia asyik pegang kontol je. Mesti dah keras tu. Ahh.. budak sekolah ni bukan berani nak ayat sangat, eksyen je lebih. Nak kena aku sendiri yang offer baru dia berani. Aku kemudian nak keluar dari kedai buku tu. Aku lalu sebelah dia yang tengah buat-buat baca buku. Dari rak yang terselindung dari orang ramai tu, aku pegang kontol dia dari luar seluar sekolah dia. Hmm.. dah keras. Budak sekolah tu pulak macam nak mengelak tapi macam mahu. Eleh, malu-malu pulak. Aku ramas kontol dia kuat-kuat. Lepas tu aku suruh dia ikut aku. Dia pun terus letak balik buku yang dia pegang tu kat rak dan ikut aku keluar dari kedai buku tu.261Please respect copyright.PENANAGQkO9mMvK4
copyright protection257PENANAwybKisfC7d

Aku pergi ke tangga belakang yang menuju ke tempat parking di tingkat atas. Aku tahu, memang tak kan ada orang yang lalu situ. Sebab orang lebih suka guna lif. Tak payah penat-penat turun naik tangga yang agak suram tu. Jadi aku tahulah kawasan tu line clear.261Please respect copyright.PENANANFoXfuKBl4
copyright protection257PENANAFoQGfiuyZU

Sampai je kat sana, aku terus buka zip seluar budak sekolah tu. Aku keluarkan kontol dia yang keras tu dari celah seluar dalamnya danaku terus lancapkan kontolnya.261Please respect copyright.PENANAU3cLCWmvu6
copyright protection257PENANA2scKJ15hmv

“Ahh… kak… sedapnya….” dia suka aku lancapkan kontol dia.261Please respect copyright.PENANAUbWfZ6BLBm
copyright protection257PENANAaS4lCmOSZW

Mata dia tak henti menjamah seluruh tubuh aku yang berbalut baju t lengan panjang merah dan skirt khakis krim yang ketat tu.261Please respect copyright.PENANAQp1emhJ6S5
copyright protection257PENANA5FkWlAeQ9e

“Engkau tak nak ke pagang aku?” aku saja tanya cam tu biar dia berani sikit.Terus dia gopoh mereaba seluruh tubuh aku.copyright protection257PENANALbHXVqZ1Hl

Tetek aku dia ramas geram, walau pun saiznya tak sebesar mana, tapi bila dah berbaju ketat camtu, memang meleleh siapa yang nampak. Dia raba perut aku sampai ke tundun. Bontot aku dia raba dan ramas geram. Kuat juga dia meramas bontot aku. Dah geram gila lah tu.copyright protection257PENANAwSeAeRX3KW

“Sedap…?” tanya aku.261Please respect copyright.PENANAbM9nyLjUgO
“Ohhh.. sedap kak…. ohhh…” dia merintih kesedapan.261Please respect copyright.PENANA0b0XrZ33LF
“Bahagian mana kat tubuh akak yang kau suka?” aku tanya dia soalan yang berbaur lucah biar dia cepat klimaks.261Please respect copyright.PENANApB5rQrIzyB
“Ohhh.. bontot akakkk….” katanya dalam nada kerasukan nafsu.261Please respect copyright.PENANAFJoO7WzrRQ
copyright protection257PENANAZQBjMXU0O3

Aku lepaskan kontolnya dari genggaman aku dan aku berpusing memalingkan tubuh ku membelakanginya. Aku mendagu di railing tangga membiarkan bontot aku di tatapnya sepuas-puasnya.copyright protection257PENANAfzeWxamwb4

“Kak… saya nak cium bontot akak boleh?” tanya budak tu.261Please respect copyright.PENANAgS2gQugUy1
“Hmmm… ” jawab ku ringkas.261Please respect copyright.PENANAAXDFpu773F
copyright protection257PENANASIX7ibYffI

Budak sekolah tu terus je berlutut belakang aku dan terus je dia sembamkan muka dia kat bontot aku. Dia hidu dalam-dalam bontot aku. Aku lentikkan bontot aku yang tonggek dabn bulat tu, biar dia makin high. Aku masih ingat, aku juga terasa nak terkentut time tu.copyright protection257PENANAceyNylLslz

“Dik.. akak nak kentut..” aku memberi amaran kepadanya.261Please respect copyright.PENANAJIp7xx37YU
“Kentutlah.. ” jawabnya ringkas, mukanya masih di belahan bontot aku.copyright protection257PENANAwA8KwFVTc6

Aku pun apa lagi, aku kentutkan muka dia yang rapat tersembam kat bontot aku tu. Biar dia dapat extra servis, cium bontot dapat kentut. Ha ha ha! Padan dengan muka kau kena kentut. tu lah siapa suruh kau nak sangat cium bontot aku, kan dah kena kentut.261Please respect copyright.PENANAXeN0vDvLx3
copyright protection257PENANAY4PWb78amn

“Hiisshhh.. bau lah kak..” kata dia sambil berdiri menjauhkan diri dari aku.261Please respect copyright.PENANAM71qMqUUyY
“Hi hi hi.. sape suruh kau cium. Dah sini…” aku memanggilnya supaya rapat kepada ku.copyright protection257PENANASyBrmaM7D8

Aku suruh dia berdiri di belakang ku, aku lentikkan bontot aku dan menopang dagu menonggeng di railing tangga. Aku suruh dia tembabkan kontolnya di bontot aku. Dia ikut sahaja kata-kata ku. Kontolnya yang makin stim tu terasa keras bergesel dengan bontot aku.261Please respect copyright.PENANAzhHZpexslv
copyright protection257PENANAG9JPUguPaH

Aku nak dia stim gila. Aku nak lancapkan dia lepas tu. Biar air mani dia terbazir kat lantai tangga tu. Tapi nampaknya hajat aku tak kesampaian. Budak sekolah tu akhirnya terpancut kat bontot aku time tengah syok geselkan kontolnya dengan bontot aku. Habis skirt aku berpalit dengan kesan tompokan air maninya.261Please respect copyright.PENANAnjKakfOP1l
copyright protection257PENANAW8LL4WTd7g

“Apasal kau lepas kat skirt akak! Kan dah kotor nih! Apalah kau.” kata ku memarahinya sambil membersihkan kesan air maninya yang kental dan semakin menyerap menembusi kain skirt ku.261Please respect copyright.PENANASNsUefk99S
“Kak sori kak.. tak tahan la kak.. sori kak..” katanya gugup sambil menyimpan kembali kontolnya ke dalam seluar.261Please respect copyright.PENANA7JaPJz3g2p
“Dah pergi dari sini. Menyampah aku tengok kau lah. ” marah ku. 261Please respect copyright.PENANAMpJxA3NoTO
copyright protection257PENANAA0Pcrbmej0

Budak sekolah tu pun dengan rasa bersalah terus pergi dari situ. Maka hari tu aku pulang ke rumah dengan kesan basah kat bontot. Nasib baik bas tak sesak. Jadi dapatlah aku tempat duduk, kalau dibuatnya bas sesak danaku kena berdiri, mesti aku malu gila pasal pasti semua orang dalam bas tu boleh nampak kesan basah kat bontot aku. celaka betul punya budak sekolah. Ssampai hari ni aku bengang dengan dia.261Please respect copyright.PENANAKLCdFQs00C
copyright protection257PENANAn0a6P4mkUw

Aku pun pulang ke rumah petang tu dengan rasa bengang yang menyeksakan. Dan pada petang itu jugalah, satu kejadian yang benar-benar memberikan aku kejutan. Ianya berkenaan dengan mak aku. Adik-adik aku bersekolah agama, kakak aku macam biasalah, kerja. Dah nak maghrib nanti baru dia sampai rumah. Apa yang mengejutkan? Akan aku ceritakan nanti…261Please respect copyright.PENANAS8m3X6C1mE
copyright protection257PENANA1RFNDKKxXR

54.166.203.17

ns54.166.203.17da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X