Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Completed
bohsiakah aku
Writer mengangkang
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
160 Reads
0 Likes
2 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
bohsiakah aku
2 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9
#5
bohsiakah aku 5
mengangkang
Jan 14, 2018
0
0
12
5 Mins Read
No Plagiarism!y8HS84d4iRAnAHVesdlVposted on PENANA

Aku pergi ke toilet awam. 20 sen je. Aku kumur-kumur sampai aku yakin bersih. Baunya dah kurang walau pun masih ada. Aku ambik keputusan ke kedai beli gula-gula lepas keluar dari toilet. Biar baunya hilang lepas aku makan gula-gula.16Please respect copyright.PENANAaaq8braHcT
copyright protection12PENANAGLr8TXlo0i

Tengah aku beli gula-gula tu, aku nampak ada seorang budak sekolah kelihatan macam tengah pilih buku-buku majalah kat luar kedai. Aku perhatikan dia masih berpakaian sekolah. Budak melayu dan aku rasa dalam tingkatan 4. Apa dia buat kat shopping komplek kpakai uniform sekolah nih. Budak tu aku tengok bukannya tengah pilih buku, tapi matanya syok tengok bontot aku. Aku apa lagi, dengan gaya sundal aku sengaja melentik-lentikkan badan masa tengah bayar gula-gula. Budak tu aku tengok stim semacam je. Menelan air liur tengok body aku yang berpakaian ketat tu.16Please respect copyright.PENANAeWS161pSQa
copyright protection12PENANAszrarzeFEw

Aku pun blah dari kedai tu. Gula-gula aku makan, biar cepat hilang bau busuk kontol lelaki cina yang aku kolom tadi. Aku kemudian ke kedai handphone. Saja tengok handphone. Aku tengok budak lelaki tadi follow aku. Dia juga buat-buat survey handphone. Aku tahu apa hendaknya. Aku saja nak test. Aku blah dari situ dan terus ke tempat lain. Tengah aku berjalan sorang-sorang, tetiba budak lelaki tu panggil aku. Dia tanya aku nak kemana. Ehh, budak hingusan ni, berani betul, kata hati aku.copyright protection12PENANAweU6WQlo3H

Aku bagi tahulah aku nak jalan-jalan je. Dia tanya nama aku, aku tak bagi. Dia tanya nombor handphone aku aku tak bagi. Dia nampak macam dah bengang. Aku tahu dia nak ayat aku. Eleh, budak-budak, aku dah tahu pe’el kamu. Lepas tu aku tanya dia kenapa. Dia kata nak berkenalan. Aku kata kat dia kalau nak ikut jomlah. Dia pun suka je.16Please respect copyright.PENANA78WhpBdxkK
copyright protection12PENANAkKsLSmJeKJ

Aku masuk kedai buku MPH. Kat rak-rak buku tu aku pilih buku novel. Aku belek-belek satu-satu. Budak lelaki tu pulak ikut je. Aku jeling, mata dia asyik tengok bontot aku je. Mesti dia geram tengok bontot aku yang bulat ni. Dah lah tonggek, pakai kain ketat pulak tu. Mesti membakar je kontol dia dalam seluar sekolah tu. Aku tahu, bukan dia je, ramai lagi lelaki yang tertarik kat aku. Aku buat dono je. Macam biasa, aku sengaja lentik-lentikkan bontot aku, biar nafsu dia makin terbakar. Aku pilih pulak buku-buku kat rak bawah, maka, terbongkok-bongkok menonggenglah aku kat situ.16Please respect copyright.PENANAqvURE6jOOv
copyright protection12PENANAxdjYoKxDpc

Budak lelaki tu pulak aku tengook makintak boleh duduk diam. Aku jeling, tangan dia asyik pegang kontol je. Mesti dah keras tu. Ahh.. budak sekolah ni bukan berani nak ayat sangat, eksyen je lebih. Nak kena aku sendiri yang offer baru dia berani. Aku kemudian nak keluar dari kedai buku tu. Aku lalu sebelah dia yang tengah buat-buat baca buku. Dari rak yang terselindung dari orang ramai tu, aku pegang kontol dia dari luar seluar sekolah dia. Hmm.. dah keras. Budak sekolah tu pulak macam nak mengelak tapi macam mahu. Eleh, malu-malu pulak. Aku ramas kontol dia kuat-kuat. Lepas tu aku suruh dia ikut aku. Dia pun terus letak balik buku yang dia pegang tu kat rak dan ikut aku keluar dari kedai buku tu.16Please respect copyright.PENANAH3sA4zBtrs
copyright protection12PENANAaWr43nUoLY

Aku pergi ke tangga belakang yang menuju ke tempat parking di tingkat atas. Aku tahu, memang tak kan ada orang yang lalu situ. Sebab orang lebih suka guna lif. Tak payah penat-penat turun naik tangga yang agak suram tu. Jadi aku tahulah kawasan tu line clear.16Please respect copyright.PENANAEzABQ0c4yx
copyright protection12PENANA55IyRBUAQF

Sampai je kat sana, aku terus buka zip seluar budak sekolah tu. Aku keluarkan kontol dia yang keras tu dari celah seluar dalamnya danaku terus lancapkan kontolnya.16Please respect copyright.PENANAOZ2JRHQavE
copyright protection12PENANAknTDlhnTUN

“Ahh… kak… sedapnya….” dia suka aku lancapkan kontol dia.16Please respect copyright.PENANAGdH8NMHpf8
copyright protection12PENANA54Jw9MT3bF

Mata dia tak henti menjamah seluruh tubuh aku yang berbalut baju t lengan panjang merah dan skirt khakis krim yang ketat tu.16Please respect copyright.PENANARUHswytID1
copyright protection12PENANA2hLLPDmKdd

“Engkau tak nak ke pagang aku?” aku saja tanya cam tu biar dia berani sikit.Terus dia gopoh mereaba seluruh tubuh aku.copyright protection12PENANAqxAjaWAxPv

Tetek aku dia ramas geram, walau pun saiznya tak sebesar mana, tapi bila dah berbaju ketat camtu, memang meleleh siapa yang nampak. Dia raba perut aku sampai ke tundun. Bontot aku dia raba dan ramas geram. Kuat juga dia meramas bontot aku. Dah geram gila lah tu.copyright protection12PENANAkVA4sJQmN2

“Sedap…?” tanya aku.16Please respect copyright.PENANAgs0jbS022v
“Ohhh.. sedap kak…. ohhh…” dia merintih kesedapan.16Please respect copyright.PENANAHIJpRwbzWr
“Bahagian mana kat tubuh akak yang kau suka?” aku tanya dia soalan yang berbaur lucah biar dia cepat klimaks.16Please respect copyright.PENANAHNmpgSYJBB
“Ohhh.. bontot akakkk….” katanya dalam nada kerasukan nafsu.16Please respect copyright.PENANALR3MbfEbiH
copyright protection12PENANA2PjNA9qXUE

Aku lepaskan kontolnya dari genggaman aku dan aku berpusing memalingkan tubuh ku membelakanginya. Aku mendagu di railing tangga membiarkan bontot aku di tatapnya sepuas-puasnya.copyright protection12PENANAakbLDmHeTx

“Kak… saya nak cium bontot akak boleh?” tanya budak tu.16Please respect copyright.PENANAGZqqphWAQT
“Hmmm… ” jawab ku ringkas.16Please respect copyright.PENANA1yHoYXgXHS
copyright protection12PENANAKeskjU39gR

Budak sekolah tu terus je berlutut belakang aku dan terus je dia sembamkan muka dia kat bontot aku. Dia hidu dalam-dalam bontot aku. Aku lentikkan bontot aku yang tonggek dabn bulat tu, biar dia makin high. Aku masih ingat, aku juga terasa nak terkentut time tu.copyright protection12PENANAbjGv7hEyfy

“Dik.. akak nak kentut..” aku memberi amaran kepadanya.16Please respect copyright.PENANAysKBeVRT69
“Kentutlah.. ” jawabnya ringkas, mukanya masih di belahan bontot aku.copyright protection12PENANAcqTnbxKSMD

Aku pun apa lagi, aku kentutkan muka dia yang rapat tersembam kat bontot aku tu. Biar dia dapat extra servis, cium bontot dapat kentut. Ha ha ha! Padan dengan muka kau kena kentut. tu lah siapa suruh kau nak sangat cium bontot aku, kan dah kena kentut.16Please respect copyright.PENANAAN80dxia89
copyright protection12PENANAqwSSRbNVl4

“Hiisshhh.. bau lah kak..” kata dia sambil berdiri menjauhkan diri dari aku.16Please respect copyright.PENANA3aILyGIPDp
“Hi hi hi.. sape suruh kau cium. Dah sini…” aku memanggilnya supaya rapat kepada ku.copyright protection12PENANAMxns2uKH2Z

Aku suruh dia berdiri di belakang ku, aku lentikkan bontot aku dan menopang dagu menonggeng di railing tangga. Aku suruh dia tembabkan kontolnya di bontot aku. Dia ikut sahaja kata-kata ku. Kontolnya yang makin stim tu terasa keras bergesel dengan bontot aku.16Please respect copyright.PENANAHcSrO6nF0t
copyright protection12PENANAgep9CBGmus

Aku nak dia stim gila. Aku nak lancapkan dia lepas tu. Biar air mani dia terbazir kat lantai tangga tu. Tapi nampaknya hajat aku tak kesampaian. Budak sekolah tu akhirnya terpancut kat bontot aku time tengah syok geselkan kontolnya dengan bontot aku. Habis skirt aku berpalit dengan kesan tompokan air maninya.16Please respect copyright.PENANAOAhXBuvUFD
copyright protection12PENANA0UZTMQ5zLq

“Apasal kau lepas kat skirt akak! Kan dah kotor nih! Apalah kau.” kata ku memarahinya sambil membersihkan kesan air maninya yang kental dan semakin menyerap menembusi kain skirt ku.16Please respect copyright.PENANA3JNLumsdb6
“Kak sori kak.. tak tahan la kak.. sori kak..” katanya gugup sambil menyimpan kembali kontolnya ke dalam seluar.16Please respect copyright.PENANACSiuk6BHLB
“Dah pergi dari sini. Menyampah aku tengok kau lah. ” marah ku. 16Please respect copyright.PENANAbAcsxOX2ID
copyright protection12PENANAExY101vKIx

Budak sekolah tu pun dengan rasa bersalah terus pergi dari situ. Maka hari tu aku pulang ke rumah dengan kesan basah kat bontot. Nasib baik bas tak sesak. Jadi dapatlah aku tempat duduk, kalau dibuatnya bas sesak danaku kena berdiri, mesti aku malu gila pasal pasti semua orang dalam bas tu boleh nampak kesan basah kat bontot aku. celaka betul punya budak sekolah. Ssampai hari ni aku bengang dengan dia.16Please respect copyright.PENANAGMmuyRQ141
copyright protection12PENANAKZMa8oLPLf

Aku pun pulang ke rumah petang tu dengan rasa bengang yang menyeksakan. Dan pada petang itu jugalah, satu kejadian yang benar-benar memberikan aku kejutan. Ianya berkenaan dengan mak aku. Adik-adik aku bersekolah agama, kakak aku macam biasalah, kerja. Dah nak maghrib nanti baru dia sampai rumah. Apa yang mengejutkan? Akan aku ceritakan nanti…16Please respect copyright.PENANA7HUqcfxNXj
copyright protection12PENANAiL9hEW7JwT

54.234.45.10

ns54.234.45.10da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X