Please use Chrome or Firefox for better user experience!
mengangkang27
Joined Jan 1, 2018
Words Published
345.6k
Comments Given
34
mengangkang27
Leisure Writer Reader Beta Reader
From Malaysia Male
Featured Stories
S
Solo Works
C
Collaborative Works
I
Idea Contributors
B
Beta Reader
S
11
ISSUES
husna
Updated Apr 8, 2018
R
7
1959
0
Fantasy

Nama aku Husna. Aku berumur 22 tahun dan berasal dari selatan Malaysia. Tujuan aku mencipta blog ni adalah untuk menceritakan kisah hidup aku yang sedang aku alami sekarang. Aku terpaksa menceritakan semua ini hanya di blog kerana aku tak dapat ceritakan perkara ini kepada siapa2 yang aku kenali kerana ianya akan menghancurkan aku. Biarlah aku cerita sedikit sebanyak tentang diriku.

Romance
Fantasy
Read More

husna

Nama aku Husna. Aku berumur 22 tahun dan berasal dari selatan Malaysia. Tujuan aku mencipta blog ni adalah untuk menceritakan kisah hidup aku yang sedang aku alami sekarang. Aku terpaksa menceritakan semua ini hanya di blog kerana aku tak dapat ceritakan perkara ini kepada siapa2 yang aku kenali kerana ianya akan menghancurkan aku. Biarlah aku cerita sedikit sebanyak tentang diriku.

Read More
S
10
ISSUES
Suraya
Updated Feb 11, 2018
R Completed
3
2365
0
Romance

bagaimana nafsu suraya blh di puaskan oleh jantan lain

Young Adult
Romance
Read More

Suraya

bagaimana nafsu suraya blh di puaskan oleh jantan lain

Read More
S
8
ISSUES
isteriku menjadi budak seks bos aku
Updated Jan 31, 2018
R Completed
9
4452
0
Romance

menceritakan bagaimana bos aku perangkap aku dan ugut isteri aku menjadi budak seks dia,

PS:kalau basah jangan complaint dan jangan report...

Young Adult
Romance
Read More

isteriku menjadi budak seks bos aku

menceritakan bagaimana bos aku perangkap aku dan ugut isteri aku menjadi budak seks dia,

PS:kalau basah jangan complaint dan jangan report...

Read More
S
12
ISSUES
nasib imah
Updated Feb 16, 2018
R
13
3739
19
Romance

menceritakan sex life imah

nak tahu apa yang terjadi pada nasib imah sila baca ye

PS: kalau basah tak perlu complaint dan tak perlu report

Young Adult
Romance
Read More

nasib imah

menceritakan sex life imah

nak tahu apa yang terjadi pada nasib imah sila baca ye

PS: kalau basah tak perlu complaint dan tak perlu report

Read More
S
3
ISSUES
Nazel
Updated Jan 30, 2018
R Completed
3
1387
0
Romance

Kisah seorang budak yang mampu memuaskan mana-mana wanita dia jumpa

Young Adult
Romance
Read More

Nazel

Kisah seorang budak yang mampu memuaskan mana-mana wanita dia jumpa

Read More
S
9
ISSUES
bohsiakah aku
Updated Jan 14, 2018
R Completed
4
2018
0
Romance

menceritakan bagaimana seorang gadis yg menjadi bohsia

PS; kalau basah jgn report orang or complaint

Young Adult
Romance
Read More

bohsiakah aku

menceritakan bagaimana seorang gadis yg menjadi bohsia

PS; kalau basah jgn report orang or complaint

Read More
S
14
ISSUES
Milah
Updated Jan 16, 2018
R
10
6138
3
Romance

Ni adalah kisah isteri ustaz yg gersang dan telah menjadi datin pun masih haus seks, utk memahami cerita nya sila la baca ye..

PS: kalau basah don't ever report or Complaint ye..

Young Adult
Romance
Read More

Milah

Ni adalah kisah isteri ustaz yg gersang dan telah menjadi datin pun masih haus seks, utk memahami cerita nya sila la baca ye..

PS: kalau basah don't ever report or Complaint ye..

Read More
S
36
ISSUES
novel seks melayu
Updated Apr 22, 2018
R Completed
25
8239
14
Romance

ni adalah collection novel seks melayu yg I ade kalau nak tahu ape lagi novel yg I ada do follow me

PS: don't complaint or report

Young Adult
Romance
Read More

novel seks melayu

ni adalah collection novel seks melayu yg I ade kalau nak tahu ape lagi novel yg I ada do follow me

PS: don't complaint or report

Read More
S
7
ISSUES
novel seks orang hamil
Updated Feb 18, 2018
R Completed
2
2376
0
Romance

kepada readers yang fantasize about orang mengandung yang gersang boleh baca di sini

PS: kalau basah don't report or complaint

Young Adult
Romance
Read More

novel seks orang hamil

kepada readers yang fantasize about orang mengandung yang gersang boleh baca di sini

PS: kalau basah don't report or complaint

Read More
S
7
ISSUES
series bahana seks
Updated Jan 6, 2018
R Completed
6
1790
0

ni first series yang I pernah released kat my old wattpad account...

do enjoy the story line...

ada ideas or comments yang boleh jalan cerita tersebut jadi menarik sila comment ye.. :D

PS: kalau basah don't report or complaint

Young Adult
Read More

series bahana seks

ni first series yang I pernah released kat my old wattpad account...

do enjoy the story line...

ada ideas or comments yang boleh jalan cerita tersebut jadi menarik sila comment ye.. :D

PS: kalau basah don't report or complaint

Read More
B
4
ISSUES
Pengalaman Zaman Budak-Budak
Updated Jan 30, 2018
R
5
1365
8
Romance
Fantasy

Darjah 5 ... Sham dah amat mengenal erti seks. Semasa umur 6 tahun Sham sudah pernah merasai pengalaman meraba-raba adiknya Suraya. Semasa berumur 7 tahun Sham menjadikan aktiviti mengintai Mak Su nya mandi tanpa berpakaian sebagai satu aktiviti yang kerap dilakukan. Gambar-gambar tubuh perempuan yang menghairahkan menjadi koleksi peribadinya yang disimpan di tempat rahsianya.

Sham mempunyai adik bernama Suraya. Suraya dalam darjah 3. Walaupun suraya baru berusia 9 tahun, dia sudah mempunyai pengalaman sedikit sebanyak diusap oleh abangnya Sham semasa mereka bermain-main beberapa tahun dahulu. Pengalaman itu menjadikan Suraya juga tertanya-tanya tentang apa itu yang ada disebalik usapan abangnya itu.

Young Adult
Romance
Fantasy
Read More

Pengalaman Zaman Budak-Budak

Darjah 5 ... Sham dah amat mengenal erti seks. Semasa umur 6 tahun Sham sudah pernah merasai pengalaman meraba-raba adiknya Suraya. Semasa berumur 7 tahun Sham menjadikan aktiviti mengintai Mak Su nya mandi tanpa berpakaian sebagai satu aktiviti yang kerap dilakukan. Gambar-gambar tubuh perempuan yang menghairahkan menjadi koleksi peribadinya yang disimpan di tempat rahsianya.

Sham mempunyai adik bernama Suraya. Suraya dalam darjah 3. Walaupun suraya baru berusia 9 tahun, dia sudah mempunyai pengalaman sedikit sebanyak diusap oleh abangnya Sham semasa mereka bermain-main beberapa tahun dahulu. Pengalaman itu menjadikan Suraya juga tertanya-tanya tentang apa itu yang ada disebalik usapan abangnya itu.

Read More
FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018