×

Penana
search
Loginarrow_drop_down
Registerarrow_drop_down
Please use Chrome or Firefox for better user experience!
  • Writer
    mengangkang27
    mengangkang27
    Ini hanya koleksi semata-mata, kalau cerita itu copyright sila beritahu

    Ps: dah sedap tu tak payah nak report, simpan buat kenangan
    See more
campaign Request update 1
Fikiran aku je
G
323
9
4
9.6K
0

Biasa la baru kahwin, kawin pun tak plan properly, aku as a husband and father tahu tanggungjawab sebagai ketua rumah tu besar tanggungjawabnya tapi itu la aku nak marah pun jadi phobia, because of my first marriage aku takut akan berulang lagi, dia boleh la ckp dengan megah tentang tu tentang ni, tahukah dia almost everything that I do is to make her happy and feeling comfortable, I’m already starting to go back my old self that is struggling to find a better Life

X