×

Penana
search
Loginarrow_drop_down
Registerarrow_drop_down
Please use Chrome or Firefox for better user experience!
  • Writer
    Ezra Dean Cruz
    Ezra Dean Cruz
    Aku cuma update cerita seminggu sekali. Tak seperti kebanyakkan orang dalam internet ni, aku ada keluarga dan kerjaya di dunia nyata. Cerita yang aku update adalah fantasi aku untuk dikongsi pada mereka yang mempunyai minat seperti aku. Kalau yang tak berminat, tak mengapa, boleh baca cerita orang lain. Aku tak akan memenuhi permintaan untuk tulis idea cerita dari korang. Itu dah jadi fantasi korang, bukan lagi aku. Note Penting: Berhenti promote Najwa Latiff, Wani Hasrita, Vivy Yusoff kat aku, dorang hodoh dimata aku. SORRY!
    See more
Elizabeth Tan
R
2.7K
23
3
8.6K
1

X