×

Penana
search
Loginarrow_drop_down
Registerarrow_drop_down
Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Chpkk nedir?
G
647
0
0
381
0

swap_vert

Chpkk denmesinin sebebi bellidir. Cehalet hakaret pislik küfür kokuşmuşlar partisi CHP nin yeni adı bu olmalı Sol çomar şerefsizleri Partililerinden tutunda oy verenlerine kadar hepsi namussuz olduğu için namussuz siyaseti de getirmeyi başardılar.

Bakınız, chpkk lılar sol çomarlar dil sürtçmesi sonucu RTE nin söylediği Sayın kelimesi üzerinden yıllarca siyaset yapanlar. Aponun heykelini dikeceğiz diyen ve binlerce insanın ölmesine sebep olan bebek katili Selo için defalarca sayın diyorlar. Peki.. Madem sayın kelimesi çok zorunuza gitmişse neden terörist seloya defalarca Sayın diyen belediye başkanlarınıza tek kelime etmiyorsunuz?? İzleyin buyrun defalarca sayın diyor ve üstelik Selahattin Demirtaş ın çizgisini beğeniyorum diyor

1-) hdp barajı aştığı için SÜKÜR PiLAVI dağıtan Çanakkale'nin CHP li belediye başkanıydı

2-)Demirtaş'a beraber iyi salladık diyen CHP li milletvekili Şafak Pavey'di


3-)Pkk lı teröristleri etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonların hukuksuz olduğunu söyleyen CHP


4-)Pyd nin terör örgütü olmadığını söyleyen CHP milletvekili Tanrıkulu


5-)pkk yı destekleyen akademisyenlere sahip çıkan CHP


6-)Pkk lı teröristlere barikat kuran arkadaşlar diyen de kemal Kılıçdaroğlu dur.

Kısacası erdoğan düşmanlıkları CHP yi terörist desteklemeye kadar götürdü

CHP nin en büyük hedefi türkiye'yi bölmektir. ilk eylemlerine taa dersim katliamı'yla başlamış, zamanla devletin, yargının, askeri yapılanmanın kritik yerlerine sızarak emperyalist güçlerle birlikte güya maocu,leninci,marksçı ancak özde tüm zamanların en alçak ve yüzsüz terör örgütünün kurulmasına önayak olmuştur. gerçekten de pkk ve abdullah öcalan'ın bir chpkk projesi olduğunu kürtler bile kabul etmektedirler.
CHP, Atatürk'ten sonra tamamen yoldan çıkmış ve o gün bu gündür, günümüze kadar izlediği yol belirsiz olan bir partidir. Neredeyse tüm terör örgütlerini etrafında toplamayı başarmıştır. Örneğin fetö yapılanması ve PKK terör örgütü geçmişten günümüze kadar CHP tarafından beslenen terör örgütleridir.
Fetö yapılanması 1960 lı yıllarda başlamıştır. Tüm darbelerde adı geçen Fethullah gülen ne hikmetse 1999 a kadar Türkiye'de elini kolunu sallayarak dolaşmış ve tüm devlet kurumlarına yerleşmeyi sürdürmüştür.
PKK yapılanması boş dağların bombalanması fetönün emniyetin ve askerin içine yerleştiğinin en açık göstergesidir.

1999 da devlete sunulan raporda Fethullah gülen yapılanmasının emniyetin yüzde 95 ini ele geçirdiği görülmektedir. 

favorite
0 likes
Be the first to like this issue!
swap_vert

X