×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Write a New Story!
Popular Tags
What Others Are Reading

Feedback
lucah

Geram26
22Mins Each
4
ISSUES
Nazel & Ustazah Roslina
Updated May 17, 2020
R
17
12113
3
Fantasy
Marriage

Ustazah Roslina yang jatuh ke dalam buaian pemuda perkasa.

Young Adult
Fantasy
Marriage
Read More
Solo Work
Nazel & Ustazah Roslina

Ustazah Roslina yang jatuh ke dalam buaian pemuda perkasa.

Read More
Solo Work
Meyya
4Mins Each
15
ISSUES
Ani
Updated Oct 18, 2020
R
99
267465
3
Romance
Fantasy

Kisah seorang suri rumah yang curang kepada suaminya

General
Romance
Fantasy
Read More
Solo Work
Ani

Kisah seorang suri rumah yang curang kepada suaminya

Read More
Solo Work
Meyya
6Mins Each
17
ISSUES
Atika
Updated Oct 18, 2020
R
116
239147
7
Romance
Fantasy

Kisah Atika yang gersang dan tidak puas bersama suami

General
Romance
Fantasy
Read More
Solo Work
Atika

Kisah Atika yang gersang dan tidak puas bersama suami

Read More
Solo Work
Seri Dewi Suria
10Mins Each
32
ISSUES
Cinta dan Dosa
Updated Nov 8, 2019
R
166
361710
67

Ini adalah kisah hidupku. Kehidupan seorang wanita yang bergelar isteri, yang telah terjerumus dalam gelora nafsu-nafsu lelaki tatkala mencari erti cinta. Seorang wanita yang telah lupa perbezaan antara cinta dan dosa, dan telah memilih dosa sebagai teman hidupnya.

Hayatilah kisah diriku ini. Pembaca mungkin akan membenciku. Memang patut aku dibenci. Memang patut aku dicemuh dan dihina. Aku bukan wanita suci. Kerana dalam aku mencari cinta, aku telah terjerumus di dalam dosa.

(Kisah ini hanyalah untuk bacaan dewasa sahaja kerana ianya mempunyai unsur-unsur seks yang agak ketara).

Romance
Read More
Solo Work
Cinta dan Dosa

Ini adalah kisah hidupku. Kehidupan seorang wanita yang bergelar isteri, yang telah terjerumus dalam gelora nafsu-nafsu lelaki tatkala mencari erti cinta. Seorang wanita yang telah lupa perbezaan antara cinta dan dosa, dan telah memilih dosa sebagai teman hidupnya.

Hayatilah kisah diriku ini. Pembaca mungkin akan membenciku. Memang patut aku dibenci. Memang patut aku dicemuh dan dihina. Aku bukan wanita suci. Kerana dalam aku mencari cinta, aku telah terjerumus di dalam dosa.

(Kisah ini hanyalah untuk bacaan dewasa sahaja kerana ianya mempunyai unsur-unsur seks yang agak ketara).

Read More
Solo Work
Meyya
6Mins Each
2
ISSUES
Zahira
Updated Dec 11, 2019
R
39
54217
2
Romance
Fantasy

Mengisahkan seorang guru wanita yang memiliki selera seks yang tinggi dan curang kerana selalu ditinggalkan suami di lautan

General
Romance
Fantasy
Read More
Solo Work
Zahira

Mengisahkan seorang guru wanita yang memiliki selera seks yang tinggi dan curang kerana selalu ditinggalkan suami di lautan

Read More
Solo Work
Shamira
5Mins Each
8
ISSUES
Mama, Atuk dan Atan
Updated May 4, 2020
R
54
54364
14
Romance
Family

Edisi:Netorare Mother/Cuckold Son

cerita rekaan semata2 sahaja tiada kena mengena2 hidup mati.Hanya 18 tahun ke atas sahaja.Bawah umur dilarang

aku mendengar mama mengerang di bilik atuk."Ahhh..ahhhhh..aahhh enaakkkk assshhhh aaaahhh awww..ahhh"..."Ahh,,sayang. ahhh,,aduuhhh aduuuhh..auuhhhhh...ayah mau nim,,ayah nak pancut sayangg..ahhh.... rupanya atuk dengan mama tgh buat.........???a

(belum siaP)

ps:aku bukan penulis yang baik dan bahasa melayu aku sangat x memuaskan. aku hanya menhabiskan masa  tengah pkp nI.. harap korang suka..kalau korang x suka. tolong improve kan aku. no maki ehhh hehehe

Romance
Romance
Family
Read More
2 Collaboration Spaces Available
Mama, Atuk dan Atan

Edisi:Netorare Mother/Cuckold Son

cerita rekaan semata2 sahaja tiada kena mengena2 hidup mati.Hanya 18 tahun ke atas sahaja.Bawah umur dilarang

aku mendengar mama mengerang di bilik atuk."Ahhh..ahhhhh..aahhh enaakkkk assshhhh aaaahhh awww..ahhh"..."Ahh,,sayang. ahhh,,aduuhhh aduuuhh..auuhhhhh...ayah mau nim,,ayah nak pancut sayangg..ahhh.... rupanya atuk dengan mama tgh buat.........???a

(belum siaP)

ps:aku bukan penulis yang baik dan bahasa melayu aku sangat x memuaskan. aku hanya menhabiskan masa  tengah pkp nI.. harap korang suka..kalau korang x suka. tolong improve kan aku. no maki ehhh hehehe

Read More
2 Collaboration Spaces Available
Meyya
2Mins Each
2
ISSUES
Amira
Updated Oct 18, 2020
G
13
5211
0

Mengisahkan seorang isteri bernama Amira yang hanyut di dalam pangkuan seorang lelaki lain ketika keretanya tersadai di lebuh raya

General
Read More
Solo Work
Amira

Mengisahkan seorang isteri bernama Amira yang hanyut di dalam pangkuan seorang lelaki lain ketika keretanya tersadai di lebuh raya

Read More
Solo Work
RaZer
6Mins Each
3
ISSUES
Fiction - O cousins of mine, where art thou?
Updated Jul 13, 2020
G
11
4799
0
Romance
Family

Cerita ni adalah rekaan semata-mata. Aku terjemahkan cerita ini dari salah satu cerita untuk fapping sessions aku into writings. (yes i do fap and i narrate them 😆).

Cousin perempuan aku basically ada ramai. Tapi yang betul-betul aku simpan hati ada 4 orang. A set of twins, anak kepada kakak no 5 ayah aku, about 4 years my senior and in this story i’ll change their names to lisa and lina. Untuk kali ni aku focus kat twins ni dulu. Remember, this is completely fictional ok.

Fantasy
Romance
Family
Read More
Solo Work
Fiction - O cousins of mine, where art thou?

Cerita ni adalah rekaan semata-mata. Aku terjemahkan cerita ini dari salah satu cerita untuk fapping sessions aku into writings. (yes i do fap and i narrate them 😆).

Cousin perempuan aku basically ada ramai. Tapi yang betul-betul aku simpan hati ada 4 orang. A set of twins, anak kepada kakak no 5 ayah aku, about 4 years my senior and in this story i’ll change their names to lisa and lina. Untuk kali ni aku focus kat twins ni dulu. Remember, this is completely fictional ok.

Read More
Solo Work
Geram26
24Mins Each
30
ISSUES
CK Story : Sosial Media
Updated May 14, 2020
R
15
19018
0
Dark
Dark

Cerita ini ditulis oleh seseorang dengan nama pena CemplungKalen, tujuan direpost disini adalah sebagai backup file jika pada suatu waktu akun tersebut terkena banned, tujuan ini murni sebagai yang saya tulis diatas dan bukan untuk popularitas pribadi.

Cerita asli tersebut dapat ditemukan di Forum Semprot atau biasa disebut Forum 46

Young Adult
Dark
Dark
Read More
Solo Work
CK Story : Sosial Media

Cerita ini ditulis oleh seseorang dengan nama pena CemplungKalen, tujuan direpost disini adalah sebagai backup file jika pada suatu waktu akun tersebut terkena banned, tujuan ini murni sebagai yang saya tulis diatas dan bukan untuk popularitas pribadi.

Cerita asli tersebut dapat ditemukan di Forum Semprot atau biasa disebut Forum 46

Read More
Solo Work
RaZer
6Mins Each
4
ISSUES
Ibu Mertua Mastermind
Updated Jul 13, 2020
R
29
15988
0
Romance

Spin Off dari kisah Isteri dan Ibu Mertua

Fantasy
Romance
Read More
Solo Work
Ibu Mertua Mastermind

Spin Off dari kisah Isteri dan Ibu Mertua

Read More
Solo Work
RaZer
6Mins Each
4
ISSUES
Pemuas Nafsu Ibu
Updated Jul 21, 2020
R
32
21541
0
Family

Cerita ni baru je aku terfikir tadi. Medical term semua memang out la sebab cerita in prompt to.

Harith, seorang remaja yang berusia 15 tahun dengan tiba-tiba menghadapi kondisi yang membuatkan penisnya membesar sehingga 10 inci.

Fantasy
Family
Read More
Solo Work
Pemuas Nafsu Ibu

Cerita ni baru je aku terfikir tadi. Medical term semua memang out la sebab cerita in prompt to.

Harith, seorang remaja yang berusia 15 tahun dengan tiba-tiba menghadapi kondisi yang membuatkan penisnya membesar sehingga 10 inci.

Read More
Solo Work
RaZer
7Mins Each
6
ISSUES
Selingkuh
Updated Jul 16, 2020
R
41
15788
3
Fantasy
Friendship

Mengisarkan tentang Aiman, seorang jurutera yang aktif dalam aktiviti hiking. Di sepanjang penglibatannya dalam dunia hiking, berbagai ragam manusia telah dia temui. Di dalam dunia hiking juga lah aiman berkenalan dengan kak aida, seorang wanita yang mempunyai butik pakaiannya sendiri. Ibu kepada sepasang cahaya mata ini mula melibatkan dirinya dengan aktiviti hiking apabila suaminya, seorang pegawai kerajaan yang juga seorang atlit yang aktif di dalam pertandingan iron man dan marathon.

Kak aida mempunyai badan yang agak berisi, namun masih lagi mengekalkan figure seorang wanita. Dia juga bertindak sebgai model pakaian untuk butiknya bagi perempuan yang di dalam kategori plus size. Seorang yang open minded, aida juga tidak pernah menapis percakapannya. Baginya, itu adalah lumrah manusia. Tidak perlu berlakon demi menjaga hati seseorang.

Romance
Fantasy
Friendship
Read More
Solo Work
Selingkuh

Mengisarkan tentang Aiman, seorang jurutera yang aktif dalam aktiviti hiking. Di sepanjang penglibatannya dalam dunia hiking, berbagai ragam manusia telah dia temui. Di dalam dunia hiking juga lah aiman berkenalan dengan kak aida, seorang wanita yang mempunyai butik pakaiannya sendiri. Ibu kepada sepasang cahaya mata ini mula melibatkan dirinya dengan aktiviti hiking apabila suaminya, seorang pegawai kerajaan yang juga seorang atlit yang aktif di dalam pertandingan iron man dan marathon.

Kak aida mempunyai badan yang agak berisi, namun masih lagi mengekalkan figure seorang wanita. Dia juga bertindak sebgai model pakaian untuk butiknya bagi perempuan yang di dalam kategori plus size. Seorang yang open minded, aida juga tidak pernah menapis percakapannya. Baginya, itu adalah lumrah manusia. Tidak perlu berlakon demi menjaga hati seseorang.

Read More
Solo Work