×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Write a New Story!
Popular Tags
What Others Are Reading

Feedback
seks

Meyya
5Mins Each
2
ISSUES
Nur Hashima
Updated Dec 11, 2019
R
51
81630
9
Romance
Fantasy

Kisah ini menceritakan tentang pengalaman isteriku diurut oleh seorang bomoh lelaki selepas beliau mengadu kurang bersemangat untuk bekerja setiap kali beliau memasuki butiknya. Isteri aku mendapat tahu tentang kebolehan bomoh tersebut merawat simptom ini melalui seorang customer yang selalu datang ke butiknya membuat tempahan baju. Aku hanya menuruti sahaja keinginan isteriku untuk mendapatkan rawatan tersebut kerana sudah pelbagai cara telah aku dan dia usahakan, namun tidak mendatangkan hasil. Justeru, mungkin cadangan ini merupakan langkah yang terpaksa aku terima dan aku tidak meminta pandangan sesiapa lagi kerana mungkin ia merupakan tindakan yang tidak begitu dipersetujui oleh orang biasa. Apa-apa pun, aku pasrah dengan pilihan isteriku walaupun beliau tidak diberitahu bagaimanakah cara-cara rawatan tersebut dijalankan oleh bomoh itu.

General
Romance
Fantasy
Read More
Solo Work
Nur Hashima

Kisah ini menceritakan tentang pengalaman isteriku diurut oleh seorang bomoh lelaki selepas beliau mengadu kurang bersemangat untuk bekerja setiap kali beliau memasuki butiknya. Isteri aku mendapat tahu tentang kebolehan bomoh tersebut merawat simptom ini melalui seorang customer yang selalu datang ke butiknya membuat tempahan baju. Aku hanya menuruti sahaja keinginan isteriku untuk mendapatkan rawatan tersebut kerana sudah pelbagai cara telah aku dan dia usahakan, namun tidak mendatangkan hasil. Justeru, mungkin cadangan ini merupakan langkah yang terpaksa aku terima dan aku tidak meminta pandangan sesiapa lagi kerana mungkin ia merupakan tindakan yang tidak begitu dipersetujui oleh orang biasa. Apa-apa pun, aku pasrah dengan pilihan isteriku walaupun beliau tidak diberitahu bagaimanakah cara-cara rawatan tersebut dijalankan oleh bomoh itu.

Read More
Solo Work
Meyya
4Mins Each
15
ISSUES
Ani
Updated Oct 18, 2020
R
99
267470
3
Romance
Fantasy

Kisah seorang suri rumah yang curang kepada suaminya

General
Romance
Fantasy
Read More
Solo Work
Ani

Kisah seorang suri rumah yang curang kepada suaminya

Read More
Solo Work
Meyya
6Mins Each
14
ISSUES
Salwa
Updated Oct 18, 2020
R
200
501323
110
Romance
Fantasy

Keseronokan dan kepuasaan adalah dua unsur yang tidak kurangnya menjadi keinginan makhluk yang bergelar manusia. Pelbagai usaha dan cara sanggup dilakukannya sama ada secara baik atau sebaliknya. Justeru cerita ini akan memaparkan liku-liku kehidupan yang kelihatannya manis, namun di sebalik kemanisannya terdapat kepahitan sama ada dirasainya sendiri atau dirasai oleh orang lain yang terkena percikannya.

General
Romance
Fantasy
Read More
Solo Work
Salwa

Keseronokan dan kepuasaan adalah dua unsur yang tidak kurangnya menjadi keinginan makhluk yang bergelar manusia. Pelbagai usaha dan cara sanggup dilakukannya sama ada secara baik atau sebaliknya. Justeru cerita ini akan memaparkan liku-liku kehidupan yang kelihatannya manis, namun di sebalik kemanisannya terdapat kepahitan sama ada dirasainya sendiri atau dirasai oleh orang lain yang terkena percikannya.

Read More
Solo Work
Meyya
6Mins Each
17
ISSUES
Atika
Updated Oct 18, 2020
R
116
239154
7
Romance
Fantasy

Kisah Atika yang gersang dan tidak puas bersama suami

General
Romance
Fantasy
Read More
Solo Work
Atika

Kisah Atika yang gersang dan tidak puas bersama suami

Read More
Solo Work
Spectre_Kayrin
7Mins Each
17
ISSUES
Dunia Serakah
Updated Jun 21, 2020
R
173
184770
28
Marriage
Family

Selamat Datang Ke Dunia Di Mana Nafsu Anda Dipuaskan Dengan Fiction Karya Kayrin

Young Adult
Marriage
Family
Read More
Solo Work
Dunia Serakah

Selamat Datang Ke Dunia Di Mana Nafsu Anda Dipuaskan Dengan Fiction Karya Kayrin

Read More
Solo Work
algojo
5Mins Each
6
ISSUES
Cikgu Norhayati
Updated Aug 29, 2019
R
66
146667
0
Marriage
Family

​​​​kisah hidup seorang guru wanita yg dirogol oleh jiran nya di sebuah ladang kelapa sawit ketika menumpang pulang. Rentetan kejadian rogol padanya berulang kali terjadi kerana rupa paras dan tubuh nya yg menawan..

Young Adult
Marriage
Family
Read More
Solo Work
Cikgu Norhayati

​​​​kisah hidup seorang guru wanita yg dirogol oleh jiran nya di sebuah ladang kelapa sawit ketika menumpang pulang. Rentetan kejadian rogol padanya berulang kali terjadi kerana rupa paras dan tubuh nya yg menawan..

Read More
Solo Work
Meyya
6Mins Each
2
ISSUES
Zahira
Updated Dec 11, 2019
R
39
54219
2
Romance
Fantasy

Mengisahkan seorang guru wanita yang memiliki selera seks yang tinggi dan curang kerana selalu ditinggalkan suami di lautan

General
Romance
Fantasy
Read More
Solo Work
Zahira

Mengisahkan seorang guru wanita yang memiliki selera seks yang tinggi dan curang kerana selalu ditinggalkan suami di lautan

Read More
Solo Work
Shamira
5Mins Each
8
ISSUES
Mama, Atuk dan Atan
Updated May 4, 2020
R
54
54364
14
Romance
Family

Edisi:Netorare Mother/Cuckold Son

cerita rekaan semata2 sahaja tiada kena mengena2 hidup mati.Hanya 18 tahun ke atas sahaja.Bawah umur dilarang

aku mendengar mama mengerang di bilik atuk."Ahhh..ahhhhh..aahhh enaakkkk assshhhh aaaahhh awww..ahhh"..."Ahh,,sayang. ahhh,,aduuhhh aduuuhh..auuhhhhh...ayah mau nim,,ayah nak pancut sayangg..ahhh.... rupanya atuk dengan mama tgh buat.........???a

(belum siaP)

ps:aku bukan penulis yang baik dan bahasa melayu aku sangat x memuaskan. aku hanya menhabiskan masa  tengah pkp nI.. harap korang suka..kalau korang x suka. tolong improve kan aku. no maki ehhh hehehe

Romance
Romance
Family
Read More
2 Collaboration Spaces Available
Mama, Atuk dan Atan

Edisi:Netorare Mother/Cuckold Son

cerita rekaan semata2 sahaja tiada kena mengena2 hidup mati.Hanya 18 tahun ke atas sahaja.Bawah umur dilarang

aku mendengar mama mengerang di bilik atuk."Ahhh..ahhhhh..aahhh enaakkkk assshhhh aaaahhh awww..ahhh"..."Ahh,,sayang. ahhh,,aduuhhh aduuuhh..auuhhhhh...ayah mau nim,,ayah nak pancut sayangg..ahhh.... rupanya atuk dengan mama tgh buat.........???a

(belum siaP)

ps:aku bukan penulis yang baik dan bahasa melayu aku sangat x memuaskan. aku hanya menhabiskan masa  tengah pkp nI.. harap korang suka..kalau korang x suka. tolong improve kan aku. no maki ehhh hehehe

Read More
2 Collaboration Spaces Available
Spectre_Kayrin
7Mins Each
1
ISSUE
Orgy Dengan Housemate Boyfriend Kawan
Updated Aug 1, 2019
R
16
18045
2
Friendship
Short Story

Peristiwa ini bermula saat aku temankan Lisa berjumpa boyfriend dia di rumah bujang mereka. Terus terang aku selalu temankan si Lisa ni jumpa dengan boyfriend kesayangan dia si Haikal ni. So, tak ada la segan sangat setiap kali aku ikut teman diorang berdating. Kadang-kadang Lisa pergi sendiri, and kadang-kadang aku temankan. Sebelum tu biar aku gambarkan pada korang sedikit tentang aku. Aku ni jenis yang open. Setakat minum arak and hisap ganja tu umpama hiburan sampingan bagi aku. Mungkin agak keterlaluan bagi yang pertama kali jumpa atau lepak dengan aku kerana aku ni jenis yang bertudung. Namun pemakaian aku agak jarang and fit ikut saiz badan aku. Dengan ukur dada yang ranum, cukup untuk membuat mana-mana lelaki meratah tubuh aku dengan mata mereka. Begitu juga dengan Lisa, cuma dia lebih senang melepaskan rambutnya yang paras bahu itu. Hanya bertudung bila pergi ke kuliah memandangkan kami study di sebuah IPTA di Perak. Jadi malam itu macam biasa aku temankan diorang dating di depan pagar rumah si Haikal ni. Aku tak bagi perhatian sangat apa yang mereka bualkan. Aku lebih selesa duduk di atas motor sambil layan whatsapp dengan boyfriend aku. Sekali sekala aku curi pandang pada si Haikal ni. Orangnya boleh tahan kacak. Dengan ukuran badan yang agak tegap, padanlah Lisa boleh sukakan dia. And Haikal ni pula pandai bergurau. Jenis yang boleh ajak bersembang.Tiba-tiba... "Nana! Jom masuk lepak dalam. Aku nak main game dengan laki aku ni." ajak Lisa. Aku agak terdiam, belum sempat aku menjawab, Lisa mula memujuk."Ala... sekejap je. Takkan kau nak tinggal sensorang kat luar ni?"Aku akur akan ajakan Lisa. Lagi pula ini bukan pertama kali aku masuk rumah mereka. Sesampai di ruang tamu, aku lihat Adi dan Lan tengah lepak kat sofa sambil tengok tv. Dengan beer and ganja di atas meja, mereka selesa begitu. Lisa ikut Haikal masuk ke master bedroom memandangkan Haikal mempunyai raungnya sendiri. Pintu bilik dibiarkan terbuka. Aku mengambil tempat di sebelah Lan and menonton tv bersama mereka. Dan macam biasa aku minum sebotol dua beer yang ada. Sesekali terdengar bunyi sorakan dari bilik Haikal and gelak tawa mereka.Tak berapa lama kemudian Adi mengajak aku masuk menyertai mereka di dalam, namun aku menolak. Aku lebih selesa santai di ruang tamu dengan Lan. Lan ni pun kacak seperti kawannya. cuma beza kulitnya agak cerah dari Haikal. Sambil berbual dengan Lan, aku menghisap ganja yang Lan sediakan. Cukup untuk melayan kepala yang agak serabut memandangkan aku ketika itu tengah krisis sikit dengan boyfriend aku.Tanpa aku sedar, hanya bunyi game yang ku dengar dari bilik Haikal. Tiada lagi bunyi sorak ketawa mereka. Aku memandang Lan, namun Lan memandang ke arah tv seperti tiada apa-apa yang berlaku. Lalu aku bangun dan bergerak ke bilik Haikal untuk memeriksa.Dan apa yang ku lihat amat memeranjatkan. Ku lihat Lisa sedang memberi blowjob pada Haikal manakala Adi sedang asyik menjilat pantat Lisa di celah kangkangnya. Aku kaku dimuka pintu dan memerhati tingkah laku mereka. Mereka sikit pun tidak sedar akan kehadiran aku disitu sehingga aku merasakan ada tangan yang memeluk aku dari belakang..."Enjoy the show?""Hah?" Rupanya Lan yang memelukku dari belakang. Serentak dari itu Lisa yang sedang sibuk melayan mereka tersentak dengan kehadiran aku. Namun dia kembali mengulum pelir boyfriendnya seperti tiada apa-apa. Perlahan-lahan Lan mengusap dadaku dan mencium leherku. Aku cuba menepis, namun perasaan aku ketika itu mula terasa ghairah. Aku dapat rasakan pantat aku mula berair... mungkin akibat arak and ganja tadi. Mungkin akibat pemandangan yang amat erotik ini. "Relax and enjoy Nana.." bisik Lan sambil menarik daguku lalu mencium aku. Aku membalas ciumannya dan tanpa paksa, aku mulai suka. Aku membalas ciumannya perlahan-lahan. Dan dapat aku rasakan di celah kangkangnya, pelirnya mula membengkak. Tanpa membuang masa, Lan menarik aku untuk duduk di birai katil. Betul-betul di sebelah kawan-kawan aku yang khayal melayan nafsu mereka. Saiz katil jenis King Size tu cukup untuk memuatkan kami berlima di atas tu. Lan mula meraba dadaku. Di ramasnya perlahan-lahan sebelum menyusupkan tangannya ke dalam bajuku lalu membelainya. Perasaan aku ketika itu sangat menyelesakan. Tak dapat aku nafikan yang pantatku mula basah akibat rangsangan yang aku rasa. Aku mula membelai pelir Lan dari luar seluarnya sebelum mengeluarkannya untuk ku urut. Bila aku buka seluarnya, pelirnya sudah berdenyut-denyut kekerasan. Namun bukan itu yang buat aku tertarik. Tapi saiznya yang lebih besar dari boyfriendku. Dengan ukuran 6 inci dan gemuk. kemas ku pegang sebelum mengurutnya. Lan membuka bajuku untuk memramas tetek ku yang ranum ini. Aku tanpa membuang masa memberi kerjasama dengan membuang baju ku. dan ketika aku ingin membuka tudungku, dia menahan dan mengarahkan aga aku membiarkan saja tudungku begitu. Aku biarkan saja dan sambung mengurut pelirnya yang besar itu sambil Lan perlahan-lahan meramas tetekku. Dan bila dia menjilat and menggigit puting aku, perasaan geli itu buat aku lagi gila diperlakukan begitu. Aku menepis kepala Lan dan terus ke celah kangkangnya. Perlahan-lahan aku urut lalu ku masukkan pelirnya ke dalam mulutku. Aku tak dapat memasukkan semuanya namun aku kulum pelirnya perlahan-lahan. Dan perlahan-lahan aku lajukan kuluman aku."Ouch, Nana... Slow sikit, oouucchhh." desis Lan saat aku mula menikmati pelirnya. Air liurku membasahi pelir Lan dan aku tetap tak berhenti. Aku akan buatkan Lan pancut dalam mulutku. Saat itu aku rasakan, seperti ada yang menarik seluarku dan aku biarkan saja dan teruskan kuluman aku sambil Lan memegang kepala aku meracau kesedapan. Dan bila aku rasa seperti ada yang menjilat biji kelentit aku, seperti ada elektrik yang menjalar keseluruh badan aku. Lalu aku hentikan kuluman aku dan melihat siapa yang mainkan lidahnya di celah kangkang aku dan tanpa ku sangka. Rupanya Haikal yang menjilat pantatku. Gila. Boyfriend kawan aku sendiri. Apa yang Lisa buat?Bila aku menoleh ke arah Lisa aku lihat Adi sedang pacak Lisa dari belakang sambil menarik rambut Lisa. Tetek Lisa terhayun-hayang akibat hentakkan pelir Adi kedalam pantatnya. "Awwww... Laju lagi Adi. Fuck me, fuck me faster!" pekik Lisa.Adi melajukan dayungan dan setiap hentakan yang dia buat, Lisa meraung kesedapan. Lisa memandang aku dengan mata yang kuyu. Nampak sangat dia sedang menikmati apa yang Adi lakukan padanya."Kal, you baring. I dah tak tahan." Arah ku.Terus terang aku sendiri pun sudah tidak tahan di tease oleh jantan dua orang ni. Haikal mengambil posisi dan berbaring menelentang di sebelah aweknya yang sedang dihenjut oleh housemate dia. Tanpa membuang masa aku naik ke atas Haikal dan perlahan-lahan aku masukkan pelirnya ke dalam pantat aku."Auwww... sempit. Pandai you kemut Nana." kata Haikal saat aku mula masukkan kesemua batang pelirnya ke dalam pantat aku. Sesak nafas aku seketika bila memasukkan pelir Haikal yang besar ni. Aku mulakan aksi naik turun dan makin lama, makin laju aku menunggang Haikal. Sambil aku sibuk menunggang, Lan mengambil tempat di hadapan Lisa dan menghulurkan pelirnya untuk di kulum. Dan Lisa seperti profesional mula mengulum pelir Lan sambil di doggie oleh Adi."Kal... besarnya pelir Kal... senak Nana rasa.""Ahhhhh, Nana pun pandai kemut. Rasa macam nak terpancut je ni.""Hehehe, kalau kau nak tahu Nana, ini la aktiviti aku tiap-tiap kali datang sini." Lisa menyampuk."Ummm.... Kalau aku tau kau menyundal macam ini, tiap-tiap malam aku temankan kau beb."Adi mula melajukan dayungan terhadap Lisa. Dua-dua sudah mahu climax. "Ughh.. I dah nak pancut ni. You nak I pancut dekat mana?" tanya Adi."Pancut je kt dalam mulut I. Biar I rasa air mani you." jawab Lisa.Tanpa membuang masa, Adi mengambil tempat di depan muka Lisa. Lalu disua pelirnya ke dalam mulut Lisa. Dan Lisa menyambut lalu mengulumnya dengan rakus."Aghhhh... i'm cumming.. Isap Lisa, Isap!"UmmmLisa menyedut setiap pancutan Adi sehingga tersedak. Kelihatan sedikit lelehan air mani Adi di bibir Lisa. Dia mengulum pelir Adi semahunya walaupun Adi sudah memancutkan air maninya semua. Kemudian mereka mula bercium dengan rakus tanda kepuasan.Kembali pada aku, dalam aku tengah menunggang Haikal. Lan mendatangi aku dari belakang. Lelehan air mazi aku yang banyak menjadi pelincir untuk dia mendatangi duburku. Kini aku di sandwich oleh boyfriend kawanku dan housematenya. Mereka mula mencari rentak dan terus menghenjut aku sehingga aku meraung kesedapan."Aghh, fuck me faster guys. I'm cumming." jeritku"Yeah, I pun dah nak sampai ni." jawab Haikal."Okay, jom pancut sekali. ughhhhh." jawab Lan sambil melepaskan air mazinya ke dalam dubur aku.Begitu juga dengan Haikal. Ketika dia climax, aku turut serta dengan meraung kesedapan. kedua-dua lubangku dipenuhi air mani mereka. Saat aku terbaring keletihan, air mani mereka berdua banyak mengalir keluar dari lubang pantat and dubur aku.PUASItu perkataan yang dapat aku simpulkan pada malam itu. Seterusnya kami melanjutkan aktiviti kami sampai ke pagi. Sejak hari itu, aku sentiasa bertukar-tukar pasangan dengan Lisa.Nanti akan aku ceritakan pula bagaimana aku kantoi memantat depan boyfriend aku dengan mereka ni. Jumpa lagi...

Historical
Friendship
Short Story
Read More
Solo Work
Orgy Dengan Housemate Boyfriend Kawan

Peristiwa ini bermula saat aku temankan Lisa berjumpa boyfriend dia di rumah bujang mereka. Terus terang aku selalu temankan si Lisa ni jumpa dengan boyfriend kesayangan dia si Haikal ni. So, tak ada la segan sangat setiap kali aku ikut teman diorang berdating. Kadang-kadang Lisa pergi sendiri, and kadang-kadang aku temankan. Sebelum tu biar aku gambarkan pada korang sedikit tentang aku. Aku ni jenis yang open. Setakat minum arak and hisap ganja tu umpama hiburan sampingan bagi aku. Mungkin agak keterlaluan bagi yang pertama kali jumpa atau lepak dengan aku kerana aku ni jenis yang bertudung. Namun pemakaian aku agak jarang and fit ikut saiz badan aku. Dengan ukur dada yang ranum, cukup untuk membuat mana-mana lelaki meratah tubuh aku dengan mata mereka. Begitu juga dengan Lisa, cuma dia lebih senang melepaskan rambutnya yang paras bahu itu. Hanya bertudung bila pergi ke kuliah memandangkan kami study di sebuah IPTA di Perak. Jadi malam itu macam biasa aku temankan diorang dating di depan pagar rumah si Haikal ni. Aku tak bagi perhatian sangat apa yang mereka bualkan. Aku lebih selesa duduk di atas motor sambil layan whatsapp dengan boyfriend aku. Sekali sekala aku curi pandang pada si Haikal ni. Orangnya boleh tahan kacak. Dengan ukuran badan yang agak tegap, padanlah Lisa boleh sukakan dia. And Haikal ni pula pandai bergurau. Jenis yang boleh ajak bersembang.Tiba-tiba... "Nana! Jom masuk lepak dalam. Aku nak main game dengan laki aku ni." ajak Lisa. Aku agak terdiam, belum sempat aku menjawab, Lisa mula memujuk."Ala... sekejap je. Takkan kau nak tinggal sensorang kat luar ni?"Aku akur akan ajakan Lisa. Lagi pula ini bukan pertama kali aku masuk rumah mereka. Sesampai di ruang tamu, aku lihat Adi dan Lan tengah lepak kat sofa sambil tengok tv. Dengan beer and ganja di atas meja, mereka selesa begitu. Lisa ikut Haikal masuk ke master bedroom memandangkan Haikal mempunyai raungnya sendiri. Pintu bilik dibiarkan terbuka. Aku mengambil tempat di sebelah Lan and menonton tv bersama mereka. Dan macam biasa aku minum sebotol dua beer yang ada. Sesekali terdengar bunyi sorakan dari bilik Haikal and gelak tawa mereka.Tak berapa lama kemudian Adi mengajak aku masuk menyertai mereka di dalam, namun aku menolak. Aku lebih selesa santai di ruang tamu dengan Lan. Lan ni pun kacak seperti kawannya. cuma beza kulitnya agak cerah dari Haikal. Sambil berbual dengan Lan, aku menghisap ganja yang Lan sediakan. Cukup untuk melayan kepala yang agak serabut memandangkan aku ketika itu tengah krisis sikit dengan boyfriend aku.Tanpa aku sedar, hanya bunyi game yang ku dengar dari bilik Haikal. Tiada lagi bunyi sorak ketawa mereka. Aku memandang Lan, namun Lan memandang ke arah tv seperti tiada apa-apa yang berlaku. Lalu aku bangun dan bergerak ke bilik Haikal untuk memeriksa.Dan apa yang ku lihat amat memeranjatkan. Ku lihat Lisa sedang memberi blowjob pada Haikal manakala Adi sedang asyik menjilat pantat Lisa di celah kangkangnya. Aku kaku dimuka pintu dan memerhati tingkah laku mereka. Mereka sikit pun tidak sedar akan kehadiran aku disitu sehingga aku merasakan ada tangan yang memeluk aku dari belakang..."Enjoy the show?""Hah?" Rupanya Lan yang memelukku dari belakang. Serentak dari itu Lisa yang sedang sibuk melayan mereka tersentak dengan kehadiran aku. Namun dia kembali mengulum pelir boyfriendnya seperti tiada apa-apa. Perlahan-lahan Lan mengusap dadaku dan mencium leherku. Aku cuba menepis, namun perasaan aku ketika itu mula terasa ghairah. Aku dapat rasakan pantat aku mula berair... mungkin akibat arak and ganja tadi. Mungkin akibat pemandangan yang amat erotik ini. "Relax and enjoy Nana.." bisik Lan sambil menarik daguku lalu mencium aku. Aku membalas ciumannya dan tanpa paksa, aku mulai suka. Aku membalas ciumannya perlahan-lahan. Dan dapat aku rasakan di celah kangkangnya, pelirnya mula membengkak. Tanpa membuang masa, Lan menarik aku untuk duduk di birai katil. Betul-betul di sebelah kawan-kawan aku yang khayal melayan nafsu mereka. Saiz katil jenis King Size tu cukup untuk memuatkan kami berlima di atas tu. Lan mula meraba dadaku. Di ramasnya perlahan-lahan sebelum menyusupkan tangannya ke dalam bajuku lalu membelainya. Perasaan aku ketika itu sangat menyelesakan. Tak dapat aku nafikan yang pantatku mula basah akibat rangsangan yang aku rasa. Aku mula membelai pelir Lan dari luar seluarnya sebelum mengeluarkannya untuk ku urut. Bila aku buka seluarnya, pelirnya sudah berdenyut-denyut kekerasan. Namun bukan itu yang buat aku tertarik. Tapi saiznya yang lebih besar dari boyfriendku. Dengan ukuran 6 inci dan gemuk. kemas ku pegang sebelum mengurutnya. Lan membuka bajuku untuk memramas tetek ku yang ranum ini. Aku tanpa membuang masa memberi kerjasama dengan membuang baju ku. dan ketika aku ingin membuka tudungku, dia menahan dan mengarahkan aga aku membiarkan saja tudungku begitu. Aku biarkan saja dan sambung mengurut pelirnya yang besar itu sambil Lan perlahan-lahan meramas tetekku. Dan bila dia menjilat and menggigit puting aku, perasaan geli itu buat aku lagi gila diperlakukan begitu. Aku menepis kepala Lan dan terus ke celah kangkangnya. Perlahan-lahan aku urut lalu ku masukkan pelirnya ke dalam mulutku. Aku tak dapat memasukkan semuanya namun aku kulum pelirnya perlahan-lahan. Dan perlahan-lahan aku lajukan kuluman aku."Ouch, Nana... Slow sikit, oouucchhh." desis Lan saat aku mula menikmati pelirnya. Air liurku membasahi pelir Lan dan aku tetap tak berhenti. Aku akan buatkan Lan pancut dalam mulutku. Saat itu aku rasakan, seperti ada yang menarik seluarku dan aku biarkan saja dan teruskan kuluman aku sambil Lan memegang kepala aku meracau kesedapan. Dan bila aku rasa seperti ada yang menjilat biji kelentit aku, seperti ada elektrik yang menjalar keseluruh badan aku. Lalu aku hentikan kuluman aku dan melihat siapa yang mainkan lidahnya di celah kangkang aku dan tanpa ku sangka. Rupanya Haikal yang menjilat pantatku. Gila. Boyfriend kawan aku sendiri. Apa yang Lisa buat?Bila aku menoleh ke arah Lisa aku lihat Adi sedang pacak Lisa dari belakang sambil menarik rambut Lisa. Tetek Lisa terhayun-hayang akibat hentakkan pelir Adi kedalam pantatnya. "Awwww... Laju lagi Adi. Fuck me, fuck me faster!" pekik Lisa.Adi melajukan dayungan dan setiap hentakan yang dia buat, Lisa meraung kesedapan. Lisa memandang aku dengan mata yang kuyu. Nampak sangat dia sedang menikmati apa yang Adi lakukan padanya."Kal, you baring. I dah tak tahan." Arah ku.Terus terang aku sendiri pun sudah tidak tahan di tease oleh jantan dua orang ni. Haikal mengambil posisi dan berbaring menelentang di sebelah aweknya yang sedang dihenjut oleh housemate dia. Tanpa membuang masa aku naik ke atas Haikal dan perlahan-lahan aku masukkan pelirnya ke dalam pantat aku."Auwww... sempit. Pandai you kemut Nana." kata Haikal saat aku mula masukkan kesemua batang pelirnya ke dalam pantat aku. Sesak nafas aku seketika bila memasukkan pelir Haikal yang besar ni. Aku mulakan aksi naik turun dan makin lama, makin laju aku menunggang Haikal. Sambil aku sibuk menunggang, Lan mengambil tempat di hadapan Lisa dan menghulurkan pelirnya untuk di kulum. Dan Lisa seperti profesional mula mengulum pelir Lan sambil di doggie oleh Adi."Kal... besarnya pelir Kal... senak Nana rasa.""Ahhhhh, Nana pun pandai kemut. Rasa macam nak terpancut je ni.""Hehehe, kalau kau nak tahu Nana, ini la aktiviti aku tiap-tiap kali datang sini." Lisa menyampuk."Ummm.... Kalau aku tau kau menyundal macam ini, tiap-tiap malam aku temankan kau beb."Adi mula melajukan dayungan terhadap Lisa. Dua-dua sudah mahu climax. "Ughh.. I dah nak pancut ni. You nak I pancut dekat mana?" tanya Adi."Pancut je kt dalam mulut I. Biar I rasa air mani you." jawab Lisa.Tanpa membuang masa, Adi mengambil tempat di depan muka Lisa. Lalu disua pelirnya ke dalam mulut Lisa. Dan Lisa menyambut lalu mengulumnya dengan rakus."Aghhhh... i'm cumming.. Isap Lisa, Isap!"UmmmLisa menyedut setiap pancutan Adi sehingga tersedak. Kelihatan sedikit lelehan air mani Adi di bibir Lisa. Dia mengulum pelir Adi semahunya walaupun Adi sudah memancutkan air maninya semua. Kemudian mereka mula bercium dengan rakus tanda kepuasan.Kembali pada aku, dalam aku tengah menunggang Haikal. Lan mendatangi aku dari belakang. Lelehan air mazi aku yang banyak menjadi pelincir untuk dia mendatangi duburku. Kini aku di sandwich oleh boyfriend kawanku dan housematenya. Mereka mula mencari rentak dan terus menghenjut aku sehingga aku meraung kesedapan."Aghh, fuck me faster guys. I'm cumming." jeritku"Yeah, I pun dah nak sampai ni." jawab Haikal."Okay, jom pancut sekali. ughhhhh." jawab Lan sambil melepaskan air mazinya ke dalam dubur aku.Begitu juga dengan Haikal. Ketika dia climax, aku turut serta dengan meraung kesedapan. kedua-dua lubangku dipenuhi air mani mereka. Saat aku terbaring keletihan, air mani mereka berdua banyak mengalir keluar dari lubang pantat and dubur aku.PUASItu perkataan yang dapat aku simpulkan pada malam itu. Seterusnya kami melanjutkan aktiviti kami sampai ke pagi. Sejak hari itu, aku sentiasa bertukar-tukar pasangan dengan Lisa.Nanti akan aku ceritakan pula bagaimana aku kantoi memantat depan boyfriend aku dengan mereka ni. Jumpa lagi...

Read More
Solo Work
Ty
1Min Each
1
ISSUE
Cikgu batik
Updated Aug 29, 2019
PG
18
22815
1
School
Fantasy

Menceritakan seorang cikgu tusysen yang mantap yang dijadikan hamba seks oleh muridnya dan dipaksa hanya memakai kain batik

Young Adult
School
Fantasy
Read More
Solo Work
Cikgu batik

Menceritakan seorang cikgu tusysen yang mantap yang dijadikan hamba seks oleh muridnya dan dipaksa hanya memakai kain batik

Read More
Solo Work
Geram26
24Mins Each
30
ISSUES
CK Story : Sosial Media
Updated May 14, 2020
R
15
19018
0
Dark
Dark

Cerita ini ditulis oleh seseorang dengan nama pena CemplungKalen, tujuan direpost disini adalah sebagai backup file jika pada suatu waktu akun tersebut terkena banned, tujuan ini murni sebagai yang saya tulis diatas dan bukan untuk popularitas pribadi.

Cerita asli tersebut dapat ditemukan di Forum Semprot atau biasa disebut Forum 46

Young Adult
Dark
Dark
Read More
Solo Work
CK Story : Sosial Media

Cerita ini ditulis oleh seseorang dengan nama pena CemplungKalen, tujuan direpost disini adalah sebagai backup file jika pada suatu waktu akun tersebut terkena banned, tujuan ini murni sebagai yang saya tulis diatas dan bukan untuk popularitas pribadi.

Cerita asli tersebut dapat ditemukan di Forum Semprot atau biasa disebut Forum 46

Read More
Solo Work
RaZer
6Mins Each
3
ISSUES
Fiction - O cousins of mine, where art thou?
Updated Jul 13, 2020
G
11
4799
0
Romance
Family

Cerita ni adalah rekaan semata-mata. Aku terjemahkan cerita ini dari salah satu cerita untuk fapping sessions aku into writings. (yes i do fap and i narrate them 😆).

Cousin perempuan aku basically ada ramai. Tapi yang betul-betul aku simpan hati ada 4 orang. A set of twins, anak kepada kakak no 5 ayah aku, about 4 years my senior and in this story i’ll change their names to lisa and lina. Untuk kali ni aku focus kat twins ni dulu. Remember, this is completely fictional ok.

Fantasy
Romance
Family
Read More
Solo Work
Fiction - O cousins of mine, where art thou?

Cerita ni adalah rekaan semata-mata. Aku terjemahkan cerita ini dari salah satu cerita untuk fapping sessions aku into writings. (yes i do fap and i narrate them 😆).

Cousin perempuan aku basically ada ramai. Tapi yang betul-betul aku simpan hati ada 4 orang. A set of twins, anak kepada kakak no 5 ayah aku, about 4 years my senior and in this story i’ll change their names to lisa and lina. Untuk kali ni aku focus kat twins ni dulu. Remember, this is completely fictional ok.

Read More
Solo Work