×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Family
Adventure
On Break
Keluarga Nafsu
Writer RizNLina
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
12927 Reads
68 Likes
138 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
Keluarga Nafsu
138 Bookmarks
A - A - A
#1
Inilah keluarga Kami Bhg. 1
RizNLina
No Plagiarism!RQO6Q9WWe3ihrPfueq5gposted on PENANA

Jam menunjukkan pukul 7:15 pagi. Hari ahad kebanyakan orang cuti bekerja. Begitu juga dengan penghuni villa mewah tersebut.copyright protection2025PENANApjYHPLztKg

"Hai mama, awal bangun pagi ni." Sapa Lina anak kesayangan Pn. Kamariah apabila melihat ibunya sedang sibuk menyediakan sarapan. Pn Kamariah hanya memakai baju kelawar tanpa memakai apa-apa pakaian di dalamnya. Nampak bonjolan tubuhnya di mana-mana.copyright protection2025PENANAtC6iIXrFTF

Pn. Kamariah, seorang wanita yg sudah berumur 56 tahun tetapi masih dilihat gagah dan menawan. Dia sangat menjaga kesihatan dalaman dan luaran serta mengamalkan minuman herba serta jamu yg dibuat sendiri. Kepandaiannya itu diwarisi sejak turun temurun dari nenek moyangnya lagi. Ia bertujuan mengekalkan kesihatan dan mengekalkan prestasi seksnya. Tak hairan jika ibu Pn Kamariah sendiri serta neneknya dahulu sihat dan dalam usia mereka mencecah 60 tahun masih mengganas di ranjang. copyright protection2025PENANAJcXa1cEgCK

Pn. Kamariah memiliki susuk tubuh yg agak besar dan terlihat 'chubby' tetapi tidak buncit, mirip bentuk tubuh porn actress Ryan Conner. Buah dadanya bersaiz DD seperti buah tembikai namun agak jatuh sedikit, seiring dengan usianya tetapi punggungnya masih pejal dan lebar. Walaupun diusia seperti itu, lirikan mata-mata lelaki gatal tidak lepas dari tubuhnya itu. copyright protection2025PENANAx24wJThjn2

Lina, dengan hanya memakai lingeria hitam nipis tanpa bra beserta g-string hitam turun ke dapur setelah membasuh muka di biliknya lalu mendapatkan mamanya, dicium pipi gebu mamanya. Wanita dua anak ini kelihatan sangat seksi berpakaian begitu., tambahan pula dia memiliki tubuh yg sangat menawan seperti porn actress Kiera King. Buah dadanya yg montok bersaiz D dengan punggungnya yg lebar dan bulat pasti membuatkan 'senjata-senjata' lelaki terbangun untuk 'berperang' melihatnya. Wanita berumur 40 tahun ini mewarisi kecantikan dan keseksian mamanya itu. Juga mewarisi dari mamanya kehebatan dan keghairahan nafsu buas.copyright protection2025PENANAzQEG8nDA3x

"Sayang mama."copyright protection2025PENANAfMJcWLpB12

Diucapkan setulus hati sambil mencium pipi mamanya. Tiada yg dapat menggantikan kasih ibu di dunia ini. Perhubungan ibu dan anak tersebut dilihat begitu akrab. Ibulah segalanya bagi Lina. Begitu juga Pn. Kamariah, sangat menyayangi anak perempuannya itu. copyright protection2025PENANAmz4q5Nkn6H

"Eh mandilah dulu. Bau air mani papa ada lagi tuuu." Omel Pn Kamariah sambil menarik kedua-dua puting buah dada anak perempuan kesayangannya yg tidak bercoli itu. Bergegar-gegar buah ranum itu apabila mamanya menarik dan melepaskan cubitan manja di situ.copyright protection2025PENANApGy4mHsZiv

"Awww, sakitlah mama." Lina beriaksi dengan manja.copyright protection2025PENANAwxigKf1aQ3

"Takpelah ma, nak tolong mama sediakan sarapan dulu. Kesian mama buat sorang-sorang. Dah lah penat 'perang' semalam belum habis lagi kan kan kannn?" Sambil mengenyit mata nakalnya untuk menyakat Pn. Kamariah.copyright protection2025PENANAcdChDH5X4c

Pn Kamariah tersenyum lebar sambil berkata, "Suami kau kalau tak jolok ganas-ganas memang tak sah, sampai mama lembik dibuatnya."copyright protection2025PENANAFuSeyeW1ee

"Alaaa mama kan suka." Usik Lina dengan penuh bangga. Dia tahu suaminya memang sukakan seks ganas. Tambahan pula zakarnya bukan calang-calang. Suaminya bukan melayu tulen tapi mix blood juga dengan Arab-Czech, Arab sebelah ibunya manakala Czech belah ayahnya. Tak Hairan jika zakar suaminya mengalahkan saiz batang asia.copyright protection2025PENANAwLMO1x33HU

"Eh mestilah, kalah papa kau tu tau. Kalau papa kau mama nak repeat dua tiga kali je tapi kalau dengan menantu kesayangan mama tuuu, nak berkali-kali sampai lembik." Tergelak nakal Pn. Kamariah sambil diikuti oleh anaknya.copyright protection2025PENANA6U7IbLqgIv

"Ma, papa tu apa kurangnya, nampak veteren tapi henjut padu ma, mengalahkan orang muda. Puas Lina semalam. Menjerit juga dibuatnya macam mama kena lanyak dengan Riz. Bestlah semalam kan, bersahut-sahut kita. Puas sungguh kita ma." Celah Lina sambil ketawa gatal. Pn Kamriah turut tergelak kecil.copyright protection2025PENANAsoZlCyAzzO

Pn Kamariah tiba-tiba berkata :"Bestkan sayang life macam ni setiap hari. Saling memuaskan, hubungan family pn makin hari makin harmoni, bahagia, semakin hari semakin sayang. Saling memahami kehendak, saling menghargai. Itulah tujuan sebenar incest sex yg kita amalkan sejak dulu lagi. Kita beruntung dapat didikan macam ni sejak kecil lagi. Tak ramai yg mampu buat macam kita sebab tu banyak family yg hubungan mereka tak rapat antara satu sama lain, bermasam muka dan sebagainya. Tapi family kita tidak." copyright protection2025PENANAN6AzVB6YEO

Sambil menggoreng nasi, Pn Kamariah sempat memberi nasihat secara tak langsung tentang kebaikan melakukan hubungan seks sesama ahli keluarga. Bukan Lina tidak pernah mendengar nasihat begitu, sejak dia kecil lagi didikan itulah membentuk jati dirinya sekarang. Ibunya sekadar mengulang-ulang pendidikan itu agar diingati kuat olehnya, agar tradisi seks seperti itu terus diamalkan setelah mama dan papanya meninggal dunia nanti. copyright protection2025PENANATLI1tTMTav

"Ye ma, kena kekalkan tradisi ni. Lina akan pastikan ia tetap berjalan sampai bila-bila." Lina berazam penuh semangat.copyright protection2025PENANAoDToYwXz5w

Sambil dua beranak menyiapkan sarapan pagi, kelihatan En Zul menuruni anak-anak tangga rumah agam itu dengan hanya berseluar pendek dan memakai singlet lalu menyapa kedua-dua kesayangannya di meja makan.copyright protection2025PENANAnTDXtyzzxe

"Hai sayang-sayang. Sedapnya bau nasi goreng sampai ke atas baunya. Lapar pula rasanya." Sapa En Zul sambil mendekati anaknya Lina, ditampar-tampar punggung bulat anaknya itu. Tidak semena-mena dia meramas buah dada anak kandungnya itu dihadapan ibunya.copyright protection2025PENANAnqZ6rt0ema

Lina membiarkan perlakuan papanya sambil mendesah-desah nakal. Sengaja menunjukkan kemanjaan tanda kasih sayang dan cinta yg tak berbelah bagi pada papa kesayangannya itu. Pn. Kamariah hanya tersenyum melihat perlakuan spontan suami dan anaknya lalu berkata, ;copyright protection2025PENANAJLODaNa7mg

"Hai bang, malam tadi bukan main henjut anak awak tu, takkan tak puas lagi. Mari makan dulu, kalau korang nak sambung kejap lagi, sambunglah."copyright protection2025PENANAEJ9hHCQhcn

Saran Pn Kamariah dengan niat menghentikan seketika aksi berahi dua beranak itu. Jika tidak dihentikan, dimeja makan itu juga mereka melepaskan nafsu. copyright protection2025PENANAvANvGfYGtl

"Ok papa, kejap lagi kita sambung tau." Kata Linacopyright protection2025PENANARc6FQhs0oO

En Zul menunjukkan isyarat thums up tanda setuju lalu duduk di meja makan.copyright protection2025PENANAg3yplg2bxe

En. Zulkifli. Dia adalah seorang lelaki betubuh tegap yg berumur 58 tahun. Postur tubuhnya tinggi lampai, berkulit cerah dan kurus. Dia masih bergaya walaupun diusia senjanya itu. Walaupun 'veteren', tidak menghalangnya dari menikmati seks seperti orang muda-muda. Senjatanya masih teguh terhunus dan berupaya menikam lubuk-lubuk berahi mana-mana wanita. copyright protection2025PENANAy3OmyuBwb5

"Mana Zul dan cucu-cucu bertuah dua orang tu? Penat sangat lah tu agaknya." Tiba-tiba Pn Kamariah bersuara.copyright protection2025PENANAR2iYH8f98E

"Takpelah, nanti kalau lapar datanglah dua orang cucu-cucu kita tu. Eh itu pun menantu kesayangan awk tu, mari sarapan sama-sama Riz." Jemput En Zul apabila melihat Fariz, menantunya sedang menuruni tangga.copyright protection2025PENANAYpHxO2NQel

Fariz datang dengan senyuman lalu mengucapkan selamat pagi kepada isteri dan mertuanya. Fariz. Lelaki kekar berumur 42 tahun, berbody tegap walaupun tidak sado tetapi memiliki tubuh badan yg seksi, kulitnya sawo matang dan berwajah tampan, selain itu juga memiliki zakar yg panjang, yg merupakan pakej lengkap bagi seorang lelaki, menjadi dambaan para wanita untuk merasai kehebatannya. Tidak hairan jika ibu mertuanya Pn Kamariah ketagihan akan zakar menantunya itu. Malah lebih kerap memenuhi nafsu buasnya bersama menantu daripada suaminya sendiri. copyright protection2025PENANA5MoT8XoKuz

Sambil memakai boxer putih ketat separas paha dan bersinglet hitam, Fariz duduk di kerusi bersebelahan ibu mertuanya. Seperti biasa akibat kedinginan pagi membuatkankan zakarnya menegang, maka terlihat jelas bonjolan di kelangkangnya itu. Pn Kamariah menjeling celahan kangkang menantunya sambil tangan nakalnya meraba-raba zakar idamannya di luar boxer. copyright protection2025PENANAPlB8kjgAtp

"Amboi biasa dia ni pagi-pagi ni goda mama."  'Marah' Pn Kamariah pada zakar menantunya itu.copyright protection2025PENANAerOWZDZMud

Semua yg ada di situ ketawa ceria. Lalu mereka pun makan makanan yg telah terhidang tersebut. copyright protection2025PENANA8z0ws8uRTY

Tiba-tiba...copyright protection2025PENANAqJk2REl7eO


54.162.15.31

ns54.162.15.31da2
Comments ( 10 )

Perani - The best story
9 months agoreply

JoanneWife - Mungkin boleh tulis dari camana mula2 start
9 months agoreply

hanz2010 - Ok lina. Kirim salam kat papa hehe
9 months agoreply

hanz2010 - Fuhhhh...rasa macam setahun je esoknye ni haha
9 months agoreply

RizNLina - Hihi. Sabar2. I out dulu. Ada game dgn papa i jap. Thanks ya. 
9 months agoreply

hanz2010 - Scene bila Pn Kamariah n Lina sama2 share perasaan melayan menantu dan papa hehe
9 months agoreply

RizNLina - Ok nantikan scene sterusnya nanti.. hihi. 
9 months agoreply

Show more...
Loading...
X