×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Family
Adventure
On Break
Keluarga Nafsu
Writer RizNLina
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
8291 Reads
61 Likes
119 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
Keluarga Nafsu
119 Bookmarks
A - A - A
#2
Inilah Keluarga Kami Bhg. 2
RizNLina
No Plagiarism!6DcvIocIa1uuXhlhb3tEposted on PENANA

Tiba tiba terdengar desahan dari bilik bawah. Tepatnya 20 meter dari ruang makan rumah agam itu. Semua yg sedang menikmati sarapan pagi di situ tersenyum dan meneruskan makan tanpa merasa hairan sedikitpun. Bagi mereka, suasana itu adalah suasana biasa yg seringkali berulang saban hari. Terkadang siang, terkadang malam, kadang kala tidak tentu masa.copyright protection879PENANAx5dX4MX4lT

"Kuat juga cucu-cucu kita tu sayang. Bangun pagi terus morning sex." Kata En Zul kepada Pn. Kamariah. copyright protection879PENANAzrwLXfa9Xk

"Pewaris nafsu-nafsu kuda macam itulah bang, tak gitu Riz, Lina?" copyright protection879PENANAbsP8JaqUeT

Masing-masing ketawa mendengar jawapan Pn. Kamariah.copyright protection879PENANAzLYNI3zG8V

"Ala mama, papa. Itu pun hasil dari didikan mama dan papa juga. Mama dan papa guru seks terbaik." Puji Lina kepada mama dan papanya.copyright protection879PENANAzHn6tllDuj

Pn. Kamariah dan En Zul tersenyum bangga.copyright protection879PENANAYGLNOvYfqc

Tiba-tiba Pn Kamariah memberi cadangan, "Apa kata sambil makan kita tonton live show? Baru bertambah selera dan meriah kalau macam tu."copyright protection879PENANA8ZX7MGamnj

"Bagus juga tu ma, kejap Lina panggil diorang fuck kat sini." Celah Lina penuh gembira. Menjadi suatu kebanggan baginya apabila melihat kedua-dua darah dagingnya memuaskan antara satu sama lain. Didikan yg diperturunkan kepada anak-anaknya berjaya dan sekarang mereka meneruskan tradisi turun temurun itu - memuaskan nafsu sesama ahli keluarga. Tradisi itu harus dipertahankan selagi hayat dikandung badan.copyright protection879PENANAiW0F2t0o7v

Tanpa mengetuk pintu, Lina memulas tombol pintu bilik anak-anaknya. Memang bilik itu dikongsi berdua oleh mereka sejak mereka kecil lagi. Ketika dia menolak pintu bilik, terlihat anaknya Suraya sedang di doggy oleh adiknya Danial/Danny. Lina pun masuk dan melabuhkan punggungnya di birai katil. Seketika dia tertegun dengan keasyikan berahi nafsu kedua-dua anaknya yg disayangi itu. Zakar anaknya Danial tidaklah sebesar dan sepanjang papa dan suaminya tetapi ukuran saiz 5 inci itu juga membuatkan Lina selaku ibunya turut ketagihan akan zakar muda itu. Kehadiran Lina disedari oleh kedua-dua anaknya lalu mereka menghentikan aktiviti seketika. copyright protection879PENANAH5btT0YRfo

Mereka menyapa Lina., "Hai mama."copyright protection879PENANA4oo2vbJGx6

Dengan muka penuh keringat, sempat juga Suraya dan Danial memberikan senyuman kepada mama mereka. copyright protection879PENANAZQ2Zv5twtA

"Nak join ke ma?" Celah Suraya sambil zakar anak lelakinya menghenjut-henjut perlahan rongga kemaluan kakaknya.copyright protection879PENANA2bFeEzeDqu

"Ah Ah ah." Suraya mendesah kecil.copyright protection879PENANA2vSqxoBg59

"Tak, ni ada request dari nenek nak tengok anak-anak mama yg hebat ni fuck kat depan tu haa. Nak tengok live show katanya sambil sarapan. Ok, jom cepat." Sejurus mengatakan hal itu kepada anak-anaknya, Lina pun keluar dari bilik diikuti oleh anak-anaknya. copyright protection879PENANAn40p4vvx2Z

Lina kembali duduk di meja makan dan tanpa banyak cakap, kedua-dua beradik itu pula menyambung semula persetubuhan yg dipanggil sumbang mahram bagi kebanyakan orang tetapi bagi keluarga mereka tidak memanggil begitu. Mereka beranggapan itulah cara menunjukkan kasih sayang antara sesama ahli keluarga, untuk mempereratkan lagi perhubungan sesama mereka.copyright protection879PENANA84aOiOnxrN

Kucupan-kucupan mesra saling berbalas antara satu sama lain. Dua beradik itu sekan-akan tidak menghiraukan nenek dan datuk mereka serta mama dan papa mereka yg sedang menonton aksi seks mereka itu sambil menikmati hidangan pagi di meja makan. copyright protection879PENANA2tjVUQjw7o

"Tengoklah tu cucu awak Danial, dah macam Riz dah abang tengok. Ganas semacam je dia." Kata En Zul dengan santai sambil menghirup kopi panas.copyright protection879PENANAGutGUxcp5e

"Untung siapa jadi wife Danial nanti, kalau neneknya pun dia dapat puaskan, isterinya nanti mahunya tak keluar bilik, nak selalu." copyright protection879PENANApejz2Bop9Q

Masing-masing ketawa mendengar ulahan nakal Pn. Kamariah."copyright protection879PENANAdbkw6enqLv

"Ahhhhh Ahhhhhh. Sedap sayang." Suara desahan Suraya yg kuat menghentikan tawa mereka. Danial menghenjut dengan ganas kakaknya yg mengangkang luas di atas sofa. Tiba-tiba mereka kembali ketawa melihat perlakuan kedua-dua beradik itu. copyright protection879PENANAOr0i8UQkkW

Berbagai aksi telah dilakukan tanpa segan silu, malah mereka bangga dapat memberikan tayangan seks dihadapan orang-orang yg mereka sayang, yg menjadi guru seks terbaik sehingga mereka menjadi pencandu seks dalam keluarga bahagia itu.copyright protection879PENANAyJaSjctHBD

"Danial, Suraya.. Main dekat dengan nenek ni, nenek nak tengok dekat-dekat." Panggil Pn Kamariah.copyright protection879PENANAyPOSlV7JlT

Kemudian kedua-dua beradik itu pun berhenti beraksi dan menghampiri meja makan. Pn. Kamariah dan Fariz bangun untuk mengalih kedudukan kerusi mereka untuk memberi ruang kedua beradik itu melakukan aksi doggy di tengah-tengah mereka. Suraya memegang hujung-hujung meja dan menonggengkan sedikit punggungnya lalu Danial menolak zakarnya terus ke dasar kemaluan yg sudah licin berair itu dan menghenjut-henjut laju kakaknya. copyright protection879PENANAeakest9iNt

"Tengok muka orang tengah sedap tu pa. Cutenya. Hihi." Usik Lina bila melihat anaknya Suraya menahan-nahan sedap dijolok oleh anaknya yg seorang lagi. copyright protection879PENANAfmdpexBIed

"Muka Lina pun cute bila kena jolok dengan papa." En. Zul membalas usikan anaknya. Mereka berdua tertawa.copyright protection879PENANAlM2aFo5N7r

"Ahh ahhh ahhh." Suraya mengerang kesedapan. Pn Kamariah dengan nakal menampar-nampar punggung Danial yg sedang menjolok kakaknya.copyright protection879PENANAGmB0A4uJnh

Terbuai-buai buah dada Suraya sehingga menarik perhatian papanya Fariz lalu dia meramas buah dada anaknya dengan tangan kirinya. Terkadang ditarik-tarik puting tetek yg mekar itu. copyright protection879PENANAdCEr2SYEBd

"Ish geram pula papa. Dick dah bangun ni." Kata Riz pada Suraya. copyright protection879PENANARX0U7Gjdtq

"Abang jolok je la sekali kalau dah tak tahan." Saran isterinya Lina agar suaminya itu turut menjolok kemaluan anak perempuannya itu.copyright protection879PENANAF9NganlE7I

Fariz pun bingkas bangun dan melurutkan boxer putihnya ke paras betis dan memberi isyarat kepada anaknya Danial untuk cepat menyudahkan aksinya. Danial pun memahami arahan itu dan terus menghentak-hentak kakaknya dengan laju. Dia akan memuntahkan air maninya ke dalam kemaluan kakaknya.copyright protection879PENANAWllANntM14

"Yeahh yeahhh ahhh ahhhh ahhhhh." copyright protection879PENANA0T10O9H7na

Creeett crett crettt. Berdas-das tembakan padu air putih itu menembak-nembak rongga kemaluan kakaknya. Kemudian dia menarik zakarnya keluar, maka air putih itu mengalir keluar dan meleleh di paha Suraya. Dua tiga titis terjatuh di lantai.copyright protection879PENANAy2jljuJF8R

Suraya belum klimaks. Kini giliran papanya pula menjoloknya. Tanpa berlengah lagi, Fariz membenamkan zakar 7 incinya ke kemaluan anaknya yg dipenuhi oleh air mani anak lelakinya tadi. Kemaluan Suraya yg terbiasa dengan zakar papanya dilihat penuh dan ketat. Sungguh saiz zakar papa dan adiknya memang berbeza dan sensasinya pun turut berbeza. copyright protection879PENANAo4dJF078N9

"Papaaaa..Sedapnyaaaa.. Ahhh Ahhhh Ahhhh. Puaskan Sue papa. Puaskan anak papa. Ahhh Ahhh Ahhhh." Suraya meracau dalam keenakan ditujah zakar besar papanya. copyright protection879PENANAcN2eOQovYM

Fariz menjolok anaknya dengan ganas. Dilajukan henjutan agar dia cepat klimaks bersama-sama anaknya. Dia hanya ingin melakukan 'quick sex' pada pagi itu, sekadar menghilangkan sedikit 'lapar'. copyright protection879PENANAFwOZS8tBNC

"Papa nak pancut dah ni, sama-sama pancut ok." Kata Fariz kepada anaknya. copyright protection879PENANAscHGWmG3uu

"Ok pa. jolok laju2 pa. Ahhh Ahhh. Sikit lagi ni pa." Rayu Suraya.copyright protection879PENANAcHhfW56kA4

Plapp plapp plappp.. tubuh mereka dua beranak berlaga-laga. Pn Kamariah turut memainkan peranan meramas buah dada cucunya. copyright protection879PENANA7gBWft4J5S

"Sikit lagi sikit lagi." Pn Kamariah memberikan kata semangat.copyright protection879PENANAly43e1pV4U

Fariz terus melajukan jolokannya tanda dia akan klimaks.copyright protection879PENANAphBGwyMDTn

"Ahhh papa Sue nak sampai dah ni. Ahhhh ahhhh ahhh..Ahhhhhhhh." Suraya klimaks dan badannya membengkok kebelakang sambil kedua-dua bahunya dipaut papanya, terkejang-kejang menikmati persetubuhan hebat itu bersama papanya. Fariz turut klimaks dan merapatkan badannya ke punggung anaknya sambil melepaskan berdas-das air mani ke lubuk kemaluan muda itu. copyright protection879PENANAH0DiWTM1DR

Serentak itu juga penonton-penonton bertepuk tangan setelah live show itu selesai. copyright protection879PENANATZpY2DZry4

Fariz pula terus menggendong Suraya ke bilik mandi dan mereka mandi bersama. Danial pula baru selesai mandi dan kembali ke meja makan untuk bersarapan. Pn. Kamariah pula sedang mengemas-ngemas dapur dan membasuh pinggan.copyright protection879PENANAmXmYETwrwp

En. Zul dan Lina sudah tiada di situ. Nafsu haiwan mereka telah lama tertahan-tahan sejak dari tadi. Mereka telah bersetuju untuk 'mengawan' setelah selesai sarapan pagi. Melihat aksi live show anaknya Suraya yg dipuaskan oleh suami dan anak lelakinya tadi telah membuatkan nafsunya membuak-buak ingin dipuaskan. copyright protection879PENANAOdpswmminZ

Sofa yg menjadi tempat kedua-dua anaknya melampiaskan nafsu sebentar tadi kini digunakan pula oleh Lina dan papanya. Terkangkang-kangkang dia menahan henjutan-demi henjutan oleh papa tercinta.copyright protection879PENANAahYzf1cftL

"Oh papaaaa. Puaskan Lina paa. Tak tahan sangat ni pa." Lina mula mengerang. Suasana rumah itu kembali memanas.copyright protection879PENANAkPIGNnzjO5


54.81.244.248

ns54.81.244.248da2
Comments ( 15 )

Azminoor - Memang idaman saya nak hidup dalam keluarga sporting dan openminded macam ni bagaikan syurga dunia
2 days agoreply

Azminoor - Nak sambung versi baru atau republish versi lama? 
4 days agoreply

Khairudin Abu Bakar - Ada link cerita lain x

3 days agoreply

hanz2010 - Seronoknya Danny dapat merasa pussy kakak dia. Nak tau jugak sapa orang pertama yg broke her cherry...hehe
7 months agoreply

Mr_Tin - if ade picture more intersting


7 months agoreply

RizNLina - Not allowed picture here.
7 months agoreply

Mr_Tin - @RizNLina, Feeling sad :( wish i can see di tempat lain
7 months agoreply

hakimi - @RizNLina, hi Liza, im ur new fan. Did previously on wattpad?
7 months agoreply

RizNLina - @hakimi,Who Liza? 
7 months agoreply

hakimi - @RizNLina, Oppss Lina, sorry my bad *dush*


7 months agoreply

Perani - Best story ever
7 months agoreply

RizNLina - TQ.
7 months agoreply

Show more...
Loading...
X