×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Family
Adventure
On Break
Keluarga Nafsu
Writer RizNLina
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
12456 Reads
65 Likes
129 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
Keluarga Nafsu
129 Bookmarks
A - A - A
#2
Inilah Keluarga Kami Bhg. 2
RizNLina
No Plagiarism!vfRyYCfcukJdU69iPYWhposted on PENANA

Tiba tiba terdengar desahan dari bilik bawah. Tepatnya 20 meter dari ruang makan rumah agam itu. Semua yg sedang menikmati sarapan pagi di situ tersenyum dan meneruskan makan tanpa merasa hairan sedikitpun. Bagi mereka, suasana itu adalah suasana biasa yg seringkali berulang saban hari. Terkadang siang, terkadang malam, kadang kala tidak tentu masa.copyright protection1979PENANA3upYQybT3m

"Kuat juga cucu-cucu kita tu sayang. Bangun pagi terus morning sex." Kata En Zul kepada Pn. Kamariah. copyright protection1979PENANA2yCU7BwmN1

"Pewaris nafsu-nafsu kuda macam itulah bang, tak gitu Riz, Lina?" copyright protection1979PENANAGxfBDoTsnQ

Masing-masing ketawa mendengar jawapan Pn. Kamariah.copyright protection1979PENANAKql9ocIz6L

"Ala mama, papa. Itu pun hasil dari didikan mama dan papa juga. Mama dan papa guru seks terbaik." Puji Lina kepada mama dan papanya.copyright protection1979PENANAW8ky3r9zNX

Pn. Kamariah dan En Zul tersenyum bangga.copyright protection1979PENANABuuQ57fZAC

Tiba-tiba Pn Kamariah memberi cadangan, "Apa kata sambil makan kita tonton live show? Baru bertambah selera dan meriah kalau macam tu."copyright protection1979PENANAQk2btrnc0u

"Bagus juga tu ma, kejap Lina panggil diorang fuck kat sini." Celah Lina penuh gembira. Menjadi suatu kebanggan baginya apabila melihat kedua-dua darah dagingnya memuaskan antara satu sama lain. Didikan yg diperturunkan kepada anak-anaknya berjaya dan sekarang mereka meneruskan tradisi turun temurun itu - memuaskan nafsu sesama ahli keluarga. Tradisi itu harus dipertahankan selagi hayat dikandung badan.copyright protection1979PENANAYWCivFKFfx

Tanpa mengetuk pintu, Lina memulas tombol pintu bilik anak-anaknya. Memang bilik itu dikongsi berdua oleh mereka sejak mereka kecil lagi. Ketika dia menolak pintu bilik, terlihat anaknya Suraya sedang di doggy oleh adiknya Danial/Danny. Lina pun masuk dan melabuhkan punggungnya di birai katil. Seketika dia tertegun dengan keasyikan berahi nafsu kedua-dua anaknya yg disayangi itu. Zakar anaknya Danial tidaklah sebesar dan sepanjang papa dan suaminya tetapi ukuran saiz 5 inci itu juga membuatkan Lina selaku ibunya turut ketagihan akan zakar muda itu. Kehadiran Lina disedari oleh kedua-dua anaknya lalu mereka menghentikan aktiviti seketika. copyright protection1979PENANACQ27H8fW8P

Mereka menyapa Lina., "Hai mama."copyright protection1979PENANAyY9BaD2yQ2

Dengan muka penuh keringat, sempat juga Suraya dan Danial memberikan senyuman kepada mama mereka. copyright protection1979PENANA2OZF6vlQaB

"Nak join ke ma?" Celah Suraya sambil zakar anak lelakinya menghenjut-henjut perlahan rongga kemaluan kakaknya.copyright protection1979PENANAoNsrU9za5H

"Ah Ah ah." Suraya mendesah kecil.copyright protection1979PENANAZEG9fRNhpD

"Tak, ni ada request dari nenek nak tengok anak-anak mama yg hebat ni fuck kat depan tu haa. Nak tengok live show katanya sambil sarapan. Ok, jom cepat." Sejurus mengatakan hal itu kepada anak-anaknya, Lina pun keluar dari bilik diikuti oleh anak-anaknya. copyright protection1979PENANAksrk8yPtp0

Lina kembali duduk di meja makan dan tanpa banyak cakap, kedua-dua beradik itu pula menyambung semula persetubuhan yg dipanggil sumbang mahram bagi kebanyakan orang tetapi bagi keluarga mereka tidak memanggil begitu. Mereka beranggapan itulah cara menunjukkan kasih sayang antara sesama ahli keluarga, untuk mempereratkan lagi perhubungan sesama mereka.copyright protection1979PENANA4ONwfIFPSL

Kucupan-kucupan mesra saling berbalas antara satu sama lain. Dua beradik itu sekan-akan tidak menghiraukan nenek dan datuk mereka serta mama dan papa mereka yg sedang menonton aksi seks mereka itu sambil menikmati hidangan pagi di meja makan. copyright protection1979PENANAwSpd1F4PXu

"Tengoklah tu cucu awak Danial, dah macam Riz dah abang tengok. Ganas semacam je dia." Kata En Zul dengan santai sambil menghirup kopi panas.copyright protection1979PENANAsiXUC5tsyS

"Untung siapa jadi wife Danial nanti, kalau neneknya pun dia dapat puaskan, isterinya nanti mahunya tak keluar bilik, nak selalu." copyright protection1979PENANAtDGh9WZPLS

Masing-masing ketawa mendengar ulahan nakal Pn. Kamariah."copyright protection1979PENANABiL1vMGABE

"Ahhhhh Ahhhhhh. Sedap sayang." Suara desahan Suraya yg kuat menghentikan tawa mereka. Danial menghenjut dengan ganas kakaknya yg mengangkang luas di atas sofa. Tiba-tiba mereka kembali ketawa melihat perlakuan kedua-dua beradik itu. copyright protection1979PENANA44W1Yz6r2F

Berbagai aksi telah dilakukan tanpa segan silu, malah mereka bangga dapat memberikan tayangan seks dihadapan orang-orang yg mereka sayang, yg menjadi guru seks terbaik sehingga mereka menjadi pencandu seks dalam keluarga bahagia itu.copyright protection1979PENANAkvi1MrXMhJ

"Danial, Suraya.. Main dekat dengan nenek ni, nenek nak tengok dekat-dekat." Panggil Pn Kamariah.copyright protection1979PENANAFS1qTxcA7O

Kemudian kedua-dua beradik itu pun berhenti beraksi dan menghampiri meja makan. Pn. Kamariah dan Fariz bangun untuk mengalih kedudukan kerusi mereka untuk memberi ruang kedua beradik itu melakukan aksi doggy di tengah-tengah mereka. Suraya memegang hujung-hujung meja dan menonggengkan sedikit punggungnya lalu Danial menolak zakarnya terus ke dasar kemaluan yg sudah licin berair itu dan menghenjut-henjut laju kakaknya. copyright protection1979PENANAebTbdSLkkN

"Tengok muka orang tengah sedap tu pa. Cutenya. Hihi." Usik Lina bila melihat anaknya Suraya menahan-nahan sedap dijolok oleh anaknya yg seorang lagi. copyright protection1979PENANAZEjhG6JES0

"Muka Lina pun cute bila kena jolok dengan papa." En. Zul membalas usikan anaknya. Mereka berdua tertawa.copyright protection1979PENANAnxTpXNWan3

"Ahh ahhh ahhh." Suraya mengerang kesedapan. Pn Kamariah dengan nakal menampar-nampar punggung Danial yg sedang menjolok kakaknya.copyright protection1979PENANAZCfSOtLzN5

Terbuai-buai buah dada Suraya sehingga menarik perhatian papanya Fariz lalu dia meramas buah dada anaknya dengan tangan kirinya. Terkadang ditarik-tarik puting tetek yg mekar itu. copyright protection1979PENANAnMKG4qNN4F

"Ish geram pula papa. Dick dah bangun ni." Kata Riz pada Suraya. copyright protection1979PENANAOsdIRbvOlT

"Abang jolok je la sekali kalau dah tak tahan." Saran isterinya Lina agar suaminya itu turut menjolok kemaluan anak perempuannya itu.copyright protection1979PENANASlw8ekBZTp

Fariz pun bingkas bangun dan melurutkan boxer putihnya ke paras betis dan memberi isyarat kepada anaknya Danial untuk cepat menyudahkan aksinya. Danial pun memahami arahan itu dan terus menghentak-hentak kakaknya dengan laju. Dia akan memuntahkan air maninya ke dalam kemaluan kakaknya.copyright protection1979PENANA5hbPYggL4l

"Yeahh yeahhh ahhh ahhhh ahhhhh." copyright protection1979PENANArSOEBFP7ub

Creeett crett crettt. Berdas-das tembakan padu air putih itu menembak-nembak rongga kemaluan kakaknya. Kemudian dia menarik zakarnya keluar, maka air putih itu mengalir keluar dan meleleh di paha Suraya. Dua tiga titis terjatuh di lantai.copyright protection1979PENANA0mwxvLR6KL

Suraya belum klimaks. Kini giliran papanya pula menjoloknya. Tanpa berlengah lagi, Fariz membenamkan zakar 7 incinya ke kemaluan anaknya yg dipenuhi oleh air mani anak lelakinya tadi. Kemaluan Suraya yg terbiasa dengan zakar papanya dilihat penuh dan ketat. Sungguh saiz zakar papa dan adiknya memang berbeza dan sensasinya pun turut berbeza. copyright protection1979PENANAvQ2HG1YWM2

"Papaaaa..Sedapnyaaaa.. Ahhh Ahhhh Ahhhh. Puaskan Sue papa. Puaskan anak papa. Ahhh Ahhh Ahhhh." Suraya meracau dalam keenakan ditujah zakar besar papanya. copyright protection1979PENANAidV6SwMHDg

Fariz menjolok anaknya dengan ganas. Dilajukan henjutan agar dia cepat klimaks bersama-sama anaknya. Dia hanya ingin melakukan 'quick sex' pada pagi itu, sekadar menghilangkan sedikit 'lapar'. copyright protection1979PENANASEDpb8a3fV

"Papa nak pancut dah ni, sama-sama pancut ok." Kata Fariz kepada anaknya. copyright protection1979PENANAOLMRssSqpF

"Ok pa. jolok laju2 pa. Ahhh Ahhh. Sikit lagi ni pa." Rayu Suraya.copyright protection1979PENANAsHToOLUAsy

Plapp plapp plappp.. tubuh mereka dua beranak berlaga-laga. Pn Kamariah turut memainkan peranan meramas buah dada cucunya. copyright protection1979PENANARldvLpDWsS

"Sikit lagi sikit lagi." Pn Kamariah memberikan kata semangat.copyright protection1979PENANARhED9662xv

Fariz terus melajukan jolokannya tanda dia akan klimaks.copyright protection1979PENANAH0dAo1mjCO

"Ahhh papa Sue nak sampai dah ni. Ahhhh ahhhh ahhh..Ahhhhhhhh." Suraya klimaks dan badannya membengkok kebelakang sambil kedua-dua bahunya dipaut papanya, terkejang-kejang menikmati persetubuhan hebat itu bersama papanya. Fariz turut klimaks dan merapatkan badannya ke punggung anaknya sambil melepaskan berdas-das air mani ke lubuk kemaluan muda itu. copyright protection1979PENANASta5ZWvCSY

Serentak itu juga penonton-penonton bertepuk tangan setelah live show itu selesai. copyright protection1979PENANAvKf9opgurO

Fariz pula terus menggendong Suraya ke bilik mandi dan mereka mandi bersama. Danial pula baru selesai mandi dan kembali ke meja makan untuk bersarapan. Pn. Kamariah pula sedang mengemas-ngemas dapur dan membasuh pinggan.copyright protection1979PENANAZ9OdKde6wR

En. Zul dan Lina sudah tiada di situ. Nafsu haiwan mereka telah lama tertahan-tahan sejak dari tadi. Mereka telah bersetuju untuk 'mengawan' setelah selesai sarapan pagi. Melihat aksi live show anaknya Suraya yg dipuaskan oleh suami dan anak lelakinya tadi telah membuatkan nafsunya membuak-buak ingin dipuaskan. copyright protection1979PENANAVpk6uj20WU

Sofa yg menjadi tempat kedua-dua anaknya melampiaskan nafsu sebentar tadi kini digunakan pula oleh Lina dan papanya. Terkangkang-kangkang dia menahan henjutan-demi henjutan oleh papa tercinta.copyright protection1979PENANAYsEdC2DSx4

"Oh papaaaa. Puaskan Lina paa. Tak tahan sangat ni pa." Lina mula mengerang. Suasana rumah itu kembali memanas.copyright protection1979PENANAGxevKYIZ4f


54.224.166.141

ns54.224.166.141da2
Comments ( 16 )

Bram - Lama tak tampak.. kngen sangat.. 
1 month agoreply

Azminoor - Memang idaman saya nak hidup dalam keluarga sporting dan openminded macam ni bagaikan syurga dunia
1 month agoreply

Azminoor - Nak sambung versi baru atau republish versi lama? 
2 months agoreply

Khairudin Abu Bakar - Ada link cerita lain x

2 months agoreply

hanz2010 - Seronoknya Danny dapat merasa pussy kakak dia. Nak tau jugak sapa orang pertama yg broke her cherry...hehe
8 months agoreply

Mr_Tin - if ade picture more intersting


8 months agoreply

RizNLina - Not allowed picture here.
8 months agoreply

Mr_Tin - @RizNLina, Feeling sad :( wish i can see di tempat lain
8 months agoreply

hakimi - @RizNLina, hi Liza, im ur new fan. Did previously on wattpad?
8 months agoreply

RizNLina - @hakimi,Who Liza? 
8 months agoreply

hakimi - @RizNLina, Oppss Lina, sorry my bad *dush*


8 months agoreply

Show more...
Loading...
X