×

Penana
search
Loginarrow_drop_down
Registerarrow_drop_down
Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Fantasy
Salwa
Writer Meyya
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
555979 Reads
206 Likes
311 Bookmarks
Popularity
rss_feed RSS

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2021

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
Salwa
311 Bookmarks
Salwa
311 Bookmarks
A - A - A
#12
Kemesraan Tercipta
Meyya
Comments ( 28 )
steel7001 - takde sambungan lagi ker...😅😅
9 months agoreply

Harris Aiman - pls update 😭
11 months agoreply

Toyoyo Toyoyo - Meyya, x sabar ni. Fitrasenja pun sama x tahan 😜😜😜
1 year agoreply

steel7001 - pujuk fitrasenja suh sambung.. ni citer dia at 1st place.. kat wattpad ada sebelum nie..😅😅😅
1 year agoreply

fitrasenja - @steel7001 tau takpe
11 months agoreply

Harris Aiman - @fitrasenja, fitrasenja syg 😭 smbung cite ni pls 🙏🏻
11 months agoreply

fitrasenja - @Harris Aiman, Sebenarnya citer ni dah ada 16 bab.. itu pun belum sampai ke penghujungnya lagi. I tak pasti Si Meyya ni ada simpan sampai berapa bab.. maybe dia dah ada semua semasa diambil drp Wattpad.
11 months agoreply

steel7001 - @fitrasenja, kak.. bab 17 ke atas tuh akak share privately kat sy jerlah.. 😅😅😅
11 months agoreply

fitrasenja - @steel7001, belum bercadang utk publish sbb kisahnya dah semakin kusut dengan kemasukan watak2 baru yang baru dikenali
11 months agoreply

steel7001 - @fitrasenja, fuhhhh... makin padu nie... watak2 baru plak ada... 😁😁😁
11 months agoreply

Harris Aiman - @fitrasenja, kak , klu mcmtu bab 14 - 16 blh x akak share privately je dkt sy ? 😞 sbb lame sgt dh tunggu update 14 - 16 drpd meyya 😭 
11 months agoreply

fitrasenja - @Harris Aiman, kalau saya nak share, saya tak share private dah .. kena share public. Cuma masih belum bersedia lagi
11 months agoreply

fitrasenja - mana sambungannya
1 year agoreply

steel7001 - akak jerlah sambung...😂😂😂
1 year agoreply

fitrasenja - @steel7001, masih belum terfikir lagi nak publish
11 months agoreply

steel7001 - @fitrasenja, biarlah Meyya ni publish dulu apa yg dia ada.. kita tgk dia punya versi caner plak kak..😁😁
11 months agoreply

fitrasenja - @steel7001, setuju 100%
11 months agoreply

fitrasenja - Ada sambungan lagi kee..
1 year agoreply

steel7001 - 😅😅😅
1 year agoreply

Show more...
Loading...
X