×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Fantasy
husna
No tags yet.
Tags
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
2649 Reads
20 Likes
15 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
husna
15 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
#1
Husna 1
mengangkang27
Mar 11, 2018
2
0
361
8 Mins Read
No Plagiarism!PUMxcMa7yKzTp40tRIvIposted on PENANA 365Please respect copyright.PENANA1tLqb8WPTd

Nama aku Husna. Aku 365Please respect copyright.PENANAadgslcX71H
berumur 22 tahun dan berasal dari selatan Malaysia. Tujuan aku mencipta 365Please respect copyright.PENANAXHi8PftLI7
blog ni adalah untuk menceritakan kisah hidup aku yang sedang aku alami 365Please respect copyright.PENANAxKBibNr7Ck
sekarang. Aku terpaksa menceritakan semua ini hanya di blog kerana aku 365Please respect copyright.PENANAlNyBfTNd0O
tak dapat ceritakan perkara ini kepada siapa2 yang aku kenali kerana 365Please respect copyright.PENANAUYvd6ltz6c
ianya akan menghancurkan aku. Biarlah aku cerita sedikit sebanyak 365Please respect copyright.PENANAHEWjX86ogJ
tentang diriku. Aku bekerja di sebuah syarikat penyelidikan swasta di 365Please respect copyright.PENANAJBwhcMb0Zb
Selangor. Aku ini boleh dikatakan sebagai wanita yang alim. Aku memang 365Please respect copyright.PENANAPUal7gGAQN
berpakaian sopan dan tidak pernah membuka aurat kepada sesiapapun. Aku 365Please respect copyright.PENANAMyrJRoRYN8
juga rajin berbuat baik dan amalan ini diajarkan oleh ibu bapa ku.copyright protection361PENANAguLzhMSvB9365Please respect copyright.PENANAHwJeOW0ZW0

Awal tahun 2016, aku 365Please respect copyright.PENANAaMUl71BOCs
dikahwinkan dengan pilihan orang tua ku. Aku memang setuju dengan jodoh 365Please respect copyright.PENANABp029Rr1Pe
yang di pilih oleh orang tua ku kerana aku rasa bercinta selepas kahwin 365Please respect copyright.PENANA9xLSLzPMyL
memang lebih baik. Setelah berkahwin, aku berpindah ke selangor dengan 365Please respect copyright.PENANAMJyG4FIGul
suamiku. Suamiku juga boleh dikatakan alim. Kami beribadah bersama2 dan 365Please respect copyright.PENANA85K88U0zVP
kami bahagia dengan rumah tangga kami. Suamiku tidak gelojoh. Selepas 365Please respect copyright.PENANAO4mzX89MUH
berkahwin, kami hanya berpegangan tangan dan bercium pipi. Suamiku ingin365Please respect copyright.PENANAyGr6nvM6bg
memberi peluang utk aku berasa selesa dengan nya terlebih dahulu. Kali 365Please respect copyright.PENANArkmcsu6s41
pertama kami melakukan persetubuhan hanya lah selepas sebulan kami 365Please respect copyright.PENANAiS6Fs3NBQH
berkahwin. Kali pertama besetubuh, aku berasa sangat gementar kerana 365Please respect copyright.PENANAiooJvLfiSr
pertama kali aku membiarkan seorang lelaki untuk melihat tubuhku. Aku 365Please respect copyright.PENANAzjLVvepCHu
mengaku yang aku ini tidak lah cantik sangat. Kerana aku ingin menjaga 365Please respect copyright.PENANAEZmKEOOsqF
adabku, aku tidak lah menjaga sangat badan dan rupaku. Aku cuma memiliki365Please respect copyright.PENANAaI3yszkIRc
kulit yg putih dan kurus. Buah dada dan punggung ku tidak begitu pejal 365Please respect copyright.PENANA9rwVm29MEQ
dan montok. Suamiku juga tidak terlalu hebat. Zakarnya tidak panjang dan365Please respect copyright.PENANAgiQD3vrSXS
agak kecil tetapi memandangkan aku masih dara, katika pertama kali 365Please respect copyright.PENANAx7ABG3a0M2
zakarnya masuk ke faraj ku, ianya tetap sakit. lama kelamaan aku dapat 365Please respect copyright.PENANAdVuJRQM1Dq
menerima zakarnya dan dapat merasa nikmat bersetubuh. ketika habis 365Please respect copyright.PENANARUJIxMdZFb
bersetubuh, suamiku bertanya padaku adakah aku ok dgn konek nya yg 365Please respect copyright.PENANARcisNZwYZi
kecik. aku katakan padanya yg itu bukan masalah. itu kerana selepas ini 365Please respect copyright.PENANA1devX5mJ60
aku hanya akan bersetubuh dgn nya,sudah pasti faraj aku cuma akan biasa 365Please respect copyright.PENANA9YUTHrGUrl
dgn saiz konek nya. JAdi, aku tetap dapat merasa nikmat tiap kali 365Please respect copyright.PENANA5iyoLmnhkn
bersetubuh. Hendak dikatakan suamiku hebat di katil, tidak juga. Rutin 365Please respect copyright.PENANAAmBOSyUfh1
kami selalunya sama. setelah bercium mulut, die akan menghisap tetek ku 365Please respect copyright.PENANAfr09kHB1C3
dan terus memasukkan zakarnya ke cipap ku dan setelah menghenjut 365Please respect copyright.PENANAmIlU67huoC
beberapa kali, dia akan terpancut. Pada mulanya, aku x merasakan itu 365Please respect copyright.PENANARYYsNR1H6i
masalah kerana itu adalah tugas seorang isteri. Asalkan suami ku puas, 365Please respect copyright.PENANAJmKJw5q763
itu sudah cukup bagi ku.copyright protection361PENANAmr49ZgV9ou365Please respect copyright.PENANAatLwnRDEm2

Kini bagiku, hidup aku 365Please respect copyright.PENANAhd1fGO7Hwe
suda cukup sempurna. Aku mempunyai suami yg baik dan kehidupan kami agak365Please respect copyright.PENANA0fAKY6PpeW
senang. Aku berasa cukup bahagia apabila dapat bersama suamiku. Pada 365Please respect copyright.PENANAsppdWN5zsr
satu hari, aku mendapat berita yang agak mengecewakan. Ketika itu hari 365Please respect copyright.PENANACJFDZms64Y
sabtu. Suamiku memberitahu bahawa die terpaksa pergi ke Sarawak untuk 365Please respect copyright.PENANAk4eVPd1FCg
seminggu. Dia bekerja dengan tnb dan terpaksa bekerja untuk projek baru 365Please respect copyright.PENANAB5F1jBOpbg
disana. Aku berasa sedih kerana lagi 2 hari suamiku akan berangkat. 365Please respect copyright.PENANAROZxsZTU5X
Suamiku memujjuk ku dan mengatakan dia hanya akan pergi sekejap sahaja. 365Please respect copyright.PENANATq27lSknxX
Hari itu kami keluar berjalan untuk melepaskan rindu. Malah, kami 365Please respect copyright.PENANAD93janVZM7
melakukan hubungan malam tu. Sebaik sahaja selesai, suamiku kata dia 365Please respect copyright.PENANAgEVgbnf5hk
ingin meminta sesuatu dariku.copyright protection361PENANAUXoj1oMT7i365Please respect copyright.PENANA3bL5i6YDuw

"Sayang, abg nk mintak ssesuatu boleh?"copyright protection361PENANACnNnX49QAL365Please respect copyright.PENANAB7FErQ1mQO

"apa dia abang?"copyright protection361PENANA0Wd45cl1mJ365Please respect copyright.PENANAt6spmDMBI4

"Boleh x masa seminggu abg dekat sarawak, syg bg gmbr bogel syg dekat abg?"copyright protection361PENANAwgHUzIjmCq365Please respect copyright.PENANAWLfHRyOPci

terkejut akudengan permintaan suamiku dan terus aku bertanya,copyright protection361PENANAFeOsBMwLC6365Please respect copyright.PENANAlNq1sRSueI

"eh, nk wat apa bang?"copyright protection361PENANAwC3KG8W19j365Please respect copyright.PENANAjIOL7bpTM8

" yela, nanti abg rndu syg kat sana. at least dapat tgk gmbr syg, boleh la ubat rindu sket."copyright protection361PENANALFzsA9bTwN365Please respect copyright.PENANAYJTeqLMfBZ

"nk ubat rindu saya faham tapi xkn la nk gambr bogel kot?"copyright protection361PENANAkb29DDVaox365Please respect copyright.PENANAxXNYYfQRK4

" apa salahnye syg?..kan abg je yg tgk. bkn org laen, suami syg jugak"copyright protection361PENANAhVakFRtCTD365Please respect copyright.PENANAA3MpPTAeNm

"saya takut la abg. nanti org len nmpk camne? kan malu kita"copyright protection361PENANAVEjv7TEiNa365Please respect copyright.PENANAmM5g0w2MLD

"syg, xkn la abg nk bg org laen tgk gmbr syg"copyright protection361PENANA67l8gZLb9a365Please respect copyright.PENANAMjAzhzP7rz

"xnk la abg...."copyright protection361PENANAJr5TMLLfnE365Please respect copyright.PENANAc1DZqsT0GG

terus muka suamiku 365Please respect copyright.PENANAn3ttktZmgL
bertukar. die nmpk sgt kecewa dgn jawapan aku. tapi nk buat macam mana. 365Please respect copyright.PENANA024BBmaquC
aku risau jika gmbr aku dilihat org laen sudah tentu air muka suami dan 365Please respect copyright.PENANA0HDDG45z4M
keluarga akan jatuh. tapi suamiku nmpak sgt kecewa dgn aku lantas terus 365Please respect copyright.PENANAgsQJVacVxs
membelakangkan aku dan tidur. aku terus rs bersalah dan berdosa. aku 365Please respect copyright.PENANAGxvL868jxD
harus patuh perintah suamiku dan jika tidak, aku akan dikira derhaka. 365Please respect copyright.PENANAVxkzb0DgAH
lantas aku memanggil suamiku,copyright protection361PENANASijbNq4sIS365Please respect copyright.PENANA3QaTA53N1A

"abg2......ok2. husna akan bagi"copyright protection361PENANADOZZWgYIr8365Please respect copyright.PENANAgI8LtgSCzp

terus suamiku berpusing menghadap aku,copyright protection361PENANASbzX4lJPB6365Please respect copyright.PENANAfvXz48AHpa

"betul ni syg?" tanya die dgn tersenyumcopyright protection361PENANAutpNFddKFW365Please respect copyright.PENANAps1zmBFqpG

"ye abg tapi abg janji abg kena hati2. jgn bg sapa2 tgk."copyright protection361PENANACjKBiHRgpj365Please respect copyright.PENANA0Fp9rTpjvZ

"tentulah syg. nanti syg bg abg tiap2 hari ea"copyright protection361PENANAphuZfzlYpW365Please respect copyright.PENANAJKvGkzPUhe

"amboi....nape nk hari2 abg?"copyright protection361PENANA4TquG5HUPn365Please respect copyright.PENANA5GG6g2IWt8

"yela...abg nk tgk isteri abg pki baju n seluar dalam apa utk aritu."copyright protection361PENANAQrGA3YiVfH365Please respect copyright.PENANADtN2DfV3yq

" abg cuma nk tgk tu je?kalau cmtu, xyah la saya bogel. nanti saya cuma selak baju jela"copyright protection361PENANAfEYJEeiZcH365Please respect copyright.PENANA2hbxYw7Nro

" taw takpe. itu je pun yg abg nk tgk."copyright protection361PENANAWhBmLirsch365Please respect copyright.PENANA1w5IDmLlje

"ok abg. nanti husna bagi"copyright protection361PENANAQ2JwDNuVIK365Please respect copyright.PENANAtWIhZlwUo5

keesokkan nya, aku 365Please respect copyright.PENANAlrmxZl378u
menghantar suamiku ke KLIA utk berangkat ke sarawak. Sebelum berangkat, 365Please respect copyright.PENANAwa1CTEZF0i
suamiku mengingat kan aku tentang gmbr yg die minta itu. Aku tersenyum 365Please respect copyright.PENANAUtfCLeYi9n
dan katakan yg aku ingat akan jnji aku itu. ketika samapi dirumah aku 365Please respect copyright.PENANAnvPK3P57We
berasa sedih kerana tinggal berseorangan tapi apa kan daya? suamiku 365Please respect copyright.PENANACspD4jh4Yi
harus bekerja.copyright protection361PENANADXpCH3Q033365Please respect copyright.PENANAmSMBvxQtP0

pada hari isnin, sebelum365Please respect copyright.PENANARdvHXzw3Gs
pergi ke kerja, aku mengambil gmbr bogel ku untuk diberikan kepada 365Please respect copyright.PENANAiiVHW00e4Z
suamiku. aku masih malu utk mengambil gmbr sebegitu jadi aku mengenakan 365Please respect copyright.PENANAwqRi2mQSQG
pakaian lengkap ku dulu. aku memakai jubah dan tudung labuhku. kemudian,365Please respect copyright.PENANASITopQYVUE
aku selakkan utk menampakan bra dan seluar dalam ku dan aku hantarkan 365Please respect copyright.PENANAncXiUUiU8m
ke suamiku. setelah beberapa minit, suamiku membalas gembira dan 365Please respect copyright.PENANATFNLYP8OIY
mengatakan betapa seksinya aku. aku cuma tersenyum melihat jawapan 365Please respect copyright.PENANAuBHn06eY18
saumiku itu dan berangkat ke pejabat. aku ulangi mengambil gmbr aku itu 365Please respect copyright.PENANACpkAIeu19D
utk hari selasa, rabu, khamis dan jumaat. namun, selepas tamat waktu 365Please respect copyright.PENANAo3ibOg1W5J
lunch pada hari jumaat, aku dipanggil oleh majikan ku, En Amir ke 365Please respect copyright.PENANAVzlCXlIbjK
pejabat nya. Aku tidak tahu apa yg berlaku selepas itu kan mengubah 365Please respect copyright.PENANAjWaEwST1U3
hidup aku seperti sekarang ini.......copyright protection361PENANAHZkjl6BNzN365Please respect copyright.PENANAEi6XuVevSj

Sampainya ke pejabat En 365Please respect copyright.PENANAfNTAqQW91f
amir, die meminta aku duduk di sofa bilik nya. Aku tidak merasakan apa2 365Please respect copyright.PENANATlb30IWUJQ
yg pelik ketika itu. Setelah aku duduk, dia mengunci bilik pejabat nya 365Please respect copyright.PENANAXn94lD0z9S
dan duduk disebelahku. Aku berasa sedikit takut dan mula berfikir jika 365Please respect copyright.PENANATpGM07DWgF
aku ada buat apa2 kesalahan baru ini.....copyright protection361PENANA5pQOVtBqpk365Please respect copyright.PENANAca0ne16aVP

"En amir, kenapa panggil saya? saya ada buat salah ke?"copyright protection361PENANAa2izEZDuZG365Please respect copyright.PENANA1TdaYyOY8Y

" tak adalah. cuma saya nak bersembang dengan awak. saya kena lah amik tahu hal2 pekerja saya"copyright protection361PENANAyHGS12ZCQy365Please respect copyright.PENANAR2oyPoFslV

"ooooo......apa dia en amir"copyright protection361PENANAqVXgKTJmj9365Please respect copyright.PENANA7y58Vka2u5

" saya dengar cerita awak baru jugak kahwin. macam mana dengan keluarga awak?"copyright protection361PENANAGubZ4QZIlZ365Please respect copyright.PENANARwZ4HXDvWM

"setakat ni alhamdulillah.....kami bahagia je"copyright protection361PENANAoTH5MI7LlX365Please respect copyright.PENANAuNOSmEh16D

"setahu saya awak ni mmg pekerja yang baik dan saya nmpk awk mmg seorang yg alim. awak pun mmg x prnh pki x sopan"copyright protection361PENANAjLSh1DaLZu365Please respect copyright.PENANAXeb3n7nx9S

"itu mmg tanggungjawab saya en amir"copyright protection361PENANAUGZ6F3WELh365Please respect copyright.PENANAD0oC55AJBw

"tapi......saya ada benda nk tanya awak............."copyright protection361PENANAEablgX4nIp365Please respect copyright.PENANAv5kkYGYfI5

ku lihat en amir 365Please respect copyright.PENANATFj4JGc6el
mengambil telefon bimbit nya dan membuka sesuatu. selepas itu, dia 365Please respect copyright.PENANAYRmmuss4b3
tunjukkan screen fon nya pada ku......muka ku menjadi pucat. entah 365Please respect copyright.PENANABH9W17DZnl
bagaimana segala gmbr yg ku hantarkan pada suamiku ada di dalam phone en365Please respect copyright.PENANA4g1olK5xQj
amircopyright protection361PENANAl2aejbRuWQ365Please respect copyright.PENANATPbfcFIEKT

"En amir!!!....macam mana en amir boley ada gmbr ni?"copyright protection361PENANAZQwYXc2TRO365Please respect copyright.PENANAImARiCYVCl

"tadi awak pergi lunch, 365Please respect copyright.PENANAhHCi5X2bvT
kan awak x bwk phone. masa tu saya je yg ada dekat ofis ni. pastu sy dgr365Please respect copyright.PENANAvoJGEVmmA6
fon awk berbunyi2. mula2, mmg sy biarkan tp bila dh asyik berbunyi, sy 365Please respect copyright.PENANAfitQaLs8H4
pergila tgk, mana taw ad emergency.....bila sy tgk,terus nmpk gmbr2 ni"copyright protection361PENANAbvZnRfkVD3365Please respect copyright.PENANAuYM6gR4j2z

"En amir!!!!...encik x 365Please respect copyright.PENANAcyYVeCRAYs
boley buat mcm ini. ini dh melanggar hak peribadi saya. sy nk En amir 365Please respect copyright.PENANAHeKa4UWx3D
padam gmbr2 tu!!!!" kata ku dengan sgt mrh dan malu.copyright protection361PENANAkY5udoG4TC365Please respect copyright.PENANACyBoESgJbj

En amir kemudian nya menutup phone nya dan dimasukkan dalam poket.copyright protection361PENANAVStsRqETkw365Please respect copyright.PENANAjnRhj5TbGS

"bertenang husna. jangan marah2 cmni.....nanti orang taw,susah"copyright protection361PENANAIw1HTTXdOA365Please respect copyright.PENANADo6ozbjwJm

aku sedar yg td aku meninggikan suaraku. aku cuba menenangkn dirikucopyright protection361PENANAg9zlDMKkRE365Please respect copyright.PENANA9lULKzD0jP

"En amir nk apa sbnrnye?"copyright protection361PENANAWNwqfoRUhb365Please respect copyright.PENANAjCdbUwhNIY

"mcm ni lah...biar saya tny awak. awk nak ke org laen nmpk gmbr2 awak ni?"copyright protection361PENANAq0IsHBlFOa365Please respect copyright.PENANAGlmMJWX2sH

"tentulah saya xnk"copyright protection361PENANAf5jPrXCchu365Please respect copyright.PENANApC2knMT1Nd

" saya taw. awk ni dah 365Please respect copyright.PENANAQ7P3iJAzxi
lah org yg alim. suma org taw awk ni org yg bersopan dan menjaga adab. 365Please respect copyright.PENANAxdEU0nQYqj
awak mesti xnk suami awak dan keluarga awak dapat malu"copyright protection361PENANAQehnEwLwr3365Please respect copyright.PENANAFPVI9iu3ki

"En amir!!!!.....encik nk ugut saya ke? nanti saya report dengan polis"copyright protection361PENANAHR3qkL1GqQ365Please respect copyright.PENANAgap6eHQPho

"btul tu....awk mmg 365Please respect copyright.PENANA7PCLJC9ABz
boleh report dekat polis tapi saya cuma nk tanya awak. kalau gmbr ni 365Please respect copyright.PENANAUgoPYy8tCs
tersebar dekat internet dan semua orang boleh tgk, termasuk keluarga dan365Please respect copyright.PENANALTDaZSSQH9
org yg kenal awak, x de guna kan polis tangkap saya?....awak tetap akan365Please respect copyright.PENANAfOYRAIuJj5
dapat malu."copyright protection361PENANAQGV9vn78zo365Please respect copyright.PENANAjdmI3kgbOT

aku terdiam....mmg btul 365Please respect copyright.PENANAEzMhKMaCCR
ap yg en amir ckp.klu gmbr2 ni tersebar, aku xkn dpt hidup lagi. sudah 365Please respect copyright.PENANAMSGLJgue0N
pasti keluarga ku x kn terima aku lagi dan pasti suamiku akan mendapat 365Please respect copyright.PENANAjk1F240jgO
malu. aku x dpt membayangkan ap yg akan terjadi nanti.copyright protection361PENANACqCTNhqzNR365Please respect copyright.PENANAcUoYc8KmLn

"ja..ja..jadi.......ap yg En amir nak sbnarnye?"copyright protection361PENANACvIFV2qWIQ365Please respect copyright.PENANAdyfTjZaOdb

"biar sy tny awk.....awk nk x gmbr2 ni tersebar?"copyright protection361PENANANzxJJ26QaG365Please respect copyright.PENANABxvDdxHdRY

"dah tentulah saya xnk!!"copyright protection361PENANAeN6RGU96tW365Please respect copyright.PENANA23Sq24zNql

"kalau begitu, pertama 365Please respect copyright.PENANAaETqydpI1D
yg saya nk dari awak, saya xnk sape2 tahu yg sy ad gmbr2 awak 365Please respect copyright.PENANAUDapgnXYBO
ni.....ingat ye, kalau awak bgtaw polis, sebe;lum polis tangkap saya, 365Please respect copyright.PENANAWDSP4VTEIk
saya akan sebarkan gmbr ni....setuju?"copyright protection361PENANAX5sGLoJcls365Please respect copyright.PENANAZTZSjx5Jg7

"ba...baiklah"copyright protection361PENANA381ARLCXBN365Please respect copyright.PENANAmaKxA1UyZw

"bagus2 tapi...bukan itu saja yg saya nk......"copyright protection361PENANAEQAKHhERo8365Please respect copyright.PENANAmW9fLebFST

"apa lagi yg En amir nk?"copyright protection361PENANANmeg2ZEMbZ365Please respect copyright.PENANAZRNZK7wQQN

"sbnyr nye lepas sy tgk 365Please respect copyright.PENANAXdYILyJG6J
gmbr2 awk......sy rs awk ni mmg lawa dan seksi. saya nk awk ikut apa 365Please respect copyright.PENANActFmJrAU6s
saja perintah saya lepas ni...apa2 yg saya nk dr awk, awk kena 365Please respect copyright.PENANAO6kB55ICVz
bg.....awk xboleh menolak"copyright protection361PENANAee8gOZ1rXD365Please respect copyright.PENANApTNoByWke3

"apa maksud En amir saya kena bagi apa2 saja yg en amir nak?"copyright protection361PENANAfBtQmb812w365Please respect copyright.PENANA3qxJMganbg

"x kn x fhm 365Please respect copyright.PENANAQZmaAsgi4b
kot?.....maknanya, saya boley mntk apa2 je dr awk....saya boley mntk 365Please respect copyright.PENANASu5FSGdP1s
gmbr2 bogel awk dan klu saya nk awk tidur dengan sy pun, awk kena buat"copyright protection361PENANA9QSn6VnLHz365Please respect copyright.PENANAS4TqNGGY3R

"maksudnye, en amir nk saya jadi hamba seks encik?!!!!"copyright protection361PENANALWOTdDTe4Q365Please respect copyright.PENANAeTQB4r4kK8

"awk fhm pun"copyright protection361PENANARkslaOwiPy365Please respect copyright.PENANAwCDBivhwki

terkelu 365Please respect copyright.PENANAYdnSDbyk9B
aku.....permintaan en amir itu mmg melampau tapi aku bmerasa sangat 365Please respect copyright.PENANAcov3Zzu3Uf
buntu. jika aku x ikut permintaan nya, gmbr2 bogel ku akan disebarkan. 365Please respect copyright.PENANAcqRP1aljGG
tapi xkn la ku nk curang terhadap suamiku?itu dosa yg sgt 365Please respect copyright.PENANACFT0xxb5Sk
besar......tapi aku tidak mahu mendapat malu...aku tidak tahu ap harus 365Please respect copyright.PENANAH4Ic7IMCMG
aku buat?copyright protection361PENANAPZoInvDKhl365Please respect copyright.PENANARY6JO8T9rA

"Husna, saya taw awk 365Please respect copyright.PENANAP4fJ4MhfS9
perlukan masa untuk fikir.....saya akan bg peluang untuk awak 365Please respect copyright.PENANAAzdjLl1yXO
pertimbangkan perkara ni. hujung minggu ni, awak fikir la masak2. kalau 365Please respect copyright.PENANAePNkzBttLV
awak setuju dengan syarat2 saya, saya awak dtg awal hari isnin ni. saya 365Please respect copyright.PENANA3BZik35BjX
akan tunggu...tapi klu awk x dtg, awk jgn salahkn sy. awk boleh keluar 365Please respect copyright.PENANAKUxYdjjfRh
skrg"copyright protection361PENANAk2h8WvLPJQ365Please respect copyright.PENANA357QqGsT9d

aku balik ke meja kerja ku dengan langkah yg lemah. fikiran ku buntu sekali. ap yg harus aku lakukan.........................copyright protection361PENANAFBa8WlWtEM

54.80.198.173

ns54.80.198.173da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X