×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Fantasy
husna
No tags yet.
Tags
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
8014 Reads
25 Likes
35 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
husna
35 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
#1
Husna 1
mengangkang27
Mar 11, 2018
3
0
962
8 Mins Read
No Plagiarism!AVxcO53hKZS1xtS7zwFYposted on PENANA 966Please respect copyright.PENANAeodFcbOMOC

Nama aku Husna. Aku 966Please respect copyright.PENANATNL2GZeLIH
berumur 22 tahun dan berasal dari selatan Malaysia. Tujuan aku mencipta 966Please respect copyright.PENANAqurjUy4Tyh
blog ni adalah untuk menceritakan kisah hidup aku yang sedang aku alami 966Please respect copyright.PENANA4MFisSugEi
sekarang. Aku terpaksa menceritakan semua ini hanya di blog kerana aku 966Please respect copyright.PENANATy6EBMEQyn
tak dapat ceritakan perkara ini kepada siapa2 yang aku kenali kerana 966Please respect copyright.PENANAxZRYjMxnF5
ianya akan menghancurkan aku. Biarlah aku cerita sedikit sebanyak 966Please respect copyright.PENANAFKSl2ldwCS
tentang diriku. Aku bekerja di sebuah syarikat penyelidikan swasta di 966Please respect copyright.PENANAPvrVa2IOSg
Selangor. Aku ini boleh dikatakan sebagai wanita yang alim. Aku memang 966Please respect copyright.PENANAbqg3pzPXXv
berpakaian sopan dan tidak pernah membuka aurat kepada sesiapapun. Aku 966Please respect copyright.PENANA2CfVYhgcNT
juga rajin berbuat baik dan amalan ini diajarkan oleh ibu bapa ku.copyright protection962PENANAw1ZKwIX2Fm966Please respect copyright.PENANA4Cpwyzygnr

Awal tahun 2016, aku 966Please respect copyright.PENANAxzRNChmsek
dikahwinkan dengan pilihan orang tua ku. Aku memang setuju dengan jodoh 966Please respect copyright.PENANAYhWdcUvt6j
yang di pilih oleh orang tua ku kerana aku rasa bercinta selepas kahwin 966Please respect copyright.PENANAnbWMHulgLJ
memang lebih baik. Setelah berkahwin, aku berpindah ke selangor dengan 966Please respect copyright.PENANAHijz5WRso5
suamiku. Suamiku juga boleh dikatakan alim. Kami beribadah bersama2 dan 966Please respect copyright.PENANAMnnJBzE63K
kami bahagia dengan rumah tangga kami. Suamiku tidak gelojoh. Selepas 966Please respect copyright.PENANAqqWndERyUC
berkahwin, kami hanya berpegangan tangan dan bercium pipi. Suamiku ingin966Please respect copyright.PENANAiCVBc1x3tW
memberi peluang utk aku berasa selesa dengan nya terlebih dahulu. Kali 966Please respect copyright.PENANA9gjw0U6E19
pertama kami melakukan persetubuhan hanya lah selepas sebulan kami 966Please respect copyright.PENANApsAlPNZHmT
berkahwin. Kali pertama besetubuh, aku berasa sangat gementar kerana 966Please respect copyright.PENANAkEwfgIgNMK
pertama kali aku membiarkan seorang lelaki untuk melihat tubuhku. Aku 966Please respect copyright.PENANAKV14r1ZyF0
mengaku yang aku ini tidak lah cantik sangat. Kerana aku ingin menjaga 966Please respect copyright.PENANAH4tiqi6pZs
adabku, aku tidak lah menjaga sangat badan dan rupaku. Aku cuma memiliki966Please respect copyright.PENANAjj7QznyPal
kulit yg putih dan kurus. Buah dada dan punggung ku tidak begitu pejal 966Please respect copyright.PENANAAVgCZIDYhj
dan montok. Suamiku juga tidak terlalu hebat. Zakarnya tidak panjang dan966Please respect copyright.PENANAYYoshOKneK
agak kecil tetapi memandangkan aku masih dara, katika pertama kali 966Please respect copyright.PENANAQy4XoDkXtv
zakarnya masuk ke faraj ku, ianya tetap sakit. lama kelamaan aku dapat 966Please respect copyright.PENANAi4qzGpijnz
menerima zakarnya dan dapat merasa nikmat bersetubuh. ketika habis 966Please respect copyright.PENANADmy2OPQzd5
bersetubuh, suamiku bertanya padaku adakah aku ok dgn konek nya yg 966Please respect copyright.PENANAj3Dn011kYu
kecik. aku katakan padanya yg itu bukan masalah. itu kerana selepas ini 966Please respect copyright.PENANAQhzgQfF8z3
aku hanya akan bersetubuh dgn nya,sudah pasti faraj aku cuma akan biasa 966Please respect copyright.PENANAHcpfed45Ni
dgn saiz konek nya. JAdi, aku tetap dapat merasa nikmat tiap kali 966Please respect copyright.PENANAb6lOumQvGP
bersetubuh. Hendak dikatakan suamiku hebat di katil, tidak juga. Rutin 966Please respect copyright.PENANA0x6zNWOs4n
kami selalunya sama. setelah bercium mulut, die akan menghisap tetek ku 966Please respect copyright.PENANAvLAV0P95VW
dan terus memasukkan zakarnya ke cipap ku dan setelah menghenjut 966Please respect copyright.PENANAn62JVw5L2M
beberapa kali, dia akan terpancut. Pada mulanya, aku x merasakan itu 966Please respect copyright.PENANAA2jHC6DqzH
masalah kerana itu adalah tugas seorang isteri. Asalkan suami ku puas, 966Please respect copyright.PENANAO5tp0uf9Aa
itu sudah cukup bagi ku.copyright protection962PENANAyfi6r7cvoW966Please respect copyright.PENANA5Yh8HdFMYH

Kini bagiku, hidup aku 966Please respect copyright.PENANAzzKSgmZUNz
suda cukup sempurna. Aku mempunyai suami yg baik dan kehidupan kami agak966Please respect copyright.PENANABCE51FzgP9
senang. Aku berasa cukup bahagia apabila dapat bersama suamiku. Pada 966Please respect copyright.PENANArV7J3PWJCV
satu hari, aku mendapat berita yang agak mengecewakan. Ketika itu hari 966Please respect copyright.PENANAqbub4Lx4Fl
sabtu. Suamiku memberitahu bahawa die terpaksa pergi ke Sarawak untuk 966Please respect copyright.PENANADhXinYXWfM
seminggu. Dia bekerja dengan tnb dan terpaksa bekerja untuk projek baru 966Please respect copyright.PENANA6GIepL3mvF
disana. Aku berasa sedih kerana lagi 2 hari suamiku akan berangkat. 966Please respect copyright.PENANAhVRL7VxFZd
Suamiku memujjuk ku dan mengatakan dia hanya akan pergi sekejap sahaja. 966Please respect copyright.PENANA0DvXVSWTOb
Hari itu kami keluar berjalan untuk melepaskan rindu. Malah, kami 966Please respect copyright.PENANAFVSo9iadEF
melakukan hubungan malam tu. Sebaik sahaja selesai, suamiku kata dia 966Please respect copyright.PENANATVBKHIGfnG
ingin meminta sesuatu dariku.copyright protection962PENANAugX2KPaklP966Please respect copyright.PENANAsojXleQi7F

"Sayang, abg nk mintak ssesuatu boleh?"copyright protection962PENANAiSRiDn1AqG966Please respect copyright.PENANAuNAmbKFlYk

"apa dia abang?"copyright protection962PENANAXZVg5mnhSL966Please respect copyright.PENANA1RfCBXkicI

"Boleh x masa seminggu abg dekat sarawak, syg bg gmbr bogel syg dekat abg?"copyright protection962PENANAem2bpN1z7n966Please respect copyright.PENANAYF6hDsvtKD

terkejut akudengan permintaan suamiku dan terus aku bertanya,copyright protection962PENANAoqfgJSDKt4966Please respect copyright.PENANA9erJBCuhYs

"eh, nk wat apa bang?"copyright protection962PENANAqq3lG8I3qA966Please respect copyright.PENANABZjRBVOWd1

" yela, nanti abg rndu syg kat sana. at least dapat tgk gmbr syg, boleh la ubat rindu sket."copyright protection962PENANAPEXRQmERVM966Please respect copyright.PENANAFbHLtkdZOY

"nk ubat rindu saya faham tapi xkn la nk gambr bogel kot?"copyright protection962PENANAekduAWmeGQ966Please respect copyright.PENANACXd3HOGb5E

" apa salahnye syg?..kan abg je yg tgk. bkn org laen, suami syg jugak"copyright protection962PENANAi6hlsXua1U966Please respect copyright.PENANAEHEYygUnc7

"saya takut la abg. nanti org len nmpk camne? kan malu kita"copyright protection962PENANAKRzHIq3niZ966Please respect copyright.PENANAoRj6DNrRMf

"syg, xkn la abg nk bg org laen tgk gmbr syg"copyright protection962PENANA9wjm1Ujn8Z966Please respect copyright.PENANAPod3rVS87X

"xnk la abg...."copyright protection962PENANAeq5vMytgIu966Please respect copyright.PENANANLErJdHEAU

terus muka suamiku 966Please respect copyright.PENANALZM55pSwgE
bertukar. die nmpk sgt kecewa dgn jawapan aku. tapi nk buat macam mana. 966Please respect copyright.PENANAM63ZavV2D2
aku risau jika gmbr aku dilihat org laen sudah tentu air muka suami dan 966Please respect copyright.PENANAZqNERxRzbs
keluarga akan jatuh. tapi suamiku nmpak sgt kecewa dgn aku lantas terus 966Please respect copyright.PENANAuXrg3wFW3W
membelakangkan aku dan tidur. aku terus rs bersalah dan berdosa. aku 966Please respect copyright.PENANAAP3EPd9KgN
harus patuh perintah suamiku dan jika tidak, aku akan dikira derhaka. 966Please respect copyright.PENANAMgdAU57MFj
lantas aku memanggil suamiku,copyright protection962PENANAbslLa4best966Please respect copyright.PENANAf9gGpjd5fg

"abg2......ok2. husna akan bagi"copyright protection962PENANAdC0xZ1ripz966Please respect copyright.PENANA2Q56vVjEFz

terus suamiku berpusing menghadap aku,copyright protection962PENANAhD0n9MVC3D966Please respect copyright.PENANArsQF2KL9xq

"betul ni syg?" tanya die dgn tersenyumcopyright protection962PENANA6e6s0gxbuZ966Please respect copyright.PENANAsMzJtZ3G5j

"ye abg tapi abg janji abg kena hati2. jgn bg sapa2 tgk."copyright protection962PENANAFICGfBIGT7966Please respect copyright.PENANAX792dFYxkD

"tentulah syg. nanti syg bg abg tiap2 hari ea"copyright protection962PENANAgaLgyU3tw6966Please respect copyright.PENANA7M5Xr8Ichg

"amboi....nape nk hari2 abg?"copyright protection962PENANA7Dle6lvEx0966Please respect copyright.PENANADK2dtwcwdh

"yela...abg nk tgk isteri abg pki baju n seluar dalam apa utk aritu."copyright protection962PENANAEdIgTXRBEK966Please respect copyright.PENANAQapZcCFb9Z

" abg cuma nk tgk tu je?kalau cmtu, xyah la saya bogel. nanti saya cuma selak baju jela"copyright protection962PENANAJVVvctqfXX966Please respect copyright.PENANAOhLUed2Wqk

" taw takpe. itu je pun yg abg nk tgk."copyright protection962PENANAm5BIjI4OmB966Please respect copyright.PENANAc35fgyMt5Z

"ok abg. nanti husna bagi"copyright protection962PENANAP1PxhJv9la966Please respect copyright.PENANALV9aVmNBxX

keesokkan nya, aku 966Please respect copyright.PENANAAmelgszjpZ
menghantar suamiku ke KLIA utk berangkat ke sarawak. Sebelum berangkat, 966Please respect copyright.PENANADC2ISjhEMn
suamiku mengingat kan aku tentang gmbr yg die minta itu. Aku tersenyum 966Please respect copyright.PENANAEyjNIf9vRG
dan katakan yg aku ingat akan jnji aku itu. ketika samapi dirumah aku 966Please respect copyright.PENANAsr2HNj9mCz
berasa sedih kerana tinggal berseorangan tapi apa kan daya? suamiku 966Please respect copyright.PENANAlgcoZ4HhJu
harus bekerja.copyright protection962PENANAT45PAhj0xh966Please respect copyright.PENANAFn2ZbLfkg6

pada hari isnin, sebelum966Please respect copyright.PENANA1Jx4qloAI1
pergi ke kerja, aku mengambil gmbr bogel ku untuk diberikan kepada 966Please respect copyright.PENANAa3imrir9zb
suamiku. aku masih malu utk mengambil gmbr sebegitu jadi aku mengenakan 966Please respect copyright.PENANADfzFfKqu5H
pakaian lengkap ku dulu. aku memakai jubah dan tudung labuhku. kemudian,966Please respect copyright.PENANAA7r8cSuAtc
aku selakkan utk menampakan bra dan seluar dalam ku dan aku hantarkan 966Please respect copyright.PENANACDgU0IcsRM
ke suamiku. setelah beberapa minit, suamiku membalas gembira dan 966Please respect copyright.PENANADv1dagXBL3
mengatakan betapa seksinya aku. aku cuma tersenyum melihat jawapan 966Please respect copyright.PENANAjlaLumDYX6
saumiku itu dan berangkat ke pejabat. aku ulangi mengambil gmbr aku itu 966Please respect copyright.PENANAbzKrtK9Gd1
utk hari selasa, rabu, khamis dan jumaat. namun, selepas tamat waktu 966Please respect copyright.PENANAsQwu4HL1jw
lunch pada hari jumaat, aku dipanggil oleh majikan ku, En Amir ke 966Please respect copyright.PENANA4DSfomB2lz
pejabat nya. Aku tidak tahu apa yg berlaku selepas itu kan mengubah 966Please respect copyright.PENANA9x8TYCE8iR
hidup aku seperti sekarang ini.......copyright protection962PENANAXTmzCGhGvD966Please respect copyright.PENANA9LIGfMn0OG

Sampainya ke pejabat En 966Please respect copyright.PENANAwTjo8ILKK7
amir, die meminta aku duduk di sofa bilik nya. Aku tidak merasakan apa2 966Please respect copyright.PENANAjTEsND5rLn
yg pelik ketika itu. Setelah aku duduk, dia mengunci bilik pejabat nya 966Please respect copyright.PENANAiV91BpNZpC
dan duduk disebelahku. Aku berasa sedikit takut dan mula berfikir jika 966Please respect copyright.PENANAGWv0lEI7ot
aku ada buat apa2 kesalahan baru ini.....copyright protection962PENANAikE7SWQn5b966Please respect copyright.PENANAeImTbawgBi

"En amir, kenapa panggil saya? saya ada buat salah ke?"copyright protection962PENANAxZgCPQU8Rr966Please respect copyright.PENANAEUeNVPcJPC

" tak adalah. cuma saya nak bersembang dengan awak. saya kena lah amik tahu hal2 pekerja saya"copyright protection962PENANApOlMnXtEDY966Please respect copyright.PENANAmvzRvUwd2U

"ooooo......apa dia en amir"copyright protection962PENANAiViX2bTTyZ966Please respect copyright.PENANAHgD4aPeG5P

" saya dengar cerita awak baru jugak kahwin. macam mana dengan keluarga awak?"copyright protection962PENANA46ZkJObDW2966Please respect copyright.PENANAZKKdyG3LqS

"setakat ni alhamdulillah.....kami bahagia je"copyright protection962PENANA5mRq9enCT0966Please respect copyright.PENANAnMnXETRa7T

"setahu saya awak ni mmg pekerja yang baik dan saya nmpk awk mmg seorang yg alim. awak pun mmg x prnh pki x sopan"copyright protection962PENANAAcVTaY44RD966Please respect copyright.PENANA5OaISky61D

"itu mmg tanggungjawab saya en amir"copyright protection962PENANA3VJ2gsQr6N966Please respect copyright.PENANAW0oGeWnhHN

"tapi......saya ada benda nk tanya awak............."copyright protection962PENANAtbakBjzYVt966Please respect copyright.PENANAa5zy2erUoy

ku lihat en amir 966Please respect copyright.PENANAOtnZcfjKml
mengambil telefon bimbit nya dan membuka sesuatu. selepas itu, dia 966Please respect copyright.PENANAoimMZAJmSr
tunjukkan screen fon nya pada ku......muka ku menjadi pucat. entah 966Please respect copyright.PENANAa2wJAzY2um
bagaimana segala gmbr yg ku hantarkan pada suamiku ada di dalam phone en966Please respect copyright.PENANABiQYh2eBNA
amircopyright protection962PENANAZvGVpQTuUK966Please respect copyright.PENANAXbTjYSUHfM

"En amir!!!....macam mana en amir boley ada gmbr ni?"copyright protection962PENANA7XGQ0XjRoq966Please respect copyright.PENANA8pOF9pe7sI

"tadi awak pergi lunch, 966Please respect copyright.PENANAu31k2jngVa
kan awak x bwk phone. masa tu saya je yg ada dekat ofis ni. pastu sy dgr966Please respect copyright.PENANARSmKblD62T
fon awk berbunyi2. mula2, mmg sy biarkan tp bila dh asyik berbunyi, sy 966Please respect copyright.PENANASbjHRt66Bz
pergila tgk, mana taw ad emergency.....bila sy tgk,terus nmpk gmbr2 ni"copyright protection962PENANAFSBPdd8Nc4966Please respect copyright.PENANAP5CQqFaNW5

"En amir!!!!...encik x 966Please respect copyright.PENANAYNXky9FbgI
boley buat mcm ini. ini dh melanggar hak peribadi saya. sy nk En amir 966Please respect copyright.PENANA58UoPLRWRt
padam gmbr2 tu!!!!" kata ku dengan sgt mrh dan malu.copyright protection962PENANAhbAX6ZNZtH966Please respect copyright.PENANAvHy8yZNIMJ

En amir kemudian nya menutup phone nya dan dimasukkan dalam poket.copyright protection962PENANAKAFrrFoLxN966Please respect copyright.PENANANKwL55VKgb

"bertenang husna. jangan marah2 cmni.....nanti orang taw,susah"copyright protection962PENANAbcGN1T0aHc966Please respect copyright.PENANAsmknL98C50

aku sedar yg td aku meninggikan suaraku. aku cuba menenangkn dirikucopyright protection962PENANAeYoOVvOJvh966Please respect copyright.PENANA6BIFJgEwYq

"En amir nk apa sbnrnye?"copyright protection962PENANAqfS6GkM55j966Please respect copyright.PENANAgMbNygSu19

"mcm ni lah...biar saya tny awak. awk nak ke org laen nmpk gmbr2 awak ni?"copyright protection962PENANAShvy4xr5I9966Please respect copyright.PENANAGuv0Rga0Tg

"tentulah saya xnk"copyright protection962PENANAiW7GL3bzNG966Please respect copyright.PENANA1ZRJEAZi7X

" saya taw. awk ni dah 966Please respect copyright.PENANAJnKVbjb3Nd
lah org yg alim. suma org taw awk ni org yg bersopan dan menjaga adab. 966Please respect copyright.PENANActHHuyXEyR
awak mesti xnk suami awak dan keluarga awak dapat malu"copyright protection962PENANARdWKkD46Ia966Please respect copyright.PENANAUzQLivmiOu

"En amir!!!!.....encik nk ugut saya ke? nanti saya report dengan polis"copyright protection962PENANAqArW8wtABc966Please respect copyright.PENANAfyS0t3jF66

"btul tu....awk mmg 966Please respect copyright.PENANASiAzZ48XIH
boleh report dekat polis tapi saya cuma nk tanya awak. kalau gmbr ni 966Please respect copyright.PENANAPDgFpzbLRZ
tersebar dekat internet dan semua orang boleh tgk, termasuk keluarga dan966Please respect copyright.PENANAf7x781arGh
org yg kenal awak, x de guna kan polis tangkap saya?....awak tetap akan966Please respect copyright.PENANAyzz98zdhxW
dapat malu."copyright protection962PENANAJT8RATVMtI966Please respect copyright.PENANAYmAe2ZOdKG

aku terdiam....mmg btul 966Please respect copyright.PENANAc0NK8WLins
ap yg en amir ckp.klu gmbr2 ni tersebar, aku xkn dpt hidup lagi. sudah 966Please respect copyright.PENANAzW195aIirg
pasti keluarga ku x kn terima aku lagi dan pasti suamiku akan mendapat 966Please respect copyright.PENANAfpCPEEOtSz
malu. aku x dpt membayangkan ap yg akan terjadi nanti.copyright protection962PENANAskWp5g2anK966Please respect copyright.PENANA95zXPHTB0g

"ja..ja..jadi.......ap yg En amir nak sbnarnye?"copyright protection962PENANAkNkMKtjd3V966Please respect copyright.PENANA4Ad6KigsAI

"biar sy tny awk.....awk nk x gmbr2 ni tersebar?"copyright protection962PENANAqNOyFpsBbW966Please respect copyright.PENANAJQ8lGM0ugS

"dah tentulah saya xnk!!"copyright protection962PENANAjEhf3mw5wU966Please respect copyright.PENANA4pXEmNlgom

"kalau begitu, pertama 966Please respect copyright.PENANAxtXKzH2PaD
yg saya nk dari awak, saya xnk sape2 tahu yg sy ad gmbr2 awak 966Please respect copyright.PENANAyTtGf9tfEJ
ni.....ingat ye, kalau awak bgtaw polis, sebe;lum polis tangkap saya, 966Please respect copyright.PENANA7J95nwSIMh
saya akan sebarkan gmbr ni....setuju?"copyright protection962PENANAQRIbEsEXGI966Please respect copyright.PENANA5jK33jK69V

"ba...baiklah"copyright protection962PENANAS6wHEc67Ni966Please respect copyright.PENANAJHOdn3nRj1

"bagus2 tapi...bukan itu saja yg saya nk......"copyright protection962PENANA36WkmZHT5d966Please respect copyright.PENANAArKKw7goQ2

"apa lagi yg En amir nk?"copyright protection962PENANANW5w7JYMGE966Please respect copyright.PENANAFWmpZqJKwS

"sbnyr nye lepas sy tgk 966Please respect copyright.PENANAFfzusXyPOR
gmbr2 awk......sy rs awk ni mmg lawa dan seksi. saya nk awk ikut apa 966Please respect copyright.PENANARpiCaOJqdA
saja perintah saya lepas ni...apa2 yg saya nk dr awk, awk kena 966Please respect copyright.PENANAtSxQiwg2hM
bg.....awk xboleh menolak"copyright protection962PENANAuzK1gpdnx0966Please respect copyright.PENANAUW2uqusZkh

"apa maksud En amir saya kena bagi apa2 saja yg en amir nak?"copyright protection962PENANAFB7CVtBCnH966Please respect copyright.PENANAQcH8ORXyha

"x kn x fhm 966Please respect copyright.PENANA9L3GBmdSou
kot?.....maknanya, saya boley mntk apa2 je dr awk....saya boley mntk 966Please respect copyright.PENANAEjrHNScfRw
gmbr2 bogel awk dan klu saya nk awk tidur dengan sy pun, awk kena buat"copyright protection962PENANAQbDVHLEFxl966Please respect copyright.PENANAwHIdQx5N5n

"maksudnye, en amir nk saya jadi hamba seks encik?!!!!"copyright protection962PENANAk1U53bvgz2966Please respect copyright.PENANAXe81UKn7CL

"awk fhm pun"copyright protection962PENANAgeDoQzRscf966Please respect copyright.PENANACh43YSVa8M

terkelu 966Please respect copyright.PENANAHFtqTkXY72
aku.....permintaan en amir itu mmg melampau tapi aku bmerasa sangat 966Please respect copyright.PENANAl5hu6betjR
buntu. jika aku x ikut permintaan nya, gmbr2 bogel ku akan disebarkan. 966Please respect copyright.PENANAfV8kZ7cUik
tapi xkn la ku nk curang terhadap suamiku?itu dosa yg sgt 966Please respect copyright.PENANAGZ0apTvnSC
besar......tapi aku tidak mahu mendapat malu...aku tidak tahu ap harus 966Please respect copyright.PENANAqdHHINSXhc
aku buat?copyright protection962PENANAa2qOY8zCO7966Please respect copyright.PENANAOw8XQ7521n

"Husna, saya taw awk 966Please respect copyright.PENANAnInoTNhoaa
perlukan masa untuk fikir.....saya akan bg peluang untuk awak 966Please respect copyright.PENANA0AnIh6wa3N
pertimbangkan perkara ni. hujung minggu ni, awak fikir la masak2. kalau 966Please respect copyright.PENANAmSjuQ9CVcD
awak setuju dengan syarat2 saya, saya awak dtg awal hari isnin ni. saya 966Please respect copyright.PENANAiAmFYftgDD
akan tunggu...tapi klu awk x dtg, awk jgn salahkn sy. awk boleh keluar 966Please respect copyright.PENANAqEeOnvUTGX
skrg"copyright protection962PENANAY89Tec5JsE966Please respect copyright.PENANAG3QZyG8aBl

aku balik ke meja kerja ku dengan langkah yg lemah. fikiran ku buntu sekali. ap yg harus aku lakukan.........................copyright protection962PENANALJTp7KYZdb

54.162.239.233

ns54.162.239.233da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X