Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Fantasy
husna
No tags yet.
Tags
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
2612 Reads
20 Likes
15 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
husna
15 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
#4
Husna 4
mengangkang27
Mar 11, 2018
2
0
253
15 Mins Read
No Plagiarism!Vd63xGOymXUL6N3e9z17posted on PENANA 257Please respect copyright.PENANAibYvaH1tLw

Hari ini sudah hari 257Please respect copyright.PENANAR5L8AnFadc
jumaat. Bermakna sudah 5 hari aku menjadi hamba seks En Amir. Semenjak 257Please respect copyright.PENANAMJMPWt9TeA
dari hari Isnin hingga ke hari ini, kami melakukan rutin kami. Setiap 257Please respect copyright.PENANA8wM62WO3qz
hari aku akan ke pejabat sejam awal dan pulang sejam lambat. En Amir 257Please respect copyright.PENANAzhFlqfI5qW
nampaknya seperti tiada niat untuk melepaskan ku. Aku pula tidak berani 257Please respect copyright.PENANAhdG32CxcvM
untuk melawan nya. Kini dia suda memiliki banyak gambar2 lucah ku. Bukan257Please respect copyright.PENANAMEjyLlvzoV
sahaja gambar2, malah die mempunyai video2 ku. Video ku menghisap 257Please respect copyright.PENANA8YdNkD32Ju
zakarnya, video kami bersetubuh, semuanya dia ada. Di dalam setiap 257Please respect copyright.PENANAZ0HF4KhCWN
gambar dan video itu, aku tetap mengenakan tudung labuh ku. Jadi, aku 257Please respect copyright.PENANAoJrHic2OMr
pasti tidak sanggup untuk biarkan semua itu tersebar. En Amir meyakinkan257Please respect copyright.PENANAJUqXIKAMNj
aku yang selagi aku sanggup menjadi hamba seks nya, dia tidak akan 257Please respect copyright.PENANAhNkZspKK1H
menyebarkan semua gambar dan video itu.copyright protection253PENANA7ctgKLGBTE257Please respect copyright.PENANAypqZ7JcaxY

En Amir telah menyuruh 257Please respect copyright.PENANABgT2dCNOoA
ku untuk belajar menjadi hamba seks yang lebih bagus. Dia menyuruh ku 257Please respect copyright.PENANA8GntGQSqBT
untuk menonton lebih banyak video lucah. Dia mengatakan yang semenjak 257Please respect copyright.PENANA79jy9qhlAP
aku ini seorang yang alim, aku masih tidak arif dalam seks. Kini setiap 257Please respect copyright.PENANAkc5dfjP28e
hari pada waktu lunch, aku hanya akan makan di kawasan rehat pejabat ku.257Please respect copyright.PENANAChV0KBRC1s
Ini kerana tiada siapa yang suka berada di situ pada waktu itu. Aku 257Please respect copyright.PENANAw9CPHLgZ7R
cuma membeli makanan bungkus dan sambil aku makan, aku akan menonton 257Please respect copyright.PENANAOr3UFievkm
gambar2 dan video2 lucah. Kebanyakkan nya diberi oleh En Amir. Semua 257Please respect copyright.PENANAJXEFYogP1i
bahan yang diberikan padaku dia katakan adalah kegemarannya. Jadi dia 257Please respect copyright.PENANAhxrTn9FE8M
ingin aku meniru semua gaya2 itu. Mulanya aku memang jijik melihat semua257Please respect copyright.PENANAvXezRTS6od
itu tapi makin lama, aku sudah biasa melihat nya. Aku juga kini makan 257Please respect copyright.PENANAt8a7N8v4Yx
dengan lebih banyak supaya aku lebih bertenaga untuk bersetubuh dengan 257Please respect copyright.PENANAmf4O9sXO66
En Amir pada waktu petang. Lagi, aku ingin menambah sedikit berat badan 257Please respect copyright.PENANAAC4ObWI326
kerana En Amir mengatakan yang aku terlalu kurus dan perlu menjadi lebih257Please respect copyright.PENANAgvfrD3A97y
montok.copyright protection253PENANAlPRsTp8IXu257Please respect copyright.PENANAGuOLiXdgMk

Kini, setiap kali aku 257Please respect copyright.PENANAnmWsb8oTbq
bergambar lucah pada waktu pagi, aku akan cuba meniru semua gambar lucah257Please respect copyright.PENANA0sWgTzjuJq
yang pernah aku lihat. Aku cuba bergaya sebaik mungkin dan seseksi 257Please respect copyright.PENANA2pVRaeOouA
mungkin. Walaupun aku tidak rela dan aku masih berasa sangat berdosa, 257Please respect copyright.PENANAISXFk9NJ3Z
aku terpaksa lakukan nya kerana bimbang En Amir akan marah. En AMir pula257Please respect copyright.PENANA93r6klGDPp
berasa sangat puas hati dengan sikap ku yang mendengar segala arahan 257Please respect copyright.PENANA4SPZJZdynI
nya. Malah dia sangat gembira pabila aku melayan nya dengan sopan 257Please respect copyright.PENANA96B6MWfzFj
santun. Dia mengatakan aku adalah seorang hamba seks yang sangat baik. 257Please respect copyright.PENANAzPm0WGlCkb
Dia tidak tahu yang aku tidak rela melakukan semua itu dan aku berharap 257Please respect copyright.PENANA2o3RoNRClf
semua ini akan berakhir.copyright protection253PENANAGRgMEj0OT2257Please respect copyright.PENANAlumWB8SRIy

Kini, En Amir makin 257Please respect copyright.PENANAahnxijeEWy
berani untuk mengambil kesempatan terhadap ku. Dia tidak lagi meminta 257Please respect copyright.PENANAPZXTQlGIY2
keizinan ku untuk menyentuh badan ku malah dia dengan sesuka hatinya 257Please respect copyright.PENANAYjxkf9t80c
melakukan bermacam perkara padaku. Dia mencium dan meraba2 ku dengan 257Please respect copyright.PENANAGbu4JMnYrj
sesuka hati. Dia tahu aku tak mampu melawan dan aku pula terpaksa 257Please respect copyright.PENANAwgiu99QQSO
merelakan, malah aku terpaksa membuat wajah gembira di hadapan nya. 257Please respect copyright.PENANATQ7qbnAEvB
Sekarang, ketika waktu bekerja sudah bermula, En Amir sering berpura 257Please respect copyright.PENANARcMlgw8Duz
memanggil ku ke pejabatnya, mengatakan die memerlukan pertolongan ku 257Please respect copyright.PENANAX1PgvZqlQi
dalam kerja2 nya. Hakikatnya, dia cuma memanggil ku untuk melakukan 257Please respect copyright.PENANAaJ9hakEKZa
perkara2 lucah. Kadang2 die cuma memanggilku untuk becium dengan ku. 257Please respect copyright.PENANAlQm8cCEkg8
Kadang2, die cuma ingin meraba ku. Setelah meraba ku untuk beberapa 257Please respect copyright.PENANATd9JuFJU1z
ketika, dia akan bagi ku pulang ke meja ku. Banyak kali juga die 257Please respect copyright.PENANAdbinttH7dH
menyuruh ku datang ke pejabat semata mata untuk melihat tubuhku. Dia 257Please respect copyright.PENANAiyyEGKgl4x
akan menyuruh ku menyelak baju ku untuk melihat bra dan seluar dalam ku 257Please respect copyright.PENANAtYKDHeiq9j
dan pernah juga dia mneyuruh ku untuk berbogel. Selepas melihat ku dalam257Please respect copyright.PENANA0nujKYMr5Z
keadaan bogel untuk beberapa ketika, dia akan menyuruh ku memakai baju 257Please respect copyright.PENANA9nyH2frjAw
ku semula dan suruh ku balik ke mejaku. Kini aku benar rasa telah 257Please respect copyright.PENANAQ4uBHbQZCZ
menjadi seorang hamba. Aku terpaksa rela diperlakukan begitu kerana aku 257Please respect copyright.PENANAjCmOW6MIyS
tidak mampu melawan. Sehingga ke hari ini, walaupun aku sudah banyak 257Please respect copyright.PENANAIHggpiwQB7
kali berbogel di depan dia, En Amir tetap membiarkan aku memakai tudung.257Please respect copyright.PENANAnrbR2T3STF
Dia mengatakn dia ingin kan seorang hamba seks yang alim. Dia hanya 257Please respect copyright.PENANAScif1elNXU
akan berasa puas dapat membuat seorang isteri orang yang alim menjadi 257Please respect copyright.PENANAFFCVW1esSP
hamba seks nya. Dia juga tidak akan bersetubuh dengan ku sebelum tamat 257Please respect copyright.PENANAAfhL7jEacy
waktu bekerja kerana ingin membenarkan aku untuk solat. Jika kami 257Please respect copyright.PENANAQ5K8kLnFzk
berzina sebelum waktu solat pasti sukar untuk ku kerana terpaksa mandi 257Please respect copyright.PENANAAfZcaWeop7
wajib dulu. Aku berterima kasih kepada En Amir untuk perkara itu. Ini 257Please respect copyright.PENANAeZnvLuPqE2
kerana aku tidak mahu lagi menanggung dosa. Cukupla aku sudah membuat 257Please respect copyright.PENANAYv7IDru173
dosa dengan berzina, aku tidak mahu membuat apa2 dosa lagi.copyright protection253PENANAV0ephYbXA5257Please respect copyright.PENANAmHimUti9SH

Pada waktu petang, 257Please respect copyright.PENANAg7HDCs8sSN
tibalah masa untuk aku serahkan tubuhku pada En Amir. En Amir akan 257Please respect copyright.PENANAuQiCzW33Xb
pastikan segala perbuatan kami dirakam. Kini kami makin banyak mencuba 257Please respect copyright.PENANA7jTpFNTYXL
pelbagai posisi seks. En Amir mengatakan kerana tubuhku kurus, senang 257Please respect copyright.PENANAFdSmRvPZXH
baginya untuk membuat pelbagai posisi dengan ku.En Amir juga memuji 257Please respect copyright.PENANAMsx54718aZ
kerana aku sudah makin mahir dalam menghisap zakarnya. Malah dia sudah 257Please respect copyright.PENANAjhicHY0BWX
semakin ganas ketika menyetubuhi ku. Walaipun setiap kali sebelum kami 257Please respect copyright.PENANAnCbgZ3LO3J
bersetubuh aku akan sentiasa berharap agar kami tidak lakukan perbuatan 257Please respect copyright.PENANAvQc3VgaWpl
terkutuk itu, namun harus ku akui yang aku nikmati penzinaan kami itu. 257Please respect copyright.PENANAVIDeVldVW9
Persetubuhan kami selalu akan berakhir dengan EnAmir memancutkan air 257Please respect copyright.PENANATjM5zL8lAc
mani nya ke dalam faraj ku. Selepas kami berzina, kami tidak lagi 257Please respect copyright.PENANA462g9XxkUW
memakai baju kami terus. Kami masih akan berbogel dan kami akan melihat 257Please respect copyright.PENANAGQFj4AEiwB
laptop En Amir untuk melihat gambar2 dan video aku pada hari itu. 257Please respect copyright.PENANAsqUevu0EPA
Selalunya aku akan duduk di atas ribanya dan membiarkan tangan dia 257Please respect copyright.PENANAQUGSbQQJbK
meraba2 badan ku. Ketika melihat gambar2 dan video ku, dia akan 257Please respect copyright.PENANAFRAlaFVPYr
memberitahu aku dimana aku perlu perbaiki gaya lucah aku. Aku terpaksa 257Please respect copyright.PENANAqqRlEnPF1F
mengambil pendapatnya dengan serius kerana pasti dia akan marah kalau 257Please respect copyright.PENANAgSzWKKNAtZ
aku tidak mendengar cakap nya. Pada keesokkan hari, pasti aku akan 257Please respect copyright.PENANAl9QWu1CpRA
perbetulkan gaya lucah ku, seperti yang diminta En AMir. Selepas melihat257Please respect copyright.PENANARh0JDF6sk8
gambar2 itu, kami akan ke tandas bersama2 dalam keadaan bogel. Walaupun257Please respect copyright.PENANA7A0HxLrlmV
jarak pejabat En AMir dan tandas agak jauh, kami tidak risau kerana di 257Please respect copyright.PENANAkH4bDzcgY3
pejabat kami tiada CCTV. Sampai di tandas, En AMir akan meminta ku 257Please respect copyright.PENANAQQlQAZwHrQ
membersihkan zakarnya dan dia pula akan membersihkan badan ku. Selepas 257Please respect copyright.PENANAPzrQhZBIkY
itu, barulah kami akan pulang ke pejabatnya untuk memakai baju. Semasa 257Please respect copyright.PENANAEFFJQji2zh
memakai semula bajuku, aku akan memastikan tiada sebarang bukti di badan257Please respect copyright.PENANA6p7sgHrMpT
dan bajuku yang dapat menunjukkan yang aku baru saja bersetubuh. Aku 257Please respect copyright.PENANADet55K4Hto
tidak mahu suamiku dapat menghidu perbuatan kami itu. Sebelum balik, 257Please respect copyright.PENANAF73lQUE8Xd
kami akan berpelukan dan bercium dan kini, En AMir meminta aku untuk 257Please respect copyright.PENANAq3DxwUfXGE
mencium tanganya, tidak ubah seperti gaya seorang isteri bersalam dengan257Please respect copyright.PENANAQkTkpZ4tGx
suaminya.copyright protection253PENANACVVtnOTwwR257Please respect copyright.PENANASmFWHvRlEO

Aku berasa lega kerana 257Please respect copyright.PENANAz5RcDo6SlN
walaupun sudah hampir seminggu aku menjadi hamba seks EnAMir, suamiku 257Please respect copyright.PENANAxc8rwxqB17
masih tidak mengesyaki apa2. Aku juga memastikan untuk menjalankan 257Please respect copyright.PENANA8UuNRbjIxY
tanggungjawab ku sebagai isteri dengan sebaik mungkin. Pernah juga pada 257Please respect copyright.PENANAw64ojHMqz8
malam jumaat hari itu, ku rasakan rahsia ku bakal terbongkar. Suamiku 257Please respect copyright.PENANAe7lmzSUZtV
mengajak ku unutuk bersetubuh. Aku takut kerana aku tidak bolh menolak 257Please respect copyright.PENANA7BQBpHNJqk
suamiku tetapi ku bimbang suamiku dapat rasa yang faraj ku sudah longgar257Please respect copyright.PENANAIWrMlLt8b3
akibat selalu berzina dengan EnAmir. Nampaknya nasib ku sangat baik. 257Please respect copyright.PENANAgqbBMKtGKX
Mujurlah suamiku bukan seorang yang hebat dikatil. Selepas die 257Please respect copyright.PENANACRystYahIA
memasukkan zakarnya kedalam faraj ku, tidak sampai seminit dia sudah 257Please respect copyright.PENANABrx3eSPH10
klimaks. Nampaknya dia tidak sedar yang farajku sudah longgar dan 257Please respect copyright.PENANALhqWTdGnTq
terbaring kepuasan di sebelah ku. Aku sememangnya tidak puas tetapi aku 257Please respect copyright.PENANAkwiTZMS93A
biarkan. Nasib ku sudah cukup baik suamiku tidak menyedari 257Please respect copyright.PENANAKF2iJgbyXc
apa2...................copyright protection253PENANA1cJhZoB0cu257Please respect copyright.PENANAyJtZFndmK6

Kini sudah tiba hari 257Please respect copyright.PENANAN4C6YBSQLV
Sabtu. Aku bersyukur kerana aku tidak bekerja hari ini dan tidak perlu 257Please respect copyright.PENANArwBtOkJZSH
membuat dosa lagi bersama EnAMir. Aku meluangkan masa bersama suamiku. 257Please respect copyright.PENANAcrqFr63EtN
Aku masih berasa rindu kerana dia outstation minggu lepas. Suamiku juga 257Please respect copyright.PENANALgSomR0eHL
meminta untuk bersetubuh dengan ku. Aku tiak lagi takut kerana suamiku 257Please respect copyright.PENANAa8iMB66l6Y
pasti tidak dapat menyedari perubahan pada faraj ku dan pasti dia akan 257Please respect copyright.PENANA2iqtYRA1v3
klimaks dengan cepat tanpa dapat menyedari apa2. walaupun tidak puas, 257Please respect copyright.PENANAPgjHFGyFVg
aku cuba berlakon di depan suamiku untuk menyedapkan hatinya. Pada 257Please respect copyright.PENANAr5pJR1QYmW
sebelah petang, aku mengajak suamiku ke pusat membeli belah. Sebenarnya,257Please respect copyright.PENANAWpfnSdesfK
aku ingin ke situ kerana arahan EnAmir. Pada hari semalam selepas kami 257Please respect copyright.PENANAw40PMFvllq
baru sahaja membersihkan badan kami dan sedang memaki baju semula, 257Please respect copyright.PENANABMw0vo1lmo
EnAmir menyerahkan ku RM500 untuk membeli bra dan seluar dalam baru. Dia257Please respect copyright.PENANAijNxGGKV9Z
mengatakan yang bra dan seluar dalam ku buruk dan tidak menepati cita 257Please respect copyright.PENANAFF4GvQm0bH
rasanya. Dia menyuruh ku membeli bra dan seluar dalam yang lebih menarik257Please respect copyright.PENANArNtXNZmPkI
dan seksi. Dia memberi aku duit yang banyak kerana dia ingin aku 257Please respect copyright.PENANAeD21aIIVDS
membeli pelbagai pilihan bra dan seluar dalam. Ku bertanya pada EnAmir 257Please respect copyright.PENANAUixYZ2Pl30
adakah aku perlu beli baju2 yang agak seksi? katanya tidak perlu kerana 257Please respect copyright.PENANA2uNvsBuOrP
dia tetap suka denga imejku yang berbaju dan bertudung labuh. Aku berasa257Please respect copyright.PENANAxFszHDipyW
sedikit lega kerana setidak2 nya aku masih dapat menjaga aurat di depan257Please respect copyright.PENANAhtfPseShzV
orang laen. Sampai sahaja di pusat membeli belah, ku mengajak suamiku 257Please respect copyright.PENANAhBq57THCI8
ke kedai pakaian dalam. Aku menipu suamiku dengan mengatakan yang itu 257Please respect copyright.PENANAsfOUOvy7U6
suma adalah untuk tatapan suamiku. Dia berasa gembira mendengar perkara 257Please respect copyright.PENANA3czi21wUi6
itu malah mnolong ku mencari pakaian dalam yang seksi2. Kalau lah 257Please respect copyright.PENANAQAHhGPanrS
suamiku tahu yang ku beli suma pakaian dalam itu bukan lah untuk nya 257Please respect copyright.PENANAwT8kOXPm4K
tapi untuk orang lain, pasti suamiku akan kecewa. Namun, aku tidak 257Please respect copyright.PENANAs7X1qZ3XTm
pedulikan kerana ini adalah arahan dari tuan ku.copyright protection253PENANA27vhxMgIKQ257Please respect copyright.PENANA3JWL0DAb01

Kini sudah tiba hari 257Please respect copyright.PENANA4xVcRJ9H5e
isnin. Bermakna hari ini aku akan teruskan lagi tugas ku sebagai hamba 257Please respect copyright.PENANAryloAMoDKh
seks. Selepas mandi dan solat subuh, aku mengenakan pakaian dalam yang 257Please respect copyright.PENANAZN1Wz2zadA
aku baru beli. pakaian dalam itu sangat seksi . Ianya berwarna merah dan257Please respect copyright.PENANAci77uZQEHW
mempunyai lace. Sebenarnya aku berasa kurang selesa memakai pakaian 257Please respect copyright.PENANAS9vey50WJK
dalam sebegitu kerana pada pendapat ku, pakaian dalam seperti itu hanya 257Please respect copyright.PENANAdIyeF8geiu
akan dipakai oleh pelacur. Jika aku tidak pernah bertemu EnAMir, pasti 257Please respect copyright.PENANAPuMWChWtVD
aku tidak akan pakai pakaian dalam seperti itu. Selepas itu, aku 257Please respect copyright.PENANApOMV2k03gJ
mengenakan pakaian biasa ku, baju lubah yang besar dan labuh serta 257Please respect copyright.PENANANusmJ7v0mN
tudung labuh ku dan kulihat diriku di cermin. Jika orang melihat ku, 257Please respect copyright.PENANAubih8Uy4ou
mereka pasti akan fikir yang aku ni seorang wanita yang baik dan alim 257Please respect copyright.PENANAIOivJlPJo6
dan pasti tidak membuat dosa. Kalau lah mereka tahu perkara sebenar... 257Please respect copyright.PENANAtcBWzk34kq
Aku terpandang wajah suamiku yang sedang tidur di katil. Aku berasa agak257Please respect copyright.PENANASPBb6J5FOu
sayu melihat suamiku. Lantas aku kelaur dari rumah ku kerana tidak 257Please respect copyright.PENANAawit11ORLc
sanggup untuk berasa sedih lagi dan ku pandu kereta ku ke pejabat. Di 257Please respect copyright.PENANAYeozbYUf2e
dalam kereta, aku berdoa agar diriku kuat untuk melayan EnAmir nanti.copyright protection253PENANAOmMJQayJG5257Please respect copyright.PENANAFU3g5aZbQO

Seperti biasa, pabila 257Please respect copyright.PENANAF0kXumZieK
keadaan di ofis masih lagi sunyi dan cuma kereta EnAmir yang berada 257Please respect copyright.PENANAvdZUMaSGpV
disitu. Terus aku menuju ke pejabat EnAMir dan ku buka pintu. Seperti 257Please respect copyright.PENANAV4QZlV9l70
biasa, EnAMir sedang menuggu ku dengan kamera video dan kamera DSLR 257Please respect copyright.PENANA9N1uLvQLO5
nya........copyright protection253PENANABHhkZhIAiU257Please respect copyright.PENANAvkiue5F7L4

"Assalamualikum EnAMir"copyright protection253PENANA5l2ACzmSi7257Please respect copyright.PENANA2H9SGuOQPW

"Wassalam Husna......Awak nampak berseri hari ni. Mesti awak x sabar tunggu hari ini kan?"copyright protection253PENANAJ7tvQkFo4m257Please respect copyright.PENANAQYKSswnjhc

"Terima kasih encik......saya memang x sabar nak jumpa encik."copyright protection253PENANAtF3LZ33HEm257Please respect copyright.PENANAoMwHhLMWSy

"Kenapa? awak rindukan saya ye?"copyright protection253PENANABJHDjkdGdw257Please respect copyright.PENANA1UfaNWEBMt

"Ye EnAmir......saya memang rindukan encik....."copyright protection253PENANANWDhruB7SF257Please respect copyright.PENANAyDsivUOTe5

"Ke awak rindu konek saya je?"copyright protection253PENANAtmkx8jAb1e257Please respect copyright.PENANA5CSBj9m66f

"Hihi...dua2 saya rindu"copyright protection253PENANAyCYfghAuYN257Please respect copyright.PENANAE79ThXPVyC

Jawabku sambil ketawa 257Please respect copyright.PENANAp7fRpLMdE0
kecil. Ku terasa diriku sundal sekali berkata begitu tapi harus aku 257Please respect copyright.PENANAjJDblXlI3r
bercakap sebegitu kerana itulah ayat2 yang EnAmir suka dengari....copyright protection253PENANA0LKE2c8Ej1257Please respect copyright.PENANAXHy7BP4rLD

"Jadi, awak ada buat tak apa yang saya pesan minggu lepas?"copyright protection253PENANAjMnDkvXUHY257Please respect copyright.PENANA4bKj2a5PnJ

"Sudah EnAMir.....saya sudah beli banyak pakain dalam baru. Saya pasti En AMir akan suka"copyright protection253PENANA9gB7vSp6mn257Please respect copyright.PENANAPHtsSOqext

"Kalau, camtu, selak baju awak...saya nak tengok"copyright protection253PENANAUn9E1bQaP9257Please respect copyright.PENANAFubdCN3GeP

Tanpa berlengah, ku 257Please respect copyright.PENANAki05C3fHSD
selak baju jubah ku ke atas. Kerana aku memakai jubah, selepas aku selak257Please respect copyright.PENANAqIkUbdIBrg
ke atas, En AMir dapat melihat kedua2 bra dan seluar dalam ku.....copyright protection253PENANAb9WyNg4KbM257Please respect copyright.PENANA56Kgkm4n3i

"Ha......macam ni la seksi..... baru la best bila saya ambil gambar awak nanti"copyright protection253PENANAJl2lsydSFA257Please respect copyright.PENANAdoBdtdgJV9

"Hihi.....saya gembira EnAMir suka dengan pakaian yang saya beli ni"copyright protection253PENANAfzXodZA39q257Please respect copyright.PENANAmmSHg3UZFm

"Bagus....jom kita mulakan sesi kita"copyright protection253PENANAckz9TnpY7B257Please respect copyright.PENANAfKt01Nn5bq

Kini kami memulakan sesi257Please respect copyright.PENANAooPZCjdT29
pengambaran kami. Seperti biasa, aku bergaya lucah dengan memakai semua257Please respect copyright.PENANA2ovU6MY1LD
pakaian ku dulu. Kemudian, aku akan menyelak baju jubah ku untuk 257Please respect copyright.PENANAn1oQ1qEovQ
pamerkan pakaian dalam ki dan membuat gaya2 lucah pula. Sudah En Amir 257Please respect copyright.PENANAPUfEURX7KZ
berpuashati, barulah aku menanggalkan semua baju ku dan hanya memakai 257Please respect copyright.PENANAhNoMIuzGvk
tudung labuhku. Setelah bebrapa ketika, kami terpaksa berhenti kerana 257Please respect copyright.PENANAkTmJKn9oLF
terdengar pintu pejabat dibuka. Aku kelam kabut memakai baju ku semula 257Please respect copyright.PENANAfBzuftmdB6
dan keluar dari pejabat EnAMir tapi sebelum aku keluar, EnAMir sempat 257Please respect copyright.PENANAcSUBFC6ejC
menarik ku dan meraba2 buah dada ku. Aku memberikan senyuman yang manis 257Please respect copyright.PENANAyEvUnfiwE4
kepadanya dan keluar menuju ke meja ku.copyright protection253PENANALRWOcpmph1257Please respect copyright.PENANAbUFLoUeK7P

Sepanjang pukul 9 pagi 257Please respect copyright.PENANARkHLWno2BH
hingga 1 tengahhari, ku kira sudah 5 kali aku dipanggil En Amir ke 257Please respect copyright.PENANAEala4Jqnf5
pejabatnya. Semuanya untuk melakukan perkara lucah padaku. Kali pertama 257Please respect copyright.PENANArrZ6cn1r89
die memanggilku adalah untuk bercium dengan ku. Yang kedua adalah untuk 257Please respect copyright.PENANAh0uZLqm9tX
meramas2 buah dada dan punggung ku. Kali ketiga, dia cuma memanggilku 257Please respect copyright.PENANAR87cjcVJzb
untuk menyuruh ku mnyelak bajuku dihadapan nya. kali kelima pula, die 257Please respect copyright.PENANAO1DN7Qb9hk
menyuruh ku berbogel. Aku pun menanggalkan semua pakaian ku dan bergaya 257Please respect copyright.PENANAjzkNy6eUfI
di depan nya. Tidak samapai seminit, die menyuruh ku memakai baju semula257Please respect copyright.PENANAS6QZjabfTL
dan pulang ke mejaku. Sampai waktu makan tengahhari, Aku pergi membeli 257Please respect copyright.PENANAqIM4wUUH3c
makanan bungkus dan kembali ke pejabat. Aku membeli makanan yang agak 257Please respect copyright.PENANA2nLmakspeI
banyak kerana aku ingin menjadi agak berisi demi EnAMir. Aku juga perlu 257Please respect copyright.PENANA76OY688in1
makan dengan banyak kerana aku perlu bertenaga melayan nafsu seks EnAMir257Please respect copyright.PENANA3NKQSgKMYO
petang nanti. Aku solat zuhur dulu dan baru lah aku makan. Sambil ku 257Please respect copyright.PENANAZ0bKnm4QLj
makan ku lihat video2 lucah untuk belajar lagi tentang seks. Kini aku 257Please respect copyright.PENANAyTqnRxvZPS
tidak lagi jijik melihat semua itu. Aku teringat pada kali pertama aku 257Please respect copyright.PENANA1TGLJy2ul0
disuruh tonton video lucah oleh En AMir. Makanan yang ku makan ketika 257Please respect copyright.PENANAjk0v5oSaeE
itu hampir aku muntahkan ketika melihat video jijik itu tapi kini, aku 257Please respect copyright.PENANAtMxUaprFph
berselera sahaja makan sambil menonton video2 lucah. Malah, aku berasa 257Please respect copyright.PENANAyqafcUOfp9
sedikit teransang.copyright protection253PENANA0xAXVOXwR7257Please respect copyright.PENANAfJugfzE7KS

Selepas tamat waktu 257Please respect copyright.PENANALeFj8PIAu7
makan, aku kembali ke mejaku untuk menyambung kerja tetapi aku tidak 257Please respect copyright.PENANAR3y2iLX70m
senang. En AMir masih memanggil ku beberapa kali untuk meminta aku 257Please respect copyright.PENANAgf6Lwllas5
membuat perkara2 lucah. Kebanyakkan nya dia akan meminta aku mnyelak 257Please respect copyright.PENANA2ejIxsxg32
baju ku atau berbogel terus. Bagiku itu sangat menyusahkan kerana dia 257Please respect copyright.PENANAoV5XXoIUvJ
cuma dapat melihat hanya sekejap tapi aku terpaksa membuka pakaian ku 257Please respect copyright.PENANAhMZnxvITGb
dan memakainya semula. Walaupun petang nanti kami akan berzina, EnAmir 257Please respect copyright.PENANAYIpirXKYeO
masih suka membuat ku begitu kerana itu akan membuat aku betul2 257Please respect copyright.PENANA0CJ6AGvjB1
kelihatan seperti hamba nya.copyright protection253PENANAW4swdlTDk1257Please respect copyright.PENANA2TN1hlx0ed

Kini sudah pukul 6. 257Please respect copyright.PENANAbcWBvnzfmO
Orang lain semnua nya sudah pulang. Aku terus ke surau untuk menunaikan 257Please respect copyright.PENANA3nrMt1tZk5
solat asar. Sebaik sahaja solat dan mengenakan tudung labuhku semula, ku257Please respect copyright.PENANA0mZNog8Whn
membuka pintu untuk keluar. Alangkah terkejut nya aku apabila melihat 257Please respect copyright.PENANAatA645uEkQ
EnAMIr berada di depan pintu surau itu. EnAmir kemudian nya masuk dan 257Please respect copyright.PENANAsodTbHUFGf
mengunci pintu surau itu.copyright protection253PENANAf5SbT5AgvS257Please respect copyright.PENANALGCKt11CXi

"Eh .....EnAMir......encik buat apa kat sini?"copyright protection253PENANAivpTtkHqRy257Please respect copyright.PENANAZ7LzeQEIuZ

"Hehe...saya teringat nak tuka lokasi sikit.....asyik main di pejabat saya je...bosan pulak."copyright protection253PENANAxNC0kQmeuG257Please respect copyright.PENANAzXoNRAuMga

Aku bingung. Adakah EnAmir ingin mengajak ku berzina di tempat suci ini, di surau ini?copyright protection253PENANAfJM8UGdvWI257Please respect copyright.PENANA11QDMkFNXC

"Saya teringin nak main 257Please respect copyright.PENANA6XKSxZIcHd
dengan awak dekat sini. Main dengan perempuan alim di surau, benda macam257Please respect copyright.PENANAchaA42byOr
ni memang boley buat saya sangat teransang."copyright protection253PENANAnfdM8G7P7Y257Please respect copyright.PENANAJQtAtgV93S

Memang betul jangkaan 257Please respect copyright.PENANALaPw2nvKzd
ku. Aku cuma dapat membayangkan apakah hukuman ku berzina di 257Please respect copyright.PENANAYLu9mzbx80
surau....pasti dosa ku sangat besar. tapi memikirkan aku harus 257Please respect copyright.PENANAZSQtsjJntN
menggembirakan EnAMir, aku mengukir senyuman dan berkata,copyright protection253PENANAoFM0F7R1ll257Please respect copyright.PENANAgeX6L0tgL2

"Hihi...baiklah encik. En Amir boleh nikmati tubuh saya dimana2 encik suka"copyright protection253PENANAIB4vJZbXu8257Please respect copyright.PENANAuJOZSay4IH

En AMir terus memeluk ku257Please respect copyright.PENANA4IzUb1eVpH
dan mencium ku dengan rakus. Ku merelakan sambil berbalas lidah dengan 257Please respect copyright.PENANAIFWGMHGfYr
dia. Sambil kami berciuman, EnAMir menarik tangan ku dan menyuruh ku 257Please respect copyright.PENANAisb6s4g08Z
membuka seluarnya. Setelah terbuka seluarnya, ku memegang zakar EnAmir 257Please respect copyright.PENANAIdHh7SjmNI
dan melancapnya dengan lembut. Gayaku memang seperti perempuan sundal 257Please respect copyright.PENANA3wo0caHTqG
tapi aku taw itu yang diinginkan En AMir. Setelah puas bercium, En AMir 257Please respect copyright.PENANAlJ9wPBA6CJ
menyuruh ku membuka jubah labuh ku dan menanggalkan pakaian dalam ku. En257Please respect copyright.PENANA5kWNB4FUqt
AMir dengan rakus menghisap buah dada ku. Tngan nya pula meraba2 buah 257Please respect copyright.PENANADu01udcc6C
dada, faraj dan punggungku. Pabila dibuat begitu, nafsuku jadi 257Please respect copyright.PENANASsl1YbDzhf
teransang, membuatkan ku lupa dimana aku sekarang. En Amir kemudian 257Please respect copyright.PENANAjnzfabkQ5K
menyuruh aku bersujud di lantai surau itu. Dia mendekatkan mukanya ke 257Please respect copyright.PENANAkJekKJxWVE
punggung ku dan terus menjilat2 faraj dan juburku. Kerana terlalu 257Please respect copyright.PENANAzO6VP56tFo
nikmat, secara tidak sedar aku meramas2 buahdada ku sendiri. Makin 257Please respect copyright.PENANAIYMieWtyNz
rancak aku dijilat, makin kuat desahan yang keluar dari mulut ku. 257Please respect copyright.PENANAj7iys3h0Zd
Akhirnya, aku mencapai klimaks. Terketar2 badan ku dalam keadaan 257Please respect copyright.PENANAEz1LuQRBjw
bersujud itu. En Amir kemudian nya baring disebelah ku dan menyuruh ku 257Please respect copyright.PENANA02vMkJIOiv
membuat posisi 69. Kami sudah berkali2 membuat posisi ini tapi ini kali 257Please respect copyright.PENANAnBDG95Jr5J
pertama kami buat di lantai, bukan di sofa. Ternyata di lantai aku 257Please respect copyright.PENANAEKjFvOwnpQ
berasa lebih selesa dan makin mudah untuk kami menjilat kemaluan 257Please respect copyright.PENANATpSobd8U1q
masing2. Aku yang baru saja klimaks terasa bertenaga semula.copyright protection253PENANAGRnUEvBMlI257Please respect copyright.PENANAqp146b9QCf

"En AMir....ermmm...ahhh.....y allah.....sedapnye"copyright protection253PENANAKJoxK3EB50257Please respect copyright.PENANAzhZSWvHsS6

"Sedap sangat ye husna?"copyright protection253PENANAXOB1jl0ujv257Please respect copyright.PENANAjMwbbIpjDr

"Sedap En AMIr......zakar encik sangat sedap. Pandai tak saya isap?"copyright protection253PENANADZn0U1wvOR257Please respect copyright.PENANAJ3RL8XWhNz

"Awak memang pandai isap. Tak sia2 saya suruh awak tengok video2 lucah"copyright protection253PENANAdzAC6kGLWM257Please respect copyright.PENANAwnQwgN1XgU

"Terima kasih EnAMir kerana memuji saya.....errmmmm....arhhhhhh....En AMir, boleh x encik masukkan zakar encik sekarang?"copyright protection253PENANAMTAoVUJVp3257Please respect copyright.PENANA3zGALSibbV

" Awak dah tak tahan ye?......baiklah"copyright protection253PENANAr23O2XQysE257Please respect copyright.PENANACVZtG7qDpe

En Amir kemudian 257Please respect copyright.PENANAdWB4sRRtO8
menyuruh ku bangun dan duduk di atas nya. Disebabkan cipap ku sudah 257Please respect copyright.PENANAoSI4stWLF8
basah, mudah saja aku memasukkan zakarnya dalam cipap ku. Cipap ku juga 257Please respect copyright.PENANAHh3HLKPcne
tidak lagi sakit walaupun ku dapat rasakan yang ianya masih ketat. 257Please respect copyright.PENANAqBa1FDSx7H
Selepas membetulkan posisi ku, ku terus menghenjut En Amir. Nikmatnya 257Please respect copyright.PENANAFvznA1RxNw
memang sangat sedap. Aku dapat rasakan buah dada dan punggungku 257Please respect copyright.PENANAFuOJbzt0LR
bergoyang2. Kerana ku tahu tiada sesiapa lagi di kawasan pejabat ini, ku257Please respect copyright.PENANAfbsqd736Ea
tidak malu2 untuk mengerang dengan kuat.Akhirnya, ku mencapai klimaks 257Please respect copyright.PENANANkFnHfozMc
lagi. Walaupun ku sudah klimaks, aku mesti teruskan kerana EnAMir masih 257Please respect copyright.PENANA6sGUbRuFSg
belum puas. Kemudian nya kami membuat posisi doggie. Posisi ini boleh ku257Please respect copyright.PENANAw7sYxF6AML
katakan kegemaran ku kerana selain dihenjut, ku dapat rasakan punggung 257Please respect copyright.PENANALz5qXNGmnt
ku berlanggar dengan tubuh En Amir.Aku juga berasa sedikit seksi kerana 257Please respect copyright.PENANAytWeo76TMY
dengan posisi doggie, En Amir dapat melihat dengan jelas jubur ku. En 257Please respect copyright.PENANA9j5BhDhod3
AMir juga sering menampar punggungku dengan kuat. Aku tidak berasa sakit257Please respect copyright.PENANA9YDepA26Wp
malah kenikmatan setiap kali dipukul. Kami masing2 tidak malu untuk 257Please respect copyright.PENANAzuSvJhDPaq
mengerang kesedapan di surau itu. Selepas itu, En AMir membaringkan ku. 257Please respect copyright.PENANANjJTV1wcpK
Die menyuruh untuk mengangkang seluas2 nya. Ku memegang kakiku untuk 257Please respect copyright.PENANAfyITN8uPeq
memastikan aku sedang mengakang seluas yang boleh. En AMir kemudian nya 257Please respect copyright.PENANAfOV7kEpYuz
menjilat2 faraj ku. En Amir menjilat2 air mazi ku yang mengalir selepas 257Please respect copyright.PENANAohT7bO8H0y
ku klimaks tadi. Sudah puas menjilat, En AMir kembali menghenjut ke tapi257Please respect copyright.PENANArg6aaUjEKy
masih menyuruh ku mengangkang. Kami sama2 mencapai nikmat dan bebrapa 257Please respect copyright.PENANA4Zm07HFwF9
ketika, En AMir pun memancutkan air mani nya ke dalam cipap ku. Aku juga257Please respect copyright.PENANA63qZbCNjjO
turut mencapai klimaks. En AMir yang keletihan terbaring di sebelah ku 257Please respect copyright.PENANASL5YWfTgTD
dan kami terbaring seketika. Setiap kali kami bersetubuh, aku pasti 257Please respect copyright.PENANAOYDaYKRDhx
sangat menikmati klimaks yang diberikan oleh En AMir. Selepas itu, En 257Please respect copyright.PENANAMnAdnLPa59
AMir duduk di sebelah ku yang terkangkang di tengah2 surau itu. Dia 257Please respect copyright.PENANAZXV4WSjQ8d
kemudiannya menyuruh ku untuk menyapu air mani nya yang berada di faraj 257Please respect copyright.PENANAtWb67aRZO8
ku dengan tangan ku. Kemudian dia menyuruh ke menjilat tangan ku itu. 257Please respect copyright.PENANAwBw6OTSE4Y
Ini kali pertama die menyuruh berbuat demikian. Ku merasakan jijik 257Please respect copyright.PENANAO3VJ7SBrIK
sekali tapi aku tidak mahu melawan. ku gagahkan diriku dan buat seperti 257Please respect copyright.PENANAEcGQjN1bMP
yang disuruh. Pada mulanya, ku rasakan campuran air mani En AMir dan Air257Please respect copyright.PENANAjiqQpfJhTN
cipap ku sangat lah payau tapi ku teruskan juga kerana arahan En Amir. 257Please respect copyright.PENANAfIQbrY43qN
Malah aku menjilat2 tangan ku sambil tersenyum di depan En AMir. Gayaku 257Please respect copyright.PENANAN5ZuVjhWu4
seperti budak yang sedang menjilat coklat. Aku berbuat demikian kerna 257Please respect copyright.PENANAMOncENrn5l
aku sudah berjanji untuk selalu ceria di depan EN AMir. Dia senyum puas 257Please respect copyright.PENANAak31wv0Byq
melihat gaya ku itu.copyright protection253PENANApGd0ikkY5g257Please respect copyright.PENANAomvoQrH8ob

"Macam mana,sedap air mani saya?"copyright protection253PENANAKSalg5f01E257Please respect copyright.PENANAdaZAnEnO1s

"Sangat sedap En AMIr......"kataku sambil melemparkan senyuman manjacopyright protection253PENANA3sH6gJ46iw257Please respect copyright.PENANAacNdekIeVh

"Bagus la...lepas ni, awak akan dapat rasa air mani saya tiap2 hari" katanya sambil ketawacopyright protection253PENANALIdYJwi3uo257Please respect copyright.PENANAFjEbHuDpD1

"Terima kasih En AMir....saya memang nk minum air mani encik tiap2 hari" kataku sambil mengeyit mata.copyright protection253PENANAkfguBwAQwB257Please respect copyright.PENANAAQcArzeOog

Setelah selesai, En amir257Please respect copyright.PENANAhys5MHpuVl
tidak membenarkan ku memakai baju. Kami kutip baju2 kami dan bergerak 257Please respect copyright.PENANAMAFqMnVpMy
ke tandas sambil berbogel. Ditandas pula, kami membersihkan badan kami 257Please respect copyright.PENANArnpDYQdcFB
sambil bergurau2 mesra. Kemudian, kami masuk semula ke pejabat. Seperti 257Please respect copyright.PENANAtWaW1WDrry
biasa, aku akan duduk di atas riba nya dengan hanya memakai tudung labuh257Please respect copyright.PENANAMe9rEVOAlB
dan kami akan melihat laptop nya. Hari ini kami cuma melihat gambar2 257Please respect copyright.PENANA9MYyqWoD93
bogel yang ku ambil pagi tadi. Di surau tadi En Amir tidak membawa 257Please respect copyright.PENANAfC0qy2mbtO
kamera video nya, jadi kami tidak merakam aksi kami tadi. Dia mengatakan257Please respect copyright.PENANAKg2UHHQwhb
yang dia gembira kerana aku sudah pandai dan tidak malu lagi untuk 257Please respect copyright.PENANA7qX6Zn2n1c
bergaya lucah tapi dia masih menyruh ku untuk membuat lebih banyak 257Please respect copyright.PENANArhPsHnu3zX
kajian. Dia juga menyatakan yang aku memang sudah biasa membuat wajah2 257Please respect copyright.PENANASkdUeVB4sT
ghairah. Ku senyum kepadanya dan mengatakan ku gembira dapat membuatnya 257Please respect copyright.PENANAgAkeGjCJGD
gembira. Selepas itu, En AMir membenarkan ku memakai baju ku semula dan 257Please respect copyright.PENANAW8ULAC94FI
membenarkan ku pulang. Sebelum pulang, ku mencium tangan nya dan 257Please respect copyright.PENANA2y3gsic4mE
mulutnya.copyright protection253PENANAvA3cHjWLqf

54.166.160.105

ns54.166.160.105da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X