×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Fantasy
husna
No tags yet.
Tags
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
8340 Reads
25 Likes
36 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
husna
36 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
#4
Husna 4
mengangkang27
Mar 11, 2018
2
0
717
15 Mins Read
No Plagiarism!RiZ3IjHe5phxnBmGTGNtposted on PENANA 721Please respect copyright.PENANAk0Txk32RQ6

Hari ini sudah hari 721Please respect copyright.PENANAkeziwNjkoP
jumaat. Bermakna sudah 5 hari aku menjadi hamba seks En Amir. Semenjak 721Please respect copyright.PENANAhmWNWIBS4Q
dari hari Isnin hingga ke hari ini, kami melakukan rutin kami. Setiap 721Please respect copyright.PENANAxoQqWauY2k
hari aku akan ke pejabat sejam awal dan pulang sejam lambat. En Amir 721Please respect copyright.PENANA5nzEF6sZqR
nampaknya seperti tiada niat untuk melepaskan ku. Aku pula tidak berani 721Please respect copyright.PENANAOHdKvas62x
untuk melawan nya. Kini dia suda memiliki banyak gambar2 lucah ku. Bukan721Please respect copyright.PENANAXzVOZSYuQ1
sahaja gambar2, malah die mempunyai video2 ku. Video ku menghisap 721Please respect copyright.PENANAPVooA4u23U
zakarnya, video kami bersetubuh, semuanya dia ada. Di dalam setiap 721Please respect copyright.PENANATSB7D6h6dj
gambar dan video itu, aku tetap mengenakan tudung labuh ku. Jadi, aku 721Please respect copyright.PENANADbTzZTrYni
pasti tidak sanggup untuk biarkan semua itu tersebar. En Amir meyakinkan721Please respect copyright.PENANAZcdnBNr5Qv
aku yang selagi aku sanggup menjadi hamba seks nya, dia tidak akan 721Please respect copyright.PENANA0JoCQ1J77X
menyebarkan semua gambar dan video itu.copyright protection717PENANApUlQCpYsMA721Please respect copyright.PENANArK8kj7dL5B

En Amir telah menyuruh 721Please respect copyright.PENANA34Nhsp5UuV
ku untuk belajar menjadi hamba seks yang lebih bagus. Dia menyuruh ku 721Please respect copyright.PENANAqvEO7uPQCW
untuk menonton lebih banyak video lucah. Dia mengatakan yang semenjak 721Please respect copyright.PENANAN4HWo13CM9
aku ini seorang yang alim, aku masih tidak arif dalam seks. Kini setiap 721Please respect copyright.PENANAePe26HrbBV
hari pada waktu lunch, aku hanya akan makan di kawasan rehat pejabat ku.721Please respect copyright.PENANA61rLQyfFpS
Ini kerana tiada siapa yang suka berada di situ pada waktu itu. Aku 721Please respect copyright.PENANACcWj8lkcY6
cuma membeli makanan bungkus dan sambil aku makan, aku akan menonton 721Please respect copyright.PENANAmcWAe2iFeU
gambar2 dan video2 lucah. Kebanyakkan nya diberi oleh En Amir. Semua 721Please respect copyright.PENANABlV26LBmr0
bahan yang diberikan padaku dia katakan adalah kegemarannya. Jadi dia 721Please respect copyright.PENANAf3cbmlxGyv
ingin aku meniru semua gaya2 itu. Mulanya aku memang jijik melihat semua721Please respect copyright.PENANANUIJvXMNC1
itu tapi makin lama, aku sudah biasa melihat nya. Aku juga kini makan 721Please respect copyright.PENANAHemDhtpSQR
dengan lebih banyak supaya aku lebih bertenaga untuk bersetubuh dengan 721Please respect copyright.PENANAS5U5hgrOXZ
En Amir pada waktu petang. Lagi, aku ingin menambah sedikit berat badan 721Please respect copyright.PENANAkLU2vp0hdC
kerana En Amir mengatakan yang aku terlalu kurus dan perlu menjadi lebih721Please respect copyright.PENANAjVRFy89Y1Z
montok.copyright protection717PENANAVDSVHBeoQk721Please respect copyright.PENANAPT5KZm0qaY

Kini, setiap kali aku 721Please respect copyright.PENANApvKjyfJyxW
bergambar lucah pada waktu pagi, aku akan cuba meniru semua gambar lucah721Please respect copyright.PENANAbQS2wrbFpc
yang pernah aku lihat. Aku cuba bergaya sebaik mungkin dan seseksi 721Please respect copyright.PENANAFf6KZ560wh
mungkin. Walaupun aku tidak rela dan aku masih berasa sangat berdosa, 721Please respect copyright.PENANAZWMJgkYZSw
aku terpaksa lakukan nya kerana bimbang En Amir akan marah. En AMir pula721Please respect copyright.PENANAW3mO6SfhyF
berasa sangat puas hati dengan sikap ku yang mendengar segala arahan 721Please respect copyright.PENANAueUBYTH5Td
nya. Malah dia sangat gembira pabila aku melayan nya dengan sopan 721Please respect copyright.PENANAnT99CpuBpn
santun. Dia mengatakan aku adalah seorang hamba seks yang sangat baik. 721Please respect copyright.PENANA7lqu9xmpOV
Dia tidak tahu yang aku tidak rela melakukan semua itu dan aku berharap 721Please respect copyright.PENANA4j9YU7SBdM
semua ini akan berakhir.copyright protection717PENANAN8SbJeRDUF721Please respect copyright.PENANAOAFYKhoeTN

Kini, En Amir makin 721Please respect copyright.PENANAB182vizRHo
berani untuk mengambil kesempatan terhadap ku. Dia tidak lagi meminta 721Please respect copyright.PENANANMHWKC4Cdh
keizinan ku untuk menyentuh badan ku malah dia dengan sesuka hatinya 721Please respect copyright.PENANAp2S41CmpRf
melakukan bermacam perkara padaku. Dia mencium dan meraba2 ku dengan 721Please respect copyright.PENANActhlwME5Em
sesuka hati. Dia tahu aku tak mampu melawan dan aku pula terpaksa 721Please respect copyright.PENANAur8cnTOsw1
merelakan, malah aku terpaksa membuat wajah gembira di hadapan nya. 721Please respect copyright.PENANAJV4CZ5fmv7
Sekarang, ketika waktu bekerja sudah bermula, En Amir sering berpura 721Please respect copyright.PENANACIAT36FIcj
memanggil ku ke pejabatnya, mengatakan die memerlukan pertolongan ku 721Please respect copyright.PENANA5HLdT87HBD
dalam kerja2 nya. Hakikatnya, dia cuma memanggil ku untuk melakukan 721Please respect copyright.PENANAJlzOXzUcVp
perkara2 lucah. Kadang2 die cuma memanggilku untuk becium dengan ku. 721Please respect copyright.PENANAjx7Uqb15Te
Kadang2, die cuma ingin meraba ku. Setelah meraba ku untuk beberapa 721Please respect copyright.PENANApYVacPjjxU
ketika, dia akan bagi ku pulang ke meja ku. Banyak kali juga die 721Please respect copyright.PENANAXgfw5d6Zq1
menyuruh ku datang ke pejabat semata mata untuk melihat tubuhku. Dia 721Please respect copyright.PENANAoKywEZHG5B
akan menyuruh ku menyelak baju ku untuk melihat bra dan seluar dalam ku 721Please respect copyright.PENANAUuAQFNFZ7c
dan pernah juga dia mneyuruh ku untuk berbogel. Selepas melihat ku dalam721Please respect copyright.PENANAU4t9BynHyN
keadaan bogel untuk beberapa ketika, dia akan menyuruh ku memakai baju 721Please respect copyright.PENANAJXxitchbSm
ku semula dan suruh ku balik ke mejaku. Kini aku benar rasa telah 721Please respect copyright.PENANAMNRnExakxh
menjadi seorang hamba. Aku terpaksa rela diperlakukan begitu kerana aku 721Please respect copyright.PENANAxrm0BYzYF8
tidak mampu melawan. Sehingga ke hari ini, walaupun aku sudah banyak 721Please respect copyright.PENANALo5jGzwYKp
kali berbogel di depan dia, En Amir tetap membiarkan aku memakai tudung.721Please respect copyright.PENANAlxcdURK5bh
Dia mengatakn dia ingin kan seorang hamba seks yang alim. Dia hanya 721Please respect copyright.PENANAnIIJJjHjin
akan berasa puas dapat membuat seorang isteri orang yang alim menjadi 721Please respect copyright.PENANAr4Mxnt6TrQ
hamba seks nya. Dia juga tidak akan bersetubuh dengan ku sebelum tamat 721Please respect copyright.PENANAjMnwZinKnz
waktu bekerja kerana ingin membenarkan aku untuk solat. Jika kami 721Please respect copyright.PENANA1LiKu14clm
berzina sebelum waktu solat pasti sukar untuk ku kerana terpaksa mandi 721Please respect copyright.PENANAAMrmkPPqJh
wajib dulu. Aku berterima kasih kepada En Amir untuk perkara itu. Ini 721Please respect copyright.PENANAg23Ey3WVNk
kerana aku tidak mahu lagi menanggung dosa. Cukupla aku sudah membuat 721Please respect copyright.PENANAvP5NzAPEMa
dosa dengan berzina, aku tidak mahu membuat apa2 dosa lagi.copyright protection717PENANA6kAsacR8ED721Please respect copyright.PENANA1mXsJhhzH0

Pada waktu petang, 721Please respect copyright.PENANAQY2TCBXyxK
tibalah masa untuk aku serahkan tubuhku pada En Amir. En Amir akan 721Please respect copyright.PENANAS2zYP9yFNk
pastikan segala perbuatan kami dirakam. Kini kami makin banyak mencuba 721Please respect copyright.PENANAPOHNhr4y0M
pelbagai posisi seks. En Amir mengatakan kerana tubuhku kurus, senang 721Please respect copyright.PENANAzQKCKmdHVK
baginya untuk membuat pelbagai posisi dengan ku.En Amir juga memuji 721Please respect copyright.PENANArON1MDakiY
kerana aku sudah makin mahir dalam menghisap zakarnya. Malah dia sudah 721Please respect copyright.PENANAF7NmV4N0DO
semakin ganas ketika menyetubuhi ku. Walaipun setiap kali sebelum kami 721Please respect copyright.PENANAMcExPoU35P
bersetubuh aku akan sentiasa berharap agar kami tidak lakukan perbuatan 721Please respect copyright.PENANAOxDBypeIKw
terkutuk itu, namun harus ku akui yang aku nikmati penzinaan kami itu. 721Please respect copyright.PENANAHpEuLzyzAc
Persetubuhan kami selalu akan berakhir dengan EnAmir memancutkan air 721Please respect copyright.PENANAnmp2UeqOhw
mani nya ke dalam faraj ku. Selepas kami berzina, kami tidak lagi 721Please respect copyright.PENANAE53hHBHVkr
memakai baju kami terus. Kami masih akan berbogel dan kami akan melihat 721Please respect copyright.PENANAs1Q7vCG4ch
laptop En Amir untuk melihat gambar2 dan video aku pada hari itu. 721Please respect copyright.PENANAgAEFCyT2nb
Selalunya aku akan duduk di atas ribanya dan membiarkan tangan dia 721Please respect copyright.PENANAz1hCjYd0Ux
meraba2 badan ku. Ketika melihat gambar2 dan video ku, dia akan 721Please respect copyright.PENANAsnzju4Wb88
memberitahu aku dimana aku perlu perbaiki gaya lucah aku. Aku terpaksa 721Please respect copyright.PENANAspI64lEYo1
mengambil pendapatnya dengan serius kerana pasti dia akan marah kalau 721Please respect copyright.PENANAaX3rzmqNnl
aku tidak mendengar cakap nya. Pada keesokkan hari, pasti aku akan 721Please respect copyright.PENANAkPIU9cY5o7
perbetulkan gaya lucah ku, seperti yang diminta En AMir. Selepas melihat721Please respect copyright.PENANAeQwXWBiBzG
gambar2 itu, kami akan ke tandas bersama2 dalam keadaan bogel. Walaupun721Please respect copyright.PENANADJEGbd3B0q
jarak pejabat En AMir dan tandas agak jauh, kami tidak risau kerana di 721Please respect copyright.PENANAXlgFfpSevg
pejabat kami tiada CCTV. Sampai di tandas, En AMir akan meminta ku 721Please respect copyright.PENANAmJ7SG4tZG3
membersihkan zakarnya dan dia pula akan membersihkan badan ku. Selepas 721Please respect copyright.PENANAFjMk0Xx4zy
itu, barulah kami akan pulang ke pejabatnya untuk memakai baju. Semasa 721Please respect copyright.PENANAuwUKcaa4pF
memakai semula bajuku, aku akan memastikan tiada sebarang bukti di badan721Please respect copyright.PENANAlLosD4x73d
dan bajuku yang dapat menunjukkan yang aku baru saja bersetubuh. Aku 721Please respect copyright.PENANAbJwX3xVBBu
tidak mahu suamiku dapat menghidu perbuatan kami itu. Sebelum balik, 721Please respect copyright.PENANAa614Qdf0iE
kami akan berpelukan dan bercium dan kini, En AMir meminta aku untuk 721Please respect copyright.PENANAGDp4639Dbd
mencium tanganya, tidak ubah seperti gaya seorang isteri bersalam dengan721Please respect copyright.PENANAQmXnj0VeCx
suaminya.copyright protection717PENANAIAhBvYdJm4721Please respect copyright.PENANAJMDKRuX6vg

Aku berasa lega kerana 721Please respect copyright.PENANAKbU9f0coEo
walaupun sudah hampir seminggu aku menjadi hamba seks EnAMir, suamiku 721Please respect copyright.PENANACvKzT3APic
masih tidak mengesyaki apa2. Aku juga memastikan untuk menjalankan 721Please respect copyright.PENANAm2YZMQtKWY
tanggungjawab ku sebagai isteri dengan sebaik mungkin. Pernah juga pada 721Please respect copyright.PENANA0G9UQpV3OA
malam jumaat hari itu, ku rasakan rahsia ku bakal terbongkar. Suamiku 721Please respect copyright.PENANArq6bZZfzOy
mengajak ku unutuk bersetubuh. Aku takut kerana aku tidak bolh menolak 721Please respect copyright.PENANAMaAKanBE7x
suamiku tetapi ku bimbang suamiku dapat rasa yang faraj ku sudah longgar721Please respect copyright.PENANAC8dM34bZ7Z
akibat selalu berzina dengan EnAmir. Nampaknya nasib ku sangat baik. 721Please respect copyright.PENANAAyqGJqFZZu
Mujurlah suamiku bukan seorang yang hebat dikatil. Selepas die 721Please respect copyright.PENANAxLF7wPu7tC
memasukkan zakarnya kedalam faraj ku, tidak sampai seminit dia sudah 721Please respect copyright.PENANAF6LSSPX4P4
klimaks. Nampaknya dia tidak sedar yang farajku sudah longgar dan 721Please respect copyright.PENANA4pCu5mVLlU
terbaring kepuasan di sebelah ku. Aku sememangnya tidak puas tetapi aku 721Please respect copyright.PENANAgSGV0dLukf
biarkan. Nasib ku sudah cukup baik suamiku tidak menyedari 721Please respect copyright.PENANA7ZmTSfIPjx
apa2...................copyright protection717PENANA4acWlWadz5721Please respect copyright.PENANAUoWwT2TONe

Kini sudah tiba hari 721Please respect copyright.PENANAJ47pZ7CLCX
Sabtu. Aku bersyukur kerana aku tidak bekerja hari ini dan tidak perlu 721Please respect copyright.PENANA0JXmCPClFV
membuat dosa lagi bersama EnAMir. Aku meluangkan masa bersama suamiku. 721Please respect copyright.PENANASzkP6dSZ1G
Aku masih berasa rindu kerana dia outstation minggu lepas. Suamiku juga 721Please respect copyright.PENANAeLKmaJtNv6
meminta untuk bersetubuh dengan ku. Aku tiak lagi takut kerana suamiku 721Please respect copyright.PENANAKwQHTtxvOd
pasti tidak dapat menyedari perubahan pada faraj ku dan pasti dia akan 721Please respect copyright.PENANAqHNLxTYpT0
klimaks dengan cepat tanpa dapat menyedari apa2. walaupun tidak puas, 721Please respect copyright.PENANA58LQuWzYJ5
aku cuba berlakon di depan suamiku untuk menyedapkan hatinya. Pada 721Please respect copyright.PENANA4uBVcuoKZd
sebelah petang, aku mengajak suamiku ke pusat membeli belah. Sebenarnya,721Please respect copyright.PENANAXqVLbsF9Sy
aku ingin ke situ kerana arahan EnAmir. Pada hari semalam selepas kami 721Please respect copyright.PENANAaYHWObSo9C
baru sahaja membersihkan badan kami dan sedang memaki baju semula, 721Please respect copyright.PENANAte649jyy3x
EnAmir menyerahkan ku RM500 untuk membeli bra dan seluar dalam baru. Dia721Please respect copyright.PENANAL1XGM99rj1
mengatakan yang bra dan seluar dalam ku buruk dan tidak menepati cita 721Please respect copyright.PENANA0tZHqNSic2
rasanya. Dia menyuruh ku membeli bra dan seluar dalam yang lebih menarik721Please respect copyright.PENANAVFh2JrliZo
dan seksi. Dia memberi aku duit yang banyak kerana dia ingin aku 721Please respect copyright.PENANAPKpNrcWADg
membeli pelbagai pilihan bra dan seluar dalam. Ku bertanya pada EnAmir 721Please respect copyright.PENANABEJBl9pesB
adakah aku perlu beli baju2 yang agak seksi? katanya tidak perlu kerana 721Please respect copyright.PENANAhngyp00LiZ
dia tetap suka denga imejku yang berbaju dan bertudung labuh. Aku berasa721Please respect copyright.PENANA98KzWbLTLp
sedikit lega kerana setidak2 nya aku masih dapat menjaga aurat di depan721Please respect copyright.PENANA9n3SYp2nEv
orang laen. Sampai sahaja di pusat membeli belah, ku mengajak suamiku 721Please respect copyright.PENANAYWSeuifu3x
ke kedai pakaian dalam. Aku menipu suamiku dengan mengatakan yang itu 721Please respect copyright.PENANAudFeMBpyva
suma adalah untuk tatapan suamiku. Dia berasa gembira mendengar perkara 721Please respect copyright.PENANAXEx1xwrzT5
itu malah mnolong ku mencari pakaian dalam yang seksi2. Kalau lah 721Please respect copyright.PENANA4S1X7wgm1k
suamiku tahu yang ku beli suma pakaian dalam itu bukan lah untuk nya 721Please respect copyright.PENANATvyzKkb9TG
tapi untuk orang lain, pasti suamiku akan kecewa. Namun, aku tidak 721Please respect copyright.PENANAkRkSSSoksi
pedulikan kerana ini adalah arahan dari tuan ku.copyright protection717PENANASGps8AFZJj721Please respect copyright.PENANApwaruhYLD0

Kini sudah tiba hari 721Please respect copyright.PENANA6xwE6gZipS
isnin. Bermakna hari ini aku akan teruskan lagi tugas ku sebagai hamba 721Please respect copyright.PENANAYKJjCCb1WD
seks. Selepas mandi dan solat subuh, aku mengenakan pakaian dalam yang 721Please respect copyright.PENANAjmauOFLMrp
aku baru beli. pakaian dalam itu sangat seksi . Ianya berwarna merah dan721Please respect copyright.PENANAMxXib3zbmZ
mempunyai lace. Sebenarnya aku berasa kurang selesa memakai pakaian 721Please respect copyright.PENANA3kJNEmpQnm
dalam sebegitu kerana pada pendapat ku, pakaian dalam seperti itu hanya 721Please respect copyright.PENANAuHJEbxkXkL
akan dipakai oleh pelacur. Jika aku tidak pernah bertemu EnAMir, pasti 721Please respect copyright.PENANAm7jjqunZFK
aku tidak akan pakai pakaian dalam seperti itu. Selepas itu, aku 721Please respect copyright.PENANAYJ5IwJ4Wzs
mengenakan pakaian biasa ku, baju lubah yang besar dan labuh serta 721Please respect copyright.PENANAj493JkA3iV
tudung labuh ku dan kulihat diriku di cermin. Jika orang melihat ku, 721Please respect copyright.PENANAPF38ZtDmtj
mereka pasti akan fikir yang aku ni seorang wanita yang baik dan alim 721Please respect copyright.PENANA7s2cazVfwv
dan pasti tidak membuat dosa. Kalau lah mereka tahu perkara sebenar... 721Please respect copyright.PENANAHQzQTibumt
Aku terpandang wajah suamiku yang sedang tidur di katil. Aku berasa agak721Please respect copyright.PENANApb8tk7XXuq
sayu melihat suamiku. Lantas aku kelaur dari rumah ku kerana tidak 721Please respect copyright.PENANAhBTkN4UJjq
sanggup untuk berasa sedih lagi dan ku pandu kereta ku ke pejabat. Di 721Please respect copyright.PENANAf0hORa73Et
dalam kereta, aku berdoa agar diriku kuat untuk melayan EnAmir nanti.copyright protection717PENANACsUT3pSh9e721Please respect copyright.PENANAw4FFxZNuXi

Seperti biasa, pabila 721Please respect copyright.PENANAVeUOyITtrc
keadaan di ofis masih lagi sunyi dan cuma kereta EnAmir yang berada 721Please respect copyright.PENANATHdbv5lD80
disitu. Terus aku menuju ke pejabat EnAMir dan ku buka pintu. Seperti 721Please respect copyright.PENANA7F5NkDN88K
biasa, EnAMir sedang menuggu ku dengan kamera video dan kamera DSLR 721Please respect copyright.PENANAr3ZlSy4L1v
nya........copyright protection717PENANAldoy9KukX3721Please respect copyright.PENANAYVdc6Jhsmp

"Assalamualikum EnAMir"copyright protection717PENANApQJOiRpYR8721Please respect copyright.PENANAsu4xhpb4xj

"Wassalam Husna......Awak nampak berseri hari ni. Mesti awak x sabar tunggu hari ini kan?"copyright protection717PENANAiuAcoEBgVK721Please respect copyright.PENANAOZmOkfno1o

"Terima kasih encik......saya memang x sabar nak jumpa encik."copyright protection717PENANAvhXTQ7EkrB721Please respect copyright.PENANAUZj7bqQtSd

"Kenapa? awak rindukan saya ye?"copyright protection717PENANAoQr7FKZ4IR721Please respect copyright.PENANASkHWSYm32U

"Ye EnAmir......saya memang rindukan encik....."copyright protection717PENANAd0lNcJrN0n721Please respect copyright.PENANAmRTJGeY3D0

"Ke awak rindu konek saya je?"copyright protection717PENANAyvFwpvD3Q4721Please respect copyright.PENANAsxZMFbcwF4

"Hihi...dua2 saya rindu"copyright protection717PENANAEeU6mzQlEy721Please respect copyright.PENANAKxpruiqQlt

Jawabku sambil ketawa 721Please respect copyright.PENANALIlEs1Tr5w
kecil. Ku terasa diriku sundal sekali berkata begitu tapi harus aku 721Please respect copyright.PENANArx4rjKDvgi
bercakap sebegitu kerana itulah ayat2 yang EnAmir suka dengari....copyright protection717PENANAcRzyFLi6zi721Please respect copyright.PENANAA0PZskhSbD

"Jadi, awak ada buat tak apa yang saya pesan minggu lepas?"copyright protection717PENANAu8NaEcGhfw721Please respect copyright.PENANAmWmHBPJugO

"Sudah EnAMir.....saya sudah beli banyak pakain dalam baru. Saya pasti En AMir akan suka"copyright protection717PENANAlULf07PRtu721Please respect copyright.PENANA1Hl59FPMa6

"Kalau, camtu, selak baju awak...saya nak tengok"copyright protection717PENANAqGlZe0Lw7l721Please respect copyright.PENANA4L7UKzf2sr

Tanpa berlengah, ku 721Please respect copyright.PENANAGOn3vZSeu8
selak baju jubah ku ke atas. Kerana aku memakai jubah, selepas aku selak721Please respect copyright.PENANA3vQpA04qMf
ke atas, En AMir dapat melihat kedua2 bra dan seluar dalam ku.....copyright protection717PENANAOCtBN7Otp4721Please respect copyright.PENANAwR0EMLe1NG

"Ha......macam ni la seksi..... baru la best bila saya ambil gambar awak nanti"copyright protection717PENANA0KZL0ZTQRm721Please respect copyright.PENANAtuvQx1Qqgk

"Hihi.....saya gembira EnAMir suka dengan pakaian yang saya beli ni"copyright protection717PENANAkh2FhgG2NO721Please respect copyright.PENANAzjQqIrqNRd

"Bagus....jom kita mulakan sesi kita"copyright protection717PENANAoBqSde02Ip721Please respect copyright.PENANA2o423RNhTB

Kini kami memulakan sesi721Please respect copyright.PENANAYm5tdDv33L
pengambaran kami. Seperti biasa, aku bergaya lucah dengan memakai semua721Please respect copyright.PENANAoD5f3OGtBy
pakaian ku dulu. Kemudian, aku akan menyelak baju jubah ku untuk 721Please respect copyright.PENANAGDXLG0Cthv
pamerkan pakaian dalam ki dan membuat gaya2 lucah pula. Sudah En Amir 721Please respect copyright.PENANA5fRbJ5Pe8S
berpuashati, barulah aku menanggalkan semua baju ku dan hanya memakai 721Please respect copyright.PENANAZxw5MzTt2u
tudung labuhku. Setelah bebrapa ketika, kami terpaksa berhenti kerana 721Please respect copyright.PENANA2J8ZuOZ7ih
terdengar pintu pejabat dibuka. Aku kelam kabut memakai baju ku semula 721Please respect copyright.PENANADnxvygAovJ
dan keluar dari pejabat EnAMir tapi sebelum aku keluar, EnAMir sempat 721Please respect copyright.PENANAgvgMA3mtxp
menarik ku dan meraba2 buah dada ku. Aku memberikan senyuman yang manis 721Please respect copyright.PENANAXz86yDUyLc
kepadanya dan keluar menuju ke meja ku.copyright protection717PENANA6Ia5ua5n0X721Please respect copyright.PENANAQoAnT9Etx9

Sepanjang pukul 9 pagi 721Please respect copyright.PENANAcOEtBfwXI3
hingga 1 tengahhari, ku kira sudah 5 kali aku dipanggil En Amir ke 721Please respect copyright.PENANAmGCvMb9HJU
pejabatnya. Semuanya untuk melakukan perkara lucah padaku. Kali pertama 721Please respect copyright.PENANATAitXbDCFa
die memanggilku adalah untuk bercium dengan ku. Yang kedua adalah untuk 721Please respect copyright.PENANAMRYqkAGRxo
meramas2 buah dada dan punggung ku. Kali ketiga, dia cuma memanggilku 721Please respect copyright.PENANAVU5ypRJzyt
untuk menyuruh ku mnyelak bajuku dihadapan nya. kali kelima pula, die 721Please respect copyright.PENANAts3LW1XzDC
menyuruh ku berbogel. Aku pun menanggalkan semua pakaian ku dan bergaya 721Please respect copyright.PENANAKpuJQPjwGQ
di depan nya. Tidak samapai seminit, die menyuruh ku memakai baju semula721Please respect copyright.PENANAVCL0abSUKr
dan pulang ke mejaku. Sampai waktu makan tengahhari, Aku pergi membeli 721Please respect copyright.PENANAodTrZQtWq7
makanan bungkus dan kembali ke pejabat. Aku membeli makanan yang agak 721Please respect copyright.PENANAzaw3TnTcUz
banyak kerana aku ingin menjadi agak berisi demi EnAMir. Aku juga perlu 721Please respect copyright.PENANA3PbOQmZJgJ
makan dengan banyak kerana aku perlu bertenaga melayan nafsu seks EnAMir721Please respect copyright.PENANAaEX46WUzTk
petang nanti. Aku solat zuhur dulu dan baru lah aku makan. Sambil ku 721Please respect copyright.PENANAGsudwoBpAv
makan ku lihat video2 lucah untuk belajar lagi tentang seks. Kini aku 721Please respect copyright.PENANAZElbsbxsUO
tidak lagi jijik melihat semua itu. Aku teringat pada kali pertama aku 721Please respect copyright.PENANAb5s99z549Y
disuruh tonton video lucah oleh En AMir. Makanan yang ku makan ketika 721Please respect copyright.PENANApQqU3XiEmT
itu hampir aku muntahkan ketika melihat video jijik itu tapi kini, aku 721Please respect copyright.PENANAalxvw0G4sB
berselera sahaja makan sambil menonton video2 lucah. Malah, aku berasa 721Please respect copyright.PENANASEHlNQUTV3
sedikit teransang.copyright protection717PENANAKleM1v3HyQ721Please respect copyright.PENANARkTieXfwBC

Selepas tamat waktu 721Please respect copyright.PENANApMYXhvXYzq
makan, aku kembali ke mejaku untuk menyambung kerja tetapi aku tidak 721Please respect copyright.PENANAAs5hNT7HM3
senang. En AMir masih memanggil ku beberapa kali untuk meminta aku 721Please respect copyright.PENANALDnEWBCc7e
membuat perkara2 lucah. Kebanyakkan nya dia akan meminta aku mnyelak 721Please respect copyright.PENANAPx0NvhitfS
baju ku atau berbogel terus. Bagiku itu sangat menyusahkan kerana dia 721Please respect copyright.PENANAUPkZ67SePF
cuma dapat melihat hanya sekejap tapi aku terpaksa membuka pakaian ku 721Please respect copyright.PENANAhAjFffgSso
dan memakainya semula. Walaupun petang nanti kami akan berzina, EnAmir 721Please respect copyright.PENANA6hW64ronUD
masih suka membuat ku begitu kerana itu akan membuat aku betul2 721Please respect copyright.PENANAgPtAOAIHPy
kelihatan seperti hamba nya.copyright protection717PENANAwXsXPGbPIT721Please respect copyright.PENANAm78FMoV2gn

Kini sudah pukul 6. 721Please respect copyright.PENANArnEntJOR6J
Orang lain semnua nya sudah pulang. Aku terus ke surau untuk menunaikan 721Please respect copyright.PENANAvnyZXnzG4p
solat asar. Sebaik sahaja solat dan mengenakan tudung labuhku semula, ku721Please respect copyright.PENANAerwn7jM2m3
membuka pintu untuk keluar. Alangkah terkejut nya aku apabila melihat 721Please respect copyright.PENANAqNq4aUOZLV
EnAMIr berada di depan pintu surau itu. EnAmir kemudian nya masuk dan 721Please respect copyright.PENANAJhiigfFQWK
mengunci pintu surau itu.copyright protection717PENANAfPCpV6z1uA721Please respect copyright.PENANAgbcNyj6lms

"Eh .....EnAMir......encik buat apa kat sini?"copyright protection717PENANAYfVc2WI5Eh721Please respect copyright.PENANAoNfOSqIGpu

"Hehe...saya teringat nak tuka lokasi sikit.....asyik main di pejabat saya je...bosan pulak."copyright protection717PENANAWaep745jTN721Please respect copyright.PENANAB9MTr397U5

Aku bingung. Adakah EnAmir ingin mengajak ku berzina di tempat suci ini, di surau ini?copyright protection717PENANAc8DOyyV8zq721Please respect copyright.PENANARah4XQn4bK

"Saya teringin nak main 721Please respect copyright.PENANAwAxMppc85C
dengan awak dekat sini. Main dengan perempuan alim di surau, benda macam721Please respect copyright.PENANACHLpAdsKkn
ni memang boley buat saya sangat teransang."copyright protection717PENANAIxFEKHBsNg721Please respect copyright.PENANAPcx7gvXEz9

Memang betul jangkaan 721Please respect copyright.PENANAo6JWS8l5gr
ku. Aku cuma dapat membayangkan apakah hukuman ku berzina di 721Please respect copyright.PENANAHT9tiJGLt0
surau....pasti dosa ku sangat besar. tapi memikirkan aku harus 721Please respect copyright.PENANA8jcGqtbo7L
menggembirakan EnAMir, aku mengukir senyuman dan berkata,copyright protection717PENANAKJrY8y3eSW721Please respect copyright.PENANAxwRgsKoOPF

"Hihi...baiklah encik. En Amir boleh nikmati tubuh saya dimana2 encik suka"copyright protection717PENANA245FTEdPMM721Please respect copyright.PENANAgwypZQ8GCC

En AMir terus memeluk ku721Please respect copyright.PENANAGKWTqmmCLu
dan mencium ku dengan rakus. Ku merelakan sambil berbalas lidah dengan 721Please respect copyright.PENANAoi0gys0XhP
dia. Sambil kami berciuman, EnAMir menarik tangan ku dan menyuruh ku 721Please respect copyright.PENANADxmbWm252E
membuka seluarnya. Setelah terbuka seluarnya, ku memegang zakar EnAmir 721Please respect copyright.PENANAIJpEDQ1ZsM
dan melancapnya dengan lembut. Gayaku memang seperti perempuan sundal 721Please respect copyright.PENANAuR4u7DX7Be
tapi aku taw itu yang diinginkan En AMir. Setelah puas bercium, En AMir 721Please respect copyright.PENANAXeLjpIFsOI
menyuruh ku membuka jubah labuh ku dan menanggalkan pakaian dalam ku. En721Please respect copyright.PENANA7wrwa4nb4P
AMir dengan rakus menghisap buah dada ku. Tngan nya pula meraba2 buah 721Please respect copyright.PENANAXyG22OFZVh
dada, faraj dan punggungku. Pabila dibuat begitu, nafsuku jadi 721Please respect copyright.PENANAeSvZbVIRnw
teransang, membuatkan ku lupa dimana aku sekarang. En Amir kemudian 721Please respect copyright.PENANAzv312d5pp9
menyuruh aku bersujud di lantai surau itu. Dia mendekatkan mukanya ke 721Please respect copyright.PENANAfmIVpLK4LF
punggung ku dan terus menjilat2 faraj dan juburku. Kerana terlalu 721Please respect copyright.PENANAlZyRZJMHBa
nikmat, secara tidak sedar aku meramas2 buahdada ku sendiri. Makin 721Please respect copyright.PENANAeaGhbIvh7U
rancak aku dijilat, makin kuat desahan yang keluar dari mulut ku. 721Please respect copyright.PENANArmh9iGV2LG
Akhirnya, aku mencapai klimaks. Terketar2 badan ku dalam keadaan 721Please respect copyright.PENANAH7FgYEZLmB
bersujud itu. En Amir kemudian nya baring disebelah ku dan menyuruh ku 721Please respect copyright.PENANAWAMCSYlnfs
membuat posisi 69. Kami sudah berkali2 membuat posisi ini tapi ini kali 721Please respect copyright.PENANAhHPyR7fMa0
pertama kami buat di lantai, bukan di sofa. Ternyata di lantai aku 721Please respect copyright.PENANAsS8886N7S9
berasa lebih selesa dan makin mudah untuk kami menjilat kemaluan 721Please respect copyright.PENANAJPKvsCtN0J
masing2. Aku yang baru saja klimaks terasa bertenaga semula.copyright protection717PENANAfukU94BKxp721Please respect copyright.PENANAghq5Qhc63m

"En AMir....ermmm...ahhh.....y allah.....sedapnye"copyright protection717PENANA1h8sgh1jwT721Please respect copyright.PENANA7wefFmmsue

"Sedap sangat ye husna?"copyright protection717PENANAgyYmdR0qHM721Please respect copyright.PENANACe4mJwZckZ

"Sedap En AMIr......zakar encik sangat sedap. Pandai tak saya isap?"copyright protection717PENANAdWhxQrBsc8721Please respect copyright.PENANAWAhmF8ESeH

"Awak memang pandai isap. Tak sia2 saya suruh awak tengok video2 lucah"copyright protection717PENANASdq0FGiG0P721Please respect copyright.PENANAfleuBTQXml

"Terima kasih EnAMir kerana memuji saya.....errmmmm....arhhhhhh....En AMir, boleh x encik masukkan zakar encik sekarang?"copyright protection717PENANAAgnyDAqD07721Please respect copyright.PENANAcYzgljNlw7

" Awak dah tak tahan ye?......baiklah"copyright protection717PENANAqe3HLU8mnl721Please respect copyright.PENANAksHCOmLsfZ

En Amir kemudian 721Please respect copyright.PENANAaulpYWjPUF
menyuruh ku bangun dan duduk di atas nya. Disebabkan cipap ku sudah 721Please respect copyright.PENANAb6EKnZ3alA
basah, mudah saja aku memasukkan zakarnya dalam cipap ku. Cipap ku juga 721Please respect copyright.PENANAhG2ZiRm3jB
tidak lagi sakit walaupun ku dapat rasakan yang ianya masih ketat. 721Please respect copyright.PENANA3u5pT4mcTg
Selepas membetulkan posisi ku, ku terus menghenjut En Amir. Nikmatnya 721Please respect copyright.PENANAS4nxPKxTVS
memang sangat sedap. Aku dapat rasakan buah dada dan punggungku 721Please respect copyright.PENANAtcyvcRmyVG
bergoyang2. Kerana ku tahu tiada sesiapa lagi di kawasan pejabat ini, ku721Please respect copyright.PENANAaZago4kLhd
tidak malu2 untuk mengerang dengan kuat.Akhirnya, ku mencapai klimaks 721Please respect copyright.PENANA1aipH89e14
lagi. Walaupun ku sudah klimaks, aku mesti teruskan kerana EnAMir masih 721Please respect copyright.PENANA6vhF0uwn2r
belum puas. Kemudian nya kami membuat posisi doggie. Posisi ini boleh ku721Please respect copyright.PENANA4crfsPjNBB
katakan kegemaran ku kerana selain dihenjut, ku dapat rasakan punggung 721Please respect copyright.PENANA1DLj2trcHt
ku berlanggar dengan tubuh En Amir.Aku juga berasa sedikit seksi kerana 721Please respect copyright.PENANAhOYzuZ31n5
dengan posisi doggie, En Amir dapat melihat dengan jelas jubur ku. En 721Please respect copyright.PENANAtriUGLK0yl
AMir juga sering menampar punggungku dengan kuat. Aku tidak berasa sakit721Please respect copyright.PENANACAYnT0Rlcz
malah kenikmatan setiap kali dipukul. Kami masing2 tidak malu untuk 721Please respect copyright.PENANAOunN3SM6T9
mengerang kesedapan di surau itu. Selepas itu, En AMir membaringkan ku. 721Please respect copyright.PENANAcmBvgig0iP
Die menyuruh untuk mengangkang seluas2 nya. Ku memegang kakiku untuk 721Please respect copyright.PENANAlVpjjjkaFx
memastikan aku sedang mengakang seluas yang boleh. En AMir kemudian nya 721Please respect copyright.PENANAJu17h4Z4aS
menjilat2 faraj ku. En Amir menjilat2 air mazi ku yang mengalir selepas 721Please respect copyright.PENANAenePSv79vq
ku klimaks tadi. Sudah puas menjilat, En AMir kembali menghenjut ke tapi721Please respect copyright.PENANAZRmpbFJvPo
masih menyuruh ku mengangkang. Kami sama2 mencapai nikmat dan bebrapa 721Please respect copyright.PENANA3yS4Fa8Eej
ketika, En AMir pun memancutkan air mani nya ke dalam cipap ku. Aku juga721Please respect copyright.PENANAwtHLizhqJM
turut mencapai klimaks. En AMir yang keletihan terbaring di sebelah ku 721Please respect copyright.PENANARIEd7PSQlH
dan kami terbaring seketika. Setiap kali kami bersetubuh, aku pasti 721Please respect copyright.PENANAfog8sViBzx
sangat menikmati klimaks yang diberikan oleh En AMir. Selepas itu, En 721Please respect copyright.PENANAV60CSjc9JV
AMir duduk di sebelah ku yang terkangkang di tengah2 surau itu. Dia 721Please respect copyright.PENANAWBEAOMqHDL
kemudiannya menyuruh ku untuk menyapu air mani nya yang berada di faraj 721Please respect copyright.PENANApS9F1CAjda
ku dengan tangan ku. Kemudian dia menyuruh ke menjilat tangan ku itu. 721Please respect copyright.PENANAR9hRMaaZkU
Ini kali pertama die menyuruh berbuat demikian. Ku merasakan jijik 721Please respect copyright.PENANAUgvzRklh2Z
sekali tapi aku tidak mahu melawan. ku gagahkan diriku dan buat seperti 721Please respect copyright.PENANA2rSc7TOHc2
yang disuruh. Pada mulanya, ku rasakan campuran air mani En AMir dan Air721Please respect copyright.PENANAS3caVYl6XF
cipap ku sangat lah payau tapi ku teruskan juga kerana arahan En Amir. 721Please respect copyright.PENANA0SWwrNRN5T
Malah aku menjilat2 tangan ku sambil tersenyum di depan En AMir. Gayaku 721Please respect copyright.PENANAN7kFkry89L
seperti budak yang sedang menjilat coklat. Aku berbuat demikian kerna 721Please respect copyright.PENANAb2PncKmyQj
aku sudah berjanji untuk selalu ceria di depan EN AMir. Dia senyum puas 721Please respect copyright.PENANAdRb9nDWer1
melihat gaya ku itu.copyright protection717PENANAvfyVgeCzUC721Please respect copyright.PENANA7e9sTuUsD4

"Macam mana,sedap air mani saya?"copyright protection717PENANAovSL3vmu9n721Please respect copyright.PENANAdO72ckNySD

"Sangat sedap En AMIr......"kataku sambil melemparkan senyuman manjacopyright protection717PENANABzBFhmAqJX721Please respect copyright.PENANAR5v3eSHb78

"Bagus la...lepas ni, awak akan dapat rasa air mani saya tiap2 hari" katanya sambil ketawacopyright protection717PENANALedjauxM4s721Please respect copyright.PENANAdfmnHgRCIu

"Terima kasih En AMir....saya memang nk minum air mani encik tiap2 hari" kataku sambil mengeyit mata.copyright protection717PENANAosXhe1NAvX721Please respect copyright.PENANAHVjOYv8L30

Setelah selesai, En amir721Please respect copyright.PENANApU6UYkNFwU
tidak membenarkan ku memakai baju. Kami kutip baju2 kami dan bergerak 721Please respect copyright.PENANAOK9a7RrZua
ke tandas sambil berbogel. Ditandas pula, kami membersihkan badan kami 721Please respect copyright.PENANAub6N04j8Qm
sambil bergurau2 mesra. Kemudian, kami masuk semula ke pejabat. Seperti 721Please respect copyright.PENANA9ghfbgAYV6
biasa, aku akan duduk di atas riba nya dengan hanya memakai tudung labuh721Please respect copyright.PENANATJR2UZUmYp
dan kami akan melihat laptop nya. Hari ini kami cuma melihat gambar2 721Please respect copyright.PENANAwtAChBGAJx
bogel yang ku ambil pagi tadi. Di surau tadi En Amir tidak membawa 721Please respect copyright.PENANAXTNf8YvIXq
kamera video nya, jadi kami tidak merakam aksi kami tadi. Dia mengatakan721Please respect copyright.PENANAPQaHT5GOrF
yang dia gembira kerana aku sudah pandai dan tidak malu lagi untuk 721Please respect copyright.PENANAdX8Nzqpg08
bergaya lucah tapi dia masih menyruh ku untuk membuat lebih banyak 721Please respect copyright.PENANANY2BdazITx
kajian. Dia juga menyatakan yang aku memang sudah biasa membuat wajah2 721Please respect copyright.PENANA9Jnkqhp65Q
ghairah. Ku senyum kepadanya dan mengatakan ku gembira dapat membuatnya 721Please respect copyright.PENANAMiNU6mlvCl
gembira. Selepas itu, En AMir membenarkan ku memakai baju ku semula dan 721Please respect copyright.PENANAEqkG1xRBgL
membenarkan ku pulang. Sebelum pulang, ku mencium tangan nya dan 721Please respect copyright.PENANA8quwKVN92S
mulutnya.copyright protection717PENANAY6wzMOVmeE

54.166.141.69

ns54.166.141.69da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X