×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Fantasy
husna
No tags yet.
Tags
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
8125 Reads
25 Likes
36 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
husna
36 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
#2
Husna 2
mengangkang27
Mar 11, 2018
1
0
924
7 Mins Read
No Plagiarism!0ra5XgyC8oOxPKG2uA94posted on PENANA 928Please respect copyright.PENANA0X6wtOcG2X

Hari ini hari isnin dan aku sedang memandu kereta untuk ke copyright protection924PENANAcF32I4PRbZ928Please respect copyright.PENANAqutgHNrtru

pejabat. Hujung minggu lepas aku habiskan masa dengan copyright protection924PENANAwcrGhoXP16928Please respect copyright.PENANA9IcjLtdz0a

memikirkan apa yang terjadi pada jumaat lepas. Permintaan copyright protection924PENANAePD3zk64Ug928Please respect copyright.PENANAm07sxBgJij

En Amir masih bermain dalam fikiran ku. Aku kini nekad copyright protection924PENANA87Wc9EgZvr928Please respect copyright.PENANAHIOaZvYqYq

dengan keputusan yang aku telah buat dan aku harus tabah copyright protection924PENANAZ2EqJVPGLQ928Please respect copyright.PENANAU897rUAFtB

dengan apa yang akan terjadi selepas ini. Aku sampai ke copyright protection924PENANANZFq2fK9kF928Please respect copyright.PENANAQPCYh9zyTS

pejabat dan ku lihat jam ku menunjukkan pukul 8 pagi.........copyright protection924PENANApsMmEW0VVw928Please respect copyright.PENANARABFLAbK09

Ya...... Aku telah mengambil keputusan untuk menjadi hamba seks copyright protection924PENANAnUz1liWaZI928Please respect copyright.PENANAaVij2KdDqH

En Amir. Pada mulanya, aku ingin menolak dan melaporkan copyright protection924PENANA0MHGdKVYUf928Please respect copyright.PENANAegwQeOZOmT

perkara ini pada polis. Aku fikir yang En Amir tidak akan copyright protection924PENANADkIqGnmHii928Please respect copyright.PENANAHetiUfS5ZT

berani untuk melakukan perkara sebegitu tapi apa yang copyright protection924PENANAdGdNHy5EJ4928Please respect copyright.PENANAfaOxuQiHtI

terjadi pada hari Ahad lepas mengubah keputusan aku. Aku copyright protection924PENANAmKR4q5Pm3J928Please respect copyright.PENANApHZVydKx27

menerima panggilan dari ayah ku dan dia menanyakan khabar copyright protection924PENANACH3l7KIur1928Please respect copyright.PENANAqJlU2faUl9

ku. Kemudian ayah ku berkata sesuatu yang membuat diriku copyright protection924PENANANFH0sozy3j928Please respect copyright.PENANANAkC8OsqwW

sangat sebak. Ayah ku berkata yang dia baru sahaja copyright protection924PENANADp3uuuzkRD928Please respect copyright.PENANA9VE8QclAKo

dijadikan ketua kampung . Dia mengatakan kini copyright protection924PENANA3tl7OtSxXj928Please respect copyright.PENANAHb836ajg5E

tanggungjawabnya kini lagi besar dan lebih banyak orang yg copyright protection924PENANAyKZgLsFl0I928Please respect copyright.PENANAqTfKvnyYO4

menghormatinya. Setelah tamat panggilan telefon itu, aku copyright protection924PENANAED8I8CcIW3928Please respect copyright.PENANAVXZA5QMrrx

menjadi runsing. Jika gambar2 ku tersebar, sudah tentu copyright protection924PENANAl0xG8m90U7928Please respect copyright.PENANAQ9JYdP9w6e

keluarga ku dikampung akan mendapat malu. Lebih2 lagi, ayah copyright protection924PENANAksSjJDLoYL928Please respect copyright.PENANAbw8qhEOQCD

ku adalah orang yang sangat dipandang tinggi. Sudah pasti copyright protection924PENANA6DpelxQxfN928Please respect copyright.PENANAUyAU8GLV7c

aku tidak boleh biarkan kesalahan aku menyebabkan keluarga copyright protection924PENANABBN9hWvrWp928Please respect copyright.PENANAsYmcWz2668

aku hancur.copyright protection924PENANAzgSrzB5l04928Please respect copyright.PENANAlhFtIW7wNK

Sampai saja di pejabat, kulihat kereta En Amir sudah berada copyright protection924PENANA76Hwk23bAj928Please respect copyright.PENANA9IiKCqqoly

di situ dan ku nampak keadaan sangat sunyi. Ini mesti copyright protection924PENANAZcUNlcJQEG928Please respect copyright.PENANABOwX0tx2AD

kerana ianya masih awal. Masuk sahaja di pejabat, hanya copyright protection924PENANAgdW9FwLKRL928Please respect copyright.PENANAaVUQoCNv9A

bilik En Amir sahaja yang lampunya menyala. Ku gagahkan copyright protection924PENANAPZRwvczzoa928Please respect copyright.PENANAgiiy3VYujk

diriku dan ku minta Tuhan untuk kuatkan semangat ku copyright protection924PENANASnmNbHZUyD928Please respect copyright.PENANA3U8AR83oaD

menghadapi semua ini dan ku melangkah masuk ke dalam copyright protection924PENANABPRxYw4JhV928Please respect copyright.PENANA1lzWbXyYtI

pejabat En Amir. En Amir tersenyum melihat kehadiran ku. copyright protection924PENANAu7VmDqzd0X928Please respect copyright.PENANAzJ1Ri4Mgz6

Didalam bilik itu, ada sebuah kamera video dan sebuah copyright protection924PENANAnTlKGxrFs0928Please respect copyright.PENANAAC0IcSRgh1

kamera DSLR. Aku tidak dapat menduga apa yang akan terjadi copyright protection924PENANAj3PbAOHEyZ928Please respect copyright.PENANAUjntfyrOxU

pada ku. En Amir kemudian nya bangun dan merapati aku.....copyright protection924PENANAA26wpKWYYX928Please respect copyright.PENANAw7ExYWCLdb

"Assalamualaikum Husna"copyright protection924PENANAWmQi6wPyci928Please respect copyright.PENANAROOSx0Kog1

"wassalam En Amir"copyright protection924PENANAywloHVcpAL928Please respect copyright.PENANAqbkNEAm5oU

"Saya sangka awak tak datang tadi tapi saya gembira awak copyright protection924PENANAobOvHdgEce928Please respect copyright.PENANA0V1Ft0B5LO

terima cadangan saya"copyright protection924PENANAB9AssGZheb928Please respect copyright.PENANAhDD5va6fyn

"ermmm........."copyright protection924PENANAzNIVbpRoOr928Please respect copyright.PENANAhYyBLdc7jA

"Eh....kenapa muka suram ni?....saya x suka taw. ingat copyright protection924PENANA9dDXIlbYZo928Please respect copyright.PENANA1jw3ZZ3A5O

taw.....awak kena ikut semua perintah saya. kalau tak.............."copyright protection924PENANAdBxN4Zt3hI928Please respect copyright.PENANApns2tXczdL

Mendengar ugutan En Amir, aku mengukir senyuman. Aku tidak copyright protection924PENANAfRvXMHmD6b928Please respect copyright.PENANAWuJv6vIiD2

sanggup membiarkan dia marah kerana takut dengan apa yang copyright protection924PENANA5goJe74p64928Please respect copyright.PENANATFlqIlpMVv

dia boleh lakukan.copyright protection924PENANAOjFl6KlAND928Please respect copyright.PENANABlT3nm0AWe

"Macam tu la....... baru nampak ayu sedikit. ingat ye.....mulai copyright protection924PENANAj2vP0iwnVD928Please respect copyright.PENANAmSI6oPC67f

dari sekarang, saya tak nak awak bermasam muka. setiap kali copyright protection924PENANAy1TXL75Pxb928Please respect copyright.PENANA81VurEPRqL

awak jumpa saya, awak kena layan saya dengan senyuman dan copyright protection924PENANAUluAHBk3c7928Please respect copyright.PENANAn16g4uD55z

sopan. boleh?"copyright protection924PENANAGvackauRxq928Please respect copyright.PENANAjrs2yQRaXY

" Boleh En Amir" jawab ku dengan senyuman. Cuma di dalam copyright protection924PENANAu6rn4dv932928Please respect copyright.PENANAq60lBrZqip

hati saja yang tahu yang aku membuat senyuman yang palsu.copyright protection924PENANAkXnPx5qR8C928Please respect copyright.PENANAcFqjWvOzAT

"Sekarang, mari sini....."copyright protection924PENANAYP891tjvkR928Please respect copyright.PENANA9TlBVTsN4p

En Amir menyuruh ke untuk berdiri di depan sofa pejabatnya. copyright protection924PENANAVOYnc2BHbE928Please respect copyright.PENANAMuvMP6dOxw

Dia kemudian nya menghidupkan kamera video nya dan copyright protection924PENANAKwB8l8dMZm928Please respect copyright.PENANAeKcF39aRIL

mengambil kamera DSLR.....copyright protection924PENANApYbx7d0rJl928Please respect copyright.PENANALRF6tA0Vo4

"Sekarang saya nk tambah koleksi saya, saya nk ambil lebih copyright protection924PENANAiFah3mjE4v928Please respect copyright.PENANAkazQWoXadu

banyak lagi gambar awak, boleh kan?"copyright protection924PENANAiO2TWn2aa2928Please respect copyright.PENANAHsfU7i3iaM

Terkejut aku dengan arahan En Amir. Nampaknya aku memang copyright protection924PENANAwz0I68W7zF928Please respect copyright.PENANA3VDI27j32H

sudah tidak ada pilihan lagi. Dengan ini, mesti die copyright protection924PENANAsSlC9oZt23928Please respect copyright.PENANA8nRHdO6aZj

mempunyai lebih banyak bahan untuk mengugut aku. Namun copyright protection924PENANAZlS1fPphZz928Please respect copyright.PENANAFGLUATdDbo

apakan daya, aku harus menurut.....copyright protection924PENANAjw8kffscn2928Please respect copyright.PENANApfk3Xmahqd

"Sekarang saya nak awak berposing....yang seksi2 taw"copyright protection924PENANASPVds4BryE928Please respect copyright.PENANAZyARfOFmYE

" Tapi En Amir, saya tak taw macam mana"copyright protection924PENANAvyZozedZwd928Please respect copyright.PENANAFElrzVlNzx

" Eh...lupa lak saya. Awak ni orang yg alim. Mesti tak taw. copyright protection924PENANAyPKH90XCck928Please respect copyright.PENANAbZMw3KSe1i

Takpe... Biar saya ajar awak...."copyright protection924PENANAE59ziCEU4d928Please respect copyright.PENANAr1R2S7QxtP

En Amir kemudian nya menunjuk kan beberapa gambar lucah copyright protection924PENANAyzLyXlNblj928Please respect copyright.PENANAc9txB3tWR2

dari telefon nya. Jijik sekali aku melihat gambar2 tu tapi copyright protection924PENANAoT98Bi9yVl928Please respect copyright.PENANAt22gz50rj2

aku terpaksa meniru gaya2 tersebut. En Amir menyuruh aku copyright protection924PENANASAq2aJFPDJ928Please respect copyright.PENANAKK3CMVJCtc

membuat gaya2 itu tanpa membuka pakaian ku. Nampak nya dia copyright protection924PENANA2cjOLgaysv928Please respect copyright.PENANAsFmVdXZGTQ

inginkan gambar seorang wanita yang alim tapi berperangai copyright protection924PENANASQp1Z1k8zf928Please respect copyright.PENANAJnTLDsQDU9

lucah. Kerana takut untuk membuat En Amir marah, aku cuba copyright protection924PENANAusPVv0FaPj928Please respect copyright.PENANAGFTKhGG1j9

membuat gaya2 tersebut dengan sebaik mungkin. Cuma tuhan copyright protection924PENANAUSvdHguRPW928Please respect copyright.PENANAdLPAH2xGJq

sahaja tahu yang betapa jijik nya aku rasa membuat gaya2 copyright protection924PENANAnHNMINN3Wn928Please respect copyright.PENANAxsNqdrT35N

itu. Antara gaya2 yang aku buat adalah melentokkan badan , copyright protection924PENANAiqQ8mm82xY928Please respect copyright.PENANAcLs6vKMbL5

melentokkan punggung dan membuat wajah ghairah. Aku juga copyright protection924PENANAlrQQFx79pX928Please respect copyright.PENANAlZRazyd6eW

disuruh untuk meramas buah dada dan punggung ku dari luar copyright protection924PENANA6MFTznHnqD928Please respect copyright.PENANAxLolcBM5ER

baju kurung ku. Setelah mengambil beberapa keping gambar, copyright protection924PENANALJ3BSqY1sv928Please respect copyright.PENANATRClX86KkR

En Amir berkata pada ku...copyright protection924PENANAZNXPECnMMM928Please respect copyright.PENANAQGQHQpf4wu

" wah...husna, saya rasa awak memang ada bakat la dalam ambil copyright protection924PENANAJSzoM8Mtwd928Please respect copyright.PENANA13fpos1bxG

gambar2 seksi ni..."copyright protection924PENANA6hXaSPBRQ4928Please respect copyright.PENANA2qxFMvNSf8

Merah pada muka ku menahan malu tapi aku cuba menahancopyright protection924PENANAmPRjFwW3iI928Please respect copyright.PENANAK6OBNF12Jx

"Mana ada En Amir..... lagi pun saya x pernah buat macam ni"copyright protection924PENANAQ2BpqnydR4928Please respect copyright.PENANAxKBNa0fbbM

"Tapi saya memang suka gaya awak ni. Baju kurung labuh, copyright protection924PENANAqYln9ecK53928Please respect copyright.PENANASddpS0VGTb

tudung labuh tapi gaya2 yang awak buat ni memang copyright protection924PENANAOsSGLycHBv928Please respect copyright.PENANAODhCe5if81

mengoda....."copyright protection924PENANAqrx1RYppbg928Please respect copyright.PENANANFMosXoH8z

Aku diam menunduk. Malu sungguh ku rasakan......copyright protection924PENANAuBfQZo5c9a928Please respect copyright.PENANAu1NIrFImlC

"Eh...nape diam je? saya puji ni.....kalau saya puji, hargai la copyright protection924PENANAfXD8EoGR6i928Please respect copyright.PENANAyafPNuU5K3

sikit. tunjuk sikit semangat awak tu....awak yang setuju nak copyright protection924PENANAmwKTxCRX13928Please respect copyright.PENANA6xITWaQlRZ

jadi hamba seks saya kan......ke awak memang nak saya sebarkan copyright protection924PENANAdwFtmERrR0928Please respect copyright.PENANAVm0I4roNOK

gmbr2 awak?!" cakap En Amir dengan nada yang agak tegas. copyright protection924PENANAC6YffDEWuK928Please respect copyright.PENANApmUFcHa7MU

Tersentak aku ketika itu.copyright protection924PENANAeQhZKPBCMD928Please respect copyright.PENANAaTsSNp3DKV

"Eh.....bukan macam itu En Amir. Maafkan saya......Tolong lah copyright protection924PENANAF09ktwZlXQ928Please respect copyright.PENANADFhEol6M9U

bagi saya peluang." kata ku dengan terketar-ketar Aku copyright protection924PENANAmAWlPcYu8s928Please respect copyright.PENANAwyhreu9oBV

hampir menitiskan air mata.copyright protection924PENANAfmjwl3mXF9928Please respect copyright.PENANAjMPLECbIgV

" Baiklah.... saya bagi peluang. Ingat ea....kalau saya tak copyright protection924PENANAAk9JFDgEYd928Please respect copyright.PENANADTBUxZgEMp

nampak awak mencuba lebih lagi untuk jadi hamba seks yang copyright protection924PENANAulOrGEDF8L928Please respect copyright.PENANAyjYQKdkTBW

baik, saya tak akan teragak2 lagi"copyright protection924PENANA7n8qUutgr9928Please respect copyright.PENANAPUIFGnhR5y

"Ye3....saya faham En Amir. Terima kasih En Amir kerana copyright protection924PENANAp1tzL8c1Nb928Please respect copyright.PENANANIsoC0oTEa

memuji saya seksi tadi" kataku dengan senyuman. Aku sedar copyright protection924PENANAfhx3JeHmTQ928Please respect copyright.PENANAicth3eun86

yang aku tidak ada pilihan melainkan untuk bersopan dan copyright protection924PENANA80dgr8LUoc928Please respect copyright.PENANAkY12DIpVzv

mendengar arahan En Amir mulai saat ini.copyright protection924PENANA4Oexo0GB2u928Please respect copyright.PENANAtndWLQW9JA

"Saya nak awak berjanji......"copyright protection924PENANANhLklvy3Rr928Please respect copyright.PENANAk2MOjQ2Odb

"Baiklah encik....saya berjanji mulai saat ini tubuh badan copyright protection924PENANAT0s7hTf2OE928Please respect copyright.PENANAUy9VAND0Id

saya adalah milik En Amir. Saya akan menurut segala copyright protection924PENANAfSsuqRu7sw928Please respect copyright.PENANAvcBI8my4wi

perintah encik."copyright protection924PENANABfOmz9R8dJ928Please respect copyright.PENANAERkrFDiIsw

" Macam ini lah..... tunjuk sikit semangat awak tu. awak nak copyright protection924PENANAz6K1e1Vt4J928Please respect copyright.PENANATm42iEPWEy

teruskan lagi penggambaran kita ni?"copyright protection924PENANA8kBAO1sj8U928Please respect copyright.PENANA9aKLST7rYE

"Sudah tentu En Amir.. Saya sudi mengikut perintah encik"copyright protection924PENANAQJ9E6JOYR1928Please respect copyright.PENANAJDw35bHnT9

"Ok...kali ini, awak kena buat aksi yg lebih ghairah lagi copyright protection924PENANAIr8stmuoQz928Please respect copyright.PENANATMwXPOBEKg

ok?sekarang kita akan ambil gambar bogel pula"copyright protection924PENANA8YTJzHL11U928Please respect copyright.PENANAdUqXFjRNLP

Kali ini, En amir menyuruh ku menyelak baju kurung ku untuk copyright protection924PENANAWRE5wKPlJH928Please respect copyright.PENANAsutYyy9gV3

menampakan buah dada ku. Kini aku tidak lagi berlengah2 dan copyright protection924PENANAms9vVDSq1I928Please respect copyright.PENANApOPVMFKoju

pamerkan tubuhku kepada en amir. Kini En amir dapat melihat copyright protection924PENANAZ9HSTgAFiC928Please respect copyright.PENANAEwp5u5pmSa

buah dada ku di balik bra ku. ku juga terus membuat copyright protection924PENANAzetdk0YalH928Please respect copyright.PENANAclFFjddtt8

pelbagai gaya untuk tatapan En Amir. Selepas itu, aku copyright protection924PENANARIa1d5E5vF928Please respect copyright.PENANAwTXmPJ1z8l

disuruh pula untuk menyelak kain ku untuk menunjukkan copyright protection924PENANANuPvnJLYo4928Please respect copyright.PENANA4MStSnziJr

seluar dalam ku. Aku memamng berasa sangat malu tapi aku copyright protection924PENANAAXi3bD49Np928Please respect copyright.PENANAsVN7A6lOzP

cuba juga untuk beraksi ghairah Di muka ku pamerkan copyright protection924PENANARE71Fk7jpC928Please respect copyright.PENANAX6IUtxEu6M

senyuman dan wajah2 ghairah. Aku tidak peduli lagi kerana copyright protection924PENANAZd7PJuzusX928Please respect copyright.PENANAQbzIEs6eKP

bimbang En Amir akan marah. Selepas bebrapa gambar, En amir copyright protection924PENANAz3VR66vafi928Please respect copyright.PENANAFdLtkmzGa9

suruh ku duduk disebelah nya.copyright protection924PENANAA6XH8D2fXs928Please respect copyright.PENANAv7gd2JLHeS

" Bagus Husna. Saya rasa stim sangat tengok gaya2 awak ni.... copyright protection924PENANASXGZMpulTX928Please respect copyright.PENANAt433NIwTWg

Kulit awak memang putih. Buah dada dan punggung awak memang copyright protection924PENANAjt0el7kQiA928Please respect copyright.PENANAJCtv5OREu2

comel"copyright protection924PENANA8SH5APIC5G928Please respect copyright.PENANAO094ecOZT2

" Terima kasih En Amir..... saya bangga encik suka gambar2 copyright protection924PENANA4XDKWp9rL3928Please respect copyright.PENANARn7UqVDWPz

saya"copyright protection924PENANAp5wpjRxEHP928Please respect copyright.PENANAdybH4gwVV1

" Sejujurnya, awak rasa awak seksi x?"copyright protection924PENANAfQIWWiMFUS928Please respect copyright.PENANAXK17PfjDec

" tak En Amir tapi saya janji, saya akan usaha untuk jadi copyright protection924PENANAlYPYIMoSea928Please respect copyright.PENANAF6zN10IEXx

lebih seksi untuk encik"copyright protection924PENANAVDfr3zjAe1928Please respect copyright.PENANAdb6pSaFo5B

" Bagus2... tapi saya xnk awak berubah banyak sangat. kenapa copyright protection924PENANAqtR8qOqdtk928Please respect copyright.PENANAp3mrbbGuOV

saya suka awak adalah sebab awak ni alim. saya suka dengan copyright protection924PENANA5OjUN2HbUV928Please respect copyright.PENANAHu1hh3hZHf

perempuan yang alim tapi sebenarnya lucah....."copyright protection924PENANAmPyBhBaBco928Please respect copyright.PENANAxUqDjjNZIT

" Saya faham En Amir....."copyright protection924PENANACCSuKijawM928Please respect copyright.PENANAB8XXz89gCX

"sekarang saya nak amik gmbr awak lagi tapi kali ni saya copyright protection924PENANAvBBPwoRdAL928Please respect copyright.PENANAckreBJhSJY

nak nampak semua.saya nak awak berbogel depan saya"copyright protection924PENANA8WBHyTjJuv928Please respect copyright.PENANA8gTzTdSHdB

" Baiklah encik.....saya sedia untuk berbogel untuk En Amir. copyright protection924PENANA7770CRiV2O928Please respect copyright.PENANABPJyMjGVzj

Tubuh badan saya adalah milik En Amir."copyright protection924PENANAIyqjnWIe9j928Please respect copyright.PENANATMDl0e4h7O

Aku kemudian berdiri di depan En Amir dan menanggalkan satu copyright protection924PENANA0igB0OujxZ928Please respect copyright.PENANAgg49PYnHGA

persatu pakaian ku. Walaupun ku berasa malu, aku tetap copyright protection924PENANAOF7VFKNYGP928Please respect copyright.PENANAjhp2Pcmw8V

membuat wajah ceria di depan En Amir. Aku tidak dibenarkan copyright protection924PENANANoodIL9qZj928Please respect copyright.PENANAQ2ItnIIs0Q

membuka tudung, hanya pakaian ku. Sambil ku membuka copyright protection924PENANAKZC0BCO6Vm928Please respect copyright.PENANAgg6lqWkNE1

pakaian, En Amir mengambil gambar2 ku. Kini, aku sudah copyright protection924PENANA5K1dFGXtFE928Please respect copyright.PENANAoXiO080mF9

berbogel di depan En Amir dan memakai tudung labuh ku. copyright protection924PENANAis2GFLsPbr928Please respect copyright.PENANAivb0YzIH1I

Tubuh badan ku sudah tersedia menjadi tatapan En Amir. Di copyright protection924PENANA9WrMW2oK8k928Please respect copyright.PENANAyiYFEpBZcf

dalam hati, aku berasa sangat berdosa kerana telah copyright protection924PENANA6e48sKPqdu928Please respect copyright.PENANA0Bdjpdrqz6

mempamerkan aurat ku di depan lelaki yg bukan suami ku tapi copyright protection924PENANA4wW7dCSFr4928Please respect copyright.PENANAzRCLRBlAin

apakan daya, aku sudah berjanji untuk menjadi hamba seks yg copyright protection924PENANA7B0ynWBLHJ928Please respect copyright.PENANAiQFhwkG7jT

baik untk En Amir. Setelah berbogel, En Amir menyuruh aku copyright protection924PENANA6NYbWqVLR9928Please respect copyright.PENANAnkuADTN5jn

untuk membuat lagi gaya2 lucah. Aku berasa sangat segan copyright protection924PENANAfVFb2SNUyf928Please respect copyright.PENANAcTeOF5p0FI

kerana disuruh kangkang untuk mempamerkan faraj ku. Ku juga copyright protection924PENANAYFQYedVPZC928Please respect copyright.PENANAnYz3g5nWcH

disuruh menonggeng dan En Amir mengambil gambar jubur ku. copyright protection924PENANAz6qxhmYc7P928Please respect copyright.PENANAQz1kaFdYKx

Walaupun malu. ku tetap bersungguh membuat gaya2 copyright protection924PENANAlmL1yNUmIs928Please respect copyright.PENANAlXrzL6Fb7l

itu,semuanya untuk memuaskan hati En Amir. Selepas habis copyright protection924PENANACH8tGmHBbG928Please respect copyright.PENANATujsyzxVwK

mengambil gambar, En Amir menyuruh ku duduk di sebelah nya. copyright protection924PENANAdLNDj40hh7928Please respect copyright.PENANADmkFGulUs6

Kini aku duduk bersebelahan En Amir sambil berbogel.copyright protection924PENANA7DuTE3Hypp928Please respect copyright.PENANAsN3TnP0207

"Seksi betul awak ni husna....Memang tak sia2 saya jadikan copyright protection924PENANA1279vNvcpH928Please respect copyright.PENANAnTCHmahT6O

awak hamba seks saya" kata En Amir sambil menatap tubuhku.copyright protection924PENANATCsGgLKg31928Please respect copyright.PENANAEKaYpRsKMV

"Terima kasih En Amir....encik suka dengan tubuh saya?"copyright protection924PENANAnbFS4jVLSl928Please respect copyright.PENANAQfIU96J98J

"Memang pun...tgk awk berbogel sambil bertudung labuh ni copyright protection924PENANAbUnj3T6z5v928Please respect copyright.PENANAhwDUe05wUb

memang buat saya ghairah"copyright protection924PENANAgZ8JFovqEy928Please respect copyright.PENANAkyVvwlnZ69

"Saya gembira dengar encik cakap camtu"copyright protection924PENANAs2K7VOqQAj928Please respect copyright.PENANAUWoCRyJAIR

"Boleh saya pegang awak?"copyright protection924PENANAcMdA5htcQz928Please respect copyright.PENANAkZoYUDYZ9S

"Sila lah......saya halalkan"copyright protection924PENANAH7yQRdemDT928Please respect copyright.PENANAbuq6ZXsmWy

En amir terus memegang2 buah dada ku. Diramas2 lembut buah copyright protection924PENANAV6WFdRuEI5928Please respect copyright.PENANAwQvVtmtcWb

dada ku dan die terus memegang punggung dan cipap ku. copyright protection924PENANAXVRbvXsZ9i928Please respect copyright.PENANA4hbtf66d5g

Berderau darahku pabila orang yang bukan suamiku memegang copyright protection924PENANAyQq7HhlVDZ928Please respect copyright.PENANA6gKxnKuP7r

ku sebegitu.copyright protection924PENANAPy5LeiDJWm928Please respect copyright.PENANAoDhTzLg3Yd

Walaupun tak rela, ku dapat merasakan sedikit kenikmatan copyright protection924PENANAOUhF5NCxML928Please respect copyright.PENANAf2uqwJxDXC

ketika diraba begitu dan x sedar, cipap ku mulai basah.copyright protection924PENANAQlCgtjyOfb928Please respect copyright.PENANAT4TEBho67w

"Awak suka tak kena pegang macam ni?"copyright protection924PENANAN4KTQYbtH8928Please respect copyright.PENANAxvaPpJAFNz

"Suka En Amir.....Encik boleh pegang mana bahagian tubuh copyright protection924PENANAQw27c8UOGG928Please respect copyright.PENANAS2Bns870L4

saya. Tubuh saya adalah milik encik"copyright protection924PENANAAx2dOvxmjN928Please respect copyright.PENANACE8wjKNIQU

Perbualan kami terhenti pabila kami terdengar pintu pejabat copyright protection924PENANAx7Si0IhccY928Please respect copyright.PENANAeoqodP8OvV

dibuka. Rupanya sudah hampir pukul 9. Pekerja lain sudah copyright protection924PENANAl2voaHw4wd928Please respect copyright.PENANAnoXZLq7SqT

sampai ke pejabat. En Amir terus menyuruh ku memakai baju copyright protection924PENANAL6KOkyjSVD928Please respect copyright.PENANAX3y6zRRnzH

dan die mengemas kamera2 nya. Setelah memakai baju, aku copyright protection924PENANAFsLxKLg2Yt928Please respect copyright.PENANAiN6Icjyl83

keluar dari pejabat En Amir dan berlagak seperti aku juga copyright protection924PENANA0jwwHGdeKJ928Please respect copyright.PENANAgwrevdFD66

baru sampai ke pejabat. Nasib ku baik kerana tiada sesiapa copyright protection924PENANArwQckaLD3G928Please respect copyright.PENANAx495bJW26v

yg mencurigai aku.copyright protection924PENANAhI92gUOxWM

54.166.203.17

ns54.166.203.17da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X