×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Fantasy
husna
No tags yet.
Tags
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
2807 Reads
21 Likes
17 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
husna
17 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
#2
Husna 2
mengangkang27
Mar 11, 2018
1
0
286
7 Mins Read
No Plagiarism!igxpUdbh3pawS3cpyOL7posted on PENANA 290Please respect copyright.PENANAuIeY1xHJvB

Hari ini hari isnin dan aku sedang memandu kereta untuk ke copyright protection286PENANAuVsgpqh2uH290Please respect copyright.PENANAXFQYT3b4Uv

pejabat. Hujung minggu lepas aku habiskan masa dengan copyright protection286PENANArMXZbSdnag290Please respect copyright.PENANAuHScGSz3DM

memikirkan apa yang terjadi pada jumaat lepas. Permintaan copyright protection286PENANAMkMFnY4WNP290Please respect copyright.PENANAb7vq6wXNgs

En Amir masih bermain dalam fikiran ku. Aku kini nekad copyright protection286PENANA3iLwybWPdq290Please respect copyright.PENANAoe8fc1jo5d

dengan keputusan yang aku telah buat dan aku harus tabah copyright protection286PENANAxEcuEonRLx290Please respect copyright.PENANATAVMMCElFi

dengan apa yang akan terjadi selepas ini. Aku sampai ke copyright protection286PENANA7yRUdfTibH290Please respect copyright.PENANA8RqDhwafjq

pejabat dan ku lihat jam ku menunjukkan pukul 8 pagi.........copyright protection286PENANA7fZSLx4Hnh290Please respect copyright.PENANAHIEPYRRhfW

Ya...... Aku telah mengambil keputusan untuk menjadi hamba seks copyright protection286PENANA8UWkpAJMru290Please respect copyright.PENANAv9wrWj3AEJ

En Amir. Pada mulanya, aku ingin menolak dan melaporkan copyright protection286PENANAjz3bugqnyC290Please respect copyright.PENANATNBjqTPB89

perkara ini pada polis. Aku fikir yang En Amir tidak akan copyright protection286PENANA5GR4zCBDkY290Please respect copyright.PENANA1QSGGQxx8N

berani untuk melakukan perkara sebegitu tapi apa yang copyright protection286PENANAVsTRNisw4U290Please respect copyright.PENANAuDW14Sk8tZ

terjadi pada hari Ahad lepas mengubah keputusan aku. Aku copyright protection286PENANA1nu4yYlZmU290Please respect copyright.PENANASnMuGcnwOw

menerima panggilan dari ayah ku dan dia menanyakan khabar copyright protection286PENANABrAsv957Np290Please respect copyright.PENANAGPnyw3p4Ax

ku. Kemudian ayah ku berkata sesuatu yang membuat diriku copyright protection286PENANA5ISYAFg2cl290Please respect copyright.PENANAR5aO6fHqnb

sangat sebak. Ayah ku berkata yang dia baru sahaja copyright protection286PENANAXeIrjhpEgM290Please respect copyright.PENANApgycKfp8Ld

dijadikan ketua kampung . Dia mengatakan kini copyright protection286PENANAySd9lJjqQ6290Please respect copyright.PENANAEs310z5pDG

tanggungjawabnya kini lagi besar dan lebih banyak orang yg copyright protection286PENANAQWPIVpocsB290Please respect copyright.PENANAXvL7jRn1iL

menghormatinya. Setelah tamat panggilan telefon itu, aku copyright protection286PENANAxpPgQ9xgOO290Please respect copyright.PENANAcI1KULZkTL

menjadi runsing. Jika gambar2 ku tersebar, sudah tentu copyright protection286PENANA2nHgw2ZPsP290Please respect copyright.PENANAxyeAAeaFEO

keluarga ku dikampung akan mendapat malu. Lebih2 lagi, ayah copyright protection286PENANAWjLL1GaqSC290Please respect copyright.PENANAlCj6JDY7Eg

ku adalah orang yang sangat dipandang tinggi. Sudah pasti copyright protection286PENANA1q2RGT0e9O290Please respect copyright.PENANASQZTBUFBey

aku tidak boleh biarkan kesalahan aku menyebabkan keluarga copyright protection286PENANA2cbKsIMrxf290Please respect copyright.PENANAnL7BmHQwmv

aku hancur.copyright protection286PENANAhuy3fAJq0C290Please respect copyright.PENANAkH7ENRhMYW

Sampai saja di pejabat, kulihat kereta En Amir sudah berada copyright protection286PENANA3235UJZUX9290Please respect copyright.PENANA3QN2KoWpZa

di situ dan ku nampak keadaan sangat sunyi. Ini mesti copyright protection286PENANAJ0lVKODxfb290Please respect copyright.PENANAYmW5YiMOP9

kerana ianya masih awal. Masuk sahaja di pejabat, hanya copyright protection286PENANAMxFlAVVjlW290Please respect copyright.PENANAjaQrPEi7qg

bilik En Amir sahaja yang lampunya menyala. Ku gagahkan copyright protection286PENANAWoZZuTJtNH290Please respect copyright.PENANA3t7QwRfshf

diriku dan ku minta Tuhan untuk kuatkan semangat ku copyright protection286PENANACxHXssL6Z1290Please respect copyright.PENANADfCzkAS7oI

menghadapi semua ini dan ku melangkah masuk ke dalam copyright protection286PENANAiMyX78S2se290Please respect copyright.PENANAgIT69ILsPc

pejabat En Amir. En Amir tersenyum melihat kehadiran ku. copyright protection286PENANAZpCYp7R8AF290Please respect copyright.PENANAISFQJcIYEZ

Didalam bilik itu, ada sebuah kamera video dan sebuah copyright protection286PENANAPccxaF0WMZ290Please respect copyright.PENANAeieQSyqLFP

kamera DSLR. Aku tidak dapat menduga apa yang akan terjadi copyright protection286PENANAY4Lw1SFUV8290Please respect copyright.PENANAtWym2H4O9U

pada ku. En Amir kemudian nya bangun dan merapati aku.....copyright protection286PENANA9VxLTXTL6t290Please respect copyright.PENANA0SNGJwSrvx

"Assalamualaikum Husna"copyright protection286PENANAqVGDtQjtN5290Please respect copyright.PENANAqJPEzHd0sT

"wassalam En Amir"copyright protection286PENANAtL9eib7X63290Please respect copyright.PENANAPWPojS5oGf

"Saya sangka awak tak datang tadi tapi saya gembira awak copyright protection286PENANA6fYD1SBUDH290Please respect copyright.PENANAiG85mRCfj7

terima cadangan saya"copyright protection286PENANAn4D3I6U1AH290Please respect copyright.PENANAMJRCorjBrM

"ermmm........."copyright protection286PENANA63tgiLrpJx290Please respect copyright.PENANAuhJkF2cLqS

"Eh....kenapa muka suram ni?....saya x suka taw. ingat copyright protection286PENANAtPMrtNk4HY290Please respect copyright.PENANA1JzaPW2rbl

taw.....awak kena ikut semua perintah saya. kalau tak.............."copyright protection286PENANAM52p9Lv3M6290Please respect copyright.PENANAzY4qAtRU4j

Mendengar ugutan En Amir, aku mengukir senyuman. Aku tidak copyright protection286PENANALT9far0BRK290Please respect copyright.PENANAHzAqTft50U

sanggup membiarkan dia marah kerana takut dengan apa yang copyright protection286PENANA9kAVM3J78r290Please respect copyright.PENANAY2DxcsteUF

dia boleh lakukan.copyright protection286PENANA5Ux8jGTPKG290Please respect copyright.PENANAztDETe7L8c

"Macam tu la....... baru nampak ayu sedikit. ingat ye.....mulai copyright protection286PENANAVwz5LKwMlo290Please respect copyright.PENANA4PLEgFUJKV

dari sekarang, saya tak nak awak bermasam muka. setiap kali copyright protection286PENANAwuJ6qwaaDi290Please respect copyright.PENANADJXhg9KKoE

awak jumpa saya, awak kena layan saya dengan senyuman dan copyright protection286PENANABId9QxPKmz290Please respect copyright.PENANAqX73C0hJMq

sopan. boleh?"copyright protection286PENANAqi60nRKUD5290Please respect copyright.PENANAWQfIuvnof8

" Boleh En Amir" jawab ku dengan senyuman. Cuma di dalam copyright protection286PENANAjaA2g1yrbb290Please respect copyright.PENANAjSRha7rUSP

hati saja yang tahu yang aku membuat senyuman yang palsu.copyright protection286PENANAKNUXWKuMuR290Please respect copyright.PENANAyiMGmoGD8t

"Sekarang, mari sini....."copyright protection286PENANAmU9sVxjFrX290Please respect copyright.PENANA35jjNOPac4

En Amir menyuruh ke untuk berdiri di depan sofa pejabatnya. copyright protection286PENANALK7lNonlPz290Please respect copyright.PENANAiwX9O7hf2a

Dia kemudian nya menghidupkan kamera video nya dan copyright protection286PENANAxzmrwjb15G290Please respect copyright.PENANA4BsRhOfYso

mengambil kamera DSLR.....copyright protection286PENANASsB2Uwzdb0290Please respect copyright.PENANArwtKQhyFrL

"Sekarang saya nk tambah koleksi saya, saya nk ambil lebih copyright protection286PENANAaXLijyGGUw290Please respect copyright.PENANAJJiHT6PblR

banyak lagi gambar awak, boleh kan?"copyright protection286PENANAfr5CSCW3E2290Please respect copyright.PENANAlqsOhJCxH5

Terkejut aku dengan arahan En Amir. Nampaknya aku memang copyright protection286PENANAKwulzoS8C4290Please respect copyright.PENANAV8CpTsHr88

sudah tidak ada pilihan lagi. Dengan ini, mesti die copyright protection286PENANA9N1U5ktL1n290Please respect copyright.PENANAcSSvzMBoXX

mempunyai lebih banyak bahan untuk mengugut aku. Namun copyright protection286PENANAigOnTG0PKE290Please respect copyright.PENANAfinI6ErJb9

apakan daya, aku harus menurut.....copyright protection286PENANARvblRKJJSm290Please respect copyright.PENANAP7irxbUeD2

"Sekarang saya nak awak berposing....yang seksi2 taw"copyright protection286PENANAN19PWe9q0a290Please respect copyright.PENANAnQUflu2XSZ

" Tapi En Amir, saya tak taw macam mana"copyright protection286PENANANirCGljGa4290Please respect copyright.PENANAU8iiQpXi89

" Eh...lupa lak saya. Awak ni orang yg alim. Mesti tak taw. copyright protection286PENANAk2zwnqg798290Please respect copyright.PENANAsYgKqOWk3z

Takpe... Biar saya ajar awak...."copyright protection286PENANAtXaCM7RWxR290Please respect copyright.PENANAnrpiHLMJIE

En Amir kemudian nya menunjuk kan beberapa gambar lucah copyright protection286PENANA7layYQUhw4290Please respect copyright.PENANAIDM0VDqSVy

dari telefon nya. Jijik sekali aku melihat gambar2 tu tapi copyright protection286PENANAlR7VnvmDCw290Please respect copyright.PENANA1nxi8X74ib

aku terpaksa meniru gaya2 tersebut. En Amir menyuruh aku copyright protection286PENANAM6tXJg5AcC290Please respect copyright.PENANAEFC3XkPK3x

membuat gaya2 itu tanpa membuka pakaian ku. Nampak nya dia copyright protection286PENANAsjYCSWsMeZ290Please respect copyright.PENANAoMabN6PdZK

inginkan gambar seorang wanita yang alim tapi berperangai copyright protection286PENANARARYvetRS6290Please respect copyright.PENANAL08jjhgrly

lucah. Kerana takut untuk membuat En Amir marah, aku cuba copyright protection286PENANAnFdRCX7Hxk290Please respect copyright.PENANAC0ef3bzSWD

membuat gaya2 tersebut dengan sebaik mungkin. Cuma tuhan copyright protection286PENANAk0DjDvf6iu290Please respect copyright.PENANAqkpBwcHlpG

sahaja tahu yang betapa jijik nya aku rasa membuat gaya2 copyright protection286PENANA5a4W8zbCr4290Please respect copyright.PENANA6bHfu1wLsS

itu. Antara gaya2 yang aku buat adalah melentokkan badan , copyright protection286PENANAJPJWHmTO4r290Please respect copyright.PENANAj5SxlWJVPF

melentokkan punggung dan membuat wajah ghairah. Aku juga copyright protection286PENANA8osMI5iXbA290Please respect copyright.PENANAyg0XRw9zSz

disuruh untuk meramas buah dada dan punggung ku dari luar copyright protection286PENANArhKwdT5pwx290Please respect copyright.PENANAfYKXefZL0r

baju kurung ku. Setelah mengambil beberapa keping gambar, copyright protection286PENANAtfndc4z5TE290Please respect copyright.PENANADjxwRTsAOi

En Amir berkata pada ku...copyright protection286PENANAx22ZOK46Ig290Please respect copyright.PENANAgmyhjpNsYG

" wah...husna, saya rasa awak memang ada bakat la dalam ambil copyright protection286PENANAHaxsGLmMbT290Please respect copyright.PENANA1eFMcT1bE1

gambar2 seksi ni..."copyright protection286PENANAkE8HSkMsqF290Please respect copyright.PENANADilbOc4hNS

Merah pada muka ku menahan malu tapi aku cuba menahancopyright protection286PENANA6YI9XwU2DD290Please respect copyright.PENANAz3e8kxy80x

"Mana ada En Amir..... lagi pun saya x pernah buat macam ni"copyright protection286PENANAjlNQOuCahN290Please respect copyright.PENANAP2LuOYoQ93

"Tapi saya memang suka gaya awak ni. Baju kurung labuh, copyright protection286PENANA4Cscjkx6MY290Please respect copyright.PENANARMlcXap1rc

tudung labuh tapi gaya2 yang awak buat ni memang copyright protection286PENANAMTWu2U0WXE290Please respect copyright.PENANAU1g8aBFIKG

mengoda....."copyright protection286PENANAzgZn7ORJZ9290Please respect copyright.PENANAfzI14xZsn8

Aku diam menunduk. Malu sungguh ku rasakan......copyright protection286PENANAx3LZf5kNb7290Please respect copyright.PENANAveVRrT1QVt

"Eh...nape diam je? saya puji ni.....kalau saya puji, hargai la copyright protection286PENANALX0Ir2DsZA290Please respect copyright.PENANA3PvjXFUDnF

sikit. tunjuk sikit semangat awak tu....awak yang setuju nak copyright protection286PENANA6yR6VZVNJU290Please respect copyright.PENANAjDe1EizDLW

jadi hamba seks saya kan......ke awak memang nak saya sebarkan copyright protection286PENANAXgXIgdOA00290Please respect copyright.PENANAMgbH8CAatv

gmbr2 awak?!" cakap En Amir dengan nada yang agak tegas. copyright protection286PENANAHMYHvqK8SJ290Please respect copyright.PENANADwk9PiOKVc

Tersentak aku ketika itu.copyright protection286PENANAJZiB6dB11k290Please respect copyright.PENANApePDguWP7H

"Eh.....bukan macam itu En Amir. Maafkan saya......Tolong lah copyright protection286PENANAWYBTHS7ws8290Please respect copyright.PENANAMTYXB7zch2

bagi saya peluang." kata ku dengan terketar-ketar Aku copyright protection286PENANAwaUvSqVCzO290Please respect copyright.PENANAHUz24olS9g

hampir menitiskan air mata.copyright protection286PENANAmjNEVURwWT290Please respect copyright.PENANA5yvVcMp9Bx

" Baiklah.... saya bagi peluang. Ingat ea....kalau saya tak copyright protection286PENANARSStMAlT6N290Please respect copyright.PENANAQorPl2WVfe

nampak awak mencuba lebih lagi untuk jadi hamba seks yang copyright protection286PENANA1DYW8Qm3tW290Please respect copyright.PENANAXX8wZdVl54

baik, saya tak akan teragak2 lagi"copyright protection286PENANARPfFtaAlGx290Please respect copyright.PENANABbD67PTwZv

"Ye3....saya faham En Amir. Terima kasih En Amir kerana copyright protection286PENANAfyp71bIm5O290Please respect copyright.PENANA4PTvFeyC9N

memuji saya seksi tadi" kataku dengan senyuman. Aku sedar copyright protection286PENANAa6s82AZpEs290Please respect copyright.PENANAQ7LZEKcA5i

yang aku tidak ada pilihan melainkan untuk bersopan dan copyright protection286PENANAlwiBcLLM7s290Please respect copyright.PENANAEHtiOB8H77

mendengar arahan En Amir mulai saat ini.copyright protection286PENANAjm0Ju1Vdn0290Please respect copyright.PENANAccX5ICkhft

"Saya nak awak berjanji......"copyright protection286PENANA2y7uGa5GzK290Please respect copyright.PENANA55BQ5fBhPH

"Baiklah encik....saya berjanji mulai saat ini tubuh badan copyright protection286PENANA9Vgrwsdifk290Please respect copyright.PENANAAuo4MdFUUN

saya adalah milik En Amir. Saya akan menurut segala copyright protection286PENANAKzHLjcMepa290Please respect copyright.PENANA27ZZdHBxYR

perintah encik."copyright protection286PENANAfrJnWqx167290Please respect copyright.PENANA13XCU2SvkH

" Macam ini lah..... tunjuk sikit semangat awak tu. awak nak copyright protection286PENANALf22GzvURK290Please respect copyright.PENANAcUcBYYODTJ

teruskan lagi penggambaran kita ni?"copyright protection286PENANAeBkWnE9aTz290Please respect copyright.PENANAqVQqU47wC6

"Sudah tentu En Amir.. Saya sudi mengikut perintah encik"copyright protection286PENANAk813vYu3ZA290Please respect copyright.PENANAoDalg4n8zH

"Ok...kali ini, awak kena buat aksi yg lebih ghairah lagi copyright protection286PENANAaLPcNwLjqD290Please respect copyright.PENANAQMC2nA1beV

ok?sekarang kita akan ambil gambar bogel pula"copyright protection286PENANA4FfoCC2MMV290Please respect copyright.PENANAUEQL4LPcir

Kali ini, En amir menyuruh ku menyelak baju kurung ku untuk copyright protection286PENANAl74nbAlFDl290Please respect copyright.PENANAiG5t2lxpu7

menampakan buah dada ku. Kini aku tidak lagi berlengah2 dan copyright protection286PENANAfO650UBMd2290Please respect copyright.PENANA7lTJngkpsy

pamerkan tubuhku kepada en amir. Kini En amir dapat melihat copyright protection286PENANApiHEGkgJ62290Please respect copyright.PENANAkncb8hXYug

buah dada ku di balik bra ku. ku juga terus membuat copyright protection286PENANAFsaKPlkb0Y290Please respect copyright.PENANApNXvgZQOpl

pelbagai gaya untuk tatapan En Amir. Selepas itu, aku copyright protection286PENANAwfMDkNyWAM290Please respect copyright.PENANAVwGPg46Auy

disuruh pula untuk menyelak kain ku untuk menunjukkan copyright protection286PENANAZZ4GEK1Vu7290Please respect copyright.PENANA8OWl04DY37

seluar dalam ku. Aku memamng berasa sangat malu tapi aku copyright protection286PENANAYaz8UptfAt290Please respect copyright.PENANAetUbYbbPZA

cuba juga untuk beraksi ghairah Di muka ku pamerkan copyright protection286PENANAe6J1J3Pi0p290Please respect copyright.PENANAaV7RKnVRXp

senyuman dan wajah2 ghairah. Aku tidak peduli lagi kerana copyright protection286PENANA4Zp8G3THYo290Please respect copyright.PENANAq6emrfr4du

bimbang En Amir akan marah. Selepas bebrapa gambar, En amir copyright protection286PENANAPXyo5tNyIo290Please respect copyright.PENANAcrX6DViPKh

suruh ku duduk disebelah nya.copyright protection286PENANA2XvLYfPNxP290Please respect copyright.PENANApVcxMXUIPS

" Bagus Husna. Saya rasa stim sangat tengok gaya2 awak ni.... copyright protection286PENANAdBPCJvGDdE290Please respect copyright.PENANA8fZnCqC3vP

Kulit awak memang putih. Buah dada dan punggung awak memang copyright protection286PENANA12CzrH2fgL290Please respect copyright.PENANAyIhvPVr7Kc

comel"copyright protection286PENANADiI83GnSuU290Please respect copyright.PENANAoa7BHUzCDo

" Terima kasih En Amir..... saya bangga encik suka gambar2 copyright protection286PENANAIHwxjg3ZTg290Please respect copyright.PENANAuLEu8gUKkq

saya"copyright protection286PENANAEUjguKYx0e290Please respect copyright.PENANAAS8SnXNP5y

" Sejujurnya, awak rasa awak seksi x?"copyright protection286PENANAiDw0MAHasc290Please respect copyright.PENANA1tJ95q3F2G

" tak En Amir tapi saya janji, saya akan usaha untuk jadi copyright protection286PENANA5aTBIdRLdL290Please respect copyright.PENANA3xsI2BYWlj

lebih seksi untuk encik"copyright protection286PENANA2SGm9a67H7290Please respect copyright.PENANAnWbwOzuCoz

" Bagus2... tapi saya xnk awak berubah banyak sangat. kenapa copyright protection286PENANAm0KT0xtIHW290Please respect copyright.PENANAbq3Uz9lDOo

saya suka awak adalah sebab awak ni alim. saya suka dengan copyright protection286PENANAUN6OoO2gAg290Please respect copyright.PENANAkSWMAYnzUJ

perempuan yang alim tapi sebenarnya lucah....."copyright protection286PENANA2C8IYiS5qA290Please respect copyright.PENANASiG3PvDj81

" Saya faham En Amir....."copyright protection286PENANAdMAXGBv9jd290Please respect copyright.PENANATjrWd16zEU

"sekarang saya nak amik gmbr awak lagi tapi kali ni saya copyright protection286PENANA5e0c3p15GB290Please respect copyright.PENANAXZMTLnR9XM

nak nampak semua.saya nak awak berbogel depan saya"copyright protection286PENANAmIeurdMkjd290Please respect copyright.PENANATP4ATT5wdd

" Baiklah encik.....saya sedia untuk berbogel untuk En Amir. copyright protection286PENANAUwZvuG60Pq290Please respect copyright.PENANAy6w03K19jG

Tubuh badan saya adalah milik En Amir."copyright protection286PENANAdVFe7ID9Ok290Please respect copyright.PENANA4hFRare1Bc

Aku kemudian berdiri di depan En Amir dan menanggalkan satu copyright protection286PENANAKa2ZFtcsNw290Please respect copyright.PENANAOu1T4VNas0

persatu pakaian ku. Walaupun ku berasa malu, aku tetap copyright protection286PENANAFI2Fdxlkxb290Please respect copyright.PENANAn17U1aF3kZ

membuat wajah ceria di depan En Amir. Aku tidak dibenarkan copyright protection286PENANALK6qYe9CnX290Please respect copyright.PENANAJogpfqQuss

membuka tudung, hanya pakaian ku. Sambil ku membuka copyright protection286PENANAW88Z7Ntkgh290Please respect copyright.PENANAGgWI91EWb6

pakaian, En Amir mengambil gambar2 ku. Kini, aku sudah copyright protection286PENANAQVZTBdqWxX290Please respect copyright.PENANAXz84t9e9dz

berbogel di depan En Amir dan memakai tudung labuh ku. copyright protection286PENANA8iIfJHuSjR290Please respect copyright.PENANA8XXomdPdHh

Tubuh badan ku sudah tersedia menjadi tatapan En Amir. Di copyright protection286PENANAQg0Yf7MIs2290Please respect copyright.PENANAFnyC6HEKEQ

dalam hati, aku berasa sangat berdosa kerana telah copyright protection286PENANAZjXZczdDwL290Please respect copyright.PENANAQBpYFT8U2l

mempamerkan aurat ku di depan lelaki yg bukan suami ku tapi copyright protection286PENANAAE4jUN0oFk290Please respect copyright.PENANAtbjqzFDpTl

apakan daya, aku sudah berjanji untuk menjadi hamba seks yg copyright protection286PENANAfvAgtQogyQ290Please respect copyright.PENANAHyJfaPWPzB

baik untk En Amir. Setelah berbogel, En Amir menyuruh aku copyright protection286PENANAiy9gylPLYl290Please respect copyright.PENANAFqc4pRYxM1

untuk membuat lagi gaya2 lucah. Aku berasa sangat segan copyright protection286PENANAwz0ATUoTi3290Please respect copyright.PENANATfccGMSkcL

kerana disuruh kangkang untuk mempamerkan faraj ku. Ku juga copyright protection286PENANAdyzOO3Ecjd290Please respect copyright.PENANAFTjo8ud5jN

disuruh menonggeng dan En Amir mengambil gambar jubur ku. copyright protection286PENANA2BMcRkyH6x290Please respect copyright.PENANAGZdS4CK2ax

Walaupun malu. ku tetap bersungguh membuat gaya2 copyright protection286PENANA2D63eZXCTf290Please respect copyright.PENANA43Mhgt39Ng

itu,semuanya untuk memuaskan hati En Amir. Selepas habis copyright protection286PENANAG7OfWCiAPC290Please respect copyright.PENANAUt9eRhJ5m2

mengambil gambar, En Amir menyuruh ku duduk di sebelah nya. copyright protection286PENANANSdA45UCM1290Please respect copyright.PENANAS326W6IH8T

Kini aku duduk bersebelahan En Amir sambil berbogel.copyright protection286PENANA9PEgSSgQva290Please respect copyright.PENANAecX0uduymh

"Seksi betul awak ni husna....Memang tak sia2 saya jadikan copyright protection286PENANA5bhTqdwJOl290Please respect copyright.PENANAOhLXvDfeIB

awak hamba seks saya" kata En Amir sambil menatap tubuhku.copyright protection286PENANAlCdzciE6Ur290Please respect copyright.PENANAhBFjIBprjy

"Terima kasih En Amir....encik suka dengan tubuh saya?"copyright protection286PENANA84hMlaFB0b290Please respect copyright.PENANAkxLhyfv2NS

"Memang pun...tgk awk berbogel sambil bertudung labuh ni copyright protection286PENANAL6m30Nhwx5290Please respect copyright.PENANAkB95yEIOTr

memang buat saya ghairah"copyright protection286PENANASSH6sTo70j290Please respect copyright.PENANAqb35vLHUc0

"Saya gembira dengar encik cakap camtu"copyright protection286PENANAy8oQVJ0Bl0290Please respect copyright.PENANAtwxeO5uj8h

"Boleh saya pegang awak?"copyright protection286PENANAN769b6XsDu290Please respect copyright.PENANAbsTkysZggT

"Sila lah......saya halalkan"copyright protection286PENANAxvnfBP90X9290Please respect copyright.PENANAHG4KLzwsuI

En amir terus memegang2 buah dada ku. Diramas2 lembut buah copyright protection286PENANAjwiHmermQM290Please respect copyright.PENANAtXf0c36Gmf

dada ku dan die terus memegang punggung dan cipap ku. copyright protection286PENANAnDTtN4AKxd290Please respect copyright.PENANAXyHQSgiSwy

Berderau darahku pabila orang yang bukan suamiku memegang copyright protection286PENANAf5JDkltulq290Please respect copyright.PENANALefQZ0pvtU

ku sebegitu.copyright protection286PENANAEEWWmibNF1290Please respect copyright.PENANAdWRsX4w4KS

Walaupun tak rela, ku dapat merasakan sedikit kenikmatan copyright protection286PENANAz2Ftvsy6d5290Please respect copyright.PENANAjIr1zjhRcN

ketika diraba begitu dan x sedar, cipap ku mulai basah.copyright protection286PENANAjsa35voyZJ290Please respect copyright.PENANAqX2GN1Gdwa

"Awak suka tak kena pegang macam ni?"copyright protection286PENANAZDnVAJeMxT290Please respect copyright.PENANA7K6Zd43J8N

"Suka En Amir.....Encik boleh pegang mana bahagian tubuh copyright protection286PENANAO7VtArW9x9290Please respect copyright.PENANACrw3s5nKXz

saya. Tubuh saya adalah milik encik"copyright protection286PENANAeRCpUHVigV290Please respect copyright.PENANAyoxA4kBKy8

Perbualan kami terhenti pabila kami terdengar pintu pejabat copyright protection286PENANA1fzpba9pWG290Please respect copyright.PENANAVFS1E66IPe

dibuka. Rupanya sudah hampir pukul 9. Pekerja lain sudah copyright protection286PENANAiLNdeoEbxc290Please respect copyright.PENANAwsF2w87TS5

sampai ke pejabat. En Amir terus menyuruh ku memakai baju copyright protection286PENANAkM3XbXF7fV290Please respect copyright.PENANAtrt01xkDiT

dan die mengemas kamera2 nya. Setelah memakai baju, aku copyright protection286PENANA2gbCGnMPMI290Please respect copyright.PENANALdyEfdKlVA

keluar dari pejabat En Amir dan berlagak seperti aku juga copyright protection286PENANAv5tjjIHYUe290Please respect copyright.PENANAzs2fuzoCsh

baru sampai ke pejabat. Nasib ku baik kerana tiada sesiapa copyright protection286PENANAaf0dccaRkq290Please respect copyright.PENANAHVIaWKIhn0

yg mencurigai aku.copyright protection286PENANANnHZZnmLc8

54.159.91.117

ns54.159.91.117da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X