×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Fantasy
husna
No tags yet.
Tags
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
8120 Reads
25 Likes
36 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
husna
36 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
#3
Husna 3
mengangkang27
Mar 11, 2018
2
0
788
12 Mins Read
No Plagiarism!IbQanEFGzOakhpu2GAUcposted on PENANA 792Please respect copyright.PENANANQa19Dzphx

Aku memulakan kerja ku. 792Please respect copyright.PENANAs5RJ4jGK2u
Hatiku berdebar dengan apa yang telah ku lakukan di pejabat En Amir pagi792Please respect copyright.PENANAZ3LwXefVh1
tadi. Aku masih seperti tidak percaya yang aku telah berkelakuan lucah 792Please respect copyright.PENANAK4SU61xFrP
di depan seorang lelaki yang bukan suamiku.Malah, aku telah berjanji 792Please respect copyright.PENANAdUV5EZokKr
untuk menjadi seorang hamba seks.Setelah menyedari dosa yang telah ku 792Please respect copyright.PENANAOJuzfsOvo6
lakukan, ku berisgtifar banyak2.copyright protection788PENANAMY6KMfq2ds792Please respect copyright.PENANAx8bp3hrBXT

Pada pukul 9.20, ku 792Please respect copyright.PENANAraNmfrmEL6
lihat En Amir keluar dari pejabat nya dan datang ke meja ku. Die meminta792Please respect copyright.PENANA5APA952YAq
aku masuk ke pejabatnya, ada kerja yang perlu disiapkan katanya. Aku 792Please respect copyright.PENANA48zfxCwZdt
tahu dia sengaja berkata begitu kerana tidak mahu menimbulkan rasa syak 792Please respect copyright.PENANASEEG0U7nyT
pada pekerja lain. Aku pun mengikuti dia ke pejabatnya.copyright protection788PENANA0VDR60vLG4792Please respect copyright.PENANAtEtjeDohCZ

Sampai di pejabat nya, 792Please respect copyright.PENANAIG7iVFUsF8
En Amir menyuruh ku duduk di sofa dan mengunci bilik nya. Terus die 792Please respect copyright.PENANAWyNBeOvmb4
duduk disebelahku dan memegang tangan ku. Ku relakan saja tangan ku di 792Please respect copyright.PENANAfEIJXXnmfZ
pegang.copyright protection788PENANAAQpSfUUWuP792Please respect copyright.PENANAmYGugCab5P

"Fuh....lame jugak kita 792Please respect copyright.PENANAj2n7DBV9Y6
punya sesi penggambaran tadi. Saya tak sedar dah nak masuk waktu 792Please respect copyright.PENANAdeLWYIUl59
bekerja. Sebenarnya, saya tak puas lagi nk pegang2 badan awak."copyright protection788PENANA8gNf1zusCI792Please respect copyright.PENANAlr72WoE6zK

"Pegang saja lah En Amir......En AMir boleh buat apa saja pada saya, saya halalkan "copyright protection788PENANAUCDxtKyZwf792Please respect copyright.PENANAVSMjZpVVzT

Terus En Amir menyuruh 792Please respect copyright.PENANA1M7NI5wCrB
ku menyelak baju dan kain kurung ku. Kini tangan nya bermain2 dengan 792Please respect copyright.PENANAMN3UPZiu5R
buah dada ku dan cipap ku. En Amir teruskan perbualan nya sambil meraba2792Please respect copyright.PENANAf1K1lKrgF0
aku...copyright protection788PENANA476tZmnUiS792Please respect copyright.PENANA9HMhuvn08O

"sebenarnya, saya tak 792Please respect copyright.PENANACVBFPrF7WL
sempat nak bagitaw rancangan saya dekat awak tadi.....mulai hari ini, 792Please respect copyright.PENANAZbNJc8tEo9
saya nak awak datang awal ke keje supaya kita ada masa untuk buat sesi 792Please respect copyright.PENANAEyQrQkXdl6
penggambaran, macam mana?"copyright protection788PENANAJr9wHa6bDJ792Please respect copyright.PENANA2X1EDQ5jY2

" saya setuju En amir.....saya akan datang awal mulai hari ini"copyright protection788PENANAUxlx5PiDPO792Please respect copyright.PENANA5YdSHq1b4p

"bukan itu sahaja, mulai792Please respect copyright.PENANAkJYbbPw82R
hari ini, awak akan balik lewat sebab saya nak nikmati tubuh awak pula 792Please respect copyright.PENANAf5PgJt7PN6
pada masa petang. tak kan nak amik gambar awak je.....mesti saya nk 792Please respect copyright.PENANARS44KMvLXz
lepaskan nafsu jugak"copyright protection788PENANASTVYmVkKPD792Please respect copyright.PENANAbijauuZ0D2

"tapi En Amir.........."copyright protection788PENANACy4L4LWbXz792Please respect copyright.PENANASS7I9QbgFY

"Apa yang tapi?!"copyright protection788PENANAUR7gpc6IQV792Please respect copyright.PENANAmxRqBBc6na

"Eh.....maafkan saya En Amir. Saya bukan nak lawan cakap encik. Cuma saya tak tahu macam mana nak terangkan kat suami saya..."copyright protection788PENANAxJOsIbo3Wd792Please respect copyright.PENANAGzt0JXuJY8

"Senang je......kata lah ini jadual baru.....mesti dia faham."copyright protection788PENANAGyLLkQxg2v792Please respect copyright.PENANAMQ1TyaKKqq

"ermm.....baiklah En Amir.saya setuju."copyright protection788PENANAQWnXcNajv0792Please respect copyright.PENANAJNXAdzcqGz

"bagus2....dah, sekarang awak balik ke meja awak. nanti orang syak pulak"copyright protection788PENANAe2J3vrfTub792Please respect copyright.PENANABn94nS2SC0

ku bangun dari sofa dan 792Please respect copyright.PENANA0oR1ipc3aC
membetulkan baju kurung labuhku dan kembali ke meja ku. permintaan En 792Please respect copyright.PENANAtTpruD0G4H
Amir itu masih bermain2 di fikiran ku.....bukan sahaja tubuh badan ku 792Please respect copyright.PENANAgF4pKriMjU
bakal di ratah olehnya malah die mahu aku menipu suamiku.......... Aku 792Please respect copyright.PENANANkjEmB4yEe
tidak dapat menumpukan perhatian langsung dalam kerja ku. Tahu2 saja 792Please respect copyright.PENANAb88BzCeAii
sudah masa makan tengahhari. Aku terus bergerak ke surau untuk solat 792Please respect copyright.PENANAhzYlYINhv7
Zuhur. Aku tidak ada selera untuk makan dan pergi ke kawasan rehat di 792Please respect copyright.PENANAcirvXO71nM
pejabat ku. Aku duduk keseorangan sambil memikirkan nasib ku. Lamunan ku792Please respect copyright.PENANAfyUo9u0o4j
terhenti pabila ku terima panggilan telefon dari suami ku. Rupanya 792Please respect copyright.PENANAHlSFHRou8T
suami sudah sampai ke KL dan dalam perjalanan pulang ke rumah. Setelah 792Please respect copyright.PENANABkc3Q9SXaf
berbual seketika, ku teringat arahan dari En Amir lalu ku ceritakan pada792Please respect copyright.PENANAJqNEOX8Plc
suamiku. Mungkin nasib ku baik, suamiku mengatakan yang die faham yang 792Please respect copyright.PENANA83y0JfS7K1
itu adalah keadaan kerja dan aku harus mengikut masa yang ditetapkan. 792Please respect copyright.PENANA1mmdpcmhax
Dalam hati ku, ku berasa sangat berdosa kerana menipu dan mencurangi 792Please respect copyright.PENANAxUYkyNiHCE
suamiku tapi aku berasa sedikit lega, kerana aku dapat laksanakan arahan792Please respect copyright.PENANAUKHsLqIEys
En Amir. Entah apa akan terjadi sekiranya suami ku x setuju dan ap yang792Please respect copyright.PENANAFzO1Mee9wo
En Amir akan lakukan.copyright protection788PENANA7bJTW4JukL792Please respect copyright.PENANAH3jGoStGz6

Beberapa minit selepas 792Please respect copyright.PENANAktR2WDtEh1
tamat waktu makan, En Amir memanggil ku semula ke pejabatnya. Di 792Please respect copyright.PENANA7WAVYnacxG
pejabatnya, ku lihat En Amir sedang duduk di kerusi kerja nya. Selepas 792Please respect copyright.PENANABeJUU8NoOm
menyuruh ku mengunci pintu, die menyuruh ku untuk duduk di riba nya. 792Please respect copyright.PENANAu9QlcNYFsf
Tanpa segan silu aku menurut perintah. Aku ingin belajar untuk tidak 792Please respect copyright.PENANAHzchubFFnc
malu di depan En Amir kerana ku tahu itu yang dimahukannya. Selepas ku 792Please respect copyright.PENANAlZq5UldHJ2
duduk, tangan kanan nya terus merangkul pinggang ku dan tangan kiri nya 792Please respect copyright.PENANA4dcVzpIx5a
meramas2 buah dada ku dari luar baju. Ku cuma mengukir senyuman pada En 792Please respect copyright.PENANANMJZ4eaJTy
Amir.copyright protection788PENANAZbIn9VajeF792Please respect copyright.PENANAVfymlsIz9r

"Kenyang makan tadi?"copyright protection788PENANAksI3wevL70792Please respect copyright.PENANABeFO9eeRMj

" Saya tak makan pun encik. Saya tak ada selera"copyright protection788PENANAWfbG88LSD5792Please respect copyright.PENANA1z5Lz90KTT

"Eh.....mana boleh macam792Please respect copyright.PENANAjP9RbujU3t
ni. Awak kena makan. Baru ada tenaga nak layan saya.Lagipun, saya nk 792Please respect copyright.PENANAlFH1tQfHI1
awak tambah berat sikit. Buah dada dan punggung awak dah lah x mantap 792Please respect copyright.PENANA1JB6vafvU9
sangat. Awak kena berisi sikit. Baru lah saya rasa puas. Lepas ni saya 792Please respect copyright.PENANApdYy4a2o45
tak nak awak skip lunch lagi."copyright protection788PENANADChm0qhaJv792Please respect copyright.PENANARpKzqeqGW8

"Baik En Amir...saya janji saya akan tambah berat saya lagi."copyright protection788PENANAQ3Yy7uNDgV792Please respect copyright.PENANAIXSj4ntkTo

"bagus...sekarang saya nk awak tgk sesuatu..."copyright protection788PENANAEdaPTiYEaB792Please respect copyright.PENANAtiBrQGBT5F

En Amir membuka laptop 792Please respect copyright.PENANAZW5KwwYWcV
di meja nya dan membuka satu folder bertajuk 'Husna'. Rupanya didalam 792Please respect copyright.PENANA4UTWdYkHid
itu terdapat gambar2 yang diambil olehnya pagi tadi. Dia menyuruh ku 792Please respect copyright.PENANA5LvHdmoOft
melihat gambar ku sendiri. Muka ku menjadi merah padam akibat malu. Aku 792Please respect copyright.PENANAuepzYW5XSi
merasakan diriku sangat jijik sekali. Lebih2 lagi pabila ku melihat 792Please respect copyright.PENANATXcNTqLe83
wajah ku yg membuat wajah ghairah. Aku kini duduk di riba sambil 792Please respect copyright.PENANArePXV2jjRy
menbelakangkan En Amir. Sambil ku melihat gambar2 ku, die meramas2 792Please respect copyright.PENANAMlNcVL81J1
kedua2 buah dada ku. Entah bagaimana, aku merasa kesedapan pabila di 792Please respect copyright.PENANAjCYwpSXa65
ramas2 begitu. Mungkin kerana aku sedang diransang dan sambil melihat 792Please respect copyright.PENANAexj3uf5NyX
gambar bogel ku sendiri, aku merasakan nikmat yang amat sangat. Ku dapat792Please respect copyright.PENANAmli9yeVGfE
rasakan benjolan zakarnya tepat berada di cipap ku. Sedar x sedar, aku 792Please respect copyright.PENANAIyhG4Gz1RF
menggerakkan punggung ku di atas riba En Amir dan sekali sekala ku 792Please respect copyright.PENANA75cr8HGeve
lepaskan desahan manja. En Amir juga makin rakus meramas buah dada ku.copyright protection788PENANAKOe2aesrpc792Please respect copyright.PENANAbRAu18IXPX

"Awak terangsang ke Husna?"copyright protection788PENANAXfgVOoqB2G792Please respect copyright.PENANACxvTeAzNCq

" Ye encik....saya rasa sangat teransang"copyright protection788PENANAwGTGwNZus9792Please respect copyright.PENANAsJvFbEmRSS

"Mesti awak nak lebih dari ni kan?"copyright protection788PENANA6cXlf8AHAZ792Please respect copyright.PENANA63KGxMOgJD

"Ye encik......saya nak lebih....."copyright protection788PENANAUxfbt3zTEB792Please respect copyright.PENANAdlbIepjOcV

"Sabar dulu...sekarang 792Please respect copyright.PENANAeFFKkQoHHh
keadaan x izinkan. Awak sambung keje dulu tapi nanti lepas sume pekerja 792Please respect copyright.PENANAAOlkuT6i9Q
lain sudah balik, datang ke pejabat saya"copyright protection788PENANAzbhtROgQiI792Please respect copyright.PENANAWmb75qwoeJ

En Amir melepaskan 792Please respect copyright.PENANAkto0eJQDry
tangan nya dari buah dada ku dan ku bangun dari ribanya. Ku membetulkan 792Please respect copyright.PENANAU1mflR8sah
baju ku dan berjalan balik ke meja ku. Ku tak sangka yang aku boleh 792Please respect copyright.PENANAi6EudJUK78
teransang dengan apa yang dilakukan oleh En Amir tadi. En Amir seolah2 792Please respect copyright.PENANAusCSsQCjt3
sudah tahu kelemahan ku. Kini aku tidak lagi terfikir tentang suami ku. 792Please respect copyright.PENANARo5eEr6MTg
Malah aku tidak terfikir tentang halal atau haram. Aku cuma tidak sabar 792Please respect copyright.PENANA4cmIGArBlz
untuk bermesra dengan En Amir sebentar nanti. Ku asyik melihat jam, 792Please respect copyright.PENANAKP1mIudkNH
mengira waktu tamat kerja.copyright protection788PENANA0pVYLa6lSH792Please respect copyright.PENANAoF5tTJUZwO

Kini sudah pukul 6. 792Please respect copyright.PENANAgB1CjIdLjy
Kawan2 kerja kusudah pulang. Aku memberitahu mereka yang aku akan pulang792Please respect copyright.PENANAk3nmq5QDqE
lambat kerana ada banyak kerja. Setelah semua orang pulang, aku ters 792Please respect copyright.PENANAkOjqic9dcG
menuju ke bilik En Amir. Selepas masuk ke pejabat, kulihat En Amir 792Please respect copyright.PENANA1sh35BLim4
sedang menyediakan kamera video nya. Nampaknya dia ingin merakam 792Please respect copyright.PENANAQH7e4xkVbK
perbuatan kami nanti. Aku tidak kisah dengan semua itu. Mungkin aku 792Please respect copyright.PENANAzvzSVR554i
sudah terbawa dengan nafsu tapi aku teringat yang aku belum solat asar. 792Please respect copyright.PENANAM6K49QFU92
Aku tahu aku bakal membuat dosa tapi aku tidak mahu menanggung dosa 792Please respect copyright.PENANAY0J6eOEyJP
tidak solat. Aku meminta keizinan dari En Amir dan die membenarkan. 792Please respect copyright.PENANAjilSahKgnO
Setelah selesai solat, aku menuju ke bilik nya. Selepas aku masuk, die 792Please respect copyright.PENANAy9Ujd49TYi
menyuruh aku datang dekat. Kemudian dia merangkul pinggang ku dan 792Please respect copyright.PENANAVXiE4xsI6c
mengucup mulut ku. /Ku membalas ciuman En AMir itu dengan penuh manja 792Please respect copyright.PENANAxpuTiFa2Wx
dan aku memeluk leher nya. Entah dari mana aku dapat keberanian 792Please respect copyright.PENANARuHLNVQXOO
sebegitu. Selepas berciuman, En Amir membuka seluarnya dan menunjukkan 792Please respect copyright.PENANAgKMyoQ6Ryc
zakarnya pada ku. Ku terkejut dengan zakar yang sangat berlainan dari 792Please respect copyright.PENANA46CzZUfaXb
suamiku itu. Zakar En Amir sangat besar dan panjang hingga ku kini sedar792Please respect copyright.PENANAIOFpAtlqq9
yang zakar suamiku tersangat lah kecil....copyright protection788PENANAlNeAYIDyCi792Please respect copyright.PENANAfGU1fjRlaq

"Nape awak nampak terkejut sangat Husna?"copyright protection788PENANA9ctrFlfVcy792Please respect copyright.PENANAyfwaOw53G2

"Bukan apa encik..cuma saya terkejut, zakar encik sangat lah besar"copyright protection788PENANAEcYzbJKh5D792Please respect copyright.PENANAeoRUOrn9SO

"Mane ade. biasa2 je.....suami awak punya mesti lebih kurang macam ni kan?"copyright protection788PENANAYqqd0oWEWy792Please respect copyright.PENANAj7ud9Kw05H

" Tidak En Amir......bila banding dengan zakar encik, suami saya punya sangat lah kecil"copyright protection788PENANAW6KqypLNlY792Please respect copyright.PENANAqDXXOLtTOa

"Haha......kesian awak tapi jangan risau, lepas ni awak akan selalu dapat rasa zakar saya ni"copyright protection788PENANAmZakzl4jD9792Please respect copyright.PENANAW3zNXofky8

Sedar tak sedar aku 792Please respect copyright.PENANA8SgD5pnCpt
sudah memperkecilkan suamiku. Sebagai seorang isteri, aku tidak 792Please respect copyright.PENANAkQ7hNV2hPR
seharusnya membuka aib suami ku. Kini En Amir pasti akan ketawakan 792Please respect copyright.PENANAsMU1ARqQcY
suamiku. En Amir kemudian duduk di sofa dan menyuruh ku melutut di depan792Please respect copyright.PENANAYlQeYWDmz3
nya.copyright protection788PENANAWCznQAMMeI792Please respect copyright.PENANAQTUXbHTeZJ

"Sekarang saya nak awak hisap konek saya"copyright protection788PENANAlaP5BnvmbR792Please respect copyright.PENANA6rv0t5SUV4

" Maafkan saya En Amir. saya tak tahu cara nya. Dengan suami saya pun, saya tak pernah buat."copyright protection788PENANAkyQvSqRXJv792Please respect copyright.PENANASTpI8oFMKe

" Kenapa lah awak ni 792Please respect copyright.PENANAQA8Kykrsyr
semua benda tak tahu.....takpela. nanti saya akan tunjuk dekat awak. 792Please respect copyright.PENANAbFTGFnLyhH
sekarang cuba awak hisap macam mana awak hisap aiskrim"copyright protection788PENANA6G7G3XgPKu792Please respect copyright.PENANAD9B3SJrxwc

Aku cuba membayangkan 792Please respect copyright.PENANAMmNU6mfyON
zakar En Amir seperti aiskrim dan menjilat zakarnya. En Amir pula sedang792Please respect copyright.PENANAZZtTG8gsHx
merakam aksi ku dengan kamera video nya. Aku dapat lihat wajah En Amir 792Please respect copyright.PENANA9kGLozuQ71
yang kesedapan. Pasti dia seronok kerana dapat merakam aksi seorang 792Please respect copyright.PENANA3TnQOtd321
perempuan alim menghisap zakarnya. Zakarnya makin lama makin mebesar dan792Please respect copyright.PENANAR21kVHtbaa
ku dapati makin sukar untuk aku menghisap zakarnya. Kini koneknya suda 792Please respect copyright.PENANAIkvp5UYAK5
keras dan aku cuma dapat memasukkan hanya separuh ke dalam mulut ku. 792Please respect copyright.PENANABNZYENsRQu
Selepas puas dengan hisapan ku, dia menyuruh aku berdiri. Kini dia 792Please respect copyright.PENANASIxU2sCwDM
menyuruh aku membuka pakaian ku tanpa menganggalkan tudung ku. Aku 792Please respect copyright.PENANAHm6cLc7KMR
berdiri dihadapan nya dengan bertudung labuh tapi berbogel. En Amir 792Please respect copyright.PENANAPnFOmjCOas
meletakkan kamera nya di stand. Kemudian dia menyelak tudungku dan 792Please respect copyright.PENANAj3bQXdjzKW
menghisap buah dada ku dengan rakus. Tangan nya pula meramas2 punggung 792Please respect copyright.PENANAmritE4FLOr
ku. Ku merasakan nikmat yang teramat sangat. Tidak pernah suamiku 792Please respect copyright.PENANACEPisbB40M
berbuat begitu padaku. Setelah puas menghisap dada ku, dia menyuruh aku 792Please respect copyright.PENANAxkPJbNXunH
mengangkang sedikit dan menjilat faraj ku. Rupanya banyak nikmat seks 792Please respect copyright.PENANArJ8KcMORxD
yang aku tidak dapat dari suamiku. Perasaan pabila faraj ku dijilat 792Please respect copyright.PENANAjah8tKk4Pl
sangat lah nikmat. Tanpa ku sedar aku melapskan desahan2 manja dan 792Please respect copyright.PENANARnFG6Qu3lR
meramas2 sendiri buah dada ku. Selepas itu,dia mennyuruh ku menonggeng 792Please respect copyright.PENANAKMASwNFlFd
ke arah nya. Kini En Amir dapat melihat jelas faraj dan juburku. Ku 792Please respect copyright.PENANAYYof7RZsWP
lebih terkejut apabila En Amir mula menjilat jubur ku sambil meramas2 792Please respect copyright.PENANANNcsuijYlE
punggung ku. Benda seperti ini pasti tak akan dilakukan oleh suami ku. 792Please respect copyright.PENANAP6qqZXdEiT
Suamiku seorang yang alim dan dia tahu yang haram untuk menyentuh jubur 792Please respect copyright.PENANASgRgwZ8wr4
ketika bersetubuh. Tapi entah kenapa aku berasa sungguh nikmat ketika En792Please respect copyright.PENANAlfRxImQ1kc
Amir berulang2 menjilat di antara faraj dan jubur ku. Akhirnya ku 792Please respect copyright.PENANAGai6Ah4OWm
mencapai klimaks untuk kali pertama dalam hidup ku. Lututku menjadi 792Please respect copyright.PENANAHPDz59zeG1
lemah dan ku terduduk di lantai. En Amir hanya tersenyum memandang ku 792Please respect copyright.PENANAi1gazYwp0R
dan membiarkan aku seketika untuk mengambil nafas.copyright protection788PENANAy5FobgMGDY792Please respect copyright.PENANABG1TNCbRq8

"Awak dah capai klimaks ke?"copyright protection788PENANAyYwpupPlmz792Please respect copyright.PENANAe8XRH31ghH

"Ye encik.....saya tak pernah rasa begini sedap"copyright protection788PENANAQtgY9kWpaG792Please respect copyright.PENANAhAJyKiwhHx

"Haha....kesian awak. Mesti suami awak tak pandai puaskan awak. Takpe.....biar saya puaskan awak"copyright protection788PENANAUIMA7XQUEu792Please respect copyright.PENANA8id9c0LoSc

En Amir mengangkat ku 792Please respect copyright.PENANAw6kuY2x0jP
dan menyuruh ku baring di atas sofa. Dia suruh aku mengangkang dan dia 792Please respect copyright.PENANAHBpq99JGqq
mengambil tempat dicelah kangkang ku. Ku sedar masanya dah tiba. 792Please respect copyright.PENANAdzJqJWrukk
Sekarang faraj ku bakal ditusuk dengan zakar yang bukan milik suamiku 792Please respect copyright.PENANAHRr2mp4Tqo
tapi itu semua aku lupakan. En Amir meletakkan zakar nya ke bibir faraj 792Please respect copyright.PENANAJ8Z8z8iiOI
ku dan cuba menolak masuk. Aku menjerit kesakitan kerana faraj ku masih 792Please respect copyright.PENANAI1iss1oUwI
tidak biasa dengan zakar EN Amir yang besar. En Amir menyedari perkara 792Please respect copyright.PENANAedAFgW5kQv
itu dan cuba menusuk ku dengan perlahan-lahan. Ambil masa juga kerana 792Please respect copyright.PENANAJzDIIcQ0uF
faraj ku tidak biasa dan ku masih merasa sakit tetapi cuma sebentar 792Please respect copyright.PENANAJdH1Fa244z
selepas itu, kesakitan itu bertukar menjadi nikmat dan En Amir dapat 792Please respect copyright.PENANAMiMnY2k3na
memasukkan sepenuhnya zakarnya ke dalam faraj ku. Akibat terlalu nikmat,792Please respect copyright.PENANAz6KcPspGtU
aku sekali lagi mencapai klimaks. En Amir membiarkan zakarnya dalam 792Please respect copyright.PENANAlc82dNdgRh
faraj ku dan mencium mulut ku. Ku membalas ciuman nya dengan penuh 792Please respect copyright.PENANAPEAC2yFmC2
manja. Sesekali dia menghisap buah dada ku untuk membangkitkan semula 792Please respect copyright.PENANAxb9ioZLOFe
nafsuku. Setelah aku bersedia kembali, En Amir memulakan tujahan 792Please respect copyright.PENANAI0qR3EFgUx
zakarnya. Tiap kali zakarnya berlanggar dengan dinding farajku, terasa 792Please respect copyright.PENANAyKb8meH1Bk
bagai ada kejutan elektrik. Aku berasa sungguh sedap.copyright protection788PENANASctpBXOrib792Please respect copyright.PENANA48verUdcIS

"Macam mana Husna? sedap?"copyright protection788PENANA09Eg8NA4cK792Please respect copyright.PENANAqrTRiXvXeq

"Sedap nya Encik.......ya allah, saya x pernah rasa nikmat begini......ahhhh......ahhh......"copyright protection788PENANAL7txHBvyv9792Please respect copyright.PENANAuMaGVwVCxw

"Konek sape lagi sedap, saya ke suami awak?"copyright protection788PENANA2nmvMYtBpL792Please respect copyright.PENANAWCFsQ6n3i6

"En Amr punya....ahhh...ahhh"copyright protection788PENANAMpVrG3eh7r792Please respect copyright.PENANAWJyQAQN6O1

"Betul ke ni?"copyright protection788PENANA1Syvqg6VOB792Please respect copyright.PENANAwjOG0JdWmL

"Demi tuhan, memang En Amir punya lagi sedappp.....ermmm....arghhh"copyright protection788PENANA4RZrnMpQnO792Please respect copyright.PENANAsjn7Med9iw

Aku tidak sangka ayat 792Please respect copyright.PENANAgffO5QFTWu
sedemikian boleh keluar dari mulutku. Tidak lama selepas itu, En Amir 792Please respect copyright.PENANAVtNJaOtnKQ
mengeluarkan zakarnya dan duduk di sofa. Dia menyuruh aku untuk duduk di792Please respect copyright.PENANA9caxkWLy63
atas nya. Setelah ku halakan zakarnya ke farajku, ku tekan badan ku 792Please respect copyright.PENANA4mikboaQh7
hingga seluruh zakarnya masuk ke faraj ku. Dengan hanya berbuat begitu 792Please respect copyright.PENANAkcA8VLWp9H
aku hampi mencapai klimaks. Aku kemudiannya menghenjut tubuhku turun dan792Please respect copyright.PENANAfiTpPemBMt
naik. Semenjak aku berkahwin, ini lah kali pertama aku dapat membuat 792Please respect copyright.PENANAFQQXb1llRC
posisi begini dan tenyata amat nikmat. Kini aku suda mendapat klimaks ku792Please respect copyright.PENANAtcP3kKPhaY
yang ketiga. Lutut ku menjadi sangat lemah. Aku tidak pernah mendapat 792Please respect copyright.PENANAYphSP76bIT
klimaks, ini kan pula 3 kali berturut-turut. Melihat aku yang sudah 792Please respect copyright.PENANAEnKvlVwHgo
lemah, En Amir mengangkat aku dan membaringkan ku semula di sofa dan 792Please respect copyright.PENANAkJA9NVUDc4
kembali menghenjut ku. Walaupun sudah lemah, tapi aku masih terasa 792Please respect copyright.PENANABatT2j09vI
nikmat disetubuhi En Amir. Ku lihat En Amir melajukan dayungan nya.....copyright protection788PENANACadxBUBPbJ792Please respect copyright.PENANA2a6MFrIb8Z

"Husna......saya nak pancut dah ni. Saya nak pancut dalam cipap awak boleh?"copyright protection788PENANAhdCQI26PYV792Please respect copyright.PENANAzsIaCw5wah

"Errmmm...ahhhh.......boleh En Amir.......ahhhh......saya halalkan........aaaahhhhhh"copyright protection788PENANAr3Mqu9cTZA792Please respect copyright.PENANAALr4EunFES

Seketika kemudian, En 792Please respect copyright.PENANAnH2uuHVcT4
AMir memancutkan air mani nya. Aku juga mencapai klimaks ku sekali lagi.792Please respect copyright.PENANAbsxUC9rHFB
Ku dapat merasakan hangat air mani En Amir memenuhi farajku. Mataku 792Please respect copyright.PENANAZgnqk2VIHA
terpejam kerana kesedapan yang melampau dan badan ku bergetar. En Amir 792Please respect copyright.PENANAA5hDzMluYe
mengeluarkan zakarnya dan membiarkan aku terbaring di sofa. Walau pun 792Please respect copyright.PENANAzaH64kgw1W
maaku terpejam, aku dapat merasa En Amir sedang berdiri disebelahku dan 792Please respect copyright.PENANA80cvrxxnff
sedang merakam kan keadaan tubuhku sekarang ini. Aku sudah dapat agak 792Please respect copyright.PENANAYQkftU2Op0
apa yang sedang dirakam oleh En Amir. Pasti terpapar wajah seorang 792Please respect copyright.PENANA3YbK5g4lM6
wanita yang bertung labuh tapi sedang berbogel dan sedang baring 792Please respect copyright.PENANAhU7uqy1YWh
kekejangan. Ini lah imej yang mampu menghancurkan hidupku jika tersebar 792Please respect copyright.PENANAdU7yaBscpR
tapi ketika itu, aku terlampau kesedapan hingga tidak dapat berfikir 792Please respect copyright.PENANAdsQpdVFhgr
waras.copyright protection788PENANAHCKValPLb1792Please respect copyright.PENANAoymv2M44L0

Setelas ku berasa agak 792Please respect copyright.PENANAlYVtx640iu
tersedar, aku membuka mataku. Jam kini sudah menunjukkan hampir pukul 7 792Please respect copyright.PENANASwXIVaDAsU
petang. Ku lihat En Amir sudah memakai semula baju nya dan sedang 792Please respect copyright.PENANA2QsplvcpAX
mengemas kamera nya. Tersedar aku sudah bangun, dia duduk di sofa dan 792Please respect copyright.PENANAqWWlpurtuK
menyuruh ku memakai semula baju ku. Baju ku yang berselerak di lantai ku792Please respect copyright.PENANAYmhV4d5IOx
pakai semula dan ku membetulkan tudung ku. Setelah siap berpakaian, En 792Please respect copyright.PENANACQo5gJAt9b
Amir menyuruh ku duduk di ribanya. Tangannya pula merangkul pinggangku 792Please respect copyright.PENANAqz7nVwRn0l
dan sesekali meramas2 punggung ku....copyright protection788PENANAvte7jXaqM8792Please respect copyright.PENANA8YIpTMCZvq

"Macam mana tadi Husna, sedap?"copyright protection788PENANAlec7FGhSzh792Please respect copyright.PENANAx7hVcyFN1O

"Sedap sangat encik......tidak pernah saya rasa senikmat ini" kataku sambil tersenyum.copyright protection788PENANAshTdc4y2QK792Please respect copyright.PENANAYso5PjCHGD

"Bagus lah....... Lepas 792Please respect copyright.PENANA3OCLewyRv3
ni, ini lah yang kita akan buat setiap hari. Pagi, kita akan buat sesi 792Please respect copyright.PENANAh3bzZn7Eb9
penggambaran dan petang pula, saya akan ratah badan awak"copyright protection788PENANA4leitxgEY2792Please respect copyright.PENANAt9BSfrbS8S

"Baiklah En Amir.....Saya akan ikut arahan En Amir"copyright protection788PENANANjhZrWFJOf792Please respect copyright.PENANAvbH8XVEwMa

En Amir kemudian 792Please respect copyright.PENANAz4dLDc8LRk
membenarkan ku pulang. Sebelum pulang, kami berciuman dan berpelukan 792Please respect copyright.PENANAVltwdJXpB6
mesra. Dalam perjalanan pulang ke rumah, aku sedar sesuatu. Seluar dalam792Please respect copyright.PENANAh7iYffUTLG
ku terasa sangat basah. Jadi aku berhenti di sebuah stesen minyak dan 792Please respect copyright.PENANA4lLh6pufam
ku masuk ke tandas. Rupanya kebasahan itu adalah dari air mani En AMir 792Please respect copyright.PENANAz5H2CVMAkn
yang mengalir dari farajku. Terus aku membasuh faraj dan seluar dalam 792Please respect copyright.PENANAGCvYBKdvEZ
ku. Aku bimbang suamiku akan ternampak kesan di seluar dalam ku. Kepala 792Please respect copyright.PENANAcJkX0rnvGx
ku juga pening, bagaimana aku ingin berdepan dengan suamiku. Aku bimbang792Please respect copyright.PENANARfDzigv4QQ
suamiku dapat mengesan apa yang telah aku lakukan. Sampai sahaja di 792Please respect copyright.PENANAswsXv3IJzn
rumah, suamiku menyambut ku mesra. Nampaknya suami ku tak dapat mengesan792Please respect copyright.PENANAIL63J7v6Db
yang aku telah berzina dengan majikan ku tadi. Ketika aku samapai 792Please respect copyright.PENANAEvri4JyAOp
dirumah, sudah hampir pukul 8. Jadi aku beritahu suamiku yang aku masih 792Please respect copyright.PENANAqhWSfrWXbv
belum sembahyang Maghrib dan ingin mandi dulu. Hatiku lega kerana 792Please respect copyright.PENANAlUhsY1zt8c
suamiku tidak syak apa2 dan aku dapat gunakan masa itu untuk 792Please respect copyright.PENANAFNH65MQEnE
bersendirian. Dapat lah aku membasuh seluar dalam ku dan mandi untuk 792Please respect copyright.PENANA4NW0GbsC9D
menghilangkan bukti. selepas mandi, aku makan malam dengan suamiku. Aku 792Please respect copyright.PENANA8uyqWwswZA
masih berasa rindu dengan suamiku dan gembira dapat berbual dengan nya 792Please respect copyright.PENANAJEnrLseB7B
tapi pukul 9, aku suda minta diri untuk tidur. Aku memberi alasan pada 792Please respect copyright.PENANAgbocc5oEHx
suamiku yang aku masih tidak biasa dengan jadual baru ku dan agak penat.792Please respect copyright.PENANAiQ1QhYnJvm
Mujur suamiku memahami dan membenarkan aku masuk ke bilik. Sampai aku 792Please respect copyright.PENANAjf1GHN9Voh
ke bilik, aku tidak terus tidur tapi aku menyelak baju tidur ku ke atas 792Please respect copyright.PENANAwFsVSE0gjI
dan mengankang di atas katil. Sebenarnya faraj ku terasa sakit dan 792Please respect copyright.PENANANBzPsQOPzj
kebas. Mungkin kerana zakar En Amir yang sangat besar. Ketika 792Please respect copyright.PENANAcSzezg1Ibq
mengangkang di atas katil, baru lah kurang sikit sakitnya tapi ku sedar 792Please respect copyright.PENANAZI5sEX7Fdq
aku tidak boleh berbuat begitu terlampau lama. Ini kerana suamiku ada 792Please respect copyright.PENANAn02WQuMEkm
dirumah dan kalau die masuk kebilik, mesti dia akan pelik dengan 792Please respect copyright.PENANAXxexLNNMwZ
perbuatan ku. Sudah ku rasa sakitku berkurangan, aku menutup kakiku dan 792Please respect copyright.PENANAdwHiYmg51t
cuba untuk tidur. Aku memang rasa sangat letih. Mana tak nya, ini kali 792Please respect copyright.PENANAwouzlk38Yo
pertama aku mancapai 4 klimaks dalam masa sehari. Walaupun nikmat 792Please respect copyright.PENANAuWVJtGxht3
bersetubuh dengan En Amir, aku masih rasa sangat berdosa. Aku sudah 792Please respect copyright.PENANAgGzYZykfEl
berzina dengan orang lain dan menduakan suamiku. Aku masih berharap En 792Please respect copyright.PENANAIbKdK5xOew
Amir dapat melepaskan ku dan aku dapat berhenti dari mebuat dosa tapi 792Please respect copyright.PENANAcJt8sXPZei
selagi En Amir belum puas, sudah pasti aku perlu mengikut segala 792Please respect copyright.PENANA3uZDsZcNeQ
kehendak nya. Aku masih keliru dan tidak tahu adakah aku mampu untuk 792Please respect copyright.PENANA8X2SaMYIAd
menghadapi hari2 yang mendatang.copyright protection788PENANA0gwUtJY2MO

54.80.219.236

ns54.80.219.236da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X