×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Fantasy
husna
No tags yet.
Tags
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
2764 Reads
21 Likes
17 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
husna
17 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
#3
Husna 3
mengangkang27
Mar 11, 2018
2
0
265
12 Mins Read
No Plagiarism!IphlZia6XJDjGreyXcFzposted on PENANA 269Please respect copyright.PENANAKZT3MRyc33

Aku memulakan kerja ku. 269Please respect copyright.PENANAKryKLKds17
Hatiku berdebar dengan apa yang telah ku lakukan di pejabat En Amir pagi269Please respect copyright.PENANARhBrvPs2nD
tadi. Aku masih seperti tidak percaya yang aku telah berkelakuan lucah 269Please respect copyright.PENANAP7DJbqBJDE
di depan seorang lelaki yang bukan suamiku.Malah, aku telah berjanji 269Please respect copyright.PENANANn6l8R6lk7
untuk menjadi seorang hamba seks.Setelah menyedari dosa yang telah ku 269Please respect copyright.PENANAtbo4CTU5Vh
lakukan, ku berisgtifar banyak2.copyright protection265PENANAg9JLpaskT3269Please respect copyright.PENANAJLpmvAM6kp

Pada pukul 9.20, ku 269Please respect copyright.PENANAL8NRuVJAh3
lihat En Amir keluar dari pejabat nya dan datang ke meja ku. Die meminta269Please respect copyright.PENANAIKe7PR1KXX
aku masuk ke pejabatnya, ada kerja yang perlu disiapkan katanya. Aku 269Please respect copyright.PENANA1GIq3d1Qkm
tahu dia sengaja berkata begitu kerana tidak mahu menimbulkan rasa syak 269Please respect copyright.PENANAg5u3WYZFzg
pada pekerja lain. Aku pun mengikuti dia ke pejabatnya.copyright protection265PENANAXCsfXsx8yu269Please respect copyright.PENANAJh1YpRPqBN

Sampai di pejabat nya, 269Please respect copyright.PENANAnCt63xk5nE
En Amir menyuruh ku duduk di sofa dan mengunci bilik nya. Terus die 269Please respect copyright.PENANArDJWHGUGmu
duduk disebelahku dan memegang tangan ku. Ku relakan saja tangan ku di 269Please respect copyright.PENANAW5MX4bOUBp
pegang.copyright protection265PENANARcOyD37BfM269Please respect copyright.PENANAHZ2a56Iqb5

"Fuh....lame jugak kita 269Please respect copyright.PENANA4DJOzquu6Q
punya sesi penggambaran tadi. Saya tak sedar dah nak masuk waktu 269Please respect copyright.PENANAZ3WL10WPUy
bekerja. Sebenarnya, saya tak puas lagi nk pegang2 badan awak."copyright protection265PENANAavVThl4KFX269Please respect copyright.PENANAfCyiMEpv4B

"Pegang saja lah En Amir......En AMir boleh buat apa saja pada saya, saya halalkan "copyright protection265PENANANCAgRxIpGh269Please respect copyright.PENANAA8ekWOKrjR

Terus En Amir menyuruh 269Please respect copyright.PENANAiiUe3Wf0Ma
ku menyelak baju dan kain kurung ku. Kini tangan nya bermain2 dengan 269Please respect copyright.PENANAz1M7kzMJ4Q
buah dada ku dan cipap ku. En Amir teruskan perbualan nya sambil meraba2269Please respect copyright.PENANAkFYzZVnJmG
aku...copyright protection265PENANATytI67LeI1269Please respect copyright.PENANABEYwT2s82e

"sebenarnya, saya tak 269Please respect copyright.PENANAjCg5KAEwjI
sempat nak bagitaw rancangan saya dekat awak tadi.....mulai hari ini, 269Please respect copyright.PENANAmEoldnhA6D
saya nak awak datang awal ke keje supaya kita ada masa untuk buat sesi 269Please respect copyright.PENANAhIigeciGkl
penggambaran, macam mana?"copyright protection265PENANA0TxWNOhRzW269Please respect copyright.PENANAVEYbJIMoe6

" saya setuju En amir.....saya akan datang awal mulai hari ini"copyright protection265PENANAPnzpEqXnPE269Please respect copyright.PENANA7BKvWXSdyZ

"bukan itu sahaja, mulai269Please respect copyright.PENANARQHa6VmpCH
hari ini, awak akan balik lewat sebab saya nak nikmati tubuh awak pula 269Please respect copyright.PENANALylJJ4rvsG
pada masa petang. tak kan nak amik gambar awak je.....mesti saya nk 269Please respect copyright.PENANABAhm5ekXrS
lepaskan nafsu jugak"copyright protection265PENANAEJc8rifdxY269Please respect copyright.PENANAWjJDtQzPfc

"tapi En Amir.........."copyright protection265PENANAexSLuFALxa269Please respect copyright.PENANAx1KSKuWcZp

"Apa yang tapi?!"copyright protection265PENANAInxhMcIKAy269Please respect copyright.PENANATBZaX4oh2Q

"Eh.....maafkan saya En Amir. Saya bukan nak lawan cakap encik. Cuma saya tak tahu macam mana nak terangkan kat suami saya..."copyright protection265PENANAoehBnJUCWr269Please respect copyright.PENANAaZ9TDDJctZ

"Senang je......kata lah ini jadual baru.....mesti dia faham."copyright protection265PENANABbZtWt9xfH269Please respect copyright.PENANAp009SLDPYD

"ermm.....baiklah En Amir.saya setuju."copyright protection265PENANAHX4ffRsXB2269Please respect copyright.PENANAfRef1ckqtm

"bagus2....dah, sekarang awak balik ke meja awak. nanti orang syak pulak"copyright protection265PENANAw0hNBExwhu269Please respect copyright.PENANAgElqxY4hbx

ku bangun dari sofa dan 269Please respect copyright.PENANAhAyiKr3og1
membetulkan baju kurung labuhku dan kembali ke meja ku. permintaan En 269Please respect copyright.PENANA2wThLUt5lX
Amir itu masih bermain2 di fikiran ku.....bukan sahaja tubuh badan ku 269Please respect copyright.PENANArCBN29M7rX
bakal di ratah olehnya malah die mahu aku menipu suamiku.......... Aku 269Please respect copyright.PENANAEIyd0jE3IV
tidak dapat menumpukan perhatian langsung dalam kerja ku. Tahu2 saja 269Please respect copyright.PENANA5KrZ2cUvif
sudah masa makan tengahhari. Aku terus bergerak ke surau untuk solat 269Please respect copyright.PENANAsKR4xUej1F
Zuhur. Aku tidak ada selera untuk makan dan pergi ke kawasan rehat di 269Please respect copyright.PENANAhGnQTnayrS
pejabat ku. Aku duduk keseorangan sambil memikirkan nasib ku. Lamunan ku269Please respect copyright.PENANAtxDVwF8qbq
terhenti pabila ku terima panggilan telefon dari suami ku. Rupanya 269Please respect copyright.PENANAGEaxIIrW2t
suami sudah sampai ke KL dan dalam perjalanan pulang ke rumah. Setelah 269Please respect copyright.PENANABj9Za3nkBO
berbual seketika, ku teringat arahan dari En Amir lalu ku ceritakan pada269Please respect copyright.PENANAd5mR0Tw8kH
suamiku. Mungkin nasib ku baik, suamiku mengatakan yang die faham yang 269Please respect copyright.PENANAz0lJy4s01u
itu adalah keadaan kerja dan aku harus mengikut masa yang ditetapkan. 269Please respect copyright.PENANAtDOCCYGZjh
Dalam hati ku, ku berasa sangat berdosa kerana menipu dan mencurangi 269Please respect copyright.PENANAOwmbnn4Uwo
suamiku tapi aku berasa sedikit lega, kerana aku dapat laksanakan arahan269Please respect copyright.PENANAC5pYPX3hX4
En Amir. Entah apa akan terjadi sekiranya suami ku x setuju dan ap yang269Please respect copyright.PENANALqHz3kyJkS
En Amir akan lakukan.copyright protection265PENANAXSFWmCpw9F269Please respect copyright.PENANA18oojMLoHh

Beberapa minit selepas 269Please respect copyright.PENANANjncic9lt6
tamat waktu makan, En Amir memanggil ku semula ke pejabatnya. Di 269Please respect copyright.PENANApfw7PArokL
pejabatnya, ku lihat En Amir sedang duduk di kerusi kerja nya. Selepas 269Please respect copyright.PENANAglUFJervC9
menyuruh ku mengunci pintu, die menyuruh ku untuk duduk di riba nya. 269Please respect copyright.PENANAMpt9CLmL7Q
Tanpa segan silu aku menurut perintah. Aku ingin belajar untuk tidak 269Please respect copyright.PENANARw5oEVZ6jj
malu di depan En Amir kerana ku tahu itu yang dimahukannya. Selepas ku 269Please respect copyright.PENANASzEMeo1GTE
duduk, tangan kanan nya terus merangkul pinggang ku dan tangan kiri nya 269Please respect copyright.PENANAPG4iQG4crb
meramas2 buah dada ku dari luar baju. Ku cuma mengukir senyuman pada En 269Please respect copyright.PENANA2jI8Im3Htn
Amir.copyright protection265PENANAdQCh6S8yPK269Please respect copyright.PENANA0lWF8b3aRX

"Kenyang makan tadi?"copyright protection265PENANAAlKR9mwHSN269Please respect copyright.PENANAOHES0uz4H1

" Saya tak makan pun encik. Saya tak ada selera"copyright protection265PENANAbPGQM2tbyC269Please respect copyright.PENANAfKkYS3lWKO

"Eh.....mana boleh macam269Please respect copyright.PENANAjLagrjrvti
ni. Awak kena makan. Baru ada tenaga nak layan saya.Lagipun, saya nk 269Please respect copyright.PENANAsi06b0BK4i
awak tambah berat sikit. Buah dada dan punggung awak dah lah x mantap 269Please respect copyright.PENANALk36jW9EST
sangat. Awak kena berisi sikit. Baru lah saya rasa puas. Lepas ni saya 269Please respect copyright.PENANAtcFDs6XUBr
tak nak awak skip lunch lagi."copyright protection265PENANARLtt2zmb8b269Please respect copyright.PENANAd4JdbUdMFi

"Baik En Amir...saya janji saya akan tambah berat saya lagi."copyright protection265PENANAVJxGAH26oV269Please respect copyright.PENANA5qD9wW5GAY

"bagus...sekarang saya nk awak tgk sesuatu..."copyright protection265PENANAUALArxCUJb269Please respect copyright.PENANAz4bfIDmFyX

En Amir membuka laptop 269Please respect copyright.PENANA6L2QZdLc0q
di meja nya dan membuka satu folder bertajuk 'Husna'. Rupanya didalam 269Please respect copyright.PENANAv6R8fn5l4G
itu terdapat gambar2 yang diambil olehnya pagi tadi. Dia menyuruh ku 269Please respect copyright.PENANAjDKuTs8f7G
melihat gambar ku sendiri. Muka ku menjadi merah padam akibat malu. Aku 269Please respect copyright.PENANAdesf4rtPEu
merasakan diriku sangat jijik sekali. Lebih2 lagi pabila ku melihat 269Please respect copyright.PENANAg9B7hQvncz
wajah ku yg membuat wajah ghairah. Aku kini duduk di riba sambil 269Please respect copyright.PENANA3vdN06f8mn
menbelakangkan En Amir. Sambil ku melihat gambar2 ku, die meramas2 269Please respect copyright.PENANAPzCiPGJiwn
kedua2 buah dada ku. Entah bagaimana, aku merasa kesedapan pabila di 269Please respect copyright.PENANANNxoUPfqcr
ramas2 begitu. Mungkin kerana aku sedang diransang dan sambil melihat 269Please respect copyright.PENANAZfXc2Xji6F
gambar bogel ku sendiri, aku merasakan nikmat yang amat sangat. Ku dapat269Please respect copyright.PENANAFWfhe4YYmv
rasakan benjolan zakarnya tepat berada di cipap ku. Sedar x sedar, aku 269Please respect copyright.PENANAmajTydINDV
menggerakkan punggung ku di atas riba En Amir dan sekali sekala ku 269Please respect copyright.PENANAfDacPd99vg
lepaskan desahan manja. En Amir juga makin rakus meramas buah dada ku.copyright protection265PENANAwAWZ4ZzqaI269Please respect copyright.PENANAObc3sr8rpu

"Awak terangsang ke Husna?"copyright protection265PENANAC6raM2RP9g269Please respect copyright.PENANAXMFgFduo17

" Ye encik....saya rasa sangat teransang"copyright protection265PENANAL3QwDh4gbO269Please respect copyright.PENANAjgKusAHCKc

"Mesti awak nak lebih dari ni kan?"copyright protection265PENANArIooItniTy269Please respect copyright.PENANATyo6CQxKiX

"Ye encik......saya nak lebih....."copyright protection265PENANA0wFsGruyhE269Please respect copyright.PENANAfgJUwp80N9

"Sabar dulu...sekarang 269Please respect copyright.PENANA87qTCTtkwd
keadaan x izinkan. Awak sambung keje dulu tapi nanti lepas sume pekerja 269Please respect copyright.PENANAwpMVwpL3a4
lain sudah balik, datang ke pejabat saya"copyright protection265PENANAP2HGzlYDCa269Please respect copyright.PENANA1qkKlRauRX

En Amir melepaskan 269Please respect copyright.PENANAD054TIXn2u
tangan nya dari buah dada ku dan ku bangun dari ribanya. Ku membetulkan 269Please respect copyright.PENANABzTouqNgtY
baju ku dan berjalan balik ke meja ku. Ku tak sangka yang aku boleh 269Please respect copyright.PENANAkupFfKwpeo
teransang dengan apa yang dilakukan oleh En Amir tadi. En Amir seolah2 269Please respect copyright.PENANAnSotXhbUEe
sudah tahu kelemahan ku. Kini aku tidak lagi terfikir tentang suami ku. 269Please respect copyright.PENANApfNjDhJrxc
Malah aku tidak terfikir tentang halal atau haram. Aku cuma tidak sabar 269Please respect copyright.PENANAqSHPxXA4nO
untuk bermesra dengan En Amir sebentar nanti. Ku asyik melihat jam, 269Please respect copyright.PENANAsLHQeE7qzM
mengira waktu tamat kerja.copyright protection265PENANAr3SQrAkPTe269Please respect copyright.PENANAEY1rhFJ07g

Kini sudah pukul 6. 269Please respect copyright.PENANAdx9VnGTXLg
Kawan2 kerja kusudah pulang. Aku memberitahu mereka yang aku akan pulang269Please respect copyright.PENANAMd1t3g8aGH
lambat kerana ada banyak kerja. Setelah semua orang pulang, aku ters 269Please respect copyright.PENANAWlGYMYEwYM
menuju ke bilik En Amir. Selepas masuk ke pejabat, kulihat En Amir 269Please respect copyright.PENANANckW8HD1Eo
sedang menyediakan kamera video nya. Nampaknya dia ingin merakam 269Please respect copyright.PENANAhqBjUEz2Pg
perbuatan kami nanti. Aku tidak kisah dengan semua itu. Mungkin aku 269Please respect copyright.PENANAKMBrLoppUn
sudah terbawa dengan nafsu tapi aku teringat yang aku belum solat asar. 269Please respect copyright.PENANAbHAvEIdhJR
Aku tahu aku bakal membuat dosa tapi aku tidak mahu menanggung dosa 269Please respect copyright.PENANAG1ihldWUgL
tidak solat. Aku meminta keizinan dari En Amir dan die membenarkan. 269Please respect copyright.PENANAb0xNrjbRI6
Setelah selesai solat, aku menuju ke bilik nya. Selepas aku masuk, die 269Please respect copyright.PENANAeUOPqsxDKh
menyuruh aku datang dekat. Kemudian dia merangkul pinggang ku dan 269Please respect copyright.PENANAvqjOIE1Ezh
mengucup mulut ku. /Ku membalas ciuman En AMir itu dengan penuh manja 269Please respect copyright.PENANAqKiXxKhJBZ
dan aku memeluk leher nya. Entah dari mana aku dapat keberanian 269Please respect copyright.PENANAQQUEFk7dYS
sebegitu. Selepas berciuman, En Amir membuka seluarnya dan menunjukkan 269Please respect copyright.PENANAvuiPi1tkF3
zakarnya pada ku. Ku terkejut dengan zakar yang sangat berlainan dari 269Please respect copyright.PENANAC5NU3lFk5h
suamiku itu. Zakar En Amir sangat besar dan panjang hingga ku kini sedar269Please respect copyright.PENANAkV7ezNzH1y
yang zakar suamiku tersangat lah kecil....copyright protection265PENANAoTK3mrvQZM269Please respect copyright.PENANAzx2SmkTQFz

"Nape awak nampak terkejut sangat Husna?"copyright protection265PENANAuPPcvoxt1a269Please respect copyright.PENANAThFGbI2R37

"Bukan apa encik..cuma saya terkejut, zakar encik sangat lah besar"copyright protection265PENANADtdvkF6EvZ269Please respect copyright.PENANA8n2gCC3cj5

"Mane ade. biasa2 je.....suami awak punya mesti lebih kurang macam ni kan?"copyright protection265PENANASUTDXf4t64269Please respect copyright.PENANAKTDNMZ8GPN

" Tidak En Amir......bila banding dengan zakar encik, suami saya punya sangat lah kecil"copyright protection265PENANAfBT4NotlSu269Please respect copyright.PENANAfI4UpfDr7G

"Haha......kesian awak tapi jangan risau, lepas ni awak akan selalu dapat rasa zakar saya ni"copyright protection265PENANAvvYJ1jo8YU269Please respect copyright.PENANAzf4BvGezTx

Sedar tak sedar aku 269Please respect copyright.PENANAFDrireizU7
sudah memperkecilkan suamiku. Sebagai seorang isteri, aku tidak 269Please respect copyright.PENANAmaQq5fGIHN
seharusnya membuka aib suami ku. Kini En Amir pasti akan ketawakan 269Please respect copyright.PENANApg3tSya683
suamiku. En Amir kemudian duduk di sofa dan menyuruh ku melutut di depan269Please respect copyright.PENANAEOH568joHe
nya.copyright protection265PENANA8RO1uMhzfn269Please respect copyright.PENANAw3omuuCacj

"Sekarang saya nak awak hisap konek saya"copyright protection265PENANADuZwzMV28N269Please respect copyright.PENANAXCz15rAgxI

" Maafkan saya En Amir. saya tak tahu cara nya. Dengan suami saya pun, saya tak pernah buat."copyright protection265PENANAxDjwmlPLtO269Please respect copyright.PENANAjbx1hE9B2R

" Kenapa lah awak ni 269Please respect copyright.PENANAQzVfVpJxAW
semua benda tak tahu.....takpela. nanti saya akan tunjuk dekat awak. 269Please respect copyright.PENANARyyqzES9Uq
sekarang cuba awak hisap macam mana awak hisap aiskrim"copyright protection265PENANAGBFuD9gUIv269Please respect copyright.PENANASeCpfU3pw6

Aku cuba membayangkan 269Please respect copyright.PENANAgmFcBBBk9c
zakar En Amir seperti aiskrim dan menjilat zakarnya. En Amir pula sedang269Please respect copyright.PENANAg0KPrjtktn
merakam aksi ku dengan kamera video nya. Aku dapat lihat wajah En Amir 269Please respect copyright.PENANAKlCnKRhNgN
yang kesedapan. Pasti dia seronok kerana dapat merakam aksi seorang 269Please respect copyright.PENANAUxazJLbl5k
perempuan alim menghisap zakarnya. Zakarnya makin lama makin mebesar dan269Please respect copyright.PENANAxmlibNCF75
ku dapati makin sukar untuk aku menghisap zakarnya. Kini koneknya suda 269Please respect copyright.PENANA3SqFfbwxYN
keras dan aku cuma dapat memasukkan hanya separuh ke dalam mulut ku. 269Please respect copyright.PENANAlTkvs4gEqm
Selepas puas dengan hisapan ku, dia menyuruh aku berdiri. Kini dia 269Please respect copyright.PENANAYYJkgU7Sze
menyuruh aku membuka pakaian ku tanpa menganggalkan tudung ku. Aku 269Please respect copyright.PENANAYD7oimzPUy
berdiri dihadapan nya dengan bertudung labuh tapi berbogel. En Amir 269Please respect copyright.PENANACfrXLU21zs
meletakkan kamera nya di stand. Kemudian dia menyelak tudungku dan 269Please respect copyright.PENANAoyq7SH20AC
menghisap buah dada ku dengan rakus. Tangan nya pula meramas2 punggung 269Please respect copyright.PENANAeyfmXxJxmD
ku. Ku merasakan nikmat yang teramat sangat. Tidak pernah suamiku 269Please respect copyright.PENANA6ZTyWEsYG1
berbuat begitu padaku. Setelah puas menghisap dada ku, dia menyuruh aku 269Please respect copyright.PENANAr4zScszesa
mengangkang sedikit dan menjilat faraj ku. Rupanya banyak nikmat seks 269Please respect copyright.PENANAQHJ53GCMeZ
yang aku tidak dapat dari suamiku. Perasaan pabila faraj ku dijilat 269Please respect copyright.PENANAqkYkSVYlUF
sangat lah nikmat. Tanpa ku sedar aku melapskan desahan2 manja dan 269Please respect copyright.PENANAmlKWeWpOaR
meramas2 sendiri buah dada ku. Selepas itu,dia mennyuruh ku menonggeng 269Please respect copyright.PENANAY0yH6CoIpC
ke arah nya. Kini En Amir dapat melihat jelas faraj dan juburku. Ku 269Please respect copyright.PENANAIPWGaOB89w
lebih terkejut apabila En Amir mula menjilat jubur ku sambil meramas2 269Please respect copyright.PENANAOwRyt5vTTF
punggung ku. Benda seperti ini pasti tak akan dilakukan oleh suami ku. 269Please respect copyright.PENANAKSGjAMWYvl
Suamiku seorang yang alim dan dia tahu yang haram untuk menyentuh jubur 269Please respect copyright.PENANAAebxUlmwuw
ketika bersetubuh. Tapi entah kenapa aku berasa sungguh nikmat ketika En269Please respect copyright.PENANA3i2URw0mpU
Amir berulang2 menjilat di antara faraj dan jubur ku. Akhirnya ku 269Please respect copyright.PENANA2aNJtnwql2
mencapai klimaks untuk kali pertama dalam hidup ku. Lututku menjadi 269Please respect copyright.PENANALWgXtbiQIN
lemah dan ku terduduk di lantai. En Amir hanya tersenyum memandang ku 269Please respect copyright.PENANAmL6pGXVGkl
dan membiarkan aku seketika untuk mengambil nafas.copyright protection265PENANAim0hTA4PCc269Please respect copyright.PENANABnvo6ZLDp7

"Awak dah capai klimaks ke?"copyright protection265PENANADaPWGchwYK269Please respect copyright.PENANAFb3V8x7roP

"Ye encik.....saya tak pernah rasa begini sedap"copyright protection265PENANAkEmZ9Z9qTS269Please respect copyright.PENANAfKAl9hj4YD

"Haha....kesian awak. Mesti suami awak tak pandai puaskan awak. Takpe.....biar saya puaskan awak"copyright protection265PENANAWceWt7xxW9269Please respect copyright.PENANAqz1WY8VKLl

En Amir mengangkat ku 269Please respect copyright.PENANARqxVmGtt7R
dan menyuruh ku baring di atas sofa. Dia suruh aku mengangkang dan dia 269Please respect copyright.PENANAjmBUIKb1P9
mengambil tempat dicelah kangkang ku. Ku sedar masanya dah tiba. 269Please respect copyright.PENANAFgJGcIO7sA
Sekarang faraj ku bakal ditusuk dengan zakar yang bukan milik suamiku 269Please respect copyright.PENANAtj10fnGJRO
tapi itu semua aku lupakan. En Amir meletakkan zakar nya ke bibir faraj 269Please respect copyright.PENANAAabc5TXgUN
ku dan cuba menolak masuk. Aku menjerit kesakitan kerana faraj ku masih 269Please respect copyright.PENANAqz3agfS4nk
tidak biasa dengan zakar EN Amir yang besar. En Amir menyedari perkara 269Please respect copyright.PENANAFQEGRU3yDV
itu dan cuba menusuk ku dengan perlahan-lahan. Ambil masa juga kerana 269Please respect copyright.PENANAme6yqbrnsm
faraj ku tidak biasa dan ku masih merasa sakit tetapi cuma sebentar 269Please respect copyright.PENANAbTVe3btWgR
selepas itu, kesakitan itu bertukar menjadi nikmat dan En Amir dapat 269Please respect copyright.PENANAhVHVBzPF7t
memasukkan sepenuhnya zakarnya ke dalam faraj ku. Akibat terlalu nikmat,269Please respect copyright.PENANAAuHH27Suvl
aku sekali lagi mencapai klimaks. En Amir membiarkan zakarnya dalam 269Please respect copyright.PENANAQGeMViYoef
faraj ku dan mencium mulut ku. Ku membalas ciuman nya dengan penuh 269Please respect copyright.PENANAfvaXrMxhsF
manja. Sesekali dia menghisap buah dada ku untuk membangkitkan semula 269Please respect copyright.PENANAK39sKcADG5
nafsuku. Setelah aku bersedia kembali, En Amir memulakan tujahan 269Please respect copyright.PENANAYxMdjHwh6L
zakarnya. Tiap kali zakarnya berlanggar dengan dinding farajku, terasa 269Please respect copyright.PENANAwmhHkJuR0W
bagai ada kejutan elektrik. Aku berasa sungguh sedap.copyright protection265PENANAKAkAw1MOxL269Please respect copyright.PENANAwLZGdKSNnz

"Macam mana Husna? sedap?"copyright protection265PENANAySqVSzU20O269Please respect copyright.PENANATm6GAqn6Hu

"Sedap nya Encik.......ya allah, saya x pernah rasa nikmat begini......ahhhh......ahhh......"copyright protection265PENANAUW09Suhp1e269Please respect copyright.PENANASeR9VcSp4T

"Konek sape lagi sedap, saya ke suami awak?"copyright protection265PENANAzMOUmkV98t269Please respect copyright.PENANAmAElhS5aFt

"En Amr punya....ahhh...ahhh"copyright protection265PENANAUHlkCeUxgU269Please respect copyright.PENANAJyPQeqgCwY

"Betul ke ni?"copyright protection265PENANAlaQljJPA9R269Please respect copyright.PENANA7pcZy7brxf

"Demi tuhan, memang En Amir punya lagi sedappp.....ermmm....arghhh"copyright protection265PENANAOJDCDZXz86269Please respect copyright.PENANAkTQZf7Rlhw

Aku tidak sangka ayat 269Please respect copyright.PENANAP15FSk58WC
sedemikian boleh keluar dari mulutku. Tidak lama selepas itu, En Amir 269Please respect copyright.PENANA641i3Aqe1Y
mengeluarkan zakarnya dan duduk di sofa. Dia menyuruh aku untuk duduk di269Please respect copyright.PENANAtmSjl8rctJ
atas nya. Setelah ku halakan zakarnya ke farajku, ku tekan badan ku 269Please respect copyright.PENANAJjLPYD93L6
hingga seluruh zakarnya masuk ke faraj ku. Dengan hanya berbuat begitu 269Please respect copyright.PENANAFSaHbdhCsi
aku hampi mencapai klimaks. Aku kemudiannya menghenjut tubuhku turun dan269Please respect copyright.PENANAAWEtg0BHd5
naik. Semenjak aku berkahwin, ini lah kali pertama aku dapat membuat 269Please respect copyright.PENANArXocMmPVqB
posisi begini dan tenyata amat nikmat. Kini aku suda mendapat klimaks ku269Please respect copyright.PENANA25ucNFq4iT
yang ketiga. Lutut ku menjadi sangat lemah. Aku tidak pernah mendapat 269Please respect copyright.PENANAnTP1m52YMf
klimaks, ini kan pula 3 kali berturut-turut. Melihat aku yang sudah 269Please respect copyright.PENANA3ecrqZOgVe
lemah, En Amir mengangkat aku dan membaringkan ku semula di sofa dan 269Please respect copyright.PENANARXkma72Bbk
kembali menghenjut ku. Walaupun sudah lemah, tapi aku masih terasa 269Please respect copyright.PENANAuydjAAoCyb
nikmat disetubuhi En Amir. Ku lihat En Amir melajukan dayungan nya.....copyright protection265PENANA23OnoqBjXR269Please respect copyright.PENANASBp53Q4R6Z

"Husna......saya nak pancut dah ni. Saya nak pancut dalam cipap awak boleh?"copyright protection265PENANAej24EmOuXY269Please respect copyright.PENANA5YXpk7wnII

"Errmmm...ahhhh.......boleh En Amir.......ahhhh......saya halalkan........aaaahhhhhh"copyright protection265PENANAlLIZomZmV7269Please respect copyright.PENANAHcgVwRvVt4

Seketika kemudian, En 269Please respect copyright.PENANA7mFxrJnvAu
AMir memancutkan air mani nya. Aku juga mencapai klimaks ku sekali lagi.269Please respect copyright.PENANAvFss5NABai
Ku dapat merasakan hangat air mani En Amir memenuhi farajku. Mataku 269Please respect copyright.PENANAkSvAN1sjWW
terpejam kerana kesedapan yang melampau dan badan ku bergetar. En Amir 269Please respect copyright.PENANAn3i3BJMYfn
mengeluarkan zakarnya dan membiarkan aku terbaring di sofa. Walau pun 269Please respect copyright.PENANAsL3Vd8INKT
maaku terpejam, aku dapat merasa En Amir sedang berdiri disebelahku dan 269Please respect copyright.PENANA64MBFzD7TA
sedang merakam kan keadaan tubuhku sekarang ini. Aku sudah dapat agak 269Please respect copyright.PENANA3hEmkf67dl
apa yang sedang dirakam oleh En Amir. Pasti terpapar wajah seorang 269Please respect copyright.PENANAuG6yBkGk7r
wanita yang bertung labuh tapi sedang berbogel dan sedang baring 269Please respect copyright.PENANAeew0PbAsjt
kekejangan. Ini lah imej yang mampu menghancurkan hidupku jika tersebar 269Please respect copyright.PENANA3nKHK5WQca
tapi ketika itu, aku terlampau kesedapan hingga tidak dapat berfikir 269Please respect copyright.PENANAbHQifsCWMK
waras.copyright protection265PENANAsXbglzHXSF269Please respect copyright.PENANAo1YU1O6Chp

Setelas ku berasa agak 269Please respect copyright.PENANA6kNQ2xWYn9
tersedar, aku membuka mataku. Jam kini sudah menunjukkan hampir pukul 7 269Please respect copyright.PENANA9zRZS6ru3e
petang. Ku lihat En Amir sudah memakai semula baju nya dan sedang 269Please respect copyright.PENANAfrgeli3sUk
mengemas kamera nya. Tersedar aku sudah bangun, dia duduk di sofa dan 269Please respect copyright.PENANAS0FFRHdNGB
menyuruh ku memakai semula baju ku. Baju ku yang berselerak di lantai ku269Please respect copyright.PENANAWPaNO3UgxY
pakai semula dan ku membetulkan tudung ku. Setelah siap berpakaian, En 269Please respect copyright.PENANAvNqM1L45eY
Amir menyuruh ku duduk di ribanya. Tangannya pula merangkul pinggangku 269Please respect copyright.PENANAp6Z5MQMZEt
dan sesekali meramas2 punggung ku....copyright protection265PENANAP6YRbDe07b269Please respect copyright.PENANABBiMp7Pkom

"Macam mana tadi Husna, sedap?"copyright protection265PENANAZsXHsm4rIZ269Please respect copyright.PENANAiTaJFcvKhJ

"Sedap sangat encik......tidak pernah saya rasa senikmat ini" kataku sambil tersenyum.copyright protection265PENANAzbXKrjj9gc269Please respect copyright.PENANAJHPIMBzzAe

"Bagus lah....... Lepas 269Please respect copyright.PENANA2bQkXfrMAP
ni, ini lah yang kita akan buat setiap hari. Pagi, kita akan buat sesi 269Please respect copyright.PENANA9TJkCpw79N
penggambaran dan petang pula, saya akan ratah badan awak"copyright protection265PENANAO6jNXuqcvx269Please respect copyright.PENANAQTuFChhbQR

"Baiklah En Amir.....Saya akan ikut arahan En Amir"copyright protection265PENANAnu0kcsGgUo269Please respect copyright.PENANAqS3gd1wEO6

En Amir kemudian 269Please respect copyright.PENANAuYZeiCDPJN
membenarkan ku pulang. Sebelum pulang, kami berciuman dan berpelukan 269Please respect copyright.PENANADzH7fjpwuf
mesra. Dalam perjalanan pulang ke rumah, aku sedar sesuatu. Seluar dalam269Please respect copyright.PENANAoV8sbluH0j
ku terasa sangat basah. Jadi aku berhenti di sebuah stesen minyak dan 269Please respect copyright.PENANAOuiNJBqnq9
ku masuk ke tandas. Rupanya kebasahan itu adalah dari air mani En AMir 269Please respect copyright.PENANAb3JSbZbAwG
yang mengalir dari farajku. Terus aku membasuh faraj dan seluar dalam 269Please respect copyright.PENANAQUBYnMjSuj
ku. Aku bimbang suamiku akan ternampak kesan di seluar dalam ku. Kepala 269Please respect copyright.PENANAbiOt6x4wVv
ku juga pening, bagaimana aku ingin berdepan dengan suamiku. Aku bimbang269Please respect copyright.PENANAF6ypYJo9kU
suamiku dapat mengesan apa yang telah aku lakukan. Sampai sahaja di 269Please respect copyright.PENANAPaPq8cds5H
rumah, suamiku menyambut ku mesra. Nampaknya suami ku tak dapat mengesan269Please respect copyright.PENANALgZAK58PB3
yang aku telah berzina dengan majikan ku tadi. Ketika aku samapai 269Please respect copyright.PENANAkh9TG7D4hX
dirumah, sudah hampir pukul 8. Jadi aku beritahu suamiku yang aku masih 269Please respect copyright.PENANAZ67Oxg1KI6
belum sembahyang Maghrib dan ingin mandi dulu. Hatiku lega kerana 269Please respect copyright.PENANArunq48wdX7
suamiku tidak syak apa2 dan aku dapat gunakan masa itu untuk 269Please respect copyright.PENANAgioqb5yOaP
bersendirian. Dapat lah aku membasuh seluar dalam ku dan mandi untuk 269Please respect copyright.PENANAL9VTYs90cS
menghilangkan bukti. selepas mandi, aku makan malam dengan suamiku. Aku 269Please respect copyright.PENANA7Emu5rCBEA
masih berasa rindu dengan suamiku dan gembira dapat berbual dengan nya 269Please respect copyright.PENANAJVS7l3dTSn
tapi pukul 9, aku suda minta diri untuk tidur. Aku memberi alasan pada 269Please respect copyright.PENANAJEwExv7Hvk
suamiku yang aku masih tidak biasa dengan jadual baru ku dan agak penat.269Please respect copyright.PENANAADYW84nKF2
Mujur suamiku memahami dan membenarkan aku masuk ke bilik. Sampai aku 269Please respect copyright.PENANAloYdwjhJd9
ke bilik, aku tidak terus tidur tapi aku menyelak baju tidur ku ke atas 269Please respect copyright.PENANA6WNDBl9J3E
dan mengankang di atas katil. Sebenarnya faraj ku terasa sakit dan 269Please respect copyright.PENANA3Di2zq6XbL
kebas. Mungkin kerana zakar En Amir yang sangat besar. Ketika 269Please respect copyright.PENANA0waYJHi0qw
mengangkang di atas katil, baru lah kurang sikit sakitnya tapi ku sedar 269Please respect copyright.PENANAaxsXb4jkNm
aku tidak boleh berbuat begitu terlampau lama. Ini kerana suamiku ada 269Please respect copyright.PENANAZRZhTzH0xS
dirumah dan kalau die masuk kebilik, mesti dia akan pelik dengan 269Please respect copyright.PENANAMxoWv8DO94
perbuatan ku. Sudah ku rasa sakitku berkurangan, aku menutup kakiku dan 269Please respect copyright.PENANAkjCNhNRA7F
cuba untuk tidur. Aku memang rasa sangat letih. Mana tak nya, ini kali 269Please respect copyright.PENANAW6wWoqv5r2
pertama aku mancapai 4 klimaks dalam masa sehari. Walaupun nikmat 269Please respect copyright.PENANAYdzna5vOTF
bersetubuh dengan En Amir, aku masih rasa sangat berdosa. Aku sudah 269Please respect copyright.PENANASdZu0giSRp
berzina dengan orang lain dan menduakan suamiku. Aku masih berharap En 269Please respect copyright.PENANAyOw5KVvf0X
Amir dapat melepaskan ku dan aku dapat berhenti dari mebuat dosa tapi 269Please respect copyright.PENANAhZaRmlXS9R
selagi En Amir belum puas, sudah pasti aku perlu mengikut segala 269Please respect copyright.PENANAy25xx6OPYF
kehendak nya. Aku masih keliru dan tidak tahu adakah aku mampu untuk 269Please respect copyright.PENANAfwtLBdG7tH
menghadapi hari2 yang mendatang.copyright protection265PENANAgtzdd1xxaN

54.224.133.152

ns54.224.133.152da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X