Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Milah
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
4491 Reads
9 Likes
20 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
Milah
20 Bookmarks
A - A - A
#6
Datin kuat seks 3
mengangkang27
Jan 13, 2018
1
0
202
9 Mins Read
No Plagiarism!qJI3gxc8eYdNyVm76Kr0posted on PENANA
Mat yang sangat geram akan keputihan badan Milah terus menghentakdan menujah butuh yang panjang sekuat hati dan ganasnya. Mat sambil menghenjut memandang Milah yang tak henti henti merengek meraung kesedapan ayakan mat.
"ahhh, ahhh...sedappp ahh...sedappbang...oh..oh..sedapppnya"keluh rengek Milah
Milah memaut tangan mat setiap kali hentakan dilajukan dan bila mat memperlahankan henjutan Milah membuka mata berdesir macam kepenatan. Bila Mat hentak semula dengan laju dan kuat milah meraung dan menyalak keluarkan kata kata lucah. "tikam banggg kuat bang sula milah banggg kuat kuat bang sedaapppkuat banggggg!" raung milah. Milah bagaikan diawang awangan bila di kerjakan mat dengan ganas sekali namun Milah rasa nikmat yang tak terhingga .Milah kini akui mat mamang handal walaupun diusia muda dan berbadan sederhana.Milah tak menyesal memberi mat rasa pantatnya walaupun kali pertam bertemu yang mulanya hanya nak mat tutup rahsia dia main dengan Krishnan jiran dia itu.
Mat pula memang sudah lama terbayang jika dapat main dengan Milah sejak melihat Milah yang kerap datang ke kedai Makcik Som membeli makanan.Mat dah bertekad jika dapat pantat milah dia tak akan melepaskan nya. Dia mahu terus main pantat milah, jilat dan kulum biji kelentit Milah sepuas puasnya.
Mereka terus dengan adegan memantat. Kini Milah merasakan butuh mat yang panjang dan bengkok itu telah sampai kedasar pantatnya. Dah hampir 35 minit Mat menghenjut pantat Milah, Milah dah 2 kali klimaks keluar airnya menyebabkan licin dan "cepap cepap" bunyinya. mat masih diatas badan milah kadang kala memeluk badan milah dan mencium muka milah serta menyonyot kedua buah dada milah. Milah merasakan mat belum memberika 100% tenaga nya sebab belum ada tanda tanda mat nak memancutkan air maninya. "hebat mat ni,memang pandai main.. tak rugi aku kasi pantat aku" kata Milah dalam hati.
Mat menujah lagi an lagi manakala Milah memaut pinggang Mat dengan kedua kakinya setiap kali mat menujah lubang pukinya sambil membongkok mencium bibir, muka dan seluruh leher Milah. Mat menghisap kedua tetek Milah yang putih itu sambil membuat love bite dipangkalnya. malh dileher milah pun ada kesan 2 love bite. Milah memang tak perasan sebab dah terlalu sedap dan ghairah merasa kehandalan mat memberikan kenikmatan memuki pantatnya.Tetapi tanda itu akan membawa padah jika suami atau Krishnan tahu.Milah pula dah berjanji akan bertemu Krishnan untuk mengulangi perbuatan berzina dengan India dalam masa 2 hari lagi jadi jika kesan ini masih ada lagi tentunya susah nanti.Milah juga sudah gian main dengan Krishnan walaupun baru 5 bulan menjalinkan hubungan tetapi sudah lebih 6 kali main pantat Milah dan setiap kali main tak kurang dari 4 round Krishnan main memancutkan benih air mani dia samada kedalam pantat atau ke mulut Milah.Satu kesukaan Mil;ah ialah tentang butuh kulup Krishnan, Milah memang suka konek kulup kerana memang ada kesedapan bila Krishnan asak butuhnya kedalam pantat Milah. memang terasa kulit butuh itu pada dinding faraj nya.Pada Milah Krishnan hebat, itu sebab jika Milah dah gian dan terdesak walaupun dah tengah malam jikamat berhati hati tentang love bite walaupun dia amat geram akan kec suami dia tidak pulang dan anak anak serta orang gajinya Yati sudah tidor Milah akan SMS kepada Krishnan agar datang ikut pintu belakang rumah. mereka akan main di bilik belakang yang dijadikan setor tetapi ada sebuiah katil di situ. Milah akan pinta Krishnan main dengan cepat dan hati hati.Sebenarnya didalam kepandaian Milah membuat secara senyap Milah tidak tahu yang orang gaji Indon nya Yati sudah ketahui yang Krishnan datang tengah malam untuk memantat Milah. Sebenarnya sebelum Krishnan berkenalan dengan Milah sudah ada lelaki yang datang kedalam rumah Milah untuk memuaskan nafsu Milah. Lelaki itu ialah Mascung, jiran Milah juga tetapi berkerja untuk keluarga Milah.Sejak kali pertama itulah Yati dah tahu Milah ini curang dan kuat nafsu sekdnya. Yati sering kedengaran Milah berjalan kebelakang didalam cahaya samar samar. Yati memasang telinga Milah berbisik bisik dengan sesaorang. Yati dengan senyap senyap mengintai dan keluar dari biliknya bila nampak Milah dan seorang lelaki masuk ke kamar belakang. Yati dengar Milah merengek dan ada kala meraung maka dah sah lah Milah berzina dengan lelaki lain. Kini dah kerap kali Yati dapat memasang telinga malah ada 5 kali Yati dapat mengendap melalui tingkap kaca tolak dari bersebelahan dapur Milah main dengan Mascung dan Krishnan. Sebagai orang gaji Yati diamkan sebab yati juga suka mengendap akan perbuatan Puan nya. Nafsu Yati juga meransangkan. Itu sebab dia akan tetap memasang telinga setiap malam jika ada lelaki yang datang ikut pintu belakang memasuki untuk main pantat Milah.Jika Milah nampak dia pun peduli apa pada yati sebab milah yang curang tentunya Milah tak akan marah pada dia. Setakat ini lelaki yang dah main pantat Milah tidak berani nak buat love bite walaupun badan Milah amat cantik dengan keputihan badan Milah. malah Krishnan pun tak berani nak buat love bite pada mana mana badan Milah kecuali di bontot Milah saja. 
Manakala Mat pula memang tabiat dia membuat love bite jika dapat main dengan mana mana perempuan sebagai hadiah. Milah dah tak kisah lagi tentang gigitan Mat itu, yang penting dia mesti mahu Mat memancutkan air mani jika tidak Mat akan terus menghentak lebih lama lagi.
"Milah kuat sikit meraung Milah bila sedapp meraung lah Milah" pinta mat. "Ya banggg sedap bang kuat nak bang lagii bang!"balas Milah.
Mereka dan berpeluh mat masih gagah manakala Milah pula dah merasakan lengoh kakinya mengangkang tetapi henjutan mat membuatkan Milah nak lagi Milah tak puas selagi Mat tak memancutkan air maninya.
Mat nak menukar posisi secara doggie pula. "Milah nak doggie Milah"kata Mat. Milah membantah"tak nak banggg pancut yang ni dulu! bangggnanati kita main lagi doggie bang"tolong Milah bang,...pancut yang ni bang, pancut dalam pantattt Milahhh banggg"raung Milah
Mat memperlahankan henjutan nya dan berkata"kenapa Milah doggie kan sedappp, abang lambat lagi nak pancutt ni".
"abang ni kuat lah kenapa tak nak.. pancuttt bangg, Milah nak air abang..panmcut bang!' tanya Milah
"okk abang pancut dalam pantat lepas tu cabut pancut dalam mulut milah sedut pulak ya?" kata Mat
"ok bang boleh banggbluat bang tikam banggg.. lagi banggg Milah nak bang!'jawab milah.
Kini mat dengan cepat menghayunkan butuhnya yang panjang dan bengkok itu dengan penuh bernafsu manakala milah terus menyalak dan meraung setiap kali Mat menikam lubang pantat perempuan sundal ini.Mat semakin ganas menyodok sedalam dalamnya kelubang pantat Milah. mat tahu Milah suka seks ganas dan Milah memang suka akan seks yang ganas. terasa santak puki Milah sehingga kedasar bawah bontotnya.
206Please respect copyright.PENANADoV9RZ4Ley
Susungguhnya tak menyesal Mat membayar double sewa bilik hotel ni kerana dia puas dan dia betul betul nak bagi kepuasan pada Milah. Tadi waktu nak sewa bilik sebenarnya hanya ada 1 bilik saja yang tinggal itu pun penjaga hotel itu kata dah ada orang call nak bilik ini. mat tak mahu lepaskan peluang nak bersama Milah perempuan kaya isteri orang yang putih berlesung pipit rambut keriting ni. Tadi hotel Uptown di Damansara telah penuh terlepas peluang maka Mat tetap nak bilik dihotel Cheras yang Milah sendiri beritahunya.Mat sanggup bayar double.
"Encik, kasi saya lah ini bilik saya bayar double ok"rayu Mat.
"Awak tinggal kat mana?' tanya lelaki penjaga reception bernama Sami.
"Saya tinggal di Puchong jauh lah Encik" balas Mat
"Oh Puchong,saya ingat kalau Ampang kita ada hotel sana awak boleh pergi ada bilik kosong, cakap saya Sami yang hantar"kata Sami 
"Ai Sami tak kan saya nak sana lagi tadi di Uptown Damansara pun dah penuh ni saya datang sini pun penuh, habis lah peluang saya" jawab Mat
"Hah ni mesti ada awek ni, ok nak bilik 2 jam aje ok bayar rm100 boleh?"tanya Sami. Sami dah tahu mat ni nak kongkek perempuan memang terdesak. 
"Tak mahu lah saya nak 1 malam ni Encik, dah pukul 6.30 petang Sami, saya bayar rm350 ok!"kata Mat.
"Ini mesti perempuan best ni, nanti kasi tahu best ke tak ya!.ok jangan takut saya sporting la. ok rm350 saya kasi' kata sami  
"Awak nak kongkek perempuan mesti kasi best best tak nanti dia cari lain tahu!, mana itu awek? tanya Sami.
"Ada nanti dia datang sendiri, Ok set bro! best lah you" kata Mat memuji Sami sambil mengambil kunci dan terus membayar lalu beredar naik ke bilik di tingkat 1.
Tak lama kemudian Milah pun masuk ke lobi hotel. Sami terperasan yang Milah ni dah beberapa kali datang ke hotel ini bersama lelaki india, memangnya Milah bersama Krishnan datang memantat di hotel ini.Sami penah melihat Milah datang sendirian dengan kereta Mercedesnya datang ke kamar yang Krishnan dah checkin. Sami dapat melihat melalui CCTV yang Milah masuk ke bilik yang di sewa Krishnan. Memang sah Milah wanita yang sama kini lelaki lain pulak yang Milah nak bersama tentunya nak menyerahkan tubuh yang putih yang Sami sendiri amat geram.
"Tentu best pantat ini perempuan, itu orang India pun boleh dapat" kata Sami dalam hati....kini timbul niat sami ingin......(akan diceritakan dibabak lain)
Kini Mat yang tahu Milah sudah klimaks terus menghenjut semakin laju laju dan laju. Milah meraung dengan kuat, Sami yang tadi sudah tahu akan milah memasang telinga di depan pintu mendengar amat jelas sekali Milah meraung kesedapan henjutan Mat." Ohhh ahhh..ssseddddappp lagi kuat lahikuat banggg sedddappp banggg!" pekik Milah.
"sedap milahhnsedap tak? kuat lagi jerit Milah jerit milahhh" pinta Mat yang menbuatkan Milah lagi kuat meraung. memang orang boleh dengar mereka memantat.Milah kini mengigit gigit lengan mat kerana kesedapan yang amat sangat. Mat pulak setelah beberapa minit menikam menyodok lubang pantat Milah telah sampai ke kemuncaknya.
"ohhh Milah nak pancut niii...Milahhhhhh" kata Mat. "pancut banggg pancut dalam pantat Milah bangg"rayu Milah. Mat pun terus menhentak sekuat kuat hati nya memuntahkan air maninya dengan banyak sekali. Berdas das tembakan dilepaskan ke dalam rahim Milah.Puas sungguh Mat, memang boleh menbocitkan perut Milah mengandong jika Milah tidak memakan pil pencegah kehamilan.
Mat masih lagi ada sisa air mani nya dengan banyak lalu di cabut butuhnya yang bersalut air maninya di halakan ke mulut Milah yang dengan pantas menyambar menghisap dan menelan pancutan baki air mani Mat yang meluahkan rasa puas "ah  aduh sedapp milah sedut milah" kata Mat. tak lama kemudia mereka berdua terdampar berpeklukan satu sama lain.
Abang hebat abang, mana belajar main ni kuat betul ni, kat umur baru 22 tahun kuat betul hentaknya"kata Milah kepenatan.
"Ok tak? kan dah cakap abang ni kuat betul tak? balas Mat sambil mencium menyonyot tetek Milah. " Best bangg..abang best tak?.!tanya Milah.
"Milah hebat tak pernah abang dapat macam ni dah anak 3 pun kuat ..ya lah kan milah baru umur 25 tahun aja kan?"kata Mat.
"Anak milah 4 lah sapa kata 3 ni?...ni laki Milah nak anak lagi tak dapat lah nak ganas ganas.....tapi bang, syok main masa mengandong bang" kata Milah. 
"Ok biar abang mat ni yang semai benih dalam pantat Milah ya, nanti kasi abang main bila ngandong ya!...lepas ni abang nak lagi..kita main sampai pagi ya Milah nak 5 round lagi boleh?" tanya Mat pada Milah yang nampak terkejut juga tetapi tersenyum manja dan mengangguk tanda setuju!. memang Mat akan kerjakan Milah malam ini manakal Milah pun nak lagi. mereka rehat minum air kacip fatimah dan tongkat ali yang tadi milah belikan. Mat pula memberitahu milah yang dia nanti lepas main lagi satu round dia nak keluar beli makan bungkus. Milah kata"ok, bang milah ikut aja tapi Milah kena balik sebelum jam 1 subuh nanti anak anak dah bangun susah bang, apa pun Milah nak makan abang dulu ya!' kata milah sambil senyum memegang butuh mat yang dah sedikit lembik tetapi nampak bernafsu. Pantat Milah masih berair lagi lalu mat bangun terus menjilat jilat pantat Milah menyebabkan Milah merengek rengek kecil sambil meramas ramas rambut Mat. Sebentar lagi akan bermula lah babak memantat yang lagi hebatdan selepas memantat mat keluar untuk membeli makanan di gerai berhampiran. mat bertemu dengan Sami lalu mereka... ...sambungan ke bahagian 4  

107.22.48.243

ns107.22.48.243da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X