×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Completed
novel seks melayu
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
12769 Reads
32 Likes
43 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
novel seks melayu
43 Bookmarks
A - A - A
4 5 6 7 8 9 11 12 13 14 15 16
#10
Ibu Ditujah Zakar Anak-Anaknya Bertiga
mengangkang27
Jan 14, 2018
1
3
438
16 Mins Read
No Plagiarism!pZYul19kZgrwyVplFdW2posted on PENANA
saya adalah seorang ibu kepada tiga orang anak, ketiga-tiga anakku adalah lelaki iaitu Ibra berumur , Abni berumur dan yg bongsu bernama Arbi berumur . Namaku Yusna berumur 34 tahun,
442Please respect copyright.PENANAMjYozlh5xq
442Please respect copyright.PENANAJXpHrKJB4I
bekerja di sebuah bank sebagai akauntan dan suamiku Hamzah berumur 39 tahun bekerja di pembantu pengurus di sebuah pelantar minyak. Suamiku hanya bekerja dua minggu dalam sebulan dan dua minggu lagi adalah hari cutinya kerana tempat kerjanya tengah-tengah laut. Selepas melahirkan Arbi, salur peranakanku
442Please respect copyright.PENANASwfqrEL6SI
telah di tutup kerana suamiku tidak mahu mempunyai anak lagi. Pada suatu hari itu, saya tidak dapat ke tempat kerja kerana keretaku rosak dan setelah anak-nakku ke sekolah,
442Please respect copyright.PENANA8E273CtlH0
saya menalifon bengkel kereta yg tidak jauh dari rumahku meminta mereka membaiki keretaku di rumah. Setelah datang ke rumahku dan selepas memeriksa kerosakan keretaku itu,
442Please respect copyright.PENANALqYb8pWR11
keretaku terpaksa di bawa kebengkelnya untuk di baiki. Petang nanti keretaku akan di hantar kembali ke rumahku setelah siap di baiki.
442Please respect copyright.PENANAzTxPkZu56m
saya terpaksa mengambil cuti pada hari itu dan kerana kebosanan tinggal seorang di rumah, saya mengambil keputusan untuk tidur kerana malam tadi saya tidak dapar tidur secukupnya.
442Please respect copyright.PENANAOf0Qn4sQp9
Malam tadi nafsuku terangsang kuat kerana sebelum suamiku berangkat ke tempat kerjanya, saya tidak dapat bersetubuh dengan suamiku disebabkan saya masih dalam hari haidku.
442Please respect copyright.PENANARbAPnIfjAg
saya yg baru bersih dari haidku merasa nafsuku sungguh terangsang membuatkan saya tidak dapat tidur lena. saya asyik terbayangkan persetubuhanku dengan suamiku,
442Please respect copyright.PENANAkaaSZuRtAX
alangkah indahnya jika suamiku ada di sisi namun suamiku akan pulang dua minggu lagi. Walaupun saya sudah mempunyai tiga orang anak,
442Please respect copyright.PENANAPodQfAUHqk
nafsuku masih kuat dan masih memerlukan satu persetubuhan yg memuaskan. Sedang saya lena di buai mimpi, tiba-tiba saya di kejutkan dengan suara anak-anakku yg baru pulang dari sekolah.
442Please respect copyright.PENANARivs8SbocL
Pada mulanya saya ingin memarahi mereka kerana membuat bising tetapi tidak jadi setelah mendengar percakapan mereka. Anak-anakku tidak tahu saya tidak bekerja hari itu,
442Please respect copyright.PENANAFwVPpUkgnU
saya menganmati percakapan anakku yg mencurigakan perasaanku itu. “Abang pasang la vcd tu, Arbi nak tengok ni ” Kata Arbi. “Sabar la kita makan dulu,
442Please respect copyright.PENANAecir2y1Xgs
Ibu Ditujah Zakar Anak-Anaknya Bertiga
442Please respect copyright.PENANAh8LNATGLhS
buat apa nak cepat-cepat ibukan tiada ” Jawab Ibra. “Abang nak makan, abang pergi la kita orang nak tengok dulu ” Kata Abni pula.
442Please respect copyright.PENANAxWpsMOn65L
“Baiklah jom kita tengok ” Jawab Ibra lagi. saya mula mendengar cerita yg mereka tonton kerana suara dari tv itu agak jalas kedengaran.
442Please respect copyright.PENANA0kYjM1ROY8
saya mendengar bunyi yg selalu keluar dari mulutku ketika saya bersetubuh dengan suamiku. saya bangun lalu membuka pintu bilikku perlahan-lahan dan alangkah terkejutnya saya apabila melihat cerita yg di tonton anak-anakku.
442Please respect copyright.PENANAhgg23RWJDe
Cerita yg mereka tonton adalah cerita lucah, saya dapat melihatnya kerana tv itu mengadap bilikku. saya juga dapat melihat Ibra sedang mengusap bonjolan batang punai nya di dalam seluar manakala Abni dan Arbi memandang tv tanpa berkelip. saya tidak dapat bersabar lagi dengan perangai
442Please respect copyright.PENANACab2DXR03W
buruk mereka. “Ibra Abni Arbi apa cerita yg kamu tengok ni ” Marahku setelah keluar dari bilikku, Ibra cepat-cepat menutup tv lalu mengeluarkan vcd itu dari lalu di sorok di belakangnya.
442Please respect copyright.PENANAL4hJo3KgRJ
saya terus meluru ke arah Ibra dan terus merampas vcd itu dari tanganya. Mereka tertunduk dengan muka yg ketakutan, walaupun saya merasa kasihan melihat anak-anak kesanyanganku ketika itu,
442Please respect copyright.PENANAo8ZEb3v7M8
tetapi saya tidak dapart bersabar lagi. “Kamu bertiga ni apa nak jadi cerita tidak senonoh itu yg kamu tengok bukannya mahu membaca buku kamu siap la nanti ibu akan bagitahu ayah kamu ” Bebelku panjang lebar, Ibra dan Abni ttetap tertunduk tidak memandangku. “Maafkan
442Please respect copyright.PENANAlpjwrWujWy
Arbi ibu jangan bagitahu ayah ” Rayu Arbi sambil menangis teresak-esak membuatkan marahku hampir hilang. Arbi adalah anak yg manja, Arbi paling rapat denganku dan selalu bermanja denganku.
442Please respect copyright.PENANAfIDws1Adhr
“Tahu takut buat salah tak takut. ” Marahku lagi tetapi nada suaraku reda sedikit. “Ibu maafkam Ibra Ibra janji tak buat lagi ” Ibra berkata perlahan.
442Please respect copyright.PENANAWGAWlLZRSM
“Abni pun sama ibu ” Kata Abni pula. “Baiklah kali ini ibu maafkan kalau buat lagi ibu akan bagitahu ayah faham ” Perasaan marahku kini bertukar menjadi perasaan kasihan melihat ketakutan mereka.
442Please respect copyright.PENANAZecjLEffXc
Itulah kelemahanku, saya tidak boleh melihat anak-anakku bersedih. “Faham ibu ” Jawab mereka serentak. “Sudah pergi mandi, lepastu makan dan siapkan kerja sekolah.
442Please respect copyright.PENANAOdVrJnsjBK
Ulangkaji pelajaran jangan ingat nak main saja ” Kataku tegas. Mereka bangun dan terus ke bilik mereka, mereka bertiga tidur sebilik kerana rumahku hanya mempunyai tiga bilik sahaja.
442Please respect copyright.PENANALyqluL6uCZ
Bilik depan adalah bilikku manakala bilik tengah adalah bilik mereka bertida dan satu bilik lagi iaitu bilik belakang di jadikan stor.
442Please respect copyright.PENANAgCdsVZ7be4
Cerita Sex Ibu Ditujah Zakar Anak-Anaknya Bertiga
442Please respect copyright.PENANAn2hjt1GWli
Setelah anak-anakku menhilang, saya masuk bilik kembali lalu menyimpan vcd itu di dalam laci meja solekku. Malam itu setelah makan malam,
442Please respect copyright.PENANAG6Q7slSzPv
ketiga anak-anakku terus masuk tidur ke dalam bilik mereka walaupun masih awal. Tidak seperti biasanya kerana mereka akan menonton tv dahulu sambil berbual dengaku sebelum masuk tidur.
442Please respect copyright.PENANAy67My3MGf0
Mungkin kerana mereka merasa bersalah dan takut saya memarahi mereka, awal-awal lagi mereka sudah masuk tidur. Malam itu juga saya tidak dapat melelapkan mataku kerana memikirkan perangai buruk anak-anakku dan ditambah pula dengan nafsuku yg masih lagi terangsang. Puas saya cuba melelapkan mataku, tetapi
442Please respect copyright.PENANAKC31Wx3Duo
mataku tetap tidak merasa mengantuk dan saya merasa tidak tentu arah kerana nafsuku membuak-buak terangsang. saya mula teringatkan cerita lucah yg di tonton anak-anakku tadi.
442Please respect copyright.PENANAVavLhX6awW
saya bangun lalu menganbil vcd itu dari laci meja solehku lalu melihatnya. saya melihat gambar yg di tampal di DVD itu,
442Please respect copyright.PENANAG52OSBREh6
gambar itu menunjukkan dua orang lelaki yg masih remaja sedang bersetubuh serentak dengan seorang wanita yg sudah berumur.
442Please respect copyright.PENANAF1JJ3Fh6jL
Setelah melihat gambar yg ada di DVD itu, nafsuku semakin kuat terangsang dan saya perasaan untuk mengetahui jalan ceritanya membuatkan saya merasa ingin menontonya.
442Please respect copyright.PENANAueWZ0eX7pu
saya keluar dari bilikku dan terus ke bilik anakku untuk memastikan mereka sudah tertidur. Perlahan-lahan saya membuka pintu bilik mereka dan saya melihat mereka sedang nyeyak tidur.
442Please respect copyright.PENANA35A5TtGK8Y
Jam di dinding menunjukkan sudah pukul 1 pagi, saya kembali ke biliku lalu mengambil DVD itu dan terus ke ruang tamu.
442Please respect copyright.PENANARNZBx2hP9A
saya memasang tv serta DVD player lalu duduk untuk menonton cerita lucah itu. Inilah kali pertama saya menonton cerita lucah seumur hidupku,
442Please respect copyright.PENANAADPwDPLAWa
selama ini saya hanya mendengar dari mulut kawan-kawanku sahaja. Cerita itu menayangkan dua orang remaja bersetubuh dengan gurunya di dalam sebuah hotel.
442Please respect copyright.PENANA50fF688MTg
Apabila melihat aksi persetubuhan itu, nafsuku tidak tertahan lagi. Semakin lama menonton saya tidak dapat mengawal nafsuku lagi dan tanpa saya sedari,
442Please respect copyright.PENANALK4KmBNDqW
tanganku kini berada di celah kangkangku lalu menggosok-gosok puki ku dari luar kain batik yg saya pakai.
442Please respect copyright.PENANAe1A3yeSjOP
Seperti selalu, malam itu saya tidak memakai seluar dalam serta tidak memakai coli kerana memang kebiasaanku tidur tanpai memakai pakaian dalam.
442Please respect copyright.PENANAtTPJzVRHIL
saya merasa puki ku mula basah, nafsuku yg terangsang kuat membuatkan saya terus baringkan tubuhku di atas carpet di ruang tamu rumahku.
442Please respect copyright.PENANAXtv2eSE2v4
saya mula menyelakkan kain batikku keatas dan terus mengusap puki ku dan sebelah tanganku lagi meramas-ramas payudara ku yg sudah menegang.
442Please respect copyright.PENANAZK6zNENFYC
saya memasukkan dua batang jariku ke dalam puki ku lalu saya gerakkan keluar masuk, ketika atu saya sangat memerlukan batang lelaki untuk menujah puki ku yg berair dengan banyak itu.
442Please respect copyright.PENANAvswlb5h3N0
Kerana diriku sudah dikawal nafsu, saya tidak peduli lagi jika ada batang siapa sekarang, janji batang itu dapat memenuhi puki ku untuk memuaskan nafsuku yg tidak tertahan lagi.
442Please respect copyright.PENANAOLukNIcrLI
Adengan di vcd itu menunjukkan dua remaja sedang menyetubuhi seorang perempuan yg sudah berumur, saya mula membayangkan perempuan itu adalah saya dan dua remaja itu pula adalah anak-anakku.
442Please respect copyright.PENANAwKsCjfh7Vf
Bayangan itu membuatkan nafsuku bertambah terangsang lagi dan tujahan dua jariku di dalam puki ku semakin laju.
442Please respect copyright.PENANAKrIgMUm3X9
saya membayangkan diriku sekarang sedang di setubuhi anakku sendiri dengan mataku yg terpejam. Kerana kesedapan, saya mengerang dan mengeluh agak kuat,
442Please respect copyright.PENANA3LUy6Hgi82
saya tidak peduli lagi keadaan rumahku ketika itu. Tiba-tiba saya merasa pehaku disentuh orang, dengan kelam-kabut saya membuka mata dan terus menurunkan kain batikku yg terselak ke pinggangku itu.
442Please respect copyright.PENANA1FMth6JzdF
Alangkah terperanjatnya saya apabila melihat Ibra dan Abni sedang menyentuh pehaku yg putih dan gebu itu. saya terkedu dan tidak dapat berkata-kata,
442Please respect copyright.PENANAPX6xeTrAWo
Ibra dengan rakus memegang hujung kain batikku dan terus menyelak ke atas semula. saya yg masih terangsang itu bagaikan terpukau kerana bayanganku kini benar-benar berlaku di depan mataku.
442Please respect copyright.PENANAJ0aEyglPzu
Kerana itu saya membiarkan sahaja Ibra dan Abni meraba-raba pehaku dengan penuh bernafsu. Abni menolak tubuhku terbaring di atas carpet dan Ibra pula mula merapatkan kepalanya ke celah pangkal pehaku dan terus menjilat pehaku itu dengan rakus. saya tersentak apabila kurasakan lidah Ibra menyentuh
442Please respect copyright.PENANARA9E4rKO0Y
celah rekahaan bibir puki ku yg sudah basah itu. Abni pula sedang meramas-ramas kedua payudara ku berkali-kali dengan agak kuat namun ramasan itu sungguh nikmat.
442Please respect copyright.PENANAtQVAn9tPKp
Abni cuba menarik baju t-shirtku keatas dan saya yg seolah-olah mahu diperlakukan begitu mengangkat tubuhku untuk memudahkan Abni menanggalkan bajuku itu.
442Please respect copyright.PENANAeuqp8ZFtPf
Setelah bajuku terlepas dari tubuhku, terdedahlah kedua payudara ku dengan puting yg sudah tegang itu di depan Abni.
442Please respect copyright.PENANAYHP8lUz6IA
Abni dengan rakus terus menghisap puting payudara ku sambil diramas-ramasnya. Segalanya berlaku tanpa sebarang kata-kata dariku mahu pun dari ke dua anakku itu dan jilatan lidah Ibra semakin dalam menujah rekahaan puki ku.
442Please respect copyright.PENANA4bqZMO9fEU
Kepalaku terdongak ke atas apabila Ibra menjilat sambil menggigit lembut clitoris ku yg sudah mengembang itu. “Erghh Ibra.
442Please respect copyright.PENANAFSo5hw5X0U
” Erangan kenikmatan mula keluar dari mulutku apabila keletitku di jilat oleh anakku sendiri. Abni masih tetap meramas kedua payudara ku membuatkan saya mula berada di alam khayalan.
442Please respect copyright.PENANAcYC27XWH4E
Tanpa disuruh saya mengangkangkan lagi kakiku agar Ibra mudah mengerjakan puki ku dan Ibra mula menurunkan jilatan lidahnya di antara puki dan bontot ku.
442Please respect copyright.PENANAh8QI7CxhSb
Jilatani lidah Ibra menjalar turun ke bawah lagi dan lidahnya kini menyapu bibir bontot ku lalu di jilatnya.
442Please respect copyright.PENANAbx3zDl5Ii6
Kenikmatan begini tidak pernah saya alami sehingga pantat ku terangkat sedikit menahan kegelian bercampur nikmat di bibir bontot ku.
442Please respect copyright.PENANADu4gwbetTi
Kakiku yg terkangkang luas itu menyenangkan lagi Ibra menjilat bibir bontot ku. Abni yg dari tadi menghisap payudara ku kini berdiri lalu melondehkan seluarnya dan tersembullah batang punai nya yg tidak berapa besar itu di depan mukaku. Abni menyuakan batang punai nya ke mulutku
442Please respect copyright.PENANA7aqYTyBrPt
sehingga tersentuh bibirku lalu di tekan masuk ke dalam mulutku yg terbuka itu. Ibra mula menolak tubuhku menjadi meniarap, mukaku tetap menghadap ke arah Abni yg sedang meujahkan batang punai nya ke dalam mulutku.
442Please respect copyright.PENANAC10GAE1Gnk
Ibra menganggkat pantat ku ke atas supaya pantat ku itu tertonggek tinggi sedikit lalu menjilat kembali lubang bontot ku dan lidahnya kini di tekan masuk ke dalam lubang bontot ku.
442Please respect copyright.PENANAN1ORhl3vOX
Sambil menjilat lubang bontot ku, Ibra memasukkan dua batang jarinya ke dalam puki ku. saya merasa sungguh nikmat sambil menggerakkan pantat ku kedepan dan belakang manakala mulutku semakin laju menghisap batang Abni.
442Please respect copyright.PENANANW8eU1MwtB
saya menghisap sehingga kepangkal batang punai nya dan Abni pula memegan kepalaku melajukan lagi gerakkan kepalaku itu.
“Ibra ibu tidak tahan lagi masukkan batang Ibra sekarang ” saya meminta Ibra memasukkan batang punai nya ke dalam puki ku kerana saya tidak dapat bertahan lagi dengan rangsangan yg saya alami sekarang ini.
Tanpa menjawab atau tanpa berkata-kata, Ibra terus bangun lalu menanggalkan pakaiannya dan berlutut di belakang tubuhku. Ibra menaikkan lagi pantat ku sehingga kedudukanku menonggeng dalam keadaan merangkak.
Ibra meletakkan kepala batang punai nya di bibir puki ku dan mula menolak masuk ke dalam puki ku.
“Ah ” saya mengerang kenikmatan ketika batang Ibra yg agak besar itu masuk ke dalam puki ku, walaupun batang punai nya tidak sebesar batang suamiku tetapi saya tetap merasa kenikmatannya.
Batang Ibra lebih besar dari batang Abni yg berada di dalam mulutku dan Ibra semakin laju menujah puki ku dari belakang.
“Perlahan perlahan sikit nanti cepat keluar egrh ” Tanpa disedari kata-kata itu keluar dari mulutku dan mungkin kerana tidak berpengalaman, Ibra tetap menujah puki ku dengan laju.
Tiba-tiba Ibra merapatkan batang punai nya sehingga terbenam rapat kepangkal dan saya merasa ada semburan hangat dalam puki ku.
saya tahu Ibra sudah sampai ke puncak klimaksnya tetapi saya masih belum merasa puas lagi. Setelah Ibra jatuh terduduk di atas lantai,
saya terus berbaring lalu menarik tangan Abni agar menindihi tubuhku untuk menggantikan abangnya yg sudah tewas itu.
Abni dengan segera merangkak ke atas tubuhku dan menggangkangkan kakiku supaya Abni berada di celah kangkangku. saya memegan batang Abni lalu saya memasukkan ke dalam puki ku dan Abni pula terus menekan batang punai nya masuk. saya mengemutkan puki ku sambil menikmati tujahan batang
442Please respect copyright.PENANAZ5D0MeFOU2
Abni di dalam puki ku dan saya kini sudah hampir ke puncak klimaksku. Tubuhku mula mengejang dan saya terus menarik pinggang Abni rapat ke tubuhku agar batang punai nya masuk lebih dalam.
442Please respect copyright.PENANA8H3WzkiDQ7
Serentak dengan itu, saya sampai ke puncak klimaksku dengan tubuhku tersentak-sentak. Abni yg tidak tertahan dengan kemutan kuat puki ku di batang punai nya semakin laju menujah batang punai nya ke dalam puki ku.
442Please respect copyright.PENANAAE3ISYKFud
Selepas beberapa tujahan, Abni mula memancutkan sperma nya ke dalam puki ku sambil memeluk kuat tubuhku. saya yg sudah dapat memuaskan nafsuku mula tersedar dari kesilapanku kerana merelakan Ibra dan Abni menyetubuhiku terus menolak tubuh Abni yg masih menindihi tubuhku. “Apa yg kamu berdua
442Please respect copyright.PENANAhujUv58aT3
lakukan pada ibu ” saya memarahi mereka dengan suara yg tidak terlalu kuat kerana saya takut di dengari Arbi yg sedang tidur di biliknya.
442Please respect copyright.PENANAc2LgZlBhZr
saya terus mengambil bajuku lalu memakainya dan membetulkan kain batikku yg terselak di perutku. Ibra dan Abni berlari masuk ke dalam bilik mereka meninggalkan saya yg mula merasa bersalah serta menyesal kerana membiarkan kedua anakku itu menyetubuhiku. saya masuk ke dalam bilikku dengan fikiran
442Please respect copyright.PENANAoz6siZq3EV
yg bercelaru tetapi perasaan puas juga dirasaiku. Walaupun menyesal dengan apa yg terjadi, saya merasa sungguh puas dan nafsuku sekarang sudah reda.
442Please respect copyright.PENANAhVqAQVGY6A
Malam itu saya tertidur dengan perasaan menyesal dan dengan perasaan yg penuh kepuasan. Keesokkan harinya saya terjaga dari tidur agak lewat,
442Please respect copyright.PENANA1jCNzB8aT7
ketiga anak-anakku sudah ke sekolah dan saya terus bersiap-siap untuk ke tempat kerja. Hari itu saya merasa sungguh ceria dan bersemangat kerana nafsuku sudah terpuas walaupun masih merasa menyesal.
442Please respect copyright.PENANAChHJKZIb3n
Petang itu saya pulang dengan perasaan malu serta berdebar-debar, saya malu untuk berhadapan dengan Ibra dan Abni.
442Please respect copyright.PENANA7kjxV9tC8z
Sampai di rumah, saya membuka pintu lalu memerhatikan sekeliling ruang tamu rumahku. saya melihat anak-anakku tiada di ruang tamu itu lalu saya terus masuk ke dalam bilikku.
442Please respect copyright.PENANAcaSPXsq5Dk
“Ibu bila ibu sampai ? ” Tiba-tiba Arbi menyapaku dari muka pintu bilikku kerana saya lupa menutupnya.
442Please respect copyright.PENANAcfCTZmTIxW
“Baru sekejap ” Jawabku sambil menanggalkan tudung yg saya pakai, Arbi berdiri di situ agak lama memerhatikanku lalu masuk ke dalam bilikku.
442Please respect copyright.PENANA5EhpcdyFPH
Arbi menghampiriku lalu memeluk tubuhku dengan agak kasar dan menolakku rapat ke dinding. “Arbi apa ni ” Marahku sambil menolak tubuh kecilnya dari terus memelukku.
442Please respect copyright.PENANAf2R8ROAiTd
“Kenapa ibu marah abang boleh peluk ibu, kenapa Arbi tak boleh ? ” Tanya Arbi dengan agak kuat.
442Please respect copyright.PENANAC6teZsATa8
“Bila pula abang peluk ibu ? ” Tanyaku pula berpura-pura tidak tahu. “Ala ibu Arbi dah tahu apa kita buat malam tadi ” Tiba-tiba Ibra muncul di ikuti Abni dan mereka berdua mula menghampiriku.
442Please respect copyright.PENANAQgN7FZleFa
“Apa kamu cakap ni jangan buat ibu marah ? ” Ugutku, Arbi dengan pantas memeluk kembali tubuhku yg masih berdiri di tepi dinding bilikku.
442Please respect copyright.PENANAVVdM34BEnu
saya cuba menolak tubuh Arbi yg memeluk kemas tubuhku dan saya agak terperanjat apabila Ibra memegang tangan kananku manakala Abni pula memegang tangan kiriku lalu di rapatkan ke dinding.
442Please respect copyright.PENANASZAmdAPOt0
Tubuhku di pusing mendakap dinding membelakangkan anak-anakku dan saya memejamkan mata apabila merasa kain baju kurungku disingkap ke atas.
442Please respect copyright.PENANAXkgKrWKNaq
“Apa kamu lakukan pada ibu ni ” Marahku, namun saya tidak terdaya melakukan apa-apa kerana tenaga mereka bertiga lebih kuat dari tenagaku.
442Please respect copyright.PENANAY6lbSoft3C
saya mula merasa ada tangan-tangan anakku yg sedang meramas-ramas pantat ku dari kainku yg tersingkap itu. buah dada ku juga di ramas-ramas oleh anakku membuatkan rontaanku semakin lemah kerana diriku mula dirangsang nafsu.
442Please respect copyright.PENANAYVCzhQ96FD
Walaupun dalam keterpaksaan, saya mula merasa kenikmatan menyelubugi tubuhku dan saya mula menbiarkan sahaja anak-anakku meraba-raba tubuhku.
442Please respect copyright.PENANA6CXnnpj8cu
Keadaan menjadi sunyi sepi, saya memejamkan mataku menikmatai ramasan serta rabaan enam tangan di tubuhku. Seluruh tubuhku di raba dan pantat serta payudara ku diramas serentak.
442Please respect copyright.PENANAyaATltiBWl
saya tidak pernah dilakukan begini, kenikmatan yg saya rasakan sungguh berbeza dari bersetubuh bersama suamiku dan saya menikmati denga rangsangan nafsuku yg membuak-buak.
442Please respect copyright.PENANAeVhQuzGEGl
Tubuhku tidak lagi dipeluk Arbi, tanganku juga sudah bebas dari pegangan Ibra dan Abni. saya kini berdiri dengan penuh kerelaan kerana kenikmatan yg melanda diriku membuatkan saya pasrah.
442Please respect copyright.PENANAhMYfalFttR
saya dapat merasakan seluar dalamku di tarik kebawah dan ramasan tangan anakku semakin kuat mencengkam daging pejal di pantat ku. saya tidak tahu tangan itu milik siapa kerana seluruh tubuhku dipenuhi tangan anak-anakku.
442Please respect copyright.PENANAX22yVo1e0Y
Pinggangku di tarik kebelakang sambil tanganku masih menahan dinding menjadikan saya separuh menonggeng. Kain baju kurungku yg di selak itu diletakkan pada pinggangku dan saya terasa daging pantat ku di jilat serta di gigit lebih dari seorang anakku. buah dada ku masih menjadi mangsa
442Please respect copyright.PENANAAeTR4orL27
ramasan ganas anakku dan dari luarbaju kurungku, saya dapat melihat tangan Arbi dan Abni merayap menyelinap masuk ke dalam baju kurungku lalu terus ke bawah coliku.
442Please respect copyright.PENANA7kU5A4rfxV
buah dada ku semakin ganas di ramas Arbi dan Abni membuatkan payudara ku itu menjadi tegang. Alur pantat ku hingga ke pangkal puki ku di basahi dengan air liur Ibra yg kini berada di belakang pantat ku. saya terkemut-kemut sambil menolak pantat ku kebelakang
442Please respect copyright.PENANA7vX94Ty58y
agar jilatan Ibra sampai ke bibir puki ku. Daging pantat ku dikuak dengan agak ganas dan bibir bontot ku menjadi mangsa jilatan lidah Ibra,
442Please respect copyright.PENANA3IMXARl1Do
saya tidak tahu dimana mereka belajar untuk meragsangku sehingga membuatkan saya semakin khayal. saya tersedar dari khayalanku apabila tubuhku di pusingkan manakala tanganku pula di angkat ke atas oleh Abni dan Arbi terus menanggalkan baju kurungku. saya dapat melihat Ibra sedang membuka pengait kain
442Please respect copyright.PENANA9KJ3Qj7hzF
baju kurungku lalu kain itu jatuh ke lantai, kini saya berdiri dalam keadaan bogel dan hanya mendiamkan diri sahaja.
442Please respect copyright.PENANAdGbaQf4okc
Ibra menarik tanganku agar bergerak ke atas katil, saya yg diirngi Abni dan Arbi hanya menuruti sahaja tarikan tangan Ibra lalu dibaringkan telentang tubuhku di atas katil.
442Please respect copyright.PENANAWoVJmwBHye
Ibra menggangkangkan kakiku seluas-luasnya dan terus menjilat puki ku, Abni pula sedang berdiri membuka seluarnya Arbi kini sedang menghisap payudara ku.
442Please respect copyright.PENANA6HZPKP9R6I
Arbi menhisap sambil meramas payudara dan pantat ku dengan ganas di ramas Ibra yg sedang menjilat puki ku.
442Please respect copyright.PENANAxjoIueXzDi
“Arhgh m ” Tanpa sedar saya mengerang dengan mata terpejam kerana merasa sungguh nikmat dan apabila saya membuka mataku, saya melihat Abni menghulurkan batang punai nya ke mukaku.
442Please respect copyright.PENANAMAHHk3eVLM
Abni terus menujahkan batang punai nya masuk ke dalam mulutku yg terngangga itu, Abni mula mengerakkan batang punai nya keluar masuk ke dalam mulutku.
442Please respect copyright.PENANAaRu9HeYR65
saya merasa sungguh nikmati dengan hisapan serta ramasan Arbi di payudara ku, puki ku yg dijilat Ibra terkemut-kemut dan mulutku pula dipenuhi dengan batang Abni membuatkan saya tidak sedar bilakah ketiga anakku itu sudah berbogel.
442Please respect copyright.PENANAzEpYmUdktR
Ibra mula menindihi tubuhku lalu menujahkan batang punai nya masuk ke dalam puki ku dengan ganas sementara Arbi masih sibuk meramas payudara ku dan Abni pula sedang menujah ganas mulutku.
442Please respect copyright.PENANADfrkXLncH9
“Abang bagi Abni pulak Abni dah tak tahan ni ” Kata Abni pada abangnya Ibra. Ibra mencabut batang punai nya dari puki ku lalu menonggengkan tubuhku,
442Please respect copyright.PENANAYR0t0IIZzP
Abni datang ke belakang pantat ku lalu terus menujah puki ku dari arah belakang. saya kini sedang menghisap batang Arbi pula dan Ibra mula menjilat serta meramas payudara ku.
442Please respect copyright.PENANA59tu8PolaS
Tak lama kemudian, Abni merebahkan tubuhnya lalu menarik tubuhku ke atas tubuhnya dan memasukkan batang punai nya ke dalam puki ku dari bawah.
saya mencapai puncak klimaksku yg panjang ketika Abni memecut laju menyetubuhiku ketika saya berada di atas tubuhnya.
442Please respect copyright.PENANAdN8E85qvh7
“Arbi sekarang pergi masukkan batang kau kat sini ” Arah Ibra pada Arbi sambil memasukkan sebang jarinya ke dalam lubang bontot ku sambil di gerakkan keluar masuk jarinya itu.
442Please respect copyright.PENANAFgYFJZorZY
saya yg mendengar Ibra mengarahkan Arbi memasukkan batang punai nya ke dalam bontot ku hanya diam sahaja seolah merelakan pula bontot ku di tujah Arbi.
442Please respect copyright.PENANAg48JzgzYCK
Arbi dengan cepat ke konek ang pantat ku lalu batang punai nya yg tidak beberapa besar itu terus dipacakkan ke bontot ku.
saya membetulkan batang Arbi agar mudah masuk ke lubang bontot ku. Sekarang Arbi dan Abni melakukan tujahan serentak di puki ku serta di bontot ku,
442Please respect copyright.PENANAQPyYuG4Ucm
saya hampir menjerit kesedapan tetapi suaraku tidak keluar kerana di sumbat oleh batang Ibra. Oleh kerana tidak tahan dengan kemutan yg kuat di bontot ,
442Please respect copyright.PENANA1RD0xm0VOZ
Arbi telah memancutkan sperma nya di dalam bontot ku. Setelah batang punai nya dicabut keluar, Ibra terus memasukkan batang punai nya kedalam bontot ku.
442Please respect copyright.PENANAU532PCipBU
saya yg sedang menikmati tujahan batang Ibra di bontot ku serta tujahan batang Abni di dalam puki ku menggerakkan pantat ku seiring dengan tujahan mereka.
442Please respect copyright.PENANA9rKHqenu8z
saya sekali lagi telah hampir mencapai puncak klimaksku yg kedua. saya kemutkan lubang bontot serta puki ku serentak dan Abni tidak dapat bertahan lagi apabila otot puki ku mengemut batang punai nya lalu memancutkan sperma nya di dalam puki ku. Ibra masih laju menujah
442Please respect copyright.PENANARaruaYRaTF
bontot ku yg mengemut ketat itu dan akhirnya Ibra pun memancutkan sperma nya ke dalam bontot ku setelah menujah dengan agak kuat.
442Please respect copyright.PENANA9OKdQzQ8Yr
saya tertiarap di atas katiku dengan ketiga anakku yg terbaring lemah disisiku. Begitulah kehidupanku bersama ketiga anak-anankku sehingga kini, saya merasa sungguh puas bersetubuh serentak dengan mereka dan saya tidak lagi mencapai kepuasanku ketika bersetubuh dengan suamiku.

54.196.38.114

ns54.196.38.114da2
Comments ( 3 )

Siti Eliza - Sajer jer ngade ngan fizz ni... Hihi
6 months agoreply

mengangkang27 - @Siti Eliza hahaha mengade la siti ni.. hihi
6 months agoreply

Siti Eliza - Wahh fizz... Bukan sorang tapi 3 ank teruna memantat emak sendiri..... Siti x pyh lh nk karang incest mom and son lagi nmpknyer... Hihi.... 
6 months agoreply

Loading...
X