Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Completed
Suraya
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
2391 Reads
3 Likes
18 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
Suraya
18 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
#1
Suraya Chapter 1
mengangkang27
Feb 9, 2018
1
0
342
4 Mins Read
No Plagiarism!EFlh8DuNXWQwt5xC305gposted on PENANA
346Please respect copyright.PENANAt4V682Dtpx
Jam menunjukkan tepat pukul 2.30 pagi. Rosman masih belum boleh tido, matanya tetap segar bugar. Rosman bergerak perlahan, menyelinap kat ruang tamu. Berdebak-debuk jantung dia, Laju, macam orang lepas lari 100 meter. Berpeluh seluruh badan. Kerisauan melanda begitu dasyat sekali. Rosman berbaring atas sofa. Terlentang. 
  
Lately ni Suraya dah berubah. Lain macam skit. Tak macam Suraya yg dia kenal sebagai isteri dia, sebagai gefren dia sebelom kawin tu. Dah dekat 3 ke 4 bulan Rosman perasan akan perubahan tu. Tak la ketara sesangat, tapi, sebab Rosman kenal sesangat hati budi Suraya, dia dapat rasakan getaran tingkah laku Suraya yg somehow sumbang dari Suraya yg dia tahu. Iyalah, bukan sehari dua dah kawin, dekat masuk 5 tahun, kalau campur dekat 3 tahun masa bercinta, ha! dekat 8 tahun tu. Anak sorang dah besar pun, dah sekolah tadika. 
  
Suraya dah ada jantan lain! Tu lah yg first first sekali tekaan Rosman. Tapi Rosman sabar lagi. Still bagi benefit of the doubt kat Suraya. Innocent until proven guilty. Rosman tahu yg kebelakangan ini Suraya dgn dia selalu gaduh. Rosman pelik jugak pesal Suraya tak paham paham lagi. Dia keluar malam tu pun pasal jumpa client. Tak buat apa dan tak pernah tak balik rumah, walau lewat macammana pasti tidor kat rumah jugak. Ingat senang ker kerja marketing, ingat senang ker nak close deal. Kenapa la Suraya berdegil, hati batu menuduh dia yg bukan-bukan, Kepit pompuan lah, itu lah, ini lah.Tu la orang pompuan, laki keluar cari makan, dia tuduh layan betina. Tapi Rosman ketawa kecil gak, sebab, well, dah rasmi jantan, kalu tak kepit betina, tak la jantan namanya. Tapi Rosman still pertahankan maruah Suraya, takda affair diluar, cuma pompuan-pompuan yg dia kepit tu just one nite stand, eh! mana sampai one nite, takat tiga empat jam jer, lepas tu goodbye la, bukan buat apa-apa pun. Lagipun awek-awek yg dia kepit tu pun selalunya utk client, gadis rosak otak (GRO) kat karaoke lounge atau awek-awek kat club-club yg dikunjungi, takde la awek spesel. 
  
Serba tak kena jer apa yg Rosman buat sekarang ni. Itupun bukan hari-hari dia keluar, cuma memang ada time tak leh nak avoid kerenah client ni, especially kalu kontrak yg besar, lagi besar la dorang nye makan, takkan nak gi minum teh mamak jer, sampai kiamat la tak dpt projek. Camtu la kat KL ni, u scratch my back, I scratch your back, tick tack toe, no money no show. I want some fun, u bring the hoe. 
  
Yg buat Rosman bengang, bila dia kat rumah, mana ada Suraya nak layan bebaik. Bila keluar marah, kena marah; bila duk rumah, tak pulak dapat layanan. Abih camna? Kekadang, rasa menyesal gak amik offer kerja kat tempat baru tu. Biar la duk kat opis lama, lagi best, tak pening kepala camni ngan kerenah bini cam ni. 
  
Hati Rosman kian mengeluh, nafsu Rosman kian menjerit, ego Rosman kian tercabar. Isteri yg sepatutnya menjadi tempat bermanja dan melepas kasih rindu dendam kini bagai bantal yg kaku dan suram, tiada lagi sentuhan mesra, tiada lagi gelutan nafsu dua pasang tubuh tanpa berpakaian menikmati keseronokkan berpelukan di pagi yg hening. Hairan juga Rosman kemana menghilang keghairahan Suraya kerana dia tau, Suraya memang kuat nafsunya, tak padan ngan kecik, kekadang sampai tak terlayan dan semenjak-duamenjak ni langsung tak terjamah tubuh Suraya yg masih mantap dan seksi tu. 
  
Kenapa sekarang Suraya tak membenarkan dia menyentuh, memegang dan menjamah tubuh seksi tu? Kenapa? Mengapa? Besar sangat ke dosa dia keluar malam carik rezeki tu sampai Suraya boleh membekukan nafsu kepadanya? Kemana tempiasan nafsu Suraya pergi? Kat siapa? Bolehke Suraya bertahan begitu lama? Fuhhhh, beribu soalan dalam kepala Rosman. 
  
Dah dekat 2 minggu Rosman tak menjamah Suraya, haru biru dah si Rosman, air dah naik kepala, jgn kan bersetubuh, jgn kan blowjob, handjob dari Suraya pun tak dapat. Hina betul Rosman rasa bila Suraya tolak mentah-mentah jer semua approach dia. Pegang atas tak buleh, pegang bawah lagi la tak dapat. Padahal, tak sampai 3 atau 4 bulan lalu sebelum dia dapat kerja baru ni, boleh kata hari hari dapat, dan kalu Suraya period, kurang-kurang pun blowjob dari Suraya tak pun handjob, lepas gak la, tapi sekarang, haram! sentuh pun boleh kena maki ngan Suraya. 
  
Kleennnnntang tung tang!!!!! whadaafarrrk!!! Hilang nafas Rosman kejap, berenti jantung Rosman, dua tiga degup jugak la ilang, terkejut besar dia. Pantek! Celaka betul! Rosman memaki hamun. Botol susu si Alia jatuh rupanya. Kusssss semangat. Sedar tak sedar, dah dekat pukul 4 pagi. Rosman naik bilik, baring sebelah Suraya. Rosman peluk Suraya, Suraya beralih jauh, lari dari pelukan Rosman. “ice queen!” suara hati Rosman “bastard!” suara hati Suraya dan pagi bertambah dingin, pagi yg selalunya bersahutan ketawa kecil Rosman dan Suraya kini sepi, katil yg selalunya beralun mengikut rentak paluan Rosman di atas Suraya kini diam membatu. 

54.80.183.100

ns54.80.183.100da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X