Suraya - Suraya - Chapter 2 | Penana
×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Completed
Suraya
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
4138 Reads
5 Likes
30 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
Suraya
30 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
#2
Suraya - Chapter 2
mengangkang27
Feb 11, 2018
0
0
405
5 Mins Read
No Plagiarism!fCJRqQJ8wRO6L6zzGsFaposted on PENANA
Suraya - Chapter 2
Suasana ofis kat KLCC tu sunyi pulak pagi tu. Suraya asyik termenung menenguk spreadsheet yg terbentang kat screen tu. Dah dekat 10 minit, spreadsheet yg sama, figures yg sama, tak berubah. Suraya cam zombie jer rupa dia. Mata pandang screen tapi kepala otak dah melayang ke mana. 
  
Dua tiga minggu ni dia bingung. Buntu. Gaduh ngan Rosman dah hampir tiap-tiap hari. Semenjak Rosman kerja kat tempat baru tu. Ialah gaji lebih, lega skit tiap-tiap bulan, tapi itu bukan yg dia nak, bukan duit penentu kebahagian. Terpikir gak apa yg si Rosman buat malam malam bila kluar jumpa client. 
  
“jumpa client ker ke lain?” bentak hati Suraya. Dah hampir hari-hari atau tak pun seminggu pasti 2 atau 3 kali Rosman akan keluar malam, nasib weekend Rosman ada kat rumah. Kalu tak, mau Suraya mintak cerai dah. Berapa lama dah dia ngan Rosman tak bersama. Kalu bersama pun Suraya buat diam, cam bantal. Itu saja cara dia nak protest kelakuan Rosman. Biar dia rasa. Dia ingat aku ni apa, asal dia balik jer boleh projek? Balik pepagi buta, entah ke mana, entah pompuan mana dah di peluk, balik nak peluk aku, No way! Memberontak hati Suraya. 
  
Walau kekadang tu, Suraya gian gak, tapi dia keras kan hati. Well, dia pun manusia, ada nafsu. Dan sejak kebelakangan ni, nafsu tu blom diberikan perhatian yg secukupnya. Performance Rosman pun dah menurun. Walaupun bila projek ngan Rosman, Suraya mengeraskan diri, tapi steam gak woooo, mana leh tak steam, tapi tu lah, Suraya blom apa-apa Rosman dah sampai. Lagi la geram hati Suraya. Bertambah mendidih darah Suraya, rasa nak maki jer Rosman masa tu jugak. Nak kena bangun, basuh, dah tu tido balik. Menyusahkan jer. Sedap tak jugak. 
  
Suraya tahu, Rosman buleh memberikan kepuasan kepadanya, membawa tubuhnya bergegar dgn letupan orgasma melalui lidah atau jari Rosman tapi Suraya tak rela, tak sudi Rosman berbuat begitu. Bukan Suraya tak rindu sentuhan berahi macam tu tapi Suraya lebih rela menanggung derita tak kesampaian dari memberikan Rosman the pleasure to make her cum. Biar dia rasa! 
  
Suraya cuba start keje balik. Cashflow analysis project kat Melaka tu memang kena siap petang tu gak. Boss dah melalak tak tentu arah. Suraya berkelip-kelip tengok screen. Tapi tangan dgn otak dia tak mau gak gerak. Macam traffic jam pulak. Kepala otak Suraya melayang ke pemuda yg dah dia kenal, tapi tak kenal. Nak kata kenal, nama dia siapa pun Suraya tak tahu. Nak kata tak kenal, tapi bila berbual dah macam kenal bertahun-tahun. Tak terniat Suraya nak tanya nama dia dan mamat tu pun tak pernah bagi tau. Tapi bila pikir balik, jumpa pun hanya dalam panggung wayang, mana ada orang bercakap berbual masa tengok wayang. Berbual pun berbisik bisik. 
  
Uuhhhh, seram jugak Suraya mengenang bibir budak tu berada dekat sangat dengan telinganya. Naik bulu roma. Cara dekat dekat camtu jer leh berborak walaupun bukan ramai sangat orang dlm panggung tu dan yg ada dalam tu pun bukan interested nak dengar perbualan orang lain, sibuk projek adalah. Suraya pun macam merelakan saja cara mereka berdua berborak. 
  
Pertama kali Suraya nampak budak tu masa mula-mula gi tengok wayang kat Suria tu. First time tu, takde apa apa, lepas tu minggu depan tu, pegi tengok lagi dan masa tu lah nampak budak tu second time. Alahai, sah! memang cute nya. Dgn tinggi lampai, kulit putih, rambut tarik belakang, segak, kemas. Sedap mata memandang. Tak berkelip jugak Suraya memandang budak tu, sampai lah tenungan dia dibalas. Argh! Termalu skit Suraya, tapi dia control ayu walau hati berdebak debuk. 
  
Balik rumah petang tu pun muka budak tu tak mau hilang dari benak si Suraya. Suraya asyik termenung. Cam mabuk kepayang. Kekadang Suraya gelak sesorang gak. Malu pun ada. Ialah, dia bini orang, dah nak masuk 34, dah tua, dah kategori veteran agaknya, budak tu baru 23 ataupun paling paling pun 25. Muka budak tu asyik muncul jer, kemudian dada dia yg bidang, lengan dia yg kekar, perut dia slim jer, tinggi pulak tu. Mungkin lebih 6 kaki tinggi berbanding dgn Suraya yg hanya 5 kaki 1 inci saja. Tenggelam aku kalau kena peluk! hihihi.. Suraya mengelamun. Blushing jugak Suraya mengenangkan lamunan dia tu, tak sangka ada jugak lagi perasaan seperti tu dalam diri dia. Alah, lantak la, aku tak buat apa pun, aku tak buat salah, no harm apa Suraya mententeramkan hati sendiri. 
  
“Hoi pompuan!” jerit Wati, terus je melepap atas kusi depan meja Suraya, terkejut jugak Suraya kena sergah cam tu, bila pulak si Wati ni muncul. 
  
“haa, apa ko nak” 
  
“ko mengelamun apa tadi minah? Tak berkelip kelip tengok pc tapi jari tak jalan, ko nengok gambar bogel yer” sakat si Wati 
  
“eh, takde lah, ada ada jer la ko ni Wati, ko ingat aku macam ko ker, taukeh porno” giliran Suraya pulak smash si Wati. Memang Wati la tokan gambar gambar blue kat opis tu, sapa tak tahu, entah mana dia dapat supply entah, tiap tiap hari pasti adalah e-mail dari Wati yg membawa pelbagai gambar aksi aksi menarik. Wati gelak besar dan terus berlalu. Suraya lega sikit dgn gurauan Wati tadi, at least lepas tension kejap. 
  
Suraya takde tempat lain nak mengadu, nak lepas perasaan. Nak citer kat si Wati, uih, nak mampos, mulut radio dia tu bukan ada insuran, silap silap, satu KLCC tau dia ada problem ngan Rosman. Suraya meneruskan kerja. 
  
Terhegeh-hegeh kepala otak dia menyusun angka-angka dalam kotak-kotak yg berderet deret. Nasib la Excel ni total sum automatic, kalu tak jenuh. Jari Suraya bermain di keyboard, fikiran Suraya bermain dgn memori jejaka kenalan baru dia tu. Hensem, cute sangat. Suraya tersenyum. Menggigil Suraya mengenangkan jejari jejaka tu. 
  
Memang panjang, kekar, tapi rapi, kemas, bersih, tersusun. Ingin sangat Suraya memegangnya, meramas jejari tu dalam tangannya. Rosman dah tak ujud dalam diri Suraya ketika itu. Hanya khayalan Suraya yg ujud. Khayalan terhadap belaian jejari orang yg belum di kenali di tubuh Suraya. Lembutnya jejari itu bergerak, tapak tangan yg agak kasar menambah nikmat geseran pada alur dada Suraya. Menyelinap terus jejari asing itu ke sangkar buah dada Suraya yg masih kenyal, masih mantap dan menggiurkan. 
  
Terasa tersentap naluri Suraya membayangkan putingnya diulit, dipicit, dicubit oleh jejari itu. “uuuhhhhhhhh!..this isn’t happening to me!!” Suraya mengeluh mengenang kekeliruan dalam jiwanya. Tapi Suraya tidak dapat membendung gelora khayalan itu. Memang sudah lama dia tidak berasa ghairah begini dan memang sudah lama, atau mungkin tidak pernah, seseorang lelaki dapat membuat dia sebegitu berahi. 
  
“rrinnggggggggggggg” terkejut Suraya, telefon atas meja berbunyi 
  
“hello, Su speaking” 
  
“yang, its me” suara Rosman berkumandang 
  
“hi honey” jawab Suraya ringkas 
  
“yang, I’ll be late tonite, can u catch a cab home, I kena pegi presentation kat Port Klang, please, ok” Rosman merayu 
  
“yer lah, pergi lah, tak balik pun takpe” cemuh Suraya, geram, marah, ingat senang ke nak dapat teksi kat KLCC time balik nanti. Kalau nasib tak baik, ari ujan, jem giler la jalan kat depan tu. 
  
“bastard!!!” hati Suraya memaki 

54.198.96.198

ns54.198.96.198da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X