Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Completed
Suraya
Writer mengangkang
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
346 Reads
1 Likes
6 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
Suraya
6 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
#8
Suraya - Chapter 8
mengangkang
Feb 11, 2018
0
0
22
6 Mins Read
No Plagiarism!xHcYRppufY55u0PI2F8Bposted on PENANA
Suraya - CHapter 8
“apa nama nak bagi anak kita ni bang?” tanya Rosnani kepada suaminya. Izhar bangun, dan terus ke sebelah isterinya itu yg berlunju di atas katil dalam wad sambil menyusukan bayi yg baru jer 3 hari lahir tu. “Izwan” ringkas jawaban yg diterima Kelahiran Izwan memang disambut riang oleh kedua-dua belah keluarga Izhar dan Rosnani, cucu paling bungsu, memanglah datuk dan nenek, pakcik dan makcik manjakan. Sejak dari kecil Izwan memang bayi yg comel. Dan satu perkara yg amat ketara adalah kemaluan Izwan yg agak besar, tak padan dgn saiznya yg masih bayi tu. Tak tahulah dari mana keturunan Izhar atau Rosnani yg telah turun ker Izwan, tapi Rosnani syak adalah dari sebelah dia sebab moyang dia dulu ada juga keturunan Arab, yg terkenal dgn pedang yg memang panjang-panjang. Rosnani pun kekadang segan jugak nak tukar lampin Izwan kalau orang keliling ramai. Memang oversize punai si Izwan ni. Bila Izwan membesar, dia disunatkan masa umur 6 tahun lagi. Tok Mudim masa tu pun geleng kepala nengok saiz si Izwan, tak pernah dia nengok sebesar tu pada budak sekecik tu. Tok Mudim senyum sumbing berseloroh, untunglah bini ko esok ni! Izwan mana paham apa masa tu, cuma org tua-tua yg gelak besar dgn jenaka tu. Bila Izwan meningkat remaja, darah muda dia bergejolak lebih awal dari budak-budak lain sebaya dgn dia. Masa dia 8 tahun, masa budak-budak lain main tembak-tembak, Izwan dah pandai pegi mengendap pompuan mandi. Yg jadi mangsa, makcik-makcik dan sepupu-sepupu dia jugak. Start 10 tahun Izwan dah pandai masturbate. Masa tu saja senjata Izwan dah hampir 6 inci panjang bila keras. Izwan pun membesar dgn cepat, masuk tingkatan 1, dia paling besar, paling tinggi berbanding dgn rakan-rakan lain dan nafsu dia pun semakin lah menjadi-jadi. Budak pompuan yg pertama menjadi mangsa Izwan adalah sepupu dia sendiri dari sekolah yg sama. Sepupu yg lebih tua dari dia, masa tu Izwan 13 tahun dan sepupu dia tu dah 16 tahun. Tengah gatal. Dia acah acah Izwan, ingat Izwan budak lagi tak tahu apa dan alangkah terpegun bila dia nengok batang Izwan yg dah lebih 6 inci ketika tu. Kat belakang reban, yg tersorok jauh sikit di belakang kebun adalah tempat pertama Izwan hilang teruna. Masa tu lah first time tangan perempuan melancapkan batang Izwan. Kejap lah juga first time tu, tapi sebab darah masih muda, kuat lagi, tak sampai 3 minit kena belai, tegang semula. Merengot-rengot muka sepupu Izwan tu bila Izwan menjolok, punya payah nak masuk lobang dara tu sampai kedua-duanya give up. Dua hari lepas tu baru Izwan berjaya memecahkan dara sepupunya. Izwan dapat satu tektik baru, menjolok dulu lobang sepupunya tu dgn jari dia. Aduhai, menjeri-jeritlah dara sunti tu kena dgn jari Izwan yg sampai pada satu tahap mengorek dgn 3 jari sekali lobang sempit tu. Dah agak basah lencun, agak longgar sikit pada pandangan Izwan baru la Izwan tujah dgn batang oversize dia tu. Payah jugak nak masuk. Herot berot sepupunya menahan senak, menahan sakit. 1 jam terus menerus Izwan menjolok dan menjolok dan menjolok lobang yg licin tu. Sepupunya bagai nak pengsan dengan keenakan, merapu-rapu tanpa henti-henti. Dan hari itu adalah hari terakhir Izwan self-service. Dekat 2 tahun dia membaham sepupunya, yg kemudian pindah ke kota. Dan masa Izwan naik Form 4, pedang saktinya dah mencecah 7 inci, tinggi Izwan pula dah 6 kaki 1 inci. Memang sasa. Tambah dgn hensem Izwan, memang ramai la rakan-rakan sekolah yg menjadi bahan Izwan. Sepupunya pula, sebelum meninggalkan kampung tu, sempat bercerita kegagahan dan betapa besarnya batang Izwan pada seorang kawannya. Dan kawannya itu lah menjadi ganti tempat perlepasan nafsu Izwan, kemudian kawan seorang lagi, dan seorang lagi dan seorang lagi hingga 7 orang semuanya. Ketujuh-tujuh tu memang kawan rapat, pandai simpan rahsia dan pasti tak mahu jugak kongsi dgn ramai sangat bahan kekar yg dorang temui. Kedekut beb pompuan ni. Namun kecoh jugak kampung tu pada satu hari bila seorang budak pompuan sudah charge Izwan rogol dia. Hampir nak berparang jugak lah orang-orang kat situ. Izwan pun pelik dgn budak tu, masa kena henyak, masa kena ayak, kemain meraung sedap, sedap sampai menyembah-yembah Izwan mintak lagi dan lagi. Tapi bila terjebak ngan mak bapak, kena sergah sikit sebab lambat balik rumah, terus bukak cerita A-Z. Disebabkan takde bukti, Izwan selamat, tapi Rosnani bijak, terus dia antar Izwan ke rumah kakaknya di kota besar KL, menyambung belajar untuk abiskan SPM. KL. Hmmm, kota yg memang menanti-nantikan kedatangan orang yg macam Izwan. Good looks and good assets. Budak-budak KL lagi la gila kat Izwan, datang menyerah, tapi Izwan dah serik dgn budak sekolah, tak nak dah kes kat kampung berulang lagi. Makciknya pulak jadi mangsa. Memang Izwan dah stim bila first time nengok auntie Rohana dia ni. Mengancam gila, ialah, dah jadi orang KL, kena la melaram beb. Izwan nekad satu hari tu, setalah dekat setahun lebih tinggal ngan aunti Hana, semasa dalam kereta ngan aunti Hana, Izwan terus jer keluarkan pedang hikmatnya yg ketika tu dah sampai tahap pembesaran maksimum, hampir 8 inci. Dari permerhatian Izwan setelah sekian lama dia duduk ngan keluarga aunti Hana, Izwan dah dapat baca, aunti Hana bukan lurus sangat. Banyak kali aunti Hana kantoi dgn Izwan tengah borak ngan jantan lain dalam telepon kat rumah bila uncle Johar takde. Izwan buat bodo jer, tapi memerhati. Sebab tu lah hari tu Izwan mengambil langkah drastic, its now or never, terus terpacak senjata 8 inci depan mata aunti Hana. Panjang, padat, kekar dan bila auntie melilitkan jarinya, tak muat, hampir sama lilitan dgn pergelangan tangan aunti Hana. UUUhhhhhhhhh..mendesah kecil aunti Hana masa tu. Izwan senyum gembira, percaturan dia berhasil. Jadi laki bini Izwan dan aunti Hana bila uncle Johar takde. Aunti Hana yg banyak mengajar Izwan, banyak memberi pengalaman dan banyak juga memberi lobang-lobang yg dahaga hentakkan padat senjata 8 inci. Susah aunti Hana nak sorok penemuan khazanah sensasi kepunyaan Izwan yg memang jarang dijumpai. Paling-paling hebat yg ada pun 7 inci. Kawan-kawan rapat aunti Hana bertanya tak henti-henti melihat air muka aunti Hana yg sentiasa ceria, sentiasa kepuasan dan akhirnya, baik yg janda atau yg masih bersuami turut diservice oleh batang Izwan yg tak tahu puas tu. Dorang pun kemudian mempamirkan seri yg sama di muka masing-masing apabila lobang masing masing menjerih, meregang untuk memuatkan tongkat sakti Izwan. SPM tah ke mana, apa tah ke mana. Izwan terus menerus memenuhkan liang-liang sempit yg berlendir, yg banjir dgn tumpahan air syahwat wanita-wanita tertentu di kota KL. Sendat, padat, ketat. 8 inci beb, panjang tebal, kekar, pompuan mana tak menjilat lidah bila terpacak batang sebesar tu depan mata. Yg bertudung pun boleh cair, inikan yg ligat, yg sofistikated dan yg memang banyak seleweng ngan laki sendiri. Ramai yg obsess dgn Izwan, well actually, bukan dgn Izwan tapi dgn senjata milik Izwan tu. Kehenseman Izwan menjadi mukadimah berkesan dalam merobohkan sifat malu-malu tapi mahu mereka dan bila sejata 8 inci tu keluar, nafsu pun mengambilalih kesedaran mereka dan mereka menyembah, mengangkang dan menonggeng dgn penuh taat setia pada pembawa kesedapan itu. Wanita, pada Izwan, adalah bahan permainannya. Pengalamannya mengalahkan ramai lelaki-lelaki lain yg lebih tua. Sekilas pandangan Izwan dah boleh tau, pompuan tu dah kawin atau belom dan memang kegemarannya adalah pompuan yg telah kawin. Mungkin dari faktor keselamatan tak pun dari pengalaman dgn aunti Hana dan rakan-rakan. Kesimpulannya, Izwan mendapati lebih selamat balun org dah kawin dari anak dara. Org dah kawin pandai simpan rahsia manakala anak dara, fuhh, bahaya, cepat tangkap cintan dan cepat gelabah kalau kantoi. Izwan tak balik kampung lepas SPM tu, SPM pun kantoi, layak keje despatch jer Izwan, tapi disebabkan kehensemannya, mulut manis, rajin, Izwan mewah. Mewah dgn duit betina-betina dahaga. Izwan pindah dari rumah aunti Hana bila Uncle Johar macam dah syak sesuatu. Tapi service pada aunti Hana dan juga rakan-rakan seperghairahan aunti Hana tetap berjalan. Izwan sewa bilik jer kat KL, area Cheras dekat ngan komuter, senang nak gi keje kat KLCC. Keje tu pun salah sorang aunti jugak yg bagi tau, keje kerani setor kat ofis laki dia jugak. Duit tak pernah kering dari poket Izwan walau keje kuli jer, tapi kalau bergaya, kalah Managing Director. 

54.90.119.59

ns54.90.119.59da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X