Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Completed
Suraya
Writer mengangkang
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
370 Reads
1 Likes
6 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
Suraya
6 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
#4
Suraya - Chapter 4
mengangkang
Feb 11, 2018
0
0
27
4 Mins Read
No Plagiarism!ZJglpfysQcbbllHFF6acposted on PENANA
Suraya - Chapter 4
Gaduh besar lagi. Perang tercetus. Rosman dan Suraya bercakaran. Bukan perkara asing semejak akhir akhir ini. Dan seperi biasa ianya berpunca dgn perkara yg Rosman fikir tak sepatutnya menyebabkan perang sebesar itu. Tapi silap Rosman gak to bring the matter up secara mendadak, Cuma yg Rosman bengang adalah dia nak mengatakan dia faham apa yg Suraya lalui dan sanggup memaafkan Suraya kalau Suraya dah ada jantan lain, selagi Suraya tak buat apa apa dgn jantan tu. 
  
“what right do u have to look into my personal stuff, are u spying on me?!!” jerit Suraya 
  
“laaar, mana ada I spy on u, I nak carik duit kecik dalam purse u, tak sengaja I jumpa tiket wayang tu, bukan nak spying on u ker aper” bentak Rosman 
  
“sudahlah u, merepeklah u kata cam tu, u memang nack carik salah I, I pegi nengok wayang sensorang, itu pun salah?” 
  
Rosman heran juga kenapa mati-matian Suraya menengkingnya kerana perkara tu. Kalau takde, kata jerlah takde. Habis cerita.Rosman pun bukan nak marah sesangat, cuma nak penjelasan, for Suraya to come clean with him, tu ajer. 
  
“u keluar memalam tu, balik nak subuh, I takde tanya apa pun, I takde siasat apa pun, wallet u ker, kereta u ker, handphone u ker, apa ker, yg u buleh nak gelodah purse I, kenapa? nak cari apa? nak tau I ada jantan lain ke tidak? haaa!?? puas hati dah sakitkan hati I, are u satisfied?” 
  
“alaaaa susah la cakap ngan u ni, tanya sikit nak marah” 
  
“of coz la I’m angry, u buat I macam ni, dah tu berani pulak spying around my private stuff, tuduh I yg bukan bukan, haaa! apa yg u dapat? nak carik salah I, salah u sendiri u tak sedar!!!” 
  
Kesitu pulak. Tu yg Rosman boring sesangat. Balik-balik salah dia, Pusing kiri kanan, dia gak yg salah. Dua-dua panas baran, dua-dua tak mau mengalah. 
  
SLAMMMMMMMM! Pintu bilik berdentum dgn hebatnya. Suraya kurung diri dalam bilik. 
  
VROMMMMM! Rosman naik kete, kluar rumah gi carik ketenangan entah kat mana. 
  
Suraya bangun longlai terus menuju semula ke bilik air. Suraya membuka baju dan tights yg dipakainya. Mungkin lepas shower nanti, dia akan lebih tenang dan tenteram. Matanya bengkak setelah menangis tadi. Marah masih ada pada Rosman yg dah hilang entah kemana. 
  
Kenapa la tak pujuk dia, kenapa lah nak tunjuk keras kepala kat isteri sendiri, pikir Suraya. Benci sangat ker kat aku?Kurang lawa ker aku ni sampai tak lekat kat rumah dah sekarang ni? Bertalu-talu soalan timbul di dalam kepala Suraya. 
  
Suraya membuka kembali towel yg membungkus tubuhnya sambil berposing seketika depan cermin, melihat lekuk dan lurahnya tubuhnya yg masih menggiurkan. Cellulite di perutnya dan pehanya tak jelas, kulit putih gebu Suraya mengabui garis-garis hodoh itu. Tubuhnya masih kecil molek. Tak satu pun bahagian yg menggelebeh, still macam anak dara lagi dan masa lahirkan Alia pun through ceaserian, ikut tingkap, rongga nikmatnya masih belum terjejas. Grip masih kuat! Breast Suraya tetap unggul masih tegak dan putingnya masih indah, tersembul dengan penuh kegemilangan. 
  
Dan Suraya kembali menangis, menghempaskan diri atas katil. Sendirian Suraya di bilik, teresak-esak. Fikirannya melayang tak tentu arah, kusut masai dan dalam kekusutan itulah, Izwan muncul dengan jelas. Terbayang-bayang Izwan menyentuhnya. Fantasi itu begitu real sekali dan gelora berahi datang menyerang. Suraya cuba melawan perasaan itu. Dalam sedih, dalam esakan berlinangan airmata, Suraya boleh naik berahi bila mengingatkan Izwan. Terasa bagai tangan Izwan yg sasa, jejari Izwan yg membelai, sampai jauh dalam tubuhnya. 
  
“nooooo..” teriak Suraya, “not now..” tapi usaha Suraya melenyapkan memori itu sia-sia, semakin lemah suara hati Suraya melawan perasaan berahinya itu. 
  
Walau Suraya tak ingin perasaan itu menguasai dirinya, namun, Izwan muncul juga dibenaknya. Lagi dia berusaha untuk melupai, untuk melenyapkan memori itu, lagi deras memori itu datang, lagi real, lagi meluap-luap. Senyuman Izwan, wajah tampan Izwan dan jejari Izwan, satu persatu muncul membawa kenikmatan padanya. Setiap bayangan sentuhan Izwan dapat dirasa oleh Suraya seolah-olah Izwan ada di situ. Suraya terus bergelumang dalam nikmat itu, menempuh perasaan yg dibawa bayangan Izwan kepadanya dan dalam tidak sedar, jejari Suraya sendiri membelai mutiara nikmatnya. Terlalu sensitif saraf kegemilangan Suraya itu, saraf yg membonjol, saraf yg peka pada rangsangan dan ketika jejarinya sendiri menguis bonjolan itu, Suraya lemas, Suraya mendesah, Suraya meminta, merayu, Suraya mengerang keasyikkan kesedapan. Masturbasi kali ini memang amat berlainan sekali, nafsu Suraya meningkat berkali ganda disebabkan bayangan pada Izwan. 
  
Ooohhhh yesss..yessss Suraya mempercepatkan stimulasi jarinya pada clitoris yg membengkak itu. Saraf itu memang jelas telah menjalankan fungsi utamanya dgn dedikasi yg tiada bandingan. Nikmat yg menjalar amat mendalam, amat berkesan dan dibuktikan dgn erangan mulut Suraya dan Suraya meledak dilanda ribut keenakkan, menggegarkan setiap otot didalam tubuh Suraya, membawa keamanan pada fikirannya yg berkecamuk itu. Suraya berasa lega sekali. Hilang sebentar kerisauan dalam dirinya. Dan Suraya melelapkan mata seketika untuk berehat, untuk mengembalikan tenaganya yg telah surut ditelan nafsu berahi. Senyum terukir di bibir Suraya, bibir yg sebelum itu mencebek dgn penuh kebencian pada Rosman. 

54.159.30.26

ns54.159.30.26da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X