Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Completed
Suraya
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
2456 Reads
3 Likes
20 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
Suraya
20 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
#5
Suraya - Chapter 5
mengangkang27
Feb 11, 2018
0
0
150
7 Mins Read
No Plagiarism!aXtaEkTYVwdq7Nw05nj8posted on PENANA
Suraya - CHapter 5
Berkelip-kelip icon sampul surat di pc Suraya. Suraya yg baru tiba ditempatnya setelah pergi ke tandas, pantas membuka emailnya. Tersenyum lebar Suraya. Email dari Izwan. Dari mana Izwan dapat addressnya pun amat memusykilkan Suraya. Tere mamat ni! terharu Suraya seketika. Gembira jugak ada orang yg bersusah payah untuknya, berusaha menggembirakannya. 
  
Simple saja email dari Izwan, “thinking of u” tertera bersama gambar sekuntum bunga ros. Tapi impact dia, fuhhhh, cair jugak Suraya ketika tu. Suraya rasa terawang awang, kebas rasa pipi Suraya blushing, tersipu sipu bagai anak dara yg mengintai di balik tabir melihat orang datang merisik. 
  
Suraya tahu dia bermain api. Permainan yg amat bahaya. Menang jadi bara, kalah jadi abu. Permainan yg tiada pemenangnya. Tapi, dahaga Suraya masih belum lega, haus Suraya masih belum surut, selera Suraya masih terbuka. 
  
Mengeluh panjang Suraya. Dan yg pasti, Rosman masih menjauhkan diri darinya. 
  
Ah! Go to hell la with him, treat me like garbage, I treat him like he don’t exist la! bentak hati Suraya 
  
Satu lagi email tiba masa Suraya mengelamun tu. Dari Wati. Seperti biasa, gambar porno, gambar tak senonoh. Suraya gelak jer. Memang kekadang tu Suraya bukak la email dari Wati tapi selalunya, dia delete jer. Tapi kali ni, Suraya bukak email tu. Dan seperti diduga memang la gambar orang telanjang, gambar orang berpelukan. 
  
Suraya merenung gambar-gambar tu yg selalunya tak memberi kesan apa-apa padanya. Buat dia malu adalah tapi kali ni, lain pulak perasaan yg timbul. Laju pulak jantung Suraya. Terbit keresahan pada Suraya, kerut pada muka gadis sedang menahan sedap dihenjut oleh senjata-senjata kekar, besar dan keras di dalam gambar macam dirasai olehnya. Bagai terdengar desah gadis tu walau yg didengar adalah gema dari memori desahannya sendiri ketika bermasturbasi sambil teringatkan sentuhan Izwan. Mouse di tangan Suraya tak bergerak walau otaknya berteriak supaya Suraya menutup gambar tu. Tepat tenungan Suraya pada batang keras dalam gambar tu. Tak berkelip mata Suraya. Jelas terbayang, adakah punya Izwan sebesar itu, sekeras begitu. Suraya tak dapat lari dari keinginnya untuk mengetahui, untuk merasa sendiri benda itu dalam tangannya. 
  
Jauh disudut naluri Suraya, perasaan ingin tahu itu sentiasa ketara, sentiasa mencucuk kewarasannya, menggoda nafsunya. Perasaan yg sukar dihilangkan seperti tulang yg tersangkut di tekak, jelas dirasa, tapi tak daya untuk membuangnya. 
  
Argh! Seperti biasa pada hari Jumaat minggu tu, Suraya mendapati dirinya kembali beratur mengambil tiket. Kembali ke tempat duduk melabuhkan punggungnya di kusyen yg empuk itu. Menanti, terus menanti kehadiran stranger yg mengikat dirinya dgn keberahian. Dalam kesamaran panggung, Suraya hilang terus pertimbangannya kali ini, walau hatinya terus memberontak, akalnya terus memberi amaran yg tidak diendahkan oleh tubuh Suraya. 
  
Duduk sahaja Izwan disebelahnya, Suraya bertindak berani. Tangan Izwan terus dicapai, terus dibawa ke bibirnya. Izwan pantas menterjemah signal yg diberi. Tangan kanannya dialih merangkul leher Suraya dan sikunya berlipat untuk memberi access penuh tangannya kepada Suraya. Bibir ranum itu lembut menghadiahkan ciuman, halus membelai tangan Izwan yg sasa itu. 
  
Bibir Suraya mula mengulum hujung jari Izwan. Perlahan jari tengah Izwan masuk, disepit kelembutan sepasang bibir, mencecah kebasahan hujung lidah Suraya. Jejari Izwan terus dilapah, dijilat, dihisap oleh Suraya. Izwan tetap tenang. Izwan senyum. 
  
Suraya terus rakus menggulum jari Izwan, jari telunjuk Izwan hilang dalam mulut Suraya, Jari tengah Izwan pula hilang, dikulum oleh bibir Suraya yg ranum. Lidah Suraya menjilat setiap pelusuk, setiap lekuk, setiap ruas jari jari Izwan. Penuh mulut Suraya, tapi Suraya dah tak peduli. Jari jari tu amat manis, amat sedap baginya. 
  
Ahhhhh, lazat, lazatttttttt!! Suraya menggulum jari Izwan sepuas hati. Izwan hanya senyum melihat tangan kanannya menjadi makanan Suraya. Izwan belum mahu bertindak lagi. Relek dulu. Banyak masa lagi. Izwan ingin mengetahui sejauh mana Suraya mampu dan berani bertindak. Izwan menikmati sedutan, jilatan dan kuluman Suraya pada jarinya. 
  
Nikmat! Kedua-dua tangan Suraya memegang tangan kanan Izwan, mulut Suraya liar, lidah Suraya tak henti henti beraksi, bibir Suraya tak berhenti mengulum. Basah tangan Izwan dgn airliur Suraya. Suraya menghisap dan terus menghisap kedua jari Izwan dalam mulutnya. Jejari Izwan membalas jilatan lidah Suraya. Perlahan jari-jari itu menguis, memutar-mutar dalam mulut Suraya, bergiat aktif merangsang lidah Suraya. Lembut sahaja sentuhan tangan kiri Izwan di peha Suraya makin yg tenggelam dalam kenikmatan menghisap jejari Izwan. 
  
Rasa tak rasa ajer dek Suraya. Izwan bermula dengan tenang, melihat gelagat Suraya yg tenggelam dalam kerakusan nafsu. Izwan menyelak skirt yg dipakai Suraya. Bertemu kulit peha Suraya yg lembut. Tapak tangan Izwan melurut peha itu. Suraya mendengus, sensasi baru di pehanya, rangsangan berterusan dirasai, mencetuskan kegelian dan menambah keberahian dalam dirinya. 
  
“what am I doing????” otak Suraya mempertikai tindak tanduknya. 
  
“ohhhhh..awwwahhhh” balasan jitu dari nafsu Suraya memberikan kata veto terhadap pemikiran rasionalnya bila saja tangan Izwan sampai ke belahan kelangkangnya. Izwan membelai ketembaman Suraya yg berlapik panties satin nipis tu. Izwan menanti tanda-tanda Suraya untuk menghalang perbuatannya itu. 
  
Izwan mara lagi, dgn hati-hati, menekan lembut dgn ibujarinya ke kawasan lembab kelangkang Suraya. Tiada halangan terbit dari Suraya. Suraya hanya mendesah, mulutnya berhenti dari mengulum jari Izwan, sentuhan Izwan menjadi fokus sekarang, nikmat mengalir keseluruh tubuhnya. Jejari Izwan menggamit lidah Suraya, 
  
“don’t stop sucking my fingers!” kerah Izwan dgn agak kasar dan bernada serious. 
  
Bukan permintaan tapi arahan! Kecut hati Suraya mendengarnya, kenapa tetiba Izwan bertindak begitu, ingin saja dia menghentikan kesemuanya, tapi jari Izwan di celah pehanya bertindak lebih cepat, ibujari Izwan berpusar di biji gelora Suraya, walau diluar panties, walau berlapik kain satin itu, tapi nikmat yg diberi tak terperi, pertahanan Suraya lenyap, Suraya terus dibuai nikmat dan jejari Izwan terus dihisap dan dikulum seperti mana yg diperintahkan. 
  
“Open your legs!” lagi kerahan Izwan. 
  
Suraya menjadi pak turut, Suraya ingin merasa belaian lagi. Ingin merasa jejari kasar Izwan didalam tubuhnya. Ingin merasa jejari Izwan meluncur masuk di celah kelangkangnya yg kini basah, menunggu dan menunggu perlepasan nafsu. Tapi Izwan tidak memenuhi tuntutan nafsu Suraya itu. Izwan ingin terus mematahkan pertahanan Suraya. Izwan tahu, Suraya perlu ditawan dan dipenjarakan dalam pasungan gelora. Suraya perlu dijadikan hamba dan nafsu Suraya dijadikan tambatan dan rantai yg akan menjerut Suraya dalam genggamannya. Kaki Suraya terbuka, kelangkang Suraya dicekup kemas oleh tangan Izwan. Tundun tembam Suraya diurut, diperlakukan sewenangnya oleh Izwan. 
  
Perlahan jejari Izwan menjamah kewanitaan Surayan. Menari-nari jejari Izwan, mendorong nafsu Suraya, mengguis, menekan, mengutil biji gelora, mutiara nafsu Suraya. Ke atas, ke bawah, ke atas, ke bawah Izwan memandu jarinya, sesekali menekan kuat belahan yg sudah amat lembab itu. 
  
Suraya hanya mampu mendesah, mulutnya masih penuh dgn dua jari Izwan yg terus bermain dgn lidah Suraya. Suraya inginkan perlepasan dari belenggu nafsunya yg memuncak. Suraya ingin sampai. Ombak kenikmatan yg melanda dirinya datang bertalu-talu setiap kali mutiara nikmatnya dirangsang oleh jejari Izwan. 
  
Suraya tiada tertahan lagi. Sudah terlalu dekat tapi terasa amat jauh lagi. Izwan masih enggan melepaskan Suraya dari ikatan nikmat. Izwan masih enggan mempercepatkan pergerakkan tangannya. Suraya terus memegang tangan Izwan dengan niat mendorong tangan Izwan supaya terus laju dan laju merangsang supaya segera dirinya merasa cetusan kenikmatan yg diraih oleh nalurinya. 
  
Tangan Izwan tidak bergerak sedikitpun walau Suraya rasa bahawa dia telah menggunakan segala kudrat yg ada untuk menggerakkan tangan itu. Yg bergerak hanyalah ibujari Izwan yg masih mempermainkan nafsu Suraya dgn geselan dan rangsangan pada celah kelangkangnya, lembut, nikmat, sedap permainan jari itu. 
  
“u want it, Su?” bisik Izwan ke telinga Suraya, sambil lidah Izwan menyentuh, menjilat telinga Suraya, menggeliat Suraya terkena sentuhan lidah itu. 
  
Izwan tahu Suraya inginkan orgasma, perlukan orgasma, Suraya teramat sangat merasakan badai nikmat itu diseluruh tubuhnya. 
  
“Yes! Yes please Izwan” terpacul dari mulut Suraya, melepaskan seketika hisapannya pada dua jari Izwan. 
  
“work for it!” Izwan memerintah Suraya hanya akur. 
  
Jeritan nafsunya menjadi panduan di kala ini. Di kala tubuhnya dilanda keasyikkan dan nikmat dari jari seorang jejaka yg telah memperhambakan nafsunya, memperhambakan dirinya, memperhambakan maruahnya sebagai seorang wanita, namun gelora nikmat mempunyai pengaruh yg kuat terhadap seseorang, especially, seorang wanita yg tinggi nafsu dan nafsu itu pula telah lama diabaikan. 
  
Suraya sendiri yg merangkul kemas tangan Izwan. Suraya yg memimpin jejari Izwan masuk kedalam panties nya. Suraya sendiri yg menundingkan jari Izwan tepat ke bijinya. Suraya sendiri yg menggerakkan jari Izwan merangsang clitorisnya. Izwan hanya berdiam diri. Tangannya dibawah kawalan Suraya yg terus menyorong dan menarik tangan sasa Izwan. Jejari Izwan menurut sahaja kemana arah yg dikemudi oleh Suraya, di mana bahagian rekahan basah yg Suraya mahu dirangsangkan. Suraya menunding jari tengah Izwan yg panjang itu, tepat bersentuhan lubang nikmatnya. Perlahan Suraya menekan jari itu masuk, menguak sisi rekahan basahnya, lembut cengkaman faraj Suraya membalut jari Izwan itu. 
  
“ooooohhhhhhhhh” desahan panjang Suraya apabila jari itu masuk kedalam tubuhnya. 
  
Apa yg dia inginkan akan hampir tercapai. Jejari Izwan memenuhi dirinya. Sensasi hebat menyerang tubuhnya. Hampir amat hampir Suraya apabila dia menggerakkan jejari Izwan keluar masuk lubang sempitnya itu. Bendalir syahwat Suraya menambah kenikmatan melicinkan pergerakkan jari yg sasa itu. Laju dan laju. Tinggi dan tinggi di awang Suraya merasakan dirinya. Ledakkan kepuasan yg dinantikan tiba dan Suraya tidak dapat membendung sensasi dalam tubuhnya apabila Izwan memasukkan satu lagi jarinya dalam rongga sempit itu sambil ibujari Izwan menekan keras mutiara nikmat Suraya. 
  
Suraya melimpah, Suraya bergegar, Suraya menjerit melalui tubuhnya yg kejang. Ledakkan nafsu bertalu talu melanda Suraya tiada henti, desakan hebat jejari Izwan berterusan sepanjang Suraya menikmati cetusan orgasmanya. Geli, ngilu, nikmat, sedap bersilih ganti dalam diri Suraya. Hebatnya perasaan yg telah lama tak berkunjung tu. Ciuman mesra melekap di pipi Suraya apabila dia reda. 
  
“same time next week” pendek arahan Izwan dan Izwan pergi berlalu. 
  
Tinggal Suraya seorang, terpingga-pingga, penuh keliru, penuh kekesalan. Berkecamuk hati Suraya. Tekad hatinya untuk tidak menghadirkan diri minggu depan. 
  
“this wud the the last time” bisik hati kecilnya sambil Suraya memperkemaskan diri untuk keluar dari panggung. Sisa-sisa kepuasan dikelangkangnya masih dapat dirasai. 

54.224.108.85

ns54.224.108.85da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X