Suraya - Suraya - Chapter 10 | Penana
×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Completed
Suraya
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
4196 Reads
5 Likes
30 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
Suraya
30 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
#10
Suraya - Chapter 10
mengangkang27
Feb 11, 2018
1
0
444
9 Mins Read
No Plagiarism!6Cczu6YckIyg2zbBmqr9posted on PENANA
Suraya - Chapter 10
Zaman Internet ni membawa arus perubahan yg ketara pada masyarakat sekeliling. Sekarang ni orang di sudut paling jauh atas planet ni pun hanya se-click tetikus aja. Kemajuan teknoloji memang dialu-alukan oleh kerajaan. Memang sekarang ni, hampir setiap rumah, terutama di bandar-bandar besar, mesti ada komputer. Takda telefon sekarang ni pun dah tak kisah, org banyak pakai handphone, tapi bagi kebanyakkan orang, kalu takde pc, alahai, mati kutu. 
448Please respect copyright.PENANABo6MuHLLDO
Especially mereka-mereka yg kaki chatting dan kaki surfing. Tak kira la, chatting biasa ker, chatting sex ker atau laman web halal, makruh dan haram, bagi sesetengah orang, mereka dah ketagih internet, yg kekadang lebih parah dari ketagih dadah. Tapi sesetengah tu, cuma hobi jer, menghabiskan masa yg terluang, tu jer, tak lebih dari tu. 
448Please respect copyright.PENANAiKrvkWBi9V
Rosman termasuk dalam golongan atas pagar, tak lah kemaruk internet sangat tapi, seronok gak bila melayar website-website berbentuk forum dan message board. Hasrat Rosman bukan untuk membaca cerita erotika atau laman-laman lucah, tapi untuk mencari group yg senasib dengannya. Suami-suami yg menderita disebabkan layanan dingin dari isteri masing-masing. 
448Please respect copyright.PENANA0Ic3hnFDO6
Rosman semakin kerap buat search untuk “cheating wives” atau “lonely hearts” berdasarkan perasaan dalam hatinya yg Suraya belot dan curang kepadanya. Nak jugak dia luahkan perasaan pada message board tentang perkara tu, mana tau ada dapat idea atau nasihat dari org lain yg pernah alami perkara camtu. Tapi kebanyakkan site yg dia jumpa adalah site lucah, gambar bogel lah, cerita sex la, kisah benar la, kisah first time la dan bermacam-macam lagi. Ada jugak site gigolo utk isteri-isteri yg curang, berlambak-lambak dan pelbagai rupa. 
448Please respect copyright.PENANANpvTcZBYLe
Mula-mula Rosman ignore jer site-site macam tu, kekadang ada juga dia baca posting dari suami yg senasib dengannya. Tapi lama-lama, Rosman lain macam jer perasaan dia, bila dia mula membaca posting-posting tu, terpengaruh pulak dia dgn pemikiran barat tu, yg bukannya marah atau keciwa bila isteri dorang belot, malah ada yg menggalakkan, mencari dan membiarkan isteri-isteri mereka main kayu tiga. Ada juga yg menjadi penonton aksi-aksi isteri mereka di atas ranjang bersama lelaki lain. 
448Please respect copyright.PENANAM4YezjabBj
Rosman confuse, bingung. Rosman jugak turn on dan stim bila membaca. Terpacak jugak kelakian Rosman dalam seluar. Secara tak langsung, bila Rosman terbayang yg Suraya bergumpal dgn jantan lain atas ranjang, Rosman jadi excited dan bernafsu sekali. Ligat nafas Rosman, berdegup-degup jantung Rosman membayang wajah Suraya, mata Suraya kuyu, keasyikkan menerima hentakkan dari lelaki lain. Tegak jugak tongkat Rosman. Dan Rosman bertambah keliru. 
448Please respect copyright.PENANA7C2jFjGlWv
Kenapa dia tak marah, tak cemburu, mana perasaan tu? Kenapa dia naik berahi dgn imajinasi tu? What the fuck is happening to me? 
448Please respect copyright.PENANAsJVXD7Xe5I
Rosman ada terbaca di satu site, yg mengatakan “its every husband’s fantasy to watch his wife being fucked by another man”. Terngiang-ngiang statement tu dalam kepala Rosman. Betul ker? Rosman mula sangsi. Kalau tak betul, kenapa dirinya menjadi amat berahi bila berimajinasi sebegitu? Aku dah gila ker ni? 
448Please respect copyright.PENANAtSNs7mLhyn
Imajinasi Rosman makin menjadi-jadi bila dia keluar memalam bawak client clubbing atau ke karaoke. Ramai jugak dia kenal pompuan-pompuan kat club, disco atau bar dan lounge, dan ramai gak isteri orang. Dia tengok dorang tu relek jer kepit jantan sana-sini dan yg paling menambah confuse kat si Rosman, kekadang, suami dorang ada kat situ, laki dorang sendiri bawak ke situ. Tak kisah sikit pun si isteri kena kepit dan mengepit. Dan yg lagi best, ada jugak suami yg hantar ke club atau disco, kemudian suami tu balik rumah jaga anak, si isteri duk terkinja-kinja, minum tonggang langgang dan kena kepit dan mengepit jantan lain. Balik belum tentu ke rumah sendiri, mungkin ke rumah jantan yg bertuah malam tu atau ke hotel, makan kenduri daging empuk milik orang lain. 
448Please respect copyright.PENANABFZDYFXF0T
Aduhai! Fikiran Rosman makin dipengaruhi. Rosman makin merasakan perasaan berahinya apabila mengenang Suraya bersama lelaki lain tak salah, normal lah tu, malah menyeronokkan. Rosman makin kerap mencari-cari posting kisah-kisah suami yg mendapat keseronokkan melihat isteri di ranjang bersama lelaki lain. Banyak, berlambak-lambak, kekadang satu search ada lebih 100,000 matches. 
448Please respect copyright.PENANAasD6qhdowj
Satu persatu Rosman selidik dan terokai. Dan sampai pada satu tahap, apabila cerita yg dibaca memang amat merangsang, Rosman melancap sensorang dalam bilik dia kat opis tu. Lega teramat Rosman bila air gatal dia memancut, tapi selang 5 saat, kekesalan muncul, itupun kejap jer. Esoknya Rosman kembali meluncur internet mencari topik kegemarannya lagi. 
448Please respect copyright.PENANA70cUsjheBP
Di rumah, Suraya masih dingin terhadapnya. Kekadang bila dia tidur sebelah Suraya, Rosman akan memerhatikan Suraya tidur. Apa agaknya yg dimimpikan Suraya. Apa agaknya yg bermain di benak Suraya. Betul ke Suraya dah ada jantan lain. Apa yg telah dibuat oleh Suraya dgn jantan tu. 
448Please respect copyright.PENANABdvBRtgP9h
Ohhhhhhhhh, serta merta kelakian Rosman terpacak bila dia membayang Suraya tengah lahap menelan batang kekar lelaki lain, mengulum batang tu dgn mulutnya yg kecik molek tu. Rosman terus terpancut dgn berimajinasi saja, tak tahan dgn rangsangan yg begitu hebat mengenangkan Suraya tenggelam di celah kelangkang lelaki lain. 
448Please respect copyright.PENANAIkKmqaEEya
Salah satu cerita yg amat erotik bagi Rosman adalah mengenai seorang suami yg membawa isterinya menonton wayang, dan di dalam panggung tu si isteri duduk bersebelahan seorang jejaka. Apabila wayang bermula, si isteri duk complain pasal lelaki sebelahnya tu tengah mengurut barangnya sendiri dan pada satu tahap mengeluarkan barangnya tanpa segan-silu. Si suami tidak mengendahkan rungutan isterinya dan menyuruh isterinya ignore saja perbuatan lelaki tu. Lama kelamaan walau seberapa daya cuba si isteri nak ignore jer tapi tak dapat ignore sebab memang perkasa kekerasan di tangan lelaki di sebelahnya, Sedikit sebanyak terbit jugak rasa berahi si isteri. Basah jugak celah kelangkang si isteri. Si suami pula tetiba mengatakan dia nak ke tandas, buang air besar dan bila keluar saja si suami, si isteri makin resah. Lelaki di sebelahnya makin berani melagakan betisnya dgn betis si isteri. Si isteri makin terangsang dan apabila lelaki tu menarik tangan si isteri tu dan menggengamkan tangan tu pada batang yg keras dan terpacak tu, si isteri tiada halangan dan dengan automatic mengocok batang tu. Tanpa pengetahuan si isteri, si suami tadi bukannya pergi ke tandas, tapi keluar dan masuk balik serta duduk di barisan belakang berhampiran si isterinya dan lelaki tadi. Semuanya telah dirancang oleh si suami. Dari tempat strategik itulah dia melihat dgn penuh berahi kelakuan isterinya melancapkan lelaki yg tak dikenali. Walau isterinya memandang terus ke screen tanpa bergerak, tapi nampak jelas pergerakkan lengan isterinya turun naik turun naik memberi handjob pada lelaki tu. 
448Please respect copyright.PENANAYGabADuSR6
Tak terkira berapa kali dah Rosman masturbate bila membaca cerita tu, walau berulang kali, tetap menaikkan nafsunya. Memang merangsangkan pada Rosman kalau dia boleh tengok dgn mata kepalanya sendiri Suraya mengocok dan memberi handjob pada lelaki lain. Cerita sensasi itulah yg membuahkan idea bernas dalam benak Rosman. Memang kuat pengaruh internet ni. Tak dapat disangkal lagi.
448Please respect copyright.PENANAHtkc4cGl1P
Rosman memang nekad dah, kalu Suraya begitu dingin padanya, mungkin dgn orang lain Suraya tak dingin. Kalu dia tak dapat nak syok ngan Suraya, dapat nengok Suraya beraksi dgn orang lain pun dah syok abis baginya. Kepala Rosman bergolak dgn idea-idea macammana nak memerangkap Suraya supaya matlamatnya menjadi penonton aksi ghairah Suraya berjaya. 
448Please respect copyright.PENANACK9m7zxLe6
Terus saja Rosman teringat akan tiket wayang yg ditemui dalam purse Suraya. Walaupun dia gaduh besar esoknya dgn Suraya, dia dah mendapat penunjuk dan dari penunjuk tu lah, usaha dia mengintip Suraya dan mengekori gerak Suraya menonton wayang tiap hari Jumaat amat sukses sekali. 
448Please respect copyright.PENANAVcM6nnJSfB
Bahagian yg senang dah di atasi, the hard part, carik the right guy utk menggoda Suraya. Nak carik tu dah la susah, nak convince the guy tu lagi payah. Kena buat slow and steady dan buat dia paham betul-betul. Dekat 3 atau 4 orang Rosman dah approach, sorang pun tak leh pakai, takde daya penarik, susah berhubung dgn internet, tak kenal sapa di hujung sana. Mintak gambar memang dapat, gambar hensem, macho, tapi bila jumpa, muka macam lanun, gemok, boroi. Hampeh! bapok pun tak sudi agaknya, lagikan Suraya. 
448Please respect copyright.PENANAZW4k98wPuy
Izwan was a rare find. Handsome, macho dan menggoda. Memang the perfect candidate. Cara tak sengaja jugak Rosman jumpa si Izwan, beberapa kali di club kat PJ Hilton dan setiap kali dgn pompuan yg berlainan dan yg memang Rosman tahu bini orang. Malah ada yg Rosman sendiri kenal suami mereka. Satu group dorang tu, Izwan conquer semua, main pass-pass, datang dgn lain, balik kekadang dgn yg lain. Kekadang hilang sejam-dua naik bilik kat atas. Itupun Rosman dah perhatikan, ekori mereka naik lift dan hilang dalam ratusan bilik-bilik kedap bunyi di atas tu. 
448Please respect copyright.PENANAF6iPtpp1aD
Setelah Rosman perhatikan Izwan, Rosman mengambil langkah drastik utk approach Izwan. Rosman belanja dia minum kat club tu. Mula-mula Izwan pandang semacam jer kat Rosman. Caya tak caya jer, tapi lelama, setelah Rosman bagi tau strategy dan objektif sebenar operasi yg direncanakan, Izwan pun kata ok, itupun kerana opis dia dan Suraya setempat. Buaya mana ada menolak bangkai. 
448Please respect copyright.PENANA76PUcdhV5x
Rosman banyak memberi maklumat pada Izwan tentang kegemaran, kesukaan dan kelemahan Suraya, yg rata-rata pada Izwan, tak perlu. Izwan yakin tanpa bantuan maklumat tu pun Suraya boleh dia takluk. Tapi Izwan tak la kata camtu kat Rosman. Tak terkata kegembiraan pada Rosman bila jerat dah mengena, feedback dari Izwan amat memberangsangkan. 
448Please respect copyright.PENANAw5tBpDKVte
Tahap pertama tercapai bila mula-mula Suraya melapah jari-jari Izwan dan kemudian apabila Suraya sendiri mengemudi tangan Izwan untuk mencapai orgasma. Tahap kedua memuncak-muncak di dalam diri Rosman, berahi Rosman meledak dgn kepuasan melihat Izwan melahap celah kelangkang Suraya. Dekat sungguh Rosman dgn kedua tubuh yg bertindih tu. Melimpah nafsu Rosman bila kedengaran suara gersang Suraya mengerang-ngerang kena jilat dgn Izwan. Adduuuhhhhh…nikmatnya. 
448Please respect copyright.PENANAt8kMXObmPm
Kat situ jugak Rosman memuaskan dirinya sendiri. Video rakaman Suraya mengulum senjata perkasa Izwan tersimpan dgn baik oleh Rosman bak harta pusaka nenek moyang. Tiap kali terbayang Suraya menghirup air Coke yg meleleh di atas batang balak Izwan, serta merta Rosman merasa ketegangan. Video tu di tonton berulang kali, mungkin dah beratus-ratus kali sejak diserahkan oleh Izwan. 
448Please respect copyright.PENANA0WsPRF38B9
Idea Rosman jugak menyorokkan kamera tu dalam beg Izwan yg diletakkan secara strategik di atas tangga dan merakamkan aksi-aksi berahi tu. Aksi Suraya menelan air mani Izwan. Depan TV tu jugak Rosman bertarung dgn diri sendiri, lima lawan satu. Makin lama Rosman makin ketagih, makin tak puas, makin obses untuk memenuhi nafsunya melihat Suraya beraksi lucah. 
448Please respect copyright.PENANAG8e9JDNtzg
Tahap ke empat kini menjelang. Saat dinantikan oleh Rosman yg telah gila diperhambakan nafsu songsangnya itu. Tiba masanya untuk menyaksikan aksi terhebat dari yg paling hebat. Saat untuk menyaksikan penyerahan Suraya pada tuan punyanya yg mutlak. Suraya bukan milik Rosman lagi. Suraya milik Izwan, Suraya hamba Izwan. 
448Please respect copyright.PENANAI3p3PnR1KG
Berdebar dada Rosman menanti saat itu. Sudah dapat dibayangkan bagaimana nikmat yg akan di alami oleh Suraya bila pedang perdana 8 inci Izwan akan membolosi liang sempit Suraya tu. Tempat strategik Rosman dalam closet bilik hotel tu memang idea yg bernas, memang memberikan dia pandangan sepenuhnya katil di depan closet tu. Tak ada sudut yg Rosman tak nampak. Rosman bersedia, seluarnya dah siap di londehkan. 
448Please respect copyright.PENANAoKDQAvwDE7
Menyorak gembira Rosman petang tu bila Izwan menyatakan Suraya sudi ke hotel tu dengannya, setelah Rosman dgn sengaja mengatakan pada Suraya yg dia perlu outstation petang tu juga dan akan balik keesokan hari. Suraya amat marah, seperti yg di duga. Pasti Suraya mendambakan Izwan, juga seperti yg di rancang. Sedikit jer lagi, menanti kedatang Suraya, menanti raungan dan teriakkan Suraya, menanti kerutan nikmat dari muka Suraya. 
448Please respect copyright.PENANAMkf1uZFhse
Pintu bilik terbuka, Izwan masuk dahulu, Suraya melangkah masuk dan sekali rangkul Izwan mengangkat Suraya ke dalam sambil pintu tertutup dgn sendiri. Tawa kecil Suraya amat manja. Renggekan Suraya amat menghairahkan. Rosman diam memerhati. Aksi bermula, di mana dan bila ianya berakhir, tiada siapa yg tahu 

54.198.96.198

ns54.198.96.198da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X