Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Completed
Suraya
Writer mengangkang
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
444 Reads
1 Likes
7 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
Suraya
7 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
#7
Suraya - Chapter 7
mengangkang
Feb 11, 2018
0
0
25
8 Mins Read
No Plagiarism!AXcCapxTUS0M2zhYd69eposted on PENANA
Suraya - Chapter 7
Dan Suraya kembali beratur membeli tiket. Mengambil tempat yg sama, makan popcorn, menghirup Coke. Debaran terasa. Sangsi pada dirinya sendiri. Mengapa dia kat situ? Mengapa tak mampu dia melawan nafsu? Mengapa menyerah maruah dgn mudah? Persoalan rasional tak putus putus berkunjung. Namun ketagihannya jiwanya kepada keenakkan, kesedapan pelepasan nafsu berjaya memadamkan kesemua pandangan rasional di dalamnya. Tubuh suraya tetap berlabuh di atas kerusi empuk itu. Mengapa Izwan memilih dia? Apa specialnya dirinya? Suraya cuba mencari jawapan. Tapi soalan itu pula membuat dirinya rasa special, rasa istimewa, rasa dihargai. Suraya dapat merasakan kehadiran Izwan sebelum Izwan muncul. Lampu tertutup, Suraya menoleh, dan bayangan susuk tubuh Izwan yg tinggi lampai itu jelas kelihatan. My tall, dark and handsome stranger bisik hati Suraya. Suraya menanti. Tiada sapaan, tiada mukadimah, tiada pembuka kata. Izwan duduk di sisi Suraya dan terus merangkul leher Suraya. Kucupan di bibir Suraya bertalu-talu dilepaskan. Bibir Izwan menghisap keras bibir Suraya, lidah Izwan menjalar masuk ker dalam mulut Suraya. “Suck my tongue” perintah Izwan dan Suraya menghisap lidah Izwan semahunya. Suraya terkejut dgn serangan pantas dan tepat dari Izwan. Tak sangka Izwan yg begitu cool dan teratur minggu lepas, begitu rakus kali ini. Tak sempat Suraya bernafas, tak sempat Suraya berfikir. Nafsu mengambilalih kesedaran Suraya, serangan Izwan terus mematahkan apa jua bentuk pertahanan atau halangan dari Suraya, semuanya seperti yg dirancang oleh Izwan. Lemas Suraya, asyik Suraya menyerap kesedapan yg dibawa oleh mulut Izwan. Disebabkan tempat duduk mereka dihadapan sekali, maka terdapat ruang untuk Izwan melutut dicelah kelangkang Suraya, menindih Suraya yg kecil tu dgn badannya yg sasa, Suraya tenggelam, secara fisikal dan rohani. Izwan pantas bergerak membuka butang kemeja yg dipakai oleh Suraya. Izwan menyingkap bra Suraya ke atas. Breast Suraya bebas dari kurungan. Jejari Izwan kasar meramas kedua-dua payu dara itu, kiri kanan dipicit, diperah, diramas, puting Suraya diulit, diputar, dicubit. Tangan Izwan yg sasa mencengkam, menggenggam breast Suraya. Suraya menggelepar. Izwan menyuapkan jarinya ke dalam mulut Suraya dan mulutnya terus pula menyerang puting Suraya yg sudah keras dengan rangsangan yg diberi. Izwan menggigit lembut, menggigit keras, menghisap, menyonyot, menggulum puting Suraya, pantas, deras, rakus tiada henti. Suraya menjilat, menghisap jejari Izwan dalam mulutnya serakus perlakuan Izwan. Tak pernah Suraya diserang begini kasar, begini rakus dan nikmat yg dirasai amat hebat, tiada henti, puting Suraya menerima stimulasi termaksimum oleh permainan mulut, lidah, gigi dan jejari Izwan, kedua-dua breastnya diberi perhatian saksama oleh Izwan. Sakit puting Suraya digigit, diganti kesedapan hisapan kuat, kemudian sakit semula dicubit dan diulit, kemudian sedap pula dijilat dan dinyonyot. “Aahhhhhhhhh…errssssshhhhhhh” Suraya kesedapan, kesakitan, keenakkan, keperitan, kenikmatan dan tubuh Suraya tidak dapat membezakan antara keduanya. “uuullhhhh uullppss nnggghhhh” saja yg muncul dari mulut Suraya akibat dipenuhi dgn dua jari Izwan, kekadang tiga jari Izwan tersumbat dalam mulut Suraya yg kecil itu.Sakit itu sedap dan sedap itu sakit. Mana satu? Suraya keliru, tak pernah dia dikelirukan begini. Tak pernah dia dicumbui begini. Izwan terus menggomol payu dara Suraya dengan mulutnya, dgn tangan kirinya sementara tangan kanannya memenuhi mulut Suraya. Don’t stop sucking my fingers! kerah Izwan pada hamba abdinya dan Suraya patuh, sebagaimana seorang hamba patuh pada tuannya. Suraya terus menghisap jejari itu sambil menikmati penerokaan Izwan di atas tubuhnya. “lift your ass” perintah Izwan sambil cuba membuka zip seluar Suraya disisi punggungnya “tak mau Iz, orang nampak” Suraya cuba membantah “don’t worry, orang tak perasan, tak nampak kita kat bawah ni” Izwan mententeramkan Suraya dan memang dia sempat menjengok kebelakang, tiada sesiapa pun kecuali dua couple di sudut hujung yg gelap di kiri kanan panggung. Masing-masing memburu nikmat juga. Izwan melurutkan seluar tu kebawah bersama panties Suraya sekali. Bergulung seluar tu turun ke tumit, melepasi kaki Suraya, bergelung di buku lali kaki kiri Suraya. Izwan menyembamkan mukanya di celah kelangkang Suraya. Cekap, pantas dan berdedikasi lidah Izwan meneroka cipap tembam Suraya. Tiada sudut, lurah dan rekahan yg tidak dijilat, ujung lidah Izwan memang hebat bertindak, berlari-lari deras, kemudian menjilat perlahan belahan Suraya yg telah basah, bergaul airliur Izwan bersama air syahwat Suraya, menambah kelicinan, menambah kelazatan. Izwan memang tere dalam oral sex ni. Diakui sendiri oleh benak Suraya, disahkan sendiri oleh cetusan-cetusan nikmat yg menjalar keseluruh tubuhnya. Tak bergerak Suraya atas kerusi tu, Izwan begitu besar berbanding dirinya yg kecil molek, siku Izwan diperut Suraya sementara tangan Izwan menekan Suraya dan jejarinya bermain-main di puting Suraya, tiada henti meramas, mencengkam keras, memintal lembut, mencubit puting-puting yg bengkak itu. Yg bergerak hanya pinggul Suraya beralun mengikut irama jilatan Izwan. Suraya diperangkap dalam rangkulan, dalam himpitan nikmat. Tangan Suraya hanya mampu membelai rambut Izwan. Kini, Izwan memulakan tahap kedua memperhambakan Suraya. Izwan dapat merasakan Suraya akan tiba mencapai orgasmanya, sudah hampir sangat, geliat tubuh Suraya makin hebat, makin kuat rontaan Suraya dan Izwan berhenti dari terus memberikan stimulasi kepada Suraya. Mulutnya dilarikan dan Izwan mendongak memerhatikan Suraya, tangan Suraya mencengkam kepala Izwan kuat untuk menolak Izwan kembali memberi nikmat pada celah kelangkangnya, tapi Izwan lagi kuat menahan, tak bergerak. “pleaseeee Izwan..” rayu Suraya Izwan tetap tak bergerak, hanya tangannya sahaja yg masih meramas buah dada Suraya, Izwan menanti surutnya keberahian Suraya, menanti kendurnya saraf-saraf yg hampir meledak. Izwan tidak mengizinkan Suraya mencapai orgasma lagi, tidak, belum lagi, panjang lagi penyeksaan yg akan diberikan, sehingga Suraya benar-benar tidak tahan dan mengaku bahawa Izwan adalah tuanpunya tubuh dan nafsu Suraya. Izwan masih berdiam diri, hanya tangannya meramas-ramas dan mempermainkan breast Suraya, puting Suraya yg masih tegang tu. Tubuh Suraya dilanda kekesalan yg amat sangat akibat tidak kesampaian letupan nikmat yg amat dinanti, yg amat dekat. Kendur semula urat saraf yg bersedia untuk bergejolak dgn kenikmatan. Lama Izwan berhenti dari melakukan apa-apa, walau tak sampai setengah minit, tapi dirasakan bagai setengah tahun oleh Suraya. Dan Izwan kembali semula beraksi, lebih hebat, lebih rakus. Bersaingan kini jari Izwan yg kekar dengan lidah Izwan di dalam genggaman lubang sempit Suraya. Senak Suraya sebentar sebelum nikmat melanda kembali. Dua jari Izwan menusuk dalam tubuh Suraya. “ahhhh..errghhh” erangan lembut Suraya merasakan saraf-saraf yg kembali tegang, kembali dirangsang, hampir sekali, dekat sangat Suraya ke lurah kenikmatan yg tiada dasarnya. Suraya ingin terbang, ingin terjerumus dalam kenikmatan itu, “pleaaaaseeeeeee izwan, pleaaaaseeeeeee..errggggaaaahhhhhh..ohh..ohhhhhhh gaaaaaaaahhhdddd” laju jejari kekar tu menusuk, mengorek lubang berair tu, tiada belas kasihan “ohhhhhh gaaahhhhssssss arrrhhhhhhhh” dan Izwan berhenti sekali lagi tepat ketika rembesan orgasma sudah mula memancar di dalam tubuh Suraya dan setiap saraf Suraya menjerit hampa, mencari-cari rangsangan yg amat diperlukan utk memulakan sensasi kekejangan pelepas nafsu, terpadam perasaan tu, kendur kembali saraf, terkumpul nafsu Suraya tersekat, tiada jalan keluar, terasa bagai lilitan bersimpul mati diperut Suraya, simpulan yg perlu diuraikan, dibebaskan, ikatan yg perlu dilepaskan at all cost. “ohhh Izwan, please, releasa me, I tak tahan u buat macam ni, pleaseeeee” rayu Suraya meminta simpati “I’ll do anything for u, just let me cum, I beg u” The magic words yg Izwan nantikan. “anything?” Izwan minta kepastian “yes, yesssss anything yg u nak” rengek Suraya dgn tidak sabar-sabar lagi “ummmm..” Izwan tersenyum, “is that a promise?” Izwan menebar jala “yes, anything” jawab nafsu Suraya menjebak dirinya Bermula lembut tiupan Izwan ke arah rekahan berair tu, ngilu terasa Suraya sampai ke gigi. Dan nyonyotan keras tepat di biji nikmat Suraya menyusul, keras hisapan Izwan, kuat Izwan menyedut, menghisap biji tu sambil hujung lidahnya berlagakan dgn laju ketulan daging kecil yg bertindak sebagai sumbu yg bersambung kepada letupan nikmat yg akan membakar segenap otot-otat dalam tubuh Suraya yg memang menanti, menunggu dan mendambakan perlepasan nafsu yg telah dua kali tertangguh. Sumbu bertambah pendek, api sudah kian hampir, kian melarat, kian membakar. Kekejangan Suraya bermula dari ketulan nikmat yg kecil itu dan perlepasan orgasma Suraya kali ini adalah yg paling hebat yg Suraya pernah rasai. Izwan berterusan menyedut tundun tembam Suraya ketika Suraya dilanda ombak dan ledakkan nikmat yg kuat. Merintih segala otot yg ada, mendidih darah Suraya, menggelegak dan menggelitik tubuh Suraya menyerap setiap titik kesedapan. Dan kesedapan itu berterusan dan hisapan Izwan bertambah laju, tidak sedikitpun hilang ritma walau Suraya menggeliat, mengejang hebat, laju dan laju Izwan menghisap faraj Suraya dan Suraya orgasma kedua kali sebelum reda orgasma yg pertama, berlanjutan, bersambungan, teramat kuat rembesan shahwat Suraya, bertalu-talu ombak nikmat melapah tubuh Suraya dan hisapan Izwan tidak juga diperlahankan, terkapai-kapai Suraya, hilang nafas, hilang punca dan tubuh Suraya longlai, lemah namun Izwan belum putus asa, menyemarakkan semula api shawat jauh di dalam tubuh Suraya, menjolok hebat jejarinya dalam lubang Suraya yg teramat becak dipenuhi air berahi Suraya, menghisap terus, menjilat terus biji Suraya yg amat membonjol tegang dari stimulasi yg tiada henti. “awwwhhhh…” teriak Suraya bila merasakan rempuhan ombak orgasmanya yg datang lagi, berdetap-detap otot-otot Suraya, menikmati rempuhan demi rempuhan demi rempuhan yg datang melanda, menguraikan simpulan nafsu, melepaskan ikatan kenikmatan seperti terurainya benang yg bersimpul mati. Kelegaan yg amat sangat dirasai Suraya. Aman sehening pagi yg berkabus menyelubungi pemikiran Suraya. Suraya puas. Puas sepuas-puasnya. “hebat kau Izwan” bisik hati kecil Suraya, hanya senyuman terukir dibibir Suraya, otaknya blank, short circuit dek limpahan kenikmatan yg mengambilalih fungsi-fungsi tubuh Suraya, tiada perasaan lain selain sisa-sisa kesedapan yg terngiang-ngiang di celah kelangkang. Tak pernah Suraya mengalami multiple orgasm dalam hidupnya melalui oral sex malah penetration sex dgn Rosman pun tak pernah membawa ledakkan orgasma tiga serangkai yg bertalu-talu yg baru saja dialami. “will u keep your promise?” tanya Izwan ketika Suraya memperkemaskan dirinya. Suraya keliru, dia sendiri tak ingat apa yg telah dijanjikan. “depends Izwan, depend on apa yg u mintak, u pasti tau I ni isteri orang, banyak batas” Suraya cuba mengurangkan risiko kepadanya “I tau, dari first time I nampak u dah I tau, don’t worry, I won’t ask for much” berderau darah Suraya mendengar ungkapan tu “same time next week, don’t forget!” perintah Izwan yg terus bangun dan keluar dari panggung. 

54.227.48.147

ns54.227.48.147da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X