Suraya - Suraya - Chapter 6 | Penana
×

Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Completed
Suraya
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
4131 Reads
5 Likes
29 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
Suraya
29 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
#6
Suraya - Chapter 6
mengangkang27
Feb 11, 2018
0
0
223
2 Mins Read
No Plagiarism!CUQ0kSUnQJTCGZ0NQCPHposted on PENANA
Suraya - Chapter 6
“do u know what day it is today??!!!” teriak Suraya “I know, I know, tak pernah I lupa, I promise I will make it up to u” Rosman cuba menenangkan keadaan, “look, I kat ofis ni yang, malu orang dengar bertengkar macam ni dalam telefon, nanti I balik kita talk ok?” “haa! bagusla tu, pentingkan lah sangat orang kat ofis u tu, pentingkan sangatlah kawan kawan u tu, malam ni annivesary kita tau, do u know what it mean? do u even care?” “of coz la I care, I know, but I nak buat macammana, tadi last minit my boss suruh I kejar client ni sebab esok pagi benda tu dah nak ker overseas, tak kan I nak decline, its my job, u nak ker I kena buang keje?” “u buat lah apa yg u suka, its up to u, I don’t care anymore, u can go to hell!!!” “will u cool down, I bukannya pegi berseronok…” Pang!!! Tak sempat Rosman habiskan ayat, Suraya dah hempas telefon. Arrgghhh!!! Tensyen Rosman tahap maximum. Tapi nak buat macam mana, client kena lah jaga, takkan nak biarkan macam tu jer. Rosman betul-betul bengang, menyumpah seranah dalam hati kat boss dia dan juga rakan sekerjanya yg macam tak ada hari lain nak cuti emergency. Pukul 2.30 pagi tu baru Rosman balik. Suraya dah tido, Rosman kejutkan. Hasrat Rosman to salvage the nite somehow. Rosman bawakkan sejambak bunga yg sempat dia beli. Suraya bangun dgn mata terkebil-kebil. Marah belum lagi reda tapi gembira jugak bunga dari Rosman. Suraya bangun jugaklah, amik vase dan letak bunga tu kat almari di ruang tamu. Rosman sementara tu pegi mandi. Suraya kembali ke katil. Melelapkan mata dan baru jer nak lena, Rosman dah memeluknya. Acuh tak acuh je Suraya melayan Rosman. Dengan rakus Rosman cuba mencium Suraya tapi Suraya melarikan bibirnya, Rosman cuba memegang breast Suraya tapi ditepis oleh Suraya. Rosman cuba menyeluk celah peha Suraya tapi Suraya tak bagi ruang. Suraya rasa nitienya disingkap oleh Rosman. Gelojoh betul laki dia ni. Tak reti ker orang tak nak, ngantuk, penat, esok nak bangun pagi. Rosman dah bercelapak di celah kelangkang Suraya. Suraya ambil bantal sorok muka dia. Perlahan jer Rosman memulakan irama, menggesel-gesel kelakiannya yg sekian lama dah tak masuk ke sarung sempit Suraya. Terbit jugak air syahwat Suraya bila stimulasi Rosman mengenari mutiara nafsunya yg membengkak tu. Tapi Suraya dah menunjukkan reaksi apa-apa. Diam, membatu dan menyorokkan mukanya dibawah bantal. Rosman sedih jugak, tapi nafsu dia pun kena jugak dilayan, diteruskan jugak menyorong kekerasannya ke dalam Suraya. Satu, dua, tiga sorong, Rosman dah menggelepar. Rosman dah pancut. Geli sangat tak terhingga. Terlalu lama tak dapat, nafsu Rosman tak boleh tahan kegelian dan kengiluan tu. Blom start Rosman dah tewas. Suraya bangun dgn muka bengis, terus ke bilik air dan terus masuk kebilik Alia dan tidor kat dalam bilik tu. Kecewa Rosman tak terkata. Rosman peluk bantal jer malam tu, keseorangan, kesejukkan. Tido Suraya dalam keadaan resah, bagai sendawa yg tidak keluar, bagai habuk di dalam mata yg tak dapat dibersihkan. Menjerit otot-otot dan sendi Suraya meminta kegeliatan pelepas nafsu yg tiada kunjung tiba. 
227Please respect copyright.PENANAM0OPajVqkK

54.224.11.137

ns54.224.11.137da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X