Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Completed
Suraya
Writer mengangkang
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
338 Reads
1 Likes
6 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
Suraya
6 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
#3
Suraya - Chapter 3
mengangkang
Feb 11, 2018
0
0
23
5 Mins Read
No Plagiarism!woccFbCuly23c93tDoNQposted on PENANA
Suraya - Chapter 3
Lunchtime memang ramai orang. Berpusu-pusu. Tempat yg besar macam Suria KLCC tu pun rasa macam kecik dah, dah tak muat. Tak tau la dari mana datang orang. 
  
Suraya berjalan sorang. Memang selalu dia lunch sensorang. Budak-budak opis lain pun tah kemana dah lenyap. Kul 12.30 jer pada hari Jumaat, memang la sunyi sepi opis tu. Kekadang blom 12.30 pun dah lengang, yg tinggal cuma staff yg non Muslim, itu pun berapa kerat jer. 
  
Suraya menyelinap ke counter jualan tiket. Dah jadi kebiasaan pulak Suraya pegi nengok wayang masa lunch break hari Jumaat. Tak terfikir jadi habit pulak semenjak first time pegi dalam sebulan lepas. Semenjak problem dia ngan Rosman mula sampai ke tahap maksimum. 
  
Masa panjang lunch break hari Jumaat memang macam bagi laluan jer menyokong habit baru Suraya ni. 12.30 ker 2.30, tapi kat opis tu memang hampir sumer orang terlajak la. Kul 3 atau 3.30 baru muncul balik. Ada gak yg tak muncul terus. Especially bila tau big bosses tak da. Tapi boss boss pun cam tu gak. Ilang terus. Staff lain pun sama la, unless yg ada kerja nak kena siap, itu kena la pepandai siapkan. 
  
Suraya tak kisah sangat cerita apa, cuma nak abiskan masa jer, sambil tu makan la sausage yg jual kat luar tu, dgn popcorn dgn coke. Simple lunch. 
  
Berdebak debuk juga hati Suraya. Adakah budak tu akan muncul hari ni. Minggu lepas dia ada. Dah 3 kali dah berbual-bual dalam panggung. Ni masuk kali ke empat. Suraya bayar tiket, terus jer ke kaunter beli makanan dan terus masuk. 
  
Panggung cerah lagi, senang cari tempat duduk. Free sitting. Orang tak ramai. Suraya nampak ada la tiga couple. Satu kat tengah, satu kat sudut kiri belakang dan satu kat hujung belah kiri screen. Suraya seperti biasa duduk depan sekali, belah tepi sekali. Takde orang kacau. Krup krap krup krap mulut Suraya mengunyah popcorn. Hari ni tak beli sausage, pagi dah heavy breakfirst. 
  
Selang beberapa minit, panggung gelap. Budak tu tak tiba lagi. Suraya pun mati akal jugak dgn perasaan dia yg macam menanti-nanti kehadiran budak tu. Keliru jugak dia. Kenapa dia berperasaan begitu. Rasa rindu pulak. Suraya senyum sendiri. Beberapa iklan muncul di screen. Suraya merenung screen, tak berkelip. 
  
“hai” tetiba suara di belakang Suraya 
  
terkejut jugak Suraya, bila masa budak tu muncul Suraya toleh, budak tu senyum. 
  
Ishhhh! Manis nye senyum, berlesung pipit budak tu. Suraya tersipu-sipu. Dia pun musykil camna budak tu leh tahu panggung yg mana dia berada. 
  
“hai” balas Suraya pendek 
  
“nak popcorn?” pelawa Suraya sambil menyua bungkusan kearah pemuda yang duduk belakangnya 
  
“come here la, sit besides me” ajak Suraya, yg terus terkejut dgn dirinya sebaik sahaja ajakan tu keluar dari mulutnya. 
  
Suraya sendiri heran kenapa dia begitu berani hari ini untuk mengajak lelaki tu duduk disebelahnya 
  
“sure, thanks..” laju jer pemuda tu bangun dan mengambil tempat sebelah Suraya 
  
“takpe ke I duduk sebelah ni” sambil tangan dia yg kekar tu pantas masuk dan mengambil beberapa butir popcorn. 
  
“hmm, takpe, I trust u, dah dua tiga kali u asyik duk belakang I jer, susah nak berbual.” Budak tu diam, mengunyah perlahan jer. 
  
“Siapa nama u” Suraya bertanya. Memang dia dah nekad jugak kalau budak tu datang hari ni, mesti dia nak tau namanya. 
  
“Izwan, nama u?” 
  
“Su” 
  
Opening credit bermula. Cerita “Ali” lakonan Will Smith. Memasing tak banyak cakap, duduk menikmati lakonan dan jugak popcorn. Sesekali berlaga jugak tangan dalam bungkusan popcorn tu. Memasing senyum, tak kata apa apa, Suraya blushing. Bila tersentuh jejari Izwan bzzttttttt! cam kena bug zapper seluruh anggota Suraya. 
  
Dah lama Suraya tak rasa begitu. Horny! That’s the word. Perkataan yg tepat menjelaskan keadaan Suraya. Ye lah, dah lama tak dapat. Suraya tak dapat membendung perasaannya. Suraya tewas dgn Izwan. Dgn ketampanan Izwan, dgn kejantanan Izwan, tak pernah Suraya merasa perasaan begini. Izwan terlalu dekat dgnnya, rapat, bahu bersentuhan, sesekali Izwan tunduk rapat ke pipi Suraya untuk membisikan sesuatu, Suraya di landa gelora, Nafas Izwan yg panas di telinga Suraya menaikkan nafsu Suraya. Jejari Izwan yg acap kali bergaul dgn jemari Suraya menyentuh bukan saja jemari Suraya yg halus itu, tapi sampai terus ke dalam kalbu Suraya. Suraya makin mabuk, makin tenggelam, makin hilang pertimbangan. Izwan tetap tenang. Suraya tak senang duduk. Macam cacing kepanasan. Duduk serba tak betul. Sekejap sekejap Suraya menyilang kaki. Makin tersepit celah kelangkang Suraya, makin horny Suraya. Suraya turunkan kaki, dan betis mereka bergesel. 
  
Ohhh! Keluhan di hati Suraya. Bertambah naik gelora Suraya. Sikap cool Izwan yg macam takde terusik menambah kegeraman Suraya. Mencabar kewanitaan Suraya. Pandai Izwan berbual, berjenaka, mengayat Suraya. Puji-pujian Izwan pada Suraya mengangkat Suraya tinggi. Cloud Nine lah kata omputeh. 
  
Sesekali, bila tangan bersentuhan, Izwan sengaja memainkan jarinya di tangan Suraya. Kekadang tu sengaja membelai rambut Suraya yg menutupi telinga Suraya. Alasan nak alihkan rambut supaya senang nak cakap. Tapi alasan jer la, yg sebenar nak usap pipi Suraya. Leka Suraya, hilang tension, seronok, macam masa anak dara tengah dating dan bergurau senda dlm panggung wayang. Sedar tak sedar, tangan Izwan dah merangkul leher Suraya dari belakang, bermain-main di bahu dan lengan Suraya. Kekadang lembut Izwan membelai pipi Suraya. Izwan tetap berborak, tetap mengayat, melarikan pemikiran Suraya dgn kata-kata sambil meraba kawasan-kawasan tertentu. 
  
Lemas Suraya, otaknya bertalu-talu memproses kata-kata Izwan sambil tubuhnya dirangsang dgn perlahan. Sentuhan demi sentuhan Izwan kena pada tempat-tempatnya. Keberanian Izwan menakluki perasaan Suraya. Tak terdetik hati Suraya melarang Izwan dari mengusiknya, malah merelakan jejari dan tangan Izwan berleluasa. Berahinya Suraya ketika itu tak terkata. Ketampanan Izwan, kepetahan Izwan, kelembutan setuhan Izwan membuka semula pintu nafsu Suraya yg terkunci rapat. Suraya dan Izwan keluar dari panggung berpegangan tangan. Dengan berani Izwan menangkap tangan Suraya dan Suraya tergugup, terasa dihargai sangat dgn tindakan Izwan itu, tak sempat nak pikir apa-apa, terus saja Suraya menggengam jari-jari Izwan tu. Mesra sungguh Izwan dan Suraya. Dan ketika menghampir pintu keluar ke mall, Izwan pantas memberi kucupan pada pipi Suraya, Pantas, lembut, mengasyikkan. 
  
“next week yer, Su, bye” dan Izwan hilang dicelah-celah orang ramai.
  
Suraya berjalan, macam jalan atas angin jer. Terawang-awang langkah Suraya, tersenyum-senyum Suraya seorang diri. 

54.221.131.67

ns54.221.131.67da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X