Please use Chrome or Firefox for better user experience!
Romance
Completed
Suraya
Writer mengangkang27
Writer
  • G: General Audiences
  • PG: Parental Guidance Suggested
  • PG-13: Parents Strongly Cautioned
  • R: Restricted
R
RATED
2430 Reads
3 Likes
19 Bookmarks
Popularity

Facebook · Twitter

FAQ · Feedback · Privacy · Terms

Penana © 2018

Get it on Google Play

Download on the App Store

Follow Author
Suraya
19 Bookmarks
A - A - A
Intro 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
#9
Suraya - Chapter 9
mengangkang27
Feb 11, 2018
0
0
157
8 Mins Read
No Plagiarism!KmMEYy1fxu9GbXDfWMUwposted on PENANA Jam menunjukkan pukul 6.30 petang. Opis dah tak ramai orang, ramai dah balik. Suraya terhegeh-hegeh menyiapkan contractor’s claim report, tinggal skit jer lagi, lepas tu buleh submit ke Finance Dept. Pagi esok dorang boleh process dan lepas tu mungkin cheq akan keluar dalam 2 hari. Suraya tak mo tangguh, kesian kat kontraktor, nak roll duit, jadi dia siapkan malam tu jugak. As usual, hari ni dia kena balik sendiri lagi. Rosman tak dapat jemput, ada dinner katanya. Lantaklah ko! hati Suraya lantang bersuara. Pukul 7 mlm Suraya call budak Finance, tengok siapa ada, dan memang ada 2 atau 3 orang lagi, Suraya mempercepatkan kerja, dah tinggal final justification, dalam 1 atau 2 perenggan. Klik klak klik klak Suraya mematuk keyboard. Laju jer kali ni.Suraya menghabiskan perkataan yg terakhir, siap jugak report dia tu. Penat melanda Suraya. Letih jugak memerah otak ni dan bila dikenang nanti kena balik naik teksi, bertambah penat lah otak Suraya. Mencebek Suraya, marah sungguh dgn Rosman. Menyusahkan dia jer, nak kena singgah rumah mak dulu, ambik Alia, nanti sampai rumah bukan boleh relek, sure nak mengemaslah itulah, inilah. Tensyen Suraya mengenangkan. Nasib baiklah keje dah siap. Suraya antar ker printer. Siap print, Suraya attachkan kepada approval yg telah siap ditandatangan oleh Project Head. Suraya berkejar ke belakang ofis, Opis dah kosong, Suraya tingga sorang jer dah, dia pun tak perasan bila staff-staff lain belah. Suraya terus swipe access card utk bukak pintu belakang tu, menuju ke tangga. Naik tangga lagi best. Itulah yg selalunya justifikasi Suraya bila ada dokument nak antar ker Finance Dept. yg terletak satu tingkat di atas ofis Suraya. Tangga tu pun jarang digunakan orang, sebab terpencil dan jauh, tak berbaloi, ikut lift lagi dekat. Tapi Suraya selalu pakai tangga tu, nak exercise. Bederau darah Suraya bila terlihat kelibat seseorang dalam stairwell yg samar-samar tu. Jelas bentuk orang tengah duduk relek atas tangga isap rokok. Berkepul-kepul asap. Suraya mengambil keputusan utk masuk semula, takut benda yg tak diingini terjadi. Baru jer Suraya swipe card dia utk bukak pintu balik, namanya di tegur. Terkejut Suraya. “lambat balik Su?” “is that u, Izwan?” Suraya meneka, denyut jantungnya kembali reda. “yes, its me, why? did I scared u?” “laaa, apa u buat kat sini sensorang, I ingat siapa tadi, takut jugak I” “saja, waiting for u” tenang jawab Izwan, sambil menogok Coke yg dipegangnya. Suraya terkedu, camna Izwan tahu dia akan lalu situ? Camna Izwan tahu ofis dia kat mana, takat ni, Suraya tak pernah bagi tahu pun level mana dia kerja. Pasti Izwan dan menyiasat, dah perhatikan gerak-gerinya. Padanlah, Izwan pun dah tahu email address dia dan tak susahlah nak tau level berapa ofis Suraya tu. Tapi heran jugak, camna Izwan tahu dia pakai tangga belakang ni. Suraya cuak bercampur gelisah. “come, sit with me” Izwan mempelawa “I nak cepat la Iz, ni nak antar dokumen” “I said sit with me!” suara Izwan separuh memerintah Suraya tak terkata, dia turut jer, naik tangga separuh perjalan ke atas sebelum tangga tu membengkok pusing naik keatas. Berketul-ketul muscle di lengan Izwan yg memakai t-shirt ketat tu, tersembul dada bidang Izwan. Suraya melihat Izwan tak berkelip, bau jantan Izwan dari peluh yg keluar memabukkan Suraya. Izwan mungkin baru pulang dari jogging agaknya, beg sukan Izwan terletak kemas atas tangga. “time for u to have a drink” kata Izwan bila Suraya melabuhkan punggung dia di sebelah Izwan. Suraya bingung dgn kata-kata Izwan tu. Minum apa? Nak share ker Coke dalam botol kecik yg Izwan pegang tu. Bagus jugak la, Suraya pun memang dahaga, asyik buat keje dari tadi. Boleh gak basahkan tekak sambil relek ngan Izwan kat tangga ni. Suraya mencapai Coke di tangan kiri Izwan. Izwan tepis tangan Suraya. “a’ aaa aaa! u have to use the straw” kata Izwan. Suraya lopong, masih tak paham, mana ada straw?? Izwan bangun lalu melondehkan trackbottom yg dipakainya. Terpegun Suraya. Mak datuk! Tercengang Suraya melihat batang Izwan yg separuh tegang tu, melondeh panjang, lagi panjang dari kepunyaan Rosman, walau dalam keadaan belom mencacak sepenuhnya. Terpukau Suraya. Tak pernah dia melihat sebesar ni secara live, depan mata. Oh my gosshhh!!! “drink” perintah Izwan sambil menyiram tunggaknya tu dgn air Coke. Sedikit demi sedikit mengalir turun belalainya. Yg masih separuh bangun, tapi cam tu pun tetap kekar. Suraya masih terpegun. Masih terkejut. Sepatutnya seseorang wanita akan malu dan melarikan muka dalam keadaan tertentu, tapi nyata, dah tak ada perasaan malu tu pada Suraya. Dia merenung batang Izwan tu. Tak pernah terlintas pada pemikirannya untuk menggunakan perkataan ‘lazat’ bagi menggambarkan alat kelamin lelaki, tapi memang itulah perkataan yg muncul dalam benaknya – lazat. Izwan tahu impact size kelakiannya pada Suraya amat hebat. Izwan menuangkan lagi Coke dan menghalakan kekerasannya dekat ke muka Suraya. Suraya pasrah, apa lagi nak dikatakan, tak dapat lagi dia berfikir. Betul-betul di depan mata Suraya tesergam pucuk gagah yg makin lama makin membesar. Makin menegang dan makin mencodak dirasakan depan mata Suraya. “I know u want it Su, its yours” Izwan merangsang Suraya perlahan “take it” Suraya akur perintah tuannya.Tangan Suraya cuba memegang kelazatan depan mata dia tu yg basah berkilat dgn air Coke, tangan Izwan cepat menepis. Izwan melarang Suraya menggunakan tangannya. Izwan mahu hanya bibir dan lidah Suraya sahaja yg bertugas. Perlahan Suraya mendambakan bibirnya yg mekar tu, bibir yg kecik molek tu yg masih merah bersalut liptick. Suraya mencium lembut hujung kepala sang senggama sakti milik Izwan. Menggulum kecil bibir Suraya bila Izwan menolak masuk mahkota bulat bermata satu miliknya kedalam mulut Suraya. Izwan berhenti. Hanya topi jerman saja dalam kuluman Suraya. Lidah Suraya lincah menjilat hujung kepala yg di dalam mulutnya. Izwan mengundur keluar sementara dan menjolok masuk kekerasannya dalam mulut Suraya. Meregang otot-otot bibir dan pipi Suraya menerima batang yg besar tu. ‘mmmllpphhhhh” tekak Suraya mendesah. Hampir tercekik. Penuh mulutnya. Izwan menuang lagi Coke, terus dihisap oleh bibir Suraya, titis-titis Coke dibawah batang izwan dijilat lahap oleh Suraya. Tak pernah Suraya minum Coke macam ni dan tak pernah Coke rasa sesedap ni. Lahap Suraya menelan, menggulum Izwan, deras dan berdecik-decik. Mulutnya yg kecil tu hampir tak dapat menampung besarnya batang Izwan tapi Suraya paksa juga otot-ototnya meregang seluasnya. Kuat Suraya menghisap, menyedut, menghirup. Dan Izwan senyum. Izwan tak penah lagi jumpa pompuan yg tak pandai hisap batang. Lebih-lebih lagi yg dah kawin. Bagi Izwan, “they are born to do it” Sedap Suraya mengulum, manis-manis air Coke yg menyalut batang Izwan tu menambah kenikmatan. Bercampur air tu dgn airliurnya sendiri, dgn air mazi Izwan yg terbit, kesemua campuran cecair tu disedut, dijilat dan ditelan oleh Suraya. Izwan terus menyiram batangnya yg hilang timbul ditelan bibir ranum Suraya tanpa mempedulikan titisan titisan yg membasahi seluarnya yg belengkar dikaki dan juga baju Suraya. Suraya pun dah tak pedulikan apa-apa, dah mabuk, dah asyik mengulum dan mengulum tanpa henti. Dan untuk merehatkan rahangnya yg penat, Suraya dgn mahir mengimbang batang Izwan diatas dahi dan hidungnya sambil lidahnya mengerjakan pula kedua-dua testis Izwan. Memang pakar Suraya merayapkan lidahnya dibawah tu, setiap sudut diteroka, setiap lapis kulit diselongkar oleh lidah nakal tu. Bibir Suraya juga menggulum pundi-pundi lembut tu, menghisap lembut. Ahhhhhhh..nikmat…tak pernah Suraya begini rakus, begini taksub dan obsess pada sekepulan daging dan otot-otot yg mengembang besar dipenuhi darah, berurat-urat. Suraya kembali menelan batang tu dalam mulutnya setelah puas lidahnya mengembara di sudut bawah, kembali Suraya meneruskan hisapan demi hirupan demi sedutan. Habis setengah botol air Coke ditelan Suraya. Pandai hamba nafsu Izwan yg satu ni dan sebentar lagi, akan dihadiahkan dgn sejenis air lagi yg tidak kurang lazatnya. Izwan tahu Suraya dah lenguh, dah penat. Hampir 20 minit batang Izwan dah berendam dalam airliur Suraya, masa untuk mempercepatkan permainan. Izwan memegang kepala Suraya di sisi, kuat pengangan Izwan dan tak bergerak kepala Suraya. Suraya terkejut dan agak cemas, tapi tak dapat berbuat apa apa. Izwan bermula dgn perlahan, mengeluarkan keseluruhan cokmarnya dan menjerumuskan semula dalam mulut Suraya melalui bibir Suraya, Suraya dapat mengagak corak permainan, Suraya berdiam diri, dan bibirnya menanti bolosan tusukan batang Izwan. Tersedak kecil apabila Izwan sampai ke anak tekaknya. Suraya menahan dari nak muntah, Izwan terus dgn ritma takpa henti, mengepit kepala Suraya. Laju dan laju dan Suraya kian kelemasan. Izwan terus menghujam mulut Suraya tanpa belas. Suraya dapat merasakan Izwan akan pancut. Gementar dirinya mengenangkan air pekat Izwan, geli geleman Suraya, tapi tak dapat buat apa. Kuat Suraya cuba melepaskan diri, menolak dirinya kebelakang, tapi cengkaman Izwan di kepalanya lagi kuat. Das pertama Izwan terpancut jauh di dalam mulut Suraya. Memang likat memang pekat air mani Izwan. Suraya tak rasa apa apa masa tu sebab terus jer masuk ke tekak. Tiga das selanjutnya memang bergelumang dgn lidah, memenuhi mulut Suraya dan meleleh keluar dari sisi bibir Suraya bila Izwan bergerak sorong tarik. Uweerrgggghhh! loya tekak Suraya dgn rasa payau pahit masin dan entah apa rasa lagi tah dalam mulutnya tu. Suraya tak dapat meludahkan air tu keluar, mulutnya masih padat dgn pedang Izwan yg masih memuntahkan lendir nikmat. Suraya hanya dapat telan jer dan pada das-das berikutnya, Suraya dah serasi dgn rasa tu, Suraya pulak menghisap kuat, memerah air tu keluar. Izwan puas, Suraya dah dapat dia latih menjadi “swallower” dalam satu sessi sahaja. Izwan lepaskan pegangan pada kepala Suraya dan Suraya sendiri menghirup saki baki air putih yg keluar, Suraya sendiri yg menjilat bekas bekas air mani Izwan yg bertempel di tepi-tepi batang Izwan yg mula longlai tapi masih memenuhi mulut Suraya. Izwan duduk semula setelah menyarung kembali trackbottomnya. Dengan selamba Izwan merangkul leher Suraya dan bibir mereka bertemu. Lidah Izwan menjangkau masuk ke dalam mulut Suraya. Dalam dan liar mereka berkulum lidah. Hampir pukul 8mlm baru Suraya muncul di Finance Dept. Dgn wajah yg agak kusut dan kucar kacir, namun senyuman sinis kepuasan terukir di wajah itu.

54.81.68.240

ns54.81.68.240da2
Comments ( 0 )

No comments yet. Be the first!
Loading...
X